Header

Jeg har sittet å lest litt på sosiale medier den siste timen og kom over en artikkel om en jobb, en drømmejobb faktisk.

Jobben høres nesten for god ut til å være sann. Du skal reise rundt å besøke 12 luksushjem over 3 måneder, og det beste av alt er at du får 85 000 kroner i måneden i lønn, i tillegg dekker Third Home som er arbeidsgiver alle reiseutgifter.

Er du glad i å skrive, blogge, ta bilder og generelt glad i sosiale medier er dette jobben for deg. Det er ikke mange krav til søkeren, kun noen få: du må ha førerkort, du må ikke ha flyskrekk, du må være tigjengelig sent i sommer/sent i høst og du må kunne reise 3 måneder i strekk.

Dette høres så sykt ut, jeg hadde lett søkt om situasjonen min hadde vært litt annerledes. Jeg kan ikke bare droppe studier og jobb. Førerkort har jeg faktisk ennå ikke skaffet meg.

Det er sikkert ekstremt mange søkere, men sleng inn en søknad om du er interessert, det skader ikke. Det kan nettopp være DEG som får jobben. Søknadsfristen er 30. mars så det er fortsatt tid.

Vil du lese den artikkelen jeg fant så er det denne: http://bergen.p5.no/betaler-deg-85000-kroner-i-maneden-for-a-bo-i-luksusvillaer/artikkel/694335/

-CarolineCecilia

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg leste for noen dager siden en artikkel i Dagbladet som handlet om at The Economist Intelligence Unit har publisert de 10 dyreste og billigste byene i verden. Jeg har tidligere skrevet om de billigste og dyreste landene, men nå er det altså blitt publisert om byer.

Det som er blitt vurdert er blant annet priser på mat og drikke, klær, leie og transport. Oslo er faktisk ikke med på listen i år i det hele tatt når det gjelder de dyreste byene. Oslo har jo ofte vært inne på denne listen og da svært høyt oppe også. Byene som dominerer på listen over de dyreste landene ligger i Asia. Singapore topper listen og hakk i hel kommer Hong Kong. København er også med på listen, men da et stykke ned,10. plass.


Når det kommer til de rimeligste byene å leve i dominerer byer i India, hele 4 byer i India er med på listen. Den billigste byen er Almaty i Kasakstan deretter følger Lagos i Nigeria.

Jeg synes alltid det er kjekt å lese slike artikkler, da jeg gjerne får inspirasjon til plasser å dra men også få en viss peiling på hvor man kan dra om man ikke vil blakke seg helt, og hvor man ikke bør dra om man ikke har tenkt å bruke så mye penger.

Om du vil lese hele artikkelen til Dagbladet finner du den her: http://www.dagbladet.no/tema/dette-er-verdens-dyreste-by-oslo-er-ikke-engang-inne-blant-topp-ti/67423316

-CarolineCecilia

  • 16 lesere

Likes

Comments

Nå har vi nettopp kommet tilbake til Sogndal etter en kjekk helg hjemme i Måløy. Bare synd at tiden alltid går så fort når vi er hjemme.

I dag har vi vært i barnedåp til nydelige Simon, som er tante og onkelungen våres. Det var en veldig vellykket dåp og alle storkoste seg. Jeg synes det er kjekt med slike feiringer da familien samles, er sosiale og koser seg med mat og kaker. Jeg har jo så mange tantebarn nå at det nesten er dåp hvert år, så det er nesten blitt en vane, men det er nå bare kjekt det.

Slenger med litt bilder fra dagen i dag.-CarolineCecilia

Likes

Comments

Dagen i dag har gått så fort, skjønner ikke hvor tiden har blitt av.

Vi har i dag vært på biltur sammen med 4 av tanteungene mine og vært en tur på cafe. Vi skulle egentlig opp på vindmøllene å ta bilder av ungene men værgudene var dessverre ikke med oss i dag så det ble ingenting av.

Nå de siste timene har vi vært på Holvik skule å pyntet klar til barnedåpen som skal være i morgen.

Jeg skal legge ut flere bilder imorgen eller mandag.

Nå skal vi bare ta det med ro resten av kvelden. Imorgen blir en travel dag da vi skal både i barnedåp og hjem igjen til Sogndal.

—CarolineCecilia


Likes

Comments

Nå er det endelig helg etter en veldig hektisk uke. Nå er jeg, Marcus og pusekatten våres Sofus på vei hjem til Måløy. Vi har ikke vært hjemme siden Januar, så vi gleder oss utrolig mye til å se familien igjen.

Grunnen til at vi skal til Måløy er fordi tante ungen min skal døpes på søndag. Det blir veldig kjekt å samles og feire dagen.

Ikveld skal vi egentlig bare slappe av og legge oss litt tidlig, så vi klarer å komme oss opp i skikkelig tid imorgen. I morgen skal vi passe litt unger, da søsteren min og mamma trenger litt tid til å forberede koldtbordet og diverse ting til søndag, men det blir bare kjempe koselig. Om det ikke regner så altfor mye er planen å dra på lekeplassen en liten stund og etterpå opp på vindmøllene som ligger litt utenfor Måløy for å ta bilder av ungene. Det er så kjekt med bilder da man sitter igjen med mange gode minner.


