Header

Nå sitter jeg her med halvåpne øyner, det er så vidt jeg klarer å se hva jeg skriver her. Det siste døgnet har humøret mitt vært overalt. Jeg vært motivert, sur, lei, irritert, utålmodig og konsentrert og ikke minst TRØTT........


Jeg har sittet med eksamen i HELE går og i HELE natt. Innleveringsfristen er ikke før klokken 1400 i dag, men når jeg likevel var våken til 3-4 i natt fant jeg ut at jeg like så godt kunne gjøre den ferdig før jeg la meg. Det tok litt lengre tid enn jeg trodde for å si det sånn. Jeg kjenner at jeg ikke er så ung lenger. Før kunne jeg døgne noen dager i uken uten problem, men nå er jeg stup trøtt når klokken bikker midnatt. Jeg har egentlig sittet å gjespet i hele natt, haha.

Nå har jeg akkurat levert inn eksamen og jeg sitter igjen med en blandet følelse. Jeg er skikkelig lettet over at den er levert inn, men samtidig føler jeg at jeg kunne gjort det så mye bedre om jeg hadde vært litt mer effektiv. Samtidig så var det utrolig mye å gjør, å ha eksamen i et fag man kun har hatt noen timer forelesning i er ikke lett. Men vi får se hva det blir til når resultatene kommer.

Nå skal jeg stupe til køys, bokstavelig talt. Jeg gleder meg til å få noen timer på puten før jeg må opp igjen å jobbe med andre fag.

Eksamens perioden er hard ass!

-CarolineCecilia

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 21 Lesere

Likes

Comments

Nå er vi kommet til den tredje dagen i poker NM og main event. Jeg ELSKER poker, både å spille og å se på. Det er ekstremt langdrygd å mange kan synes det er kjedelig å se på, men visst man kan litt angående poker så lover jeg at man blir hektet.

Eksamen kom på et skikkelig dårlig tidspunkt i år, mitt i poker NM. Men jeg MÅ bare se på, selv om jeg har eksamensinnlevering i morgen, haha. Heldigvis klarer jeg å gjøre begge deler, selv om eksamenskrivingen går litt tregt.

I fjor spilte jeg poker på Unibet når de hadde turneringer hvor du kunne vinne billett til NM i Dublin. Jeg kom faktisk overraskende langt. Men jeg har vanvittig dårlig tålmodighet så på en tidspunkt ble jeg bare så lei at jeg gikk all inn. Men jeg tror det er mye gøyere å spille poker "face" to "face" enn på nett.

Jeg kunne absolutt tenke meg å være med på poker NM en gang, jeg må bare ha 5000 kroner som jeg faktisk kan tape.

Ser dere på poker NM?

-CarolineCecilia

  • 23 Lesere

Likes

Comments

Som student så er ikke akkurat økonomien helt på topp hele tiden. Det er tider hvor økonomien er trang, og spesielt opp mot juletider. Når jeg bodde i Bergen så hadde jeg faktisk 2-3 jobber samtidig for å kunne tjene nok å leve for. På ene jobben min kunne jeg jobbe hjemmefra når jeg ville og hvor mye jeg ville. Dessverre la de ned selskapet for et par år tilbake så da har jeg mistet den muligheten å kunne sitte hjemme å jobbe litt om kveldene. Jeg har savnet å ha en slik jobb. Om jeg trengte ekstra penger så tok jeg bare noen ekstra timer her og der og vipps ble det penger ut av det.

For noen uker siden lagde jeg konto på to forskjellige nettsider. De vil ha våre meninger angående diverse temaer, og du får litt poeng for hver undersøkelse. Etterhvert kan du veksle de inn i penger eller gavekort på forskjellige butikker. Man tjener seg ikke rik på det, men man kan lett tjene noen hundre lapper ekstra i måneden. Jeg kjøper blant annet en del små ting i måneden på H&M og det kan jeg nå få "dekket" ved å sitte en halv time eller under om dagen.

