Header

Hurra, dette er en gledens dag. Jeg synes juni har vært sååå lang, tidenes lengste juni. Men nå kan jeg og endelig si dette : Det er "sommerferie".

Jeg ble i dag ferdig med den femte eksamenen så nå er 4.semester historie !

Det blir ikke sommerferie før om 2 måneder da jobben kaller. Men jeg ser faktisk på jobb som litt sommerferie. Jeg har så gøyale kollegaer og vi har det bare gøy på jobb.

Resten av dagen skal jeg ligge med bena strakt ut på sofaen. I hvert fall nesten resten av dagen.

—CarolineCecilia

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 37 lesere

Likes

Comments

Folkens, i år er det priskrig på reiser!. Det er priskriger på luksuriøse reiser, så her kan man spare mange tusen kroner om man vil unne seg litt luksus. For eksempel får man en reise til Maldivene for under 10 000 kroner per person i en uke nå i sommerhalvåret. Man får også mye billigere turer til Bali enn tidligere. Visst du vil ha det litt billigere enn dette er Thailand og Dubai gode alternativer. Man kan få en reise til Dubai for 4140 kroner i en uke. Dette er priser fra Ving. Men Tui og Apollo har også billige reiser. hvem vil ikke unne seg litt luksus i blant?

Mange har sikkert allerede planlagt sin sommerferie i år, men for dere som ikke har gjort det, gjør et kupp. Det er i hvert fall verdt å sjekke det ut, men vær rask for det blir nok fort utsolgt. Jeg skulle gjerne reist til Maldivene, jeg har drømt om det så lenge, men det får heller bli en annen gang.

Reiser blir stadig billigere og billigere da vi blant annet får mer direkteruter og hurra for det!. Før var det skikkelig luksus å dra over Atlantaen til USA; men nå er jo det omtrent ikke dyrere enn en tur til Gran Canaria. Det er deilig å tenke på at om man bare sparer en liten stund så har man faktisk råd til en ganske så digg ferie.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Nå er det virkelig kritisk her i gården. Jeg har aldri kjent på en så stor trang til å reise som jeg gjør akkurat nå. Jeg er rastløs 24/7, og vil egentlig bare reise hvor som helst. Samme hvor bare jeg får reist egentlig. Jeg elsker å oppdage nye plasser, og nye attraksjoner. Nå har jeg ikke reist utenlands siden jul, og det kjenner jeg virkelig.

Før så holdt det med en utenlands tur i året, men når man først begynner å reise litt oftere så får man blod på tann. Nesten som en avhengighet. Jeg er egentlig en rolig person, så lenge jeg får reist litt inn i mellom, hehe. Marcus har nok oppdaget at jeg i det siste har vært veldig spontan, og foreslår helt "crazy things". Her om dagen spurte jeg om vi ikke bare skulle stikke til Sverige ( samme dag) også reise hjem igjen etter 2 dager. Han er nok ikke like spontan som meg, så det ble ikke noe av. Det er jeg egentlig glad for da vi er mitt opp i eksamensperioden.

Jeg får trøste meg med at det kun er 2 måneder til vi reiser til California og L.A. Det føles så ufattelig lenge til akkurat nå, men tiden har jo en tendens til å fly avgårde så please la de to månedene gå FORT.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

En ting jeg har spurt meg selv mange ganger er: skal dette påvirke oss og vårt liv ? Jeg snakker selvfølgelig om terrorfrykten rundt om i verden. Jeg kjenner mange som er redd for å reise, i tilfelle det skulle skje noe. Jeg har også fått spørsmål om jeg tørr å reise, og om jeg ikke bare skal droppe det. Men for meg har det aldri vært aktuelt å avbestille turer, eller å la være å bestille nye.

Man sier at frykten ikke skal stoppe oss, men etter min erfaring er mange redde, redde for det uvisse. Jeg synes ikke vi skal slutte å leve livet på grunn av noen feige ufyselige personer med en helt syk tankegang. Det er en veldig liten sjanse for at du vil havne opp i et terrorangrep i løpet av livet ditt og man kan ikke la seg styre på denne måten.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg av og til tenker på terror. Plutselig kan det slå meg når jeg sitter på Gardemoen at: jeg er på en flyplass, tenk om det skjer noe, hva gjør jeg da? Man vet aldri hvor og når det skjer neste gang, for det kommer til å skje dessverre. 

Jeg forstår at folk har dette i baktankene, men jeg håper ikke at dette stopper folk i å reise, og at frykten for terror skal være den avgjørende faktoren for at man ikke reiser. Reiselysten min er fortsatt like stor, om ikke større.

Dette skal ikke hindre meg i å reise og leve livet i hvert fall, man lever kun en gang og man må leve livet til det fulle.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Hipp hurra, I dag fyller vår kjære Sofus 1 år. Jeg føler det bare er en måned siden vi fikk han men i september blir det faktisk et helt år.

Jeg angrer ikke et sekund på at vi fikk han. Det er så koselig å ha katt i hus, og ettersom jeg er oppvokst med katt så har det nesten vært noe som manglet de årene jeg ikke hadde katt. Jeg klarte å knipse noen bilder av "bursdags barnet", som tar livet helt med ro.

Som andre katter så har Sofus sine sære trekk og vaner. For eksempel så må han alltid riste på labbene etter han har spist. Når han kommer inn etter å ha vært ute så må han alltid ta hodet sitt tett til leggen min også skli nedover bena mine, med hode først.

Favorittstedene hans når han skal sove er opp i vasken på badet og jeg har funnet han flere ganger inn i klesskapet mitt, da prøver jeg å være streng, men det er litt vanskelig også, hehe.