God helg alle sammen

—CarolineCecilia

  • 36 lesere

Likes

Comments

Vi mennesker mener jeg tenker for mye, ikke minst om hva alle rundt oss mener. Det vil nok alltid være sånn men det er så sykt irriterende. Jeg er en av de personene som tenker alt for mye. Jeg gjør ofte som jeg vil men når det kommer til utseende så tenker jeg på hva alle andre må mene om meg og hvordan de ser på meg. Jeg kan for eksempel ikke gå med inntilsittende klær føler jeg, fordi da viser magen og valkene, men når jeg ser andre med inntilsittende klær synes jeg det er kjempe fint, det er bare ikke fint på meg. Jeg må alltid ha på meg sminke før jeg går ut døren, det spiller ingen rolle om jeg bare skal sitte i bilen, jeg må uansett ha på det. Folk uten sminke synes jeg er kjempe pene, men jeg føler meg absolutt ikke komfortabel uten. Før kunne jeg spise hva jeg ville uten å legge på meg men en dag sa det stopp. Jeg er endel kilo tyngre nå enn hva jeg var på vidergående og for å være ærlig så hater jeg det. Jeg vil så utrolig mye være fornøyd i min egen kropp, drite i hva alle andre måtte mene men det er sinnsykt hardt. Jeg går turer, har begynt på treningsstudio, spiser fisk og grønnsaker men lite hjelper. Jeg misunner alle dere som er komfortabel i egen kropp og mener oppriktig at alle bør være det. Vi vil alltid strebe etter å være perfekt og vi finner alltid noe å pirke på. Isteden for å finne negative ting om oss selv burde vi heller finne positive ting. Mitt neste prosjekt er å jobbe hardt for at jeg skal føle meg komfortabel i egen kropp, jeg må bare finne ut hvordan.

Som dere kanskje har merket så har jeg ikke lagt ut så veldig mange bilde av meg selv på bloggen, rett og slett fordi jeg aldri blir fornøyd med bilder, og jeg finner alltid noe å pirke på. I dag bestemte jeg meg for at jeg SKAL legge ut et bilde, og hva passer bedre enn et bilde helt usminket.

- CarolineCecilia

Likes

Comments

For noen dager siden kom det frem at Norge er kåret til verdens lykkeligste land, vi gikk fra 4.plass til 1.plass og slo endelig Danmark.
Noen av faktorene som ble vurdert var omsorg og helse.

Vi har stor omsorg for familie og venner og er sosiale kommer det frem. Jeg personlig synes vi nordmenn bør bli flinkere til å bry oss om andre og ikke være "redd" fremmende. For eksempel opplever jeg stadig at folk heller vil stå i buss/kollektivtrafikk enn å sette seg ved siden av en fremmed. Vi er kjappe og presser oss inn på bussen for å få sitte innerst slik vi kan ha sekken/vesken ved siden av oss så vi slipper å sitte sammen med en fremmed. I tillegg til dette unngår vi øyekontakt når folk kommer inn på bussen så de ikke skal sette seg ned med oss. Det hele er jo egentlig bare ganske teit, men dessverre er det blitt slik.


Når jeg var i USA ble jeg helt sjokkert når folk jeg ikke visste hvem var sa hei og når folk sa "happy holiday". Jeg føler amerikanerne er mye mer hyggelige, men det vil ikke si at de er lykkeligere.

Som jeg nevnte er helse en viktig faktor til at vi er kåret som verdens lykkeligste land. Vi i Norge er utrolig heldige som har et så godt helsevesen som gjør at vi kan få hjelp til nesten alt. Vi lever lenge takket være helsevesenet. Den høye lønnen er også en faktor som gjør Norge til verdens lykkeligste land.

Mange medier har publisert artikkel og filmer angående denne kåringen, blant annet BBC. Dette er jo en kjempe reklame for Norge og turistnæringen. Jeg var inn på facebooksiden til BBC der de hadde skrevet innlegg om nettopp kåringen, og jeg så mange kommentarer om folk som virkelig har lyst til Norge, videoene som er blitt publisert viser vakker natur og byer.

Jeg er veldig heldig som er født, oppvokst og bor i et så flott land som Norge. Vi skal absolutt ikke klage.

-CarolineCecilia

  • 33 lesere

Likes

Comments

I dag er det akkurat 5 måneder til vi drar til USA og LA. Nå er jeg begynt å glede meg sykt, og håper bare tiden går sinnsykt fort.