Om du er interessert så kommenter med e-post adressen din så kan jeg sende link til dere.

-CarolineCecilia

  • 33 Lesere

Likes

Comments

I dag er det 24. november og her i hus har vi jubileum. Vi feirer egentlig aldri da vi ikke har gjort det til noe tradisjon.

​I dag har jeg og Marcus vært sammen i hele 5 år. Vi har egentlig aldri gjort noe stor greie angående års jubileum å slikt. Jeg kan ikke huske vi har gitt hverandre gaver(utenom bursdag og jul), vi feirer heller aldri Valentine. Jeg tenker at man heller burde sette pris på hverandre hver dag istedenfor å kun gjøre det et par ganger i året.

Nå skal jeg snart på jobb. Jeg regner med det blir full rulle på jobb siden det er black friday. Vi skal holde åpent helt til klokken 22 00. Det er alltid kjekt å være på jobb når det er noe som skjer. Etter jobb skal jeg og Marcus på Astrid S konsert på meieriet. 

Jeg tror dette blir en veldig veldig fin fredag

-CarolineCecilia

  • 37 Lesere

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert bloggen gitt. Hvis jeg ikke blogger hver dag så har det en tendens til å gå i glemmeboken dessverre. Men nå er jeg tilbake for fullt.

Siden sist så har jeg fått så sinnssykt julestemning. Det skal egentlig ikke så mye til før jeg får det. Det er egentlig nok at jeg går inn i en butikk å ser litt julepynt. På tirsdag kveld var jeg på jobb sammen med kollegaene mine å pyntet til jul, spiste pizza og tok julevasken. Det var ufattelig koselig og julestemningen kom med en gang. 

I løpet av helgen skal jeg ta frem det lille vi har av julepynt til leiligheten. 

-CarolineCecilia


  • 40 Lesere

Likes

Comments

Nå er det endelig fredag igjen og humøret mitt er på topp, som det alltid er på fredager. I dag klarte jeg faktisk å stå opp før klokken 10 00, det er helt utrolig. For tiden har jeg vært så trøtt at jeg sikkert kunne ha sovet døgnet rundt. I en uke omtrent har jeg sovet 12 timer hver eneste natt. Herlighet hvor mye av livet mitt jeg kaster vekk.

Jeg har ikke helg før i morgen kveld, men vet du hva? det gjør meg ingenting. Jeg synes egentlig bare det er ekstra kos å jobbe i helgene jeg.

Denne helgen her har vi egentlig ikke noe særlig planer. Jeg skal som sagt på jobb i ettermiddag og i morgen. Resten av helgen vil jeg tro skal gå til regning av matte, det vil egentlig si at jeg skal rydde leiligheten som bare det, gå turer og kanskje rydde boden ute, haha.

I kveld skal jeg i hvert fall kose meg med The Voice på tv skjermen, det er fredagens høydepunkt. Jeg krysser fingrer og tær for at Andrea går videre.

God helg !

-CarolineCecilia

  • 41 Lesere

Likes

Comments

Er det noe jeg alltid har sagt og som mange vet er at jeg overhode ikke liker vinteren. Jeg synes den er så lang, og snø har jeg bare synes er stress.

Nå er vinteren virkelig her, kulden er kommet og i dag våknet vi opp til snø. Jeg holdt på å få sjokk når jeg våknet, for jeg hadde nesten glemt at vi er i midten av november og at snøen var rett rundt hjørne.

Jeg ble positivt overrasket over meg selv, jeg så bare på snøen å tenkte: Dette var jo skikkelig koselig. Jeg kan ikke huske sist jeg tenkte det, sikkert når jeg var 10 år. Nå synes jeg det er skikkelig koselig ute å jeg kan ikke vente med å komme meg ut å stå på langrenn. Jeg må bare få kjøpt meg skisko så er jeg klar!. Men standard vinter her på Vestlandet er snø,regn,snø,regn,slaps,slaps og atter slaps. Det er egentlig det verste med vinteren.