I dag skal han få god katte mat og kattegodteri, det må jo feires at han fyller år.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Dagen i dag startet med at jeg våknet 0630 av alarmen, jeg skulle stå opp litt tidlig for å kunne lese 1-2 timer før eksamenen begynte klokken ni. Når alarmen ringte var jeg trøtt som en kråke, for sist jeg sjekket klokken var den 0400, så jeg fikk 2 og en halv time på puten i natt.

Men jeg var fornøyd at jeg klarte å stå opp å få lest en times tid, uten at noe egentlig satt seg. Når jeg kom på eksamenen så var jeg egentlig ganske heldig med spørmålene, da jeg kunne litt av alt, men langt i fra nok om hvert av emnene. Men det gikk greit, og det er jeg kjempe glad for.


Når jeg kom hjem fra eksamen stupte jeg rett til sengs. Jeg måtte få noen timer til på puten for å være konsentrert nok, for neste eksamen er allerede på fredag. Og det er en mye verre eksamen. Jeg brukte selvfølgelig lang tid på å sovne, fordi tankene svirret rundt. Etter jeg stod opp merket jeg at jeg var så sliten, egentlig ikke klar for å begynne å regne å lese. Så jeg har drøyd det helt til nå, haha. Men jeg har fått vært på butikken å handlet og laget middag så jeg har da gjort noe.

Så nå skal jeg og Marcus opp på skolen å sitte i rundt 3 timer eller til vi ikke gidder mer, for vi må jo faktisk få gjort noe siden vi kun har i morgen dagen på oss. Det har rett og slett vært en hard dag, og det at man må begynne å lese på et annet fag rett etter eksamen er slitsomt. Jeg skulle gjerne hatt en dag hvor jeg kunne tenkt på andre ting. Men slik er det vell å være student? Vi har det så greit ellers i året at vi må kunne takle stress i eksamensperioden.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg å følger med på konserten i Manchester. Konserten er et utrolig bra intinativ og det er kjekt å se at så mange mennesker har møtt opp.

Når Robbie Williams kom på scenen og fikk publikum til å synge: "Manchester stay strong" fikk jeg virkelig frysninger.

Det er helt ufattelig det som har skjedd i Manchester og London de siste tre månedene. Ord blir rett og slett fattige, men det er godt å se at samholdet er så sterkt.

Storbritannia: Stay strong <3

—CarolineCecilia

  • 60 lesere

Likes

Comments

Jeg måtte selvfølgelig begynne på en serie nå midt i eksamenstiden. Det er så typisk meg å finne på alt annet, og jeg vet at når jeg først begynner på en serie så må jeg bare se den ferdig, helst i løpet av noen dager. På kun 2 dager så jeg og Marcus "Thirteen Reason Why".

Den serien har jo fått mye kritikk for hvordan de skildrer selvmord, noe jeg kan forstå. De anbefaler de som sliter med selvmordstanker om å ikke se den, noe jeg også kan forstå.

​Jeg hadde hørt mye om serien før vi begynte å se den men ble faktisk overrasket over hvor bra den var. Det holder ikke bare med å se en episode om dagen, for tro meg man blir hektet og vil se alle de andre grunnene med en gang. Jeg synes serien har et godt budskap. Man kjenner seg liksom igjen i en del av tingene som skjer, noe jeg tror er en av grunnene til at jeg likte den så godt. Jeg synes det er bra at de får frem at det ikke bare er store negative hendelser som kan føre til selvmord, men også små ting og kombinasjonen av begge deler.

Jeg håper i hvert fall at filmen har fått folk til å tenke på hvordan man skal behandle andre, og at man tenker over sine handlinger, for ting kan såre mer enn man tror.

Så dagens ord blir: vær snill med hverandre, det kommer ingenting godt ut av å være slem. Hverken for deg selv eller andre.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Her om dagen var jeg og Marcus ekstremt rastløse. Vi skulle egentlig jobbe med skole men fant ut at vi måtte ta oss litt fri også.

Til slutt fant vi ut at vi skulle ut å ta bilder. Egentlig skulle vi til en foss som er litt over en time unna her, men fant fort ut at det var litt for langt når klokken nesten var 00 00. Så vi svinget rett og slett bare av et sted å satset på at vi fikk god nok utsikt til å ta bilder av fjorden. Og det fikk vi absolutt, vi havnet opp på en ministrand hvor utsikten var utrolig, stedet heter sygnestrand. Det var utrolig å bare stå der å se utover fjorden, bare helt nydelig.

Det ble dessverre ikke noen bilder av oss da Marcus hadde glemt blitzen, vi prøvde, men trust me det er absolutt ikke noe å legge ut her.

Det er utrolig at man får tatt slike bilder på natten, jeg synes det er så digg at det er så lyst ute for tiden. Hemmeligheten for å ta bra bilder når det er litt mørk er lang eksponering, som betyr at i stedet for at bilde tas med en gang du trykker så velger du å ta bilde over mange sekunder.

Jeg skal absolutt ut igjen på natte tid å ta bilder, det er så stilt og fredelig.

-CarolineCecilia

Likes

Comments

Hurra, nå er 2/5 eksamener ferdig dette semesteret. Jeg har kun igjen de tre verste eksamenene igjen, haha !

Jeg begynner likevel å se en ende selv om det er tre uker til jeg er ferdig. i dag hadde jeg eksamen i Human Resource Management eksamen, også kalt personalledelse. Jeg har egentlig hatt faget før men tok det som valgfag nå fordi jeg omtrent har hatt alle valgfagene fra før. For å forbedre meg må jeg ha en B, noe som ikke skjer, men går det dårlig har jeg i hvertfall enn C fra BI.

Det blir mye eksamens innlegg for tiden, men det er det som skjer i livet mitt akkurat nå. Så da må det bare bli slik, hehe.

—CarolineCecilia

  • 61 lesere

Likes

Comments