Hey Guys 

hold da op, det er et stykke tid siden at jeg har postet her på bloggen. Jeg vil ikke sige at jeg har en speciel god grund til at jeg ikke har postet ,det har mere været et spørgsmål om mangel på overskud fordi at bare har haft brug for at slappe af og komme af med noget af den grundstres skolen kan komme med. Pointen er at jeg at selvom jeg har savnet at blogge har det også været nødvendigt og der skal også komme flere post's her i ferien

Men nu til det som denne post handler om. siden at vi er ved at nærme os de varmeste tider ( ihvertfald i dk ;) betyder det også at vores hud har været vandt til kulde hvilke i nogens tilfælde har medført dårlige ud med udfald af bumser osv.. men nu er det tid at lave " om " på det. ovenover jer kan i se et udvalg af de ting jeg ihvertfald ønsker mig i "hudpleje kategorien" her til sommer. der er en del ting som mere er til kroppen som f.eks. bodyscrubs, srubberbørster osv.. ingen af tingene er over de 800 kr, fordi at jeg mener at man kan finde helt vildt gode produkter uden at det skal koste på godt dansk: " et jæt jager".

jeg håber virkelig at i kan bruge disse ting til noget og at i fandt denne post nyttig.

Vi Sez Snart

PS. i må meget gerne skrive hvis i har ideer til en post <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey Venner

så nu er vi endelig i april og påskeferien er lige rundt om hjørnet. det betyder også at det igen er tid til mine monthly vibes. som i ved har ed sheeran i starten af marts udgivet et nyt album som jeg er helt forelsket i og to numre er da også kommet på min helt vildt vigtige liste (HA HA). men her er mine monthly vibes, håber i elsker dem lige så højt som jeg.

DIVE - ED SHEERAN

CAN'T GET OVER YOU - KINGDM

HUN ER VARM - CARMON, ICEKIID

CHASING HIGHS - ALMA

GET YOU - DANIEL CAESAR (FEAT. KALI UCHIS)

HAPPIER - ED SHEERAN


Vi Ses Snart 
  • Posted i: MUSIC

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 13 / 14 / 15

Hey Alle  
 

Så nu er jeg tilbage med en ny konfirmations gaveguide denne gang i prisklassen med ting der ligger under, tæt på og tæt på de 4000 kr. til jer der kunne tænke jer gaver i lidt højere kvalitet ( sagt grundet prisklassens ligger højere end sidst).

Smykker er stadig et kæmpe hit i mine øjne. Jeg er især helt vildt med mærket line & jo og nu et Linette. Begge mærker ligger ret højt i prisklassen men siden jeg kender folk med smykker derfra ( som kan virkelig anbefale det) vil jeg sige at det er et godt at gå hen hvis man skal finde smukke smykker.

Jeg har denne gang også tænkt oplevelser ind i billedet, og selvom at 4000 kr ikke helt rækker til f.eks. en udenlandsrejse så er der jo en masse andet som feks. koncert billetter til scarlet pleasure, en højtaler eller noget helt trejde. For nogengange er det fedt også at få en oplevelse for livet eller have noget man kan nyde som f.eks. musik.

siden at foråret er gået i gang er det jo også en god ide at få skiftet sine varme støvler og jakker ud med et par fede sneaks og en lækker jakke. jeg har fundet et par helt vildt fede sneaks fra toga pulla som egentlig er et par jeg har kigget på siden jeg så min veninde anne have dem på. jakken er virkelig også et af mine store ønsker til foråret. den har været populær ret længe men jeg synes stadig at den er helt vildt fed og kom i tanke om hvor fed den er da jeg så min veninde Lou med den på forleden.

jeg håber at i kunne lide mine alternativer til denne prisklasse og at det var til hjælp hos nogle af jer.

Vi ses snart <3 
 

disclaimer: jag har netop fundet ud af at der kun er 14 "produkter" og ikke 15, det var en mindre fejl så til jer der er i tvivl om jeg havde glemt en ting, var det bare mig der havde glemt at se efter. 😳

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Hey guys! Velkommen til en lille mini serie som bliver nogle konfirmations gaveguides i forskellige prisklasser. Jeg tænker at det er en god måde at " get back in my game" og begynde at blogge oftere igen efter som der har været et par breaks her på de sidste som egentlig bare skyldes projektuge, andre lektier og en masse andre dårlige undskyldninger, men jeg håber at i kan lide det og at i finder det nyttigt.

Så for jer der skal snart skal konfirmeres går i nok og tænker ønskeseddel og alt muligt lige nu. Der er nok nogle der er lidt i tvivl hvad de skal ønske sig, Jeg er her ovenover kommet med nogle forslag til hvad man kunne ønske sig. De fleste af tingene ligger under de 1500 kr og nogle på præcis 1500, til jer der ikke gider at ønske jer de aller dyreste gaver.

En ting som jeg selv syntes er et godt ønske er en taske. det kan være rigtig svært at finde den rigtige den ritige taske, men når du har fundet den, er det virkelig en lifesaver. jeg har fundet en super fed taske fra Beck Søndergaard, som jeg syntes er et pisse god alternativ til rimelige penge.

Smykker er virkelig også et godt ønske. Jeg ønsker mig ihvertfald en del smykker for det er bare ting der holder ved i lang tid. Et dagmarkors er jo lidt oplagt siden at det er "konfirmationsgaven", hvis ikke "dåbsgaven". .Jeg er også ret vild med den blanke ring fra som er fra line og jo, fordi at den minder mig om en ring min veninde Hilde har som jeg er helt vild med!

