Header

For noen år tilbake var det å se serier en av de verste tingene jeg kunne gjør. Jeg var så ekstremt rastløs at om jeg begynte på en serie klarte jeg aldri å fullføre den. Nå de siste årene har jeg kommet meg veldig, og jeg er veldig glad i å se på serier. Jeg ser gjerne en sesong på 1-2 dager. Det er bare dumt at jeg begynner å se på serier på tidspunkt som passer utrolig dårlig, for eksempel i eksamensperioden.

Her er mine favorittserier:

Grey`s anatomy

Denne serien har jeg fulgt med på i årevis. Den er så bra og skiller seg ut fra de typiske High School seriene.

Beverly Hills 90210

Elsker denne serien. Det er ikke så lenge siden vi kom på at vi ikke hadde sett den og vips etter to uker var vi ferdig med å se alle sesongene. Jeg kjenner meg så igjen i mye som skjer, så jeg tror det er blant annet derfor jeg liker den så godt.

Home and Away

Home and Away har jeg fulgt med på siden barneskolen, men da bare de episodene da jeg faktisk var foran TVn. Etter jeg ble sammen med Marcus har vi sett hver eneste episode. Jeg vet ikke hva som gjør serien så bra, jeg bare elsker den.

The Kardashians

var det noe jeg ikke skulle se så var det angående familien Kardashian. Alle snakket så mye om Kardashian familien og jeg hadde ingen forhold til de. Men nå når jeg først er begynt å se, så må jeg bare følge med. Jeg har sett alt som går ann å se fra denne familien.

I tillegg synes jeg at Gossip girl og One Three Hill er bra. Nå har jeg egentlig gått litt tom av ideer til serier jeg kan begynne på. Jeg har nok sett litt under gjennomsnittet av serier, så der er nok en haug jeg ennå ikke har sett.

Om dere har noen tips til gode serier hadde jeg blitt super happy.

-CarolineCecilia

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Da var 17.mai her igjen. Jeg føler ikke det er lenge siden jeg feiret den, men plutselig er det gått et helt år.

I år tar jeg og Marcus det bare helt med ro egentlig. Siden vi bare er to stykke blir liksom ikke stemningen og feiringen like stor. 17. mai er jo mye gøyere når man er barn, jeg gleder meg til jeg en gang får barn å kan leve litt igjennom de. hehe.

Nå har jeg og Marcus nettopp spist en god frokost/lunch. Bacondadler, strandamør, egg, bacon og mer.

Nå er planen og snart ta på seg noen klær, fineklær om jeg i det hele tatt finner det da, så skal vi ned til sentrum en tur å spise is. Etterpå skal vi ha en liten photoshoot 10 minutter unna Sogndal. I kveld skal vi ut å spise, det gjelder jeg meg veldig til.

Gratulerer med dagen alle sammen. I dag hadde bestemor hatt bursdag så: Gratulerer med dagen bestemor i himmelen.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Nå er vi nesten nettopp kommet hjem fra Førde. Grunnen til at vi skulle dit var at Marcus skulle møte en som skulle kjøpe en kamera linse av han, men så passet ikke linsen likevel. Det er alltid kjekt med en tur litt vekk og Førde ligger ikke så langt unna Sogndal. Som jeg skrev tidligere skulle jeg prøve å finne meg et antrekk til i morgen. Det gikk ikke så bra. Jeg er sykt kresen når det kommer til klær, og jeg var rett og slett ikke i modus til å prøve klær å styr. Det jeg derimot var i modus til var å se på og prøve joggesko, heldigvis klarte jeg å styre meg for sko trenger jeg OVERHODE ikke.

Det ble absolutt ikke en bomtur for jeg endte opp med å kjøpe meg litt sminke. Jeg har egentlig mer enn nok sminke, men det er alltid kjekt med noe nytt.