Det har vært som jeg har nevnt tidligere skikkelig dritt å prøve å finne et hotell som er ok rimelig, men som er av en viss standar. Enten finnes det crappy hotell eller så finnes det skikkelig luksus hotell, føler jeg. Jeg skrev et innlegg tidligere om at vi hadde bestilt på det samme hotellet vi bodde på i julen, men guess what.... Vi ble usikre IGJEN og avbestilte dette, men heldigvis har vi funnet et nytt nå. Et Radisson Blue hotell som er kjempe fint og billigere, men vi måtte gi slipp på å bo så nærme sentrum. Det er ca 35 min kjøretur unna Downtown, men med L.A trafikken kan jo det komme opp i 1 time minst. Men dette gjør ingenting da det er mange attraksjoner nærme hotellet.

Nå har det også ordnet seg med leiebil, vi tenkte lenge på hvilken bil vi skulle ha, eller rettere sagt Marcus, for min del kunne vi kjørt rundt med en liten Passat, men det var visst ikke godt nok, så vi har leid en Chryssler som har endel plass til bagasje og slikt.

Nå venter vi bare på den endelig dødsdommen for bilen vi har her hjemme som ikke gikk igjennom EU. Vi var tenkt å kjøre til Gardermoen siden det ikke er mer enn 5 timer unna, og parkering er ganske rimelig, men slik det ser ut nå må vi ta fly fra Sogndal til Gardermoen og retur, noe jeg ikke liker overhode med tanke på hva som skjedde i julen. Jeg håper virkelig det er håp for bilen vår slik vi får kjørt til Gardermoen og hjem, mye lettere og ikke minst slipper vi å være redde for forsinkelser og at vi ikke rekker flyet fra Gardermoen.

Aktiviteter i L.A har vi også tenkt mye på. Som jeg har nevnt tidligere skal vi en tur til San Diego så Marcus får opplevd sin store drøm, nemlig å dykke med haier, jeg skal i mens bare gå å shoppe litt tenker jeg. Vi skal tilbringe noen late dager på Venice Beach og se mer av Santa Monica. I tillegg til dette har Marcus en stor drøm om å gå å spise på en såkalt ridderrestaurant hvor man ser på riddere som fekter mens man spiser, jeg synes det er en smule spesielt, men jeg får gi det en sjanse. Vi skal også til Knott`s Berry farm som ligger i gå avstand fra hotellet, på Universal Walk, Market Farmers og muligens en tur på Universal studios.

2 uker i sol og varme skal bli så godt kjenner jeg.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

I det siste har jeg tenkt veldig veldig mye på fremtiden. Jeg har vært student nå i nesten 6 år sammenhengende og det er ganske skummelt å tenke på at om litt over et år er det over. Om litt over et år skal jeg begynne å jobbe, finne ut hvor i landet jeg skal bo, tenke på å få kjøpt leilighet/hus og kanskje tenke på stifte familie. Jeg synes alt dette er skummelt, voksenlivet er skummelt. Jeg er skikkelig redd for å få et A4 liv hvor det kun er jobb og rutiner, men slik blir det kanskje bare.

Det er jo på tide at jeg starter voksenlivet nå når jeg nesten er 27 år men av og til kunne jeg ønsket at jeg kunne skru tilbake tiden å være ung og dum igjen.

Men jeg må også si at jeg gleder meg litt til å skape mitt eget liv, det virker også veldig spennende, men man kan ikke akkurat bare rømme fra jobb, unger og hjemmet om man for eksempel vil ut å reise og oppleve nye ting.

Jeg tenker å tro at når jeg først har kommet i gang med voksenlivet vil jeg være fornøyd og ikke byttet det ut mot noe som helst.

—CarolineCecilia


  • 31 lesere

Likes

Comments

Igår drev jeg å søkte litt rundt på Youtube og plutselig kom jeg over en video fra Auschwitz Det var en drone film over leiren og den rørte meg faktisk skikkelig. Filmen er laget av BBC.

Jeg har jo skrevet et innlegg tidligere om da jeg var i Auschwitz men det er veldig lenge siden jeg var der så jeg har nesten glemt ut hva som møtte meg, samtidig som jeg husker følelsen av å være der. Når jeg så filmen på Youtube fikk jeg nesten følelsen av å være der igjen. Jeg ble trist å det tok meg tilbake til både ungdomsskolen og vidergående da vi lærte om 2. verdenskrig og Auschwitz. Man får faktisk på filmen sett mye av leiren og man får et godt innblikk. Jeg synes det er kjempebra at noen lager slike videoer. Man tror kanskje ikke at noe så groteskt kommer til å skje i vår tid, men man har jo blant annet IS og andre terrororganisasjoner, selv om det ikke kan sammenliknes.

Jeg anbefaler dere alle, i hvert fall dere som er interessert om å gå inn å se den videoen, du finner den her: https://www.youtube.com/watch?v=449ZOWbUkf0,.

Jeg anbefaler virkelig å ta turen til Auschwitz, det er noe man aldri kommer til å glemme. Jeg har veldig lyst tilbake dit nå når jeg er mer opptatt av historie enn hva jeg var når jeg var 15.

—CarolineCecilia

  • 27 lesere

Likes

Comments