Header

I går kveld kom vi hjem til Måløy. Det er noe eget med å komme hjem til havet og sjø lukten. Jeg får rett og slett en slags indre fred her. I tillegg er her kjempe stygt vær nå med regn og vind, da er det ekstra koselig.

I Sogndal er man omringet av fjell, man kjenner nesten litt på klausen. Men når man kommer til Nordfjord er alt så mye mer åpent. Man føler seg friere på en måte.

Jeg kunne aldri tenkt meg å flytte hjem. Måløy er alt for lite, og man blir fort rastløs her. Men det er kjempe koselig å komme hjem.

I dag har vi vært hos søsteren min og feiret tanteungen min sin 4 års dag. Vi er en stor familie, vi var hele 16 stk og da var ikke alle tilstede heller. Det er koselig å ha en så stor familie.

Nå holder vi på å lage god kveldsmat. Kylling med fløtepoteter og grønnsaker.

I morgen skal vi ha skikkelig familie middag før vi reiser hjem til Sogndal. Det ble dessverre ikke noe bilder denne gangen. Det er som sagt kjempe stygt vær og i tillegg glemte Marcus å ta med kamera. Men neste gang blir det !

—CarolineCecilia

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 22 Lesere

Likes

Comments

Nå er vi allerede kommet til torsdag, jeg henger ikke med i det hele tatt. Hvor blir dagene av? dagene har bare gått i et, jeg føler jeg nesten ikke har rukket å blunke.

Denne uken har jeg jobbet hver dag, hatt skole og arbeidskrav. Av og til skulle jeg ønsket at vi ikke hadde hatt behov for søvn, da kunne man få gjort så mye mer. Jeg klarer meg absolutt ikke med lite søvn, jeg må ha 7-8 timers søvn hver dag ellers blir ikke dagen god. Nå måtte jeg bare ha meg en pause fra skole og oppdatere bloggen.

Jeg har ennå igjen å jobbe mer med arbeidskrav, rydde og pakke før jeg legger meg. For i morgen reiser jeg og Marcus hjem til Måløy. Jeg ser virkelig frem til min første fri helg på en måned. Det skal bli skikkelig godt å komme hjem til mamma og pappa. Man slapper så mye mer av når man er hjemme hos mor og far.

Jeg skal prøve å få tatt noen bilder av mitt hjemsted i helgen, men det er meldt skikkelig dritt vær så vi får bare se hvordan det blir.

-CarolineCecilia


  • 16 Lesere

Likes

Comments

Alle har vell noen ting man ikke klarer seg uten en hel dag. Jeg har flere ting jeg ikke klarer meg uten.

1. Mobil

Jeg kan godt gå en hel dag uten internett, men mobilen må jeg alltid ha med meg. Jeg tenker alltid at folk skal klare å få tak i meg og en stor grunn til at jeg ikke klarer meg uten mobilen er faktisk klokken. Siden jeg ikke bruker klokke på armen MÅ jeg ha mobilen tilgjengelig.

2. Parfyme

Jeg klarer meg rett og slett ikke en dag uten parfyme. Jeg må ha på meg parfyme om morningen og sprute noen ekstra dæsjer før jeg går ut døren.

3. Koffein

Jeg klarer meg ikke en dag uten koffein. Jeg må ikke ha kaffe hver dag, men da må jeg i hvert fall ha redbull eller noe lignende. Dagen er ikke den sammen uten koffein.

4. Frisk luft

Jeg klarer ikke å sitte inne en hel dag. Da føler jeg meg bare sløv og helt forferdelig egentlig. Unntaket er selvfølgelig når jeg er syk, og fyllesyk. Jeg må ha luft da også men da holder det med å stå i døråpningen å trekke litt luft.

5. Astmamedisin

Har jeg glemt medisinen hjemme for eksempel når jeg er på jobb får jeg helt hetta. Jeg MÅ ha den med overalt. Jeg har glemt den et par ganger for noen år siden, og etter dette har jeg panikk for å ikke ha den med overalt. Om jeg glemmer den ja da kan du være sikker på at jeg får et astmaanfall

6. Brow Wow Pencil

Jeg har ikke behov for å kline på meg masse sminke hver dag, men brow wow pencil er noe jeg MÅ ha på meg hver dag. Jeg kan gå en hel dag uten foundation, mascara også videre men om jeg ikke fikser øyenbrynene mine hver dag så er det faktisk krise.

-CarolineCecilia

  • 26 Lesere

Likes

Comments

Nå er jeg nettopp kommet inn døren etter å ha vært på jobb og igjen er det visst helg. Jeg har ikke helg helt ennå da jeg også jobber i morgen, men imorgen klokken 1700 er det helg for meg også. Det er egentlig ganske godt å ha en jobb der man har fri på søndager. Da har man en dag fri hvor man kan lade batteriene til en ny uke.

Denne helgen har jeg egentlig ikke noe store planer. Utenom jobb skal den gå i studering. Jeg har en helt syk innlevering om to uker så det er kanskje på tide å sette seg ned med det på søndag. Ellers tenkte jeg at jeg og Marcus skal ut en tur på søndag for å ta litt bilder. Det er lenge siden vi har fått gjort det så det må vi nesten ta oss tid til, om været holder seg selvfølgelig.

​I dag er det oktoberfest her i Sogndal, men jeg har hverken tid, lyst eller billett. Jeg kjenner at det skal bli godt å bare holde seg hjemme. Nå er jeg skikkelig klar for taco fredag. Vi får besøk av naboen vår som også er min kollega og venninne. Det skal bli skikkelig kos å lage mat, slappe av og se The Voice sammen.

Ha en fin helg folkens !

-CarolineCecilia

  • 27 Lesere

Likes

Comments

Jeg kom på her om dagen at jeg egentlig ikke har laget et skikkelig innlegg om generell informasjon om meg selv. Så gjennom dette innlegget her tenkte jeg at dere kunne bli bedre kjent med meg.

Navn: Caroline Cecilia Ramsevik.

Fødselsdato: 14. september 1990.

Hjemsted: Måløy, Sogn og Fjordane.

Nåværende bosted: Sogndal.

Tidligere bosted: Måløy, Nordfjordeid, Ålesund og Bergen.

Tidligere Studier: Bachelor i Reiselivsledelse fra Handelshøyskolen BI. Har også studert 1 år på sykepleien i Ålesund.

Nåværende studier: Bachelor i økonomi og administrasjon på høyskolen på vestlandet,avd Sogndal.

Sivilstatus: Samboer.

Søsken: En storebror på 36 år og en storesøster på 33 år.

Tanteunger: 13 tante unger (med marcus sin nieser og nevøer).

Jobb: jobber deltid på en cafe. I tillegg hjelper jeg Marcus med hans markedsførings bedrift.

Tidligere jobber: Pleieassistent hos Kulatoppen Omsorgssenter, sommervikar hos Ålesund sykehus, Stuen AS(gatekjøkken), Servitør og frokost/kvelds kokk hos Thon Hotel Rosenkrantz og kundeoperatør for AskAdam.

Dyr: Har en nydelig katt på 1 år og 4 måneder som heter Sofus.

Hobbyer: Gå turer, blogge, være sosial og reise.

Favorittfarger: Blå og lilla.

Favoritt sted: Los Angeles definitivt.

Favoritt serie: Grey`s anatomy.

Favoritt film: Her har jeg to. My girl og Cruel Intentions.

Favoritt artist: Adele.

Favoritt band: Coldplay og One Republic.

Tidligere aktiviteter: Jeg har spilt i korps, gått på turn og håndball.

Største frykt: Definitivt slanger. Ser jeg de på tv eller på sosiale medier får jeg helt panikk. Jeg har stadig mareritt om slanger også.

Fremtidsplaner: Gjøre ferdig studiene, få meg en fast jobb og reise litt rundt. kjøpe leilighet/hus og starte familie.

Håper dere ble bedre kjent med meg !

-CarolineCecilia

  • 45 Lesere

Likes

Comments

Denne oppsummeringen kommer litt senere enn jeg hadde planlagt, men bedre sent enn aldri. Nå er vi godt i gang med oktober og jeg kjenner allerede lukten og følelsen av vinter.

Jeg synes september måned har godt kjempe fort, og jeg synes det rett og slett vært en herlig måned.

Det er mye som har skjedd, omtrent bare gøye ting. Litt av september var vi i Los Angeles å koste oss.. Når vi kom hjem var det rett i skolearbeid og jobb noe som egentlig var litt godt. Det var stortingsvalg og jeg hadde bursdag, og bursdagsfeiring. Så første halvdel av september var bare kos, og det var så mye som skjedde. Siste halvdel av september har vært litt mer stress, med eksamens lesing og veldig mye jobb. Jeg trives egentlig ganske godt med å ha mye å gjør, men over en lengre periode kan det virkelig slå enhver person ut.

Måneds høydepunkt: Bursdagsfeiringen min. Jeg hadde både besøk av søsteren min, broren min og damen og en venninne. Jeg storkoste meg sammen med mange gode mennesker.

Måneds nedtur: Eksamens stresset definitivt.

For å være ærlig så liker jeg ikke oktober måned for da begynner en lang og kjedelig vinter. Men jeg har mye å se frem til denne måneden med både tur til Måløy og Oslo.

Nå krysser jeg fingrene for at vi ikke får snø og is før til jul, haha. Jeg liker absolutt ikke snø, den kan holde seg på fjellene.

-CarolineCecilia

  • 27 Lesere

Likes

Comments

Nå er det virkelig blitt høst ute. Man merker det ekstremt godt på været. Det er kaldt om nettene og om morningene og vinden har meldt sin ankomst.

Med høsten kommer selvfølgelig influensaen også og det har vi fått merket her i hus. Marcus har nå ligget syk i to dager, og jeg begynner virkelig å kjenne at noe ikke er som det skal være hos meg også. Jeg har ekstremt dårlig immunforsvar, så når folk rundt meg blir syk så blir som regel jeg også det. Heldigvis ligger jeg ikke strak ut ennå og jeg håper virkelig jeg slipper det, for jeg har rett og slett ikke tid. Så nå har jeg vært på butikken og røsket med meg diverse. Alle tiltak er iverksatt.

Nå prøver jeg alt jeg kan for at jeg ikke skal bli verre. Jeg krysser fingrene på at det hjelper å helle ned på med C vitaminer. Igår hadde jeg en små dårlig dag med dårlig hals og små verk i kroppen. Og det er ennå ikke gitt seg. Men nå skal jeg snart på jobb så da glemmer jeg forhåpentligvis at jeg er litt dårlig.

Jeg må være ekstremt dårlig for at jeg skal ligge i sengen hele dagen, jeg er alt for rastløs.

Ha en fin helg !

-CarolineCecilia


  • 33 Lesere

Likes

Comments

Trenger du hjelp til å ta bilder til bloggen?? Enten det er av deg selv, venner eller familie? Da vet jeg en plass du kan få dette gratis!

Min samboer er en hobby fotograf som er blitt ganske god på kort tid. Han har mest erfaring med å ta naturbilder, men trenger nå mer erfaring på andre områder. Han tar på seg et visst antall oppdrag GRATIS, mot at han får bruke bildene i sin egen portefølje/hjemmeside. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Trost Media på Facebook og sende en melding.

Han holder til i Sogndal men er å finne i Måløy 14. oktober og i Oslo 26-29 oktober. Her gjelder førstemann til mølla! 

Gå inn på Trost media på Facebook og send en melding kjapt, så det ikke blir fullt.

-CarolineCecilia

  • 32 Lesere

Likes

Comments

For en ukes tid siden var jeg og Marcus å så "IT" på kino. Jeg er egentlig livredd klovner men medieomtalen om filmen fristet meg. Jeg ble mer nysgjerrig enn redd så jeg måtte bare se den. Jeg angrer ikke i det hele tatt.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg trodde filmen var helt annerledes. Jeg trodde den skulle være mye mer skummel og ekkel, og at jeg skulle sitte hele tiden å være redd. Det var faktisk øyeblikk der jeg satt å lo, for klovnen var faktisk litt morsom. Jeg synes filmen var veldig bra, jeg ble bare overrasket over at jeg hadde et så feil inntrykk av filmen.

Så til dere som gruer dere og ikke er sikker på om dere skal se den: GÅ å se den, dere får ikke mareritt!. Den er kombinert bra med litt skumle scener men også morsomme scener. Den er rett og slett litt annerledes i forhold til andre filmer. Eneste negative jeg kan si om filmen er at den kanskje er litt lang, de kunne gjerne ha kortet den ned litt.

Jeg gir denne Terningkast 5 !

-CarolineCecilia

  • 34 Lesere

Likes

Comments

Nå de siste dagene har jeg brukt mye tid på sosiale media og jeg må ærlig si at jeg er litt skremt.

Alle har nok fått med seg den store nyheten om at Mamma til Michelle har lagt ned bloggen. Alle skal få lov å ha sin mening om det, men er det virkelig nødvendig å spy ut alt man måtte mene? Jeg er skremt over enkelte kommentarer. Det som sjokkerer meg mest gang på gang er at det er voksne mennesker som sitter bak tastaturet og rakker ned på andre. Alle har sine feil, også de som sitter å slenger dritt. Å gå til person angrep er ikke greit, man trenger ikke å like alle, men man trenger heller ikke å pointere det i de styggeste ordene man finner.

Liker du ikke en person og deres meninger, hva med å ignorere det istedenfor å gå til personangrep? Hadde du likt å få slike kommentarer om deg selv over alt på nett? Hadde du taklet det? Det er spørsmål til de som sitter der og tror de er så mye bedre enn alle andre.

Det er faktisk ikke rart at ungene ikke forstår helt alvoret når det gjelder mobbing, når det er blitt "vanlig" med stygge hårreisende ord i kommentarfeltene. For JA ungene dine kan faktisk finne ut hva du driver med !

Jeg skjønner ikke hvorfor alle ikke bare kan være snille, nettmobbing er ikke KULT !

-CarolineCecilia

  • 77 Lesere

Likes

Comments