Jeg fikk kjøpt meg en maskara og leppestift fra Loreal, shimmer fra MaxFactor og øyenskygger fra Isadora. I tillegg handlet jeg noe kjedelig som en cayal spisser. Man blir alltid i godt humør når man får handlet seg ny sminke.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Jøss, jeg våknet å så på datoen på datamaskinen og holdt på å få sjokk. 17. mai er jo allerede i morgen !.

Dagene bare flyr avgårde og jeg klarer ikke å holde kontroll på datoer lengre. Vi har egentlig ikke noe særlig med planer imorgen, jeg har rett og slett ikke tenkt så langt ennå. Det ble dessverre ikke Måløy i år heller, da vi må fokusere på skole de neste dagene. Jeg regner med vi skal en tur til sentrum å se på toget og spise litt is. Vi får se hva dagen bringer.

Så var det dette antrekket på 17. mai da. Samme problem hvert eneste år. Jeg har jo en nordfjord bunad, men når jeg fikk den var jeg ganske så tynn. Så jeg tror ikke den passer lengre, i tillegg ligger den hjemme i Måløy. I dag skal vi en tur til Førde så jeg får se litt på antrekk der, for klær det eier jeg faktisk ikke. Av og til får jeg sånn rydde mani, og hver gang jeg skal rydde klesskapet så forsvinner halve skapet. Så angrer jeg senere, haha.

Hva er deres planer i morgen?

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Akkurat nå føler jeg meg ti kilo lettere. Den siste uken har vært utrolig hard, og hjernen har fått kjørt seg virkelig. Nå er jeg nettopp kommet hjem fra skolen og hjem fra eksamens lokalet. Jeg har hatt eksamen i virksomhetorganisasjon og regnskapsførerregelverket og er egentlig nå bare utrolig glad for at jeg er ferdig med den.

Jeg satt å leste i går kveld og merket at ingenting hadde festet seg, forventningene mine var utrolig lave når jeg kom på skolen i dag. Jeg var egentlig sikker på at jeg kom til å stryke. Faget i seg selv er ikke så veldig vanskelig men det er utrooolig mye teori og er et veldig tørt stoff. Heldigvis fikk vi ha med oss lover og regler og jeg klarte å skrive noe på hvert spørsmål, så om jeg stryker blir jeg i så tilfelle utrolig skuffet. Men en god karakter blir det nok ikke, men det er forventet.


Nå er det hele 16 dager til neste eksamen, utrolig deilig. Men jeg må allerede i dag begynne med skole igjen, da vi ikke har fått ferdig sammendrag. Men noen timer med avslapping skal jeg virkelig unne meg.

Jeg og Marcus sitter også å vurderer om vi skal dra til Måløy eller ikke. Jeg har fri fra jobben frem til fredag og vi har ingen skole. Det hadde vært litt kjekt å feire 17. mai i Måløy, noe som er veldig lenge siden. Men på en annen side blir det nok gjort lite skole der og det er litt tiltak å pakke bagen å reise. Vi får se hva som skjer.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Nå er det ikke lenge igjen til den store finalen i Eurovision 2017 begynner. Jeg er kanskje litt over gjennomsnittet interessert i Eurovision. Jeg synes det er så gøy med slike konkurranser, hvor man konkurrere land mot land Jeg er også oppvokst med at vi hvert år ser Eurovision. Jeg husker det var så stas hvert år for da fikk jeg være oppe helt til det var ferdig, og det var jo luksus.

Jeg heier selvsagt på Norge. Jeg synes Norge har en unik sang, som ingen andre land har. Ofte synes jeg det blir så mye likt, at balladene blir de samme og at det alltid er med mange poplåter som høres ganske like ut. Jeg tror nok Portugal eller Italia stikker av med seieren, men man vet jo aldri.

HEIA NORGE

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Dagen i dag har bare flydd avgårde, men heldigvis har vi fått gjort en god del både med tanke på skole og ærender. Det var syyykt digg å få ryddet boden, der var utrolig mye shit. Men nå tar vi oss helt fri og drar på kamp på stadion. Vi er så heldig å bu ca 1 min gange så det er veldig greit. I dag er Viking i saftbygda og da måtte vi selvfølgelig på kamp.