Nå synes jeg bare snøen kan ligge, og at regnet og isen kan holde seg vekke så jeg slipper å tryne hver gang jeg skal ut døra.

-CarolineCecilia


  • 46 Lesere

Likes

Comments

Er det noe jeg virkelig ikke liker å være innblandet i så er det drama! Jeg hater konflikter å liker å holde meg på utsiden. Men herregud hvor underholdende drama er, på TV altså !

De siste ukene har jeg og Marcus vært helt tom for serier, og vi har ikke klart å finne ut hva vi skal begynne å se. Vi har egentlig også tenkt at det ikke er verdens undergang om vi ikke har noen serier, nå som eksamensperioden nærmer seg.

For noen dager siden kom jeg på : The Real Housewives of Beverly Hills. Jeg har kun sett en episode her og der når det har gått på tv, og det er jo egentlig hysterisk morsomt. All dramaet, og all kranglingen. Jeg elsker virkelig å se på slike ting. De får en liten detalj til å bli det verste de noensinne har opplevd. I tillegg har jo serien gått sykt lenge, så her er det sesong på sesong.

Om du liker å se på litt drama, krangling og serier som omhandler andre sine liv, så anbefaler jeg virkelig husfruene. En ting er sikkert: du blir i hvert fall underholdt.

Etter noen dager har vi allerede kommet til sesong 2. Nå skal jeg se en episode før jeg tar kvelden. 

-CarolineCecilia

  • 58 Lesere

Likes

Comments

I dag våknet jeg tidlig (for å være meg) 09 00. Jeg har egentlig bare sittet å glodd i taket og hatt en skikkelig stille morgning.

I dag skal vi hjem til Sogndal og jeg må si at jeg egentlig ikke synes det er så stas. Hver gang jeg er hjemme føler jeg at det blir så stress. Jeg rekker ikke over det jeg skal og jeg føler ikke at jeg tilbringer nok tid sammen med familie. HELDIGVIS er ikke det mer enn 5-6 uker til jeg skal hjem til jul. Det skal bli godt å få over en uke hjemme.

Vi drar hjem i dag siden vi skal i bursdags feiring til naboen, det skal bli veldig kjekt å være sosial for en gangs skyld på en lørdags kveld. Fra søndag av er det virkelig hardkjør. Eksamensperioden begynner å nærme seg, og vi har faktisk 5 eksamener på 3 uker, 3 eksamener på 5 dager. Jeg grøsser egentlig bare når jeg skriver dette, for jeg er absolutt ikke klar for alle de 5 eksamenene. Men jeg tenker mest på at det skal bli godt med juleferie, så da får vi gjør en helsikes bra innsats så man kan ta juleferie med god samvittighet.

Ha en fin dag

-CarolineCecilia

  • 60 Lesere

Likes

Comments

Det er skikkelig godt å være hjemme i Nordfjord. Det er litt trist å tenke på at vi skal hjem allerede i morgen.

Nå er det ikke veldig lenge igjen til vi må komme oss avgårde til Nordfjordhallen som ligger ca 10 minutter herfra. Jeg tror det blir en veldig fin kveld.

I dag skal Nordfjordhallen rigge til med storskjerm i forbindelse med livesendingen av The Voice. Vi har en lokaljente med i årets konkurranse, Andrea. Det er ekstra stas å følge med og heie når man har noen man har et "bånd" til. Hun er jo bare super god, og KUN 16 år. Vi har tidligere hatt lokalet personer med i slike konkurranser, til og med i finalen av Idol et år. Jeg håper det blir masse folk og god stemning.

Jeg og Marcus har fått med oss søsteren min, en niese, broren min og damen. Det skal bli kjekt å tilbringe litt tid sammen med alle de.

God helg !

-CarolineCecilia

Likes

Comments