Header

Idag gjorde jag något nytt. Jag beställde hem en vegetarisk pizza!

Den senaste tiden har jag som ni kanske märkt öppnat ögonen för vegetarisk mat! Jag tycker personligen att den maten jag testat varit så god att jag bara vill ha mer och mer. Fick en fråga angående om jag hade blivit vegetarian, vilket jag inte har blivit. Jag är nyfiken, nyfiken på nya smaker och nya sorter av mat.

Makaroner och köttbullar är ganska uttjatat om ni frågar mig. Jag vill ha något nytt som inte är stoppat med en massa skit, som är rent och bra för kroppen.

Likes

Comments

HÄR ( innehåller adlinks) 

Jag har fått en förkärlek till kostymbyxor. Det är mycket mer stiligt än jeans och framförallt skönare att ha på sig! Vad tycker ni? Kostymbyxor eller Jeans?


Likes

Comments

En eftermiddags smoothie och en lärorik bok, perfekt kombination (och jag gick precis från 21 till 72).

Jag har alldeles strax läst ut Frida Boisen bok Digital Succé. Boken är verkligen inspirerande! Det Frida Boisen inte kan om vår sociala medier explosion och hur man övertar den och briljerar är förmodligen ingenting.

Jag tycker verkligen att ni alla borde ge boken en chans, på ett eller annat vis kommer ni bli inspirerande. Om inte har ni i alla fall ökat er kunskap om sociala medier, vilket i sig är en vinst.

Likes

Comments

1. En perfekt