Jeg håber at i fandt mine alternativer nyttige og at i vil følge med til snarige oplæg

vi ses snart <3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey guys. Så for nogle af jer er konfirmationstiden lige rundt om hjørnet inklusiv mig selv. de fleste har måske allerede fundet det helt perfekte outfit og nogle har ingen ide om hvad de skal have på. jeg var selv ude og købe igår og jeg er virkelig glad for det jeg fandt. Men til jer der ikke har nogen ide om hvad de skal have på har jeg her kommet på tre outfits som jeg selv synes er vildt fede!!

Jeg har delt det op i luksus/ HIgh end og budget/pris venlig og til sidst et lille mix. jeg er selvfølgelig godt klar over at nogle af de her ting er ret så pricey, men det mere så i får en ide. jeg håber at nogle af jer lost souls har fundet lidt inspiration til hvad i skal have på.

ellers håber jeg at i har haft en skøn weekend

vi ses snart<3

Likes

Comments

Hey guys! så nu er vi jo i marts og februar er virkelig gået hurtigt. det betyder dog også at i igen får at se mine monthly vibes. denne gang er genren meget spillet. der er både noget jazz agtigt og noget up beat.

håber i kan lide dem.

vi ses snart

kys <3

Distraction - kelahni

How does it feel? Gabriel Gassi remix - Julia Vero

Neighbors know my name - Trey Songz

Wanderlust Snakehips remix - the weekend

At last - Etta James


  • Posted i: MUSIC

Likes

Comments

Når folk spørger mig hvor jeg får min i stil inspiration fra er det primært Instagram og de større fra blogging universet.

Josefine haaning: Josefine er blogger, instagrammer og indehaver af et mindre tøjmærke ved navn HJ muse.

Josefines stil er fed fordi at hun for det meste sørger for at få noget denim ind over sit outfit og så er jeg helt vild med hendes taske samling.

Maria Kragmann: Maria er blogger og instagrammer.

Maria's stil er fed fordi at hun for det meste altid bringer farver ind i sine outfits, hvilket jeg synes ser vildt fedt ud

Sophia roe: Sophia er blogger og instagrammer

Sophia stil er netop fed fordi at hun er cool og klassisk og bringer altid det sorte ud på en virkelig fed måde.

Emilie Lilja: Emilie lilja er model, Dj og har sin egen fitness kanal på youtube.

Emilie liljes stil er meget tomboy, festivals agtig ( på den fede måde). Hun er også rigtigt god til bringe farver med i sine outfits. Generelt er jeg bare kæmpe fan Emilie lilja og hendes arbejde

Emili Sindlev: Emili er model, blogger og instagrammer

Emilis stil er fed fordi at er virkelig god til at bringe mønstre ind i hendes outfits og få farverne til at spille vildt godt sammen

Det er så mine største inspirationskilder, håber at i kunne bruge det til noget

Vi ses meget snart...
kys kys

Likes

Comments

Mit Månedslige Sundhedstrip 
1
 

Hey tøser! Så efter at jeg er kommet hjem fra ferie har jeg besluttet mig for at jeg vil begynde at spise sundere (igen). Som de fleste andre er jeg virkelig dårlig til at holde det især fordi at jeg har det største slik øre nord for Europa, men jeg prøver ihvertfald at komme af med det jeg kalder "ferievægt". Det betyder nødvendigvis ikke kun fedt, men også "mind- settet" med at spise sundt, for de sidste 10 dage har jeg spist lige hvad der passede mig. Det har været lidt svært at begynde at spise sundt igen når man kommer hjem lige op til weekenden, og fastelavn især når jeg er den største sucker for en god fastelavnbolle. Men nok om mine helt vanvittige dårlige spisevaner haha. Jeg har efterhånden mange gange prøvede at sige til mig selv at jeg gerne vil spise sundere, og jeg synes at det er meget nemmere, når man har noget til at motivere sig og noget eller nogle at følge. Jeg får selv stor inspiration fra Emilie Lilja og Healthyskinnybitch som er bloggere/instagrammere og begge med i det som hedder #cheasybootcamp. der kommer de med gode opskrifter, tips osv... jeg syntes personligt at det er meget sjovere at spise sundt på den måde. jeg håber at jeg ikke er de eneste med dårlige spisevaner og at der er nogle der kan kendekende hvad jeg siger haha.

Ellers håber jeg at i alle har haft en mega fed weekend.

Vi ses snart!

Btw i kan finde finde min inspirationskilder her:

Likes

Comments

My Winter Vacay 
 

Hey alle! Så jer der har fulgt med på min instagram har måske fundet ud af at jeg er ude at rejse. Jeg er simpelthen på Maldiverne. det er så crazy og jeg kan stadig ikke forstå at jeg er her!

Jeg har indtil videre været her i 8 dage og jeg har prøvet at få mest ud af hver dag. Jeg har været ude at snorkle i det turkisblå vand, stået på paddlebord,været til yoga og selvfølgelig solet så meget som jeg kunne ( for jeg er kun lidt træt af at være vinterbleg).

Jeg har to dage tilbage, og selvom jeg virkelig ikke vil hjem, vil gøre det bedste for at nyde den tid jeg har tilbage. det bliver nu også rart at tage hjem til mine veninder som jeg jo savner.

Jeg håber at i alle har haft en fed vinterferie og at i kunne lide at høre om min rejse

Vi ses snart

Likes

Comments

Nouw Magazine