Header

Bild 1 - Jag borde kanske göra ett helt inlägg om det här? Den andra juli åker jag, Ellen & Annelie till Rhodos. Det kommer verkligen bli så kul, längtar ihjäl mig! Min semester kommer starta på bästa möjliga vis.


Bild 2- Vad skulle jag göra utan mina underbara kollegor? Har så himla mycket kärlek till alla på min arbetsplats. Torsdagens AW var svårslagen. Bjud mig på hk sushi och ett glas rosé och jag är såld alla dagar i veckan.


Bild 3&4 - Det är lite precis som jag dött och sen återuppstått när det kommer till att gå ut. De senaste torsdagarna har vi dragit ut till Koriander och det har varit en fullträff båda gångerna. Den här sommaren kommer verkligen bli så bra.


Bild 5 - Jag och mamma tog oss en roadtrip till Värmskog för att äta deras berömda räkmacka. Den håller måttet även i år, mums! Har ni inte varit där och har vägarna förbi, måste ni åka dit!


Bild 6 - En kväll på Hammarö vid vattnet tillsammans med Ellen. Vilken fantastisk människa. Det svårt att hitta en person som passar en så bra, och förstår en.


Likes

Comments

God morgon fredag!

Startar den här fredagen som alla andra morgnar - med en brakfrukost.


Det är ingen nyhet för er som följt mig ett tag att frukost är heligt för mig. Jag försöker alltid komma upp i tid så jag hinner med att sitta och njuta av min frukost. De gångerna jag väljer att ligga kvar och snooza istället för att gå upp i tid blir min morgon helt kaos. Stress är bara förnamnet till hur de morgnar är.


Likes

Comments

Maj månad startade med v-ä-r-m-e vilket var så skönt. Fina solnedgångar följt av balkonghäng, tapas & drinkar.

Har ni saknat mina frukostbilder? Här är min magiska kanelgröt. En morgon utan min gröt är inte en bra morgon.

Under maj har jag ätit sjuka mängder grönkål och vitkål. Det är de bästa och enklaste att fixa ihop efter jobbet. Grönkålssallad alt vitkålssallad. Enkelt, snabbt, billigt & nyttigt. Kunde inte bli en bättre kombination än det.


Åkte över till Norge och Annelie på 17e Maj! Det var verkligen så kul, vilken upplevelse! Tack så mycket Annelie och Kellie för att jag fick komma!De senaste två veckorna har Karlstad bjudit på mer fint än dåligt väder(kors i taket) ! Det har känts som allt har fötts på nytt! Jag och Ellen har avnjutit burgare till middag följt av uteserveringshäng. That summer feeling.Hur fin är inte den här byxdressen? Min nya älskling. Skynda köp hos H&M innan den tar slut!

Vädret har även fortsatt visa sig från sin bästa sida vilket har inneburit mer uteserveringar........


& ännu mer uteserveringar (tur att lönen trillade in förra onsdagen). Förra veckan var jag även ute med tjejerna ifrån jobbet på en AW. Så himla mysigt!


I fredags efter jobbet plocka vi på oss filtar, köpte massa gott och pizza. Sen satt vi oss på en brygga. En riktigt mysig och härlig kväll.


Sist men inte minst lördagens räkfrossa! Det var verkligen hur gott som helst och jag fick verkligen en riktig sommarkänsla!

Nu är jag mer än redo för sommar. De senaste veckorna har varit helt fantastiska!

Likes

Comments

Min skosamling har utökats av en ett par perfekta vardagsskor ifrån vagabond.

Jag testade dem på jobbet igår och de var så sköna. Sneakers är inte riktigt min grej längre. Jag tycker att det känns klumpigt med t.ex ett par nike air max, även om det är så bekvämt. Vi får se, sandaler med lite klack så jag kommer upp lite är mer min melodi numera.

Ni hittar skorna HÄR. (adlink)

Likes

Comments

BLUS / GINA TRICOT (adlink)


Efter lite mer än en månads uppehåll ifrån bloggen så är jag äntligen tillbaka!

Jag älskar min lilla blogg, den är del av mig. Det har varit ett tomrum utan den, eller tomrum och tomrum. Tiden för att prioritera bloggen under den senaste månaden har inte funnits där. Jag har läst marknadsföring på Berghs som jag nu är klar med vilket är så skönt, men även sorgligt då det verkligen var så kul. Jag vill bara ha mer och lära mig mer.


Under månaden jag har varit borta har jag sökt studieledigt ifrån min arbetsplats. Till hösten vill jag börja plugga medier och kommunikation. Håll nu alla tummar och tår för mig att jag kommer in! Jag är så redo för att ta nästa steg i livet nu, vilket för mig är plugg för att kunna få de jobb jag vill.

Likes

Comments

Idag har jag och Ellen tagit oss en dagstripp till Örebro.

Lunchen blev en caesar på Fratellis i Örebro. Den var verkligen helt gudomlig! Mina tidigare favoriter blev utklassade med hästlängder.

Allt som allt, jag åkte delvis till Örebro i hopp om ett bättre shoppingutbud än Karlstad. Vilken nitlott jag åkte på. Ska jag vara ärlig tycker jag att utbudet hemma i Karlstad är mycket bättre. Det kändes verkligen som alla standard butiker som t.ex h&m,gina tricot och lindex har mycket bättre sortiment här hemma ( och då tycker jag att sortimentet här hemma är långt ifrån komplett).


Jag är dock glad för en superhärlig dag i solen tillsammans med Ellen. Alltid kul och komma iväg och se något annat, och Örebro är verkligen en jättemysig stad.

Likes

Comments

Hur snygg är inte den här byxdressen? Den är helt magisk om ni frågar mig.

Jag har inte fått den ur mitt huvud sen jag såg den för första gången i fredags. Det enda problemet? Självfallet är den slut i lager. Jag håller dock alla tummar och tår att den snart ska komma in igen!

Ni hittar byxdressen HÄR (ad).

Likes

Comments

Från vänster Miu Miu, Web, Prada och Gucci

Från vänster Gucci, Marc Jacobs, Triwa och Celine

Jag vill ha alla solglasögon ovan!

Det har verkligen trillat in så mycket snyggt i Synsam butik i Mitt i City gallerian i Karlstad under de senaste veckorna. Farligt att jobba där i tider som dessa när det trillar in nya läckerbitar i princip varje dag!

Har ni någon favorit ovan?

Likes

Comments