Header

​1. Först ut är Therse Lindgren med hennes första bok '' Ibland mår jag inte så bra''. Jag själv följer inte Therse slaviskt på youtube, utan tittar på hennes videos någon gång ibland. Även fast jag inte är hennes största fan så ska det bli spännande att få läsa hennes bok. '' På ett ärligt,personligt och ofta humoristiskt sätt tar sig Therese Lindgren an ett svårt ämne från många vinklar''.HÄR hittar ni boken.

2. Denise Rydberg Sthlm Queens. Jag har så många gånger tänkt köpa den här boken. Det känns verkligen som en perfekt bok för mig. Sthlm Queens handlar om Disa som precis fått ett nytt häftigt jobb på en stor reklambyrå. Hon och hennes två bästa vänner är sthlmqueens,ett kompisgäng som hängt ihop i flera år. Disa vänner betyder allt för henne och livet är för det mesta en fest. HÄR hittar ni boken.

3. Äntligen säger jag bara är  Hanna Widell och Amanda Schulman tillbaka med uppföljare till deras första bok Försoningen. Jag vill inte avslöja för mycket för er som inte läst första boken, men den är så bra. När jag hade läst de sista sidorna vill jag ha nästa bok Flykten bredvid så jag kunde få vet vad som skulle hända här näst. Nu måste jag klicka hem Flykten omgående, och det borde ni med ( men först Försoningen om ni inte läst den). Ni hittar boken HÄR

4.Sist med absolut inte minst. Michela Forni är tillbaka med sin tredje bok ''Tyvärr är jag inte perfekt''. Jag har läst så många lovord om hennes bok på olika bloggar att jag verkligen inte kan låta bli att köpa mig ett eget exemplar. '' Forskningen visar att perfektionism kan vara grunden till depression och ångest. Liksom många unga kvinnor försökte bloggaren Michaela Forni leva upp till att vara perfekt på alla plan. En dag fick hon nog. Ni hittar boken HÄR.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Om jag kunde motstå att köpa Therese Lindgrens kit med handkrämer? Ni ser svaret ovan, nej.


Förpackningen är verkligen så söt, krämerna luktar gudomligt och mjukgör verkligen ordentligt. Det ska bli spännande och se om dessa krämer kan få mina vintertorra händer samt spruckna nagelband att försvinna.


Likes

Comments

En liten tjuvkik på en outfit som kommer komma upp på bloggen.

Jag älskar verkligen den här outfiten, så enkel men ändå riktigt classy.


Likes

Comments

​Den här klänningen är verkligen m-a-g-i-s-k! 

Det är synd att sommaren är över och att en resa till värmen inte är inplanerad de kommande månaderna, sen har jag köpstopp på riktigt. De senaste månaderna har jag slängt iväg pengar åt alla håll och kanter så nu är det dags att börja hålla i dem igen. Inte för att jag måste, utan för att jag älskar att spara pengar.

Jag får helt enkelt tipsa er om den här skapelsen och hoppas på att någon av er kan få det stora nöjet att köpa den!

Ni hittar klänningen HÄR (innehåller adlinks)

Likes

Comments

Var hittar ni jeans som sitter bra, skönt & har perfekt passform?

Det är varken hos Levis eller Lee om ni frågar mig. Priset från mig går till H&M Shaping Jeans. Märket som kostar mer måste inte alltid smaka bäst, även fast vi många gånger kan tro det.

Jag älskar alla mina jeans av just den modellen, har ni inte testat dem så är det verkligen hög tid att ni gör det nu! För vem vill inte ha ett par perfekta jeans i garderoben? Upp med en hand alla som inte vill ha det... det blev lite dåligt med händer där.

Ett par perfekta jeans som är sköna och sitter bra behöver alla i sin garderob.


Likes

Comments

I onsdags var jag och Ellen förbi Swenströmskas fik i Galleria Duvan! 

Jag testade på en vaniljchai som var riktigt god samt deras morotskaka. Den var verkligen helt magisk. Har ni vägarna förbi måste ni verkligen ta er tiden och fika hos dem! Jättemysigt samt deras otroligt fina och fotovänliga marmorbord gjorde det hela bara ännu bättre.

Likes

Comments

Sammetsväskan är verkligen höstens it-väska.

Jag har förälskat mig i den vinröda ifrån Gina Tricot. Tyvärr är den slutsåld, överallt. Någon av er som vet om det finns någon liknande någonstans?

Likes

Comments

Det senaste tillskottet i min numera inte så lilla skosamling.

Min skosamling för årstiderna höst & vinter är numera komplett. Jag är mer än utrustad för alla olika tillfällen, vilket känns så skönt. Det värsta jag vet är att känna att jag inte har alla nyckelskor som behövs i garderoben för att fullborda en outfit.

Ni hittar skorna HÄR & HÄR. 


(Inlägget innehåller annonslänkar).


Likes

Comments

​God morgon tisdag! 

Veckans tyvärr segaste dag om ni frågar mig. Måndag är ja måndag, tisdag ja.. Känns som det aldrig händer något vettigt på tisdagar. Borde verkligen ändra på den trenden i mitt liv och göra om tisdagar till en riktigt bra och rolig dag istället. Varför ha en dag i veckan som man inte ser framemot och är tråkig när man redan har måndag? 

Vill ni ha en riktig höstboost mot alla förkylning? Mixa ihop smoothien ovan: 

1 apelsin, ca 1 dl mango, 1 banan,  pressad ingefära & mandelmjölk. Likes

Comments