Som dere sikkert har fått med dere er Marcus fra Stavanger og han heier selvfølgelig på Viking. Jeg har lovet han at når de kommer til Sogndal så skal jeg være med på kamp, jeg holder mitt ord. Jeg har til og med gått med på å sitte på bortetribunen sammen med han.

Jeg og Marcus heier jo på hvert sitt lag i Eliteserien, Marcus Viking og jeg Ålesund, men vi er begge veldig glad i Sogndal laget. Vi synes det er veldig kos at en så liten bygd har et lag i Eliteserien og vi holder et ekstra godt øye med de når de spiller, vi vil ikke at de skal rykke ned.

I dag må jeg si at jeg heier på Sogndal, men for at Marcus ikke skal være i dårlig humør resten av kvelden kan jeg godt godta uavgjort.. Så.....Heia.....begge lag ???

-CarolineCecilia

Likes

Comments

God morgen alle sammen. Jeg ble så glad når jeg så ut vinduet i dag. Sol og deilig vær, det gjør dagen så mye bedre. Jeg startet dagen tidlig i dag siden vi har masse på agendaen, egentlig altfor mye. Jeg har allerede drukket noen kopper kaffi, vasket klær og lest en del pensum.

Nå skal jeg snart ut å rydde i boden vår og sortere vekk det vi ikke skal ha. I dag er det nemlig gratis å hive avfall på søppeldynga så det må vi benytte oss av. Jeg er rimelig sikker på at bilen kommer til å fylle seg greit opp, vi har altfor masse unødvendige ting.

Ha en fin lørdag alle sammen !

—CarolineCecilia

Likes

Comments

I det siste har jeg tenkt mye. Mye på hvordan livet mitt er blitt. Jeg bor nå i Sogndal og har valgt å fokusere 100 % på studie og jobb. Jeg har ikke prioritert den sosiale biten i det hele tatt, noe jeg egentlig ofte angrer på.

Jeg har hatt mange fine mennesker i livet mitt opp igjennom årene og det er jeg evig takknemlig for. Jeg gikk på to forskjellige videregående skoler og der ble jeg kjent med mange fine mennesker. Jeg fikk fort mange gode venner. Når jeg bodde i Ålesund ble jeg kjent med mange fantastiske mennesker. Når jeg flyttet til Bergen var det også mange jeg fikk god kontakt med og vi fant på mye sprell sammen.

Av alle disse fantastiske menneskene kan jeg telle på en hånd hvor mange jeg har kontakt med den dag i dag. Det er litt trist å tenke på at det er blitt slik. Mye av grunnen er nok at jeg har flyttet ganske mye på grunn av skole og slikt.. Jeg har rett og slett ikke vært flink å opprettholde kontakten.

Jeg savner hver en av dere !

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Nå er jo russetiden fullt i gang, kun ei uke igjen så er den over. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har sett så mye til russen her i Sogndal. Jeg sitter av og til å mimrer tilbake til da jeg var russ i 2009. Vi hadde det så gøy, og energien var på topp hele tiden. Jeg har faktisk aldri hatt så lite fravær som jeg hadde i russetiden, haha. Jeg har heldigvis fortsatt bilder liggende så jeg kan se på når jeg savner det lit.

Vi hadde ingen russebil eller noe, men det var liksom ikke nødvendig. Jeg var russ i Ålesund og der kunne man gå til alt, eller eventuelt ta bussen. Vi så liksom ikke poenget med å bruke x antall tusen i russebil når vi kunne bruke det på andre ting. Jeg tar meg selv i at jeg av og til sitter å klager over russen om jeg hører lyd i fra de, men når jeg tenker meg om så var ikke vi akkurat helt lydløse selv... Kanskje jeg bare sitter her å er litt sjalu i en alder av 26 år, haha.

-CarolineCecilia

Likes

Comments