Header

Lite nytt till lägenheten är aldrig fel.

För några dagar sen fick jag med mig hem tre nya kuddfodral ifrån Lagerhaus. Det var verkligen svårt att få med den fina gröna färgen på bild, men den är verkligen så himla fin!

Jag tyckte även att priset var riktigt bra, 79kr/st samt kampanj köp tre betala för två. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag älskade att vara barn.

Inte tänka på annat än vad nästa dags lek skulle innehålla. Nästa dag kanske äntligen kojan skulle bli färdig så vi äntligen skulle kunna inviga den.

Jag var den lilla mulliga tjejen som inte ville växa upp riktigt lika fort som resten av tjejerna i klassen. Under mellanstadiet sökte jag mig till yngre kompisar än dem jag var lika gammal som. Kompisarna i klassen började sminka sig, prata om killar och massa annat som hörde till. Jag tyckte allt var spännande men studsmatta, sims, balett och all annan lek lockade mig mer än smink och killar.

Jag skulle inte säga att jag kom ikapp alla andra förens i sjuan. Det var inte förens då som jag började sminka mig, dricka latte samt började använda mobiltelefon till något annat än spel.

Populär var jag inte, inte märkvärdig. Jag fick istället något som inte alla andra inte fick. En längre tid som barn, vilket jag idag tackar mig själv för. Jag tackar mig själv för att jag stod emot påverkan av alla andra och lät mig själv vara barn ett litet tag till.


Likes

Comments

gucci


Den här väskan är verkligen w-o-w.

Varje gång jag ser den så växer den för mig. Till en början tyckte jag inte alls den var speciellt snygg. 

Första gången jag la ögonen på den var i en av Janni Delérs vloggar. Då tyckte jag verkligen att den var rätt så ful. Jag undrade lite hur Janni tänkte när hon köpte den, nu däremot förstår jag precis varför. Den är ursnygg och speciell och den går inte att få ur hjärnan. 


Ni hittar den är HÄR för en riktigt saftig peng.Likes

Comments

Ett inlägg jag har lovat er att göra allt för länge är det här. Ett före och efter inlägg med Cocoa Brown 1 hour tan!

Innan du applicerar Cocoa Brown:

- Se till att skrubba hela kroppen.

- Mjukgör hela kroppen med en lotion, framför allt armbågar och knän. Där är det oftast risk för ojämnheter.


Sen till applicering.

Jag använder mig utav en appliceringsvante ifrån Cocoa Brown ( finns två olika 1 / 2 ). Under alla år jag använt brun utan sol så måste jag säga att bäst resultat får man med en sån här vante. Det blir ett mycket jämnare resultat än när man använder händerna eller platshandskar ( jag har testat allt och då menar jag allt).

En väldigt viktig sak att tänka på när man tar på Cocoa Brown är att vara snabb att applicera. Färgen sjunker in extremt snabbt så man får inte tänka på något annat än att göra snabba cirklar med vanten.Innan jag har tagit på Cocoa Brown är jag allt annat än brun. Albino är ett passande ord, tur att Cocoa Brown snart ska hjälpa mig med mitt lilla komplex.


Efter en nattsömn ser min arm ut såhär. Rätt så brun eller vad tycker ni?

För att få ut det mest av Cocoa Brown sover jag med den, vilket gör att jag blir en aning för brun som ni ser på bilden. Jag duschar därefter av all överflödig färg och skrubbar lite för att det ska bli exakt så brunt som jag vill ha det.


Over all älskar jag Cocoa Brown. En prisvärd brun utan sol som håller det den lovar.

Ni hittar Cocoa Brown på diverse kosmetika butiker och mataffärer. Ni hittar den även HÄR.

(inlägget innehåller adlinks).


Likes

Comments

1 / HÄR - 2 / HÄR

1 / HÄR - 2 / HÄR

​Fyra saker ifrån min nya favorit missguided! Jag får verkligen inte nog, vill beställa hem allt och lite till! 

Likes

Comments

En bild på mig och Anton ifrån min brors bröllopet igår!

Vill tacka min bror och Lotta för ett superfint bröllop o trevlig bröllopsfest. Jag vill även tacka för att vi fick äran att få vara tärna och marskalk!

Jag hoppas på att komma över lite mer bilder ifrån bröllopet igår. Det blev tyvärr inga bra bilder alls som jag tog igår, vilket verkligen är himla synd.

Likes

Comments

Jag verkligen gått och kärat ner mig i mocka på senare tid. När det kommer till jackor och kjolar gjorda av mocka framförallt. Går jag in i en butik och får se en kjol med mocka tycker jag med en gång att den är dösnygg.

Kjolen ovan är en riktig läckerbit. Jag har inte kunnat släppt den sen Jennie visade mig den för några veckor sen! Det kanske är ett tecken på att de dags att beställa hem den? Ni hittar den HÄR ( innehåller adlinks). 

Likes

Comments

Fredag idag och jag startar den med en sovmorgon, sen toppar det hela med bananpannkakor & en grön smoothie. En bättre start på en fredag har jag svårt att tänka mig.


I morgon är det inte vilken dag som helst utan det är min brors bröllopsdag! Det kommer bli så kul, sen att jag ska få vara tärna och Anton marskalk är inte direkt något som gör det hela sämre. Jag ska försöka ta så mycket bilder som möjligt, men det kommer bli en aning svårt vid själva vigseln då jag ska stå vid altaret. Åh ni förstår inte hur taggad jag över det här. Jag är dessutom spänd över hur allt kommer gå, förhoppningvis bra!

Har ni varit på bröllop någon gång? Det här blir första gången för mig!Likes

Comments

Vid matbordet?

Är jag i ett sällskap där jag känner mig bekväm fokuserar jag mest på maten. Jag är en mästare på att kasta i mig maten innan resten av sällskapet hunnit äta en smula. I en annan situation med ett stort sällskap är jag den som pratar och socialiserar så maten blir kall.

På nattklubben?

På klubben är jag gärna den som sitter ner och pratar över att dansa. Dansa är något jag gör om jag druckit ett eller annat glas för mycket.


På stranden?
På stranden är jag den som ligger och pressar och kastar mig i vattnet varje halvtimme då jag blir extremt rastlös.

Jag är även den som ligger och sträck läser böcker, lyssnar på poddar och musik.


På efterfest?

Nej efterfest är inte riktigt min grej. Efter klubben är det mat som gäller sen sängen. När det kommer till efterfest är jag en riktigt party pooper och vill hem.


I klädbutiker?
Jag är oftast den som redan tittat ut exakt vad jag ska och snabbt springer in i butiken, provar och slår till om plagget sitter bra. Spontan shoppar jag går ja runt med musik i öronen för att slippa bli störd. Anti-social much? Hemma hos andra?

Det beror helt på hos vem jag är hos. Är jag hos en nära vän är jag extremt bekväm och kan gå och hämta saker i skåpen, ställa in saker i kylskåpet osv. Är jag hemma hos någon för första gången är jag däremot väldigt försiktig.


I sängen?

Jag är antingen den som ligger såpass still att man måste peta på mig för att se om jag lever, eller den som rör på mig alldeles för mycket. Det finns inget mellanting.


På flygplan?

Jag är den som bara vill lyssna på musik och få lugn och ro. Därav stör jag mig på allt och alla som gör ljud av sig. På planet till Thailand där det sprang runt barn hela flygresan höll jag på att explodera.


Hemma en chilldag?
Jag är den som har mjukis, tar ut täcket i soffan och sträck kollar på gilmore girls, äter glass och tacos till middag.


I ett förhållande?

Tycker egentligen att Anton borde svara på den här frågan. I ett förhållande tycker jag själv att jag är den som anpassar mig till en viss gräns, tar hand om den jag är tillsammans med, berättar exakt vad jag tycker och tänker..

På morgonen/kvällar?
Jag är den mest morgontrötta person alla i min omgivning känner. Det finns inte på kartan att gå upp en minut innan jag behöver. På kvällarna däremot blir jag som mest effektiv och försöker rädda världen.

Likes

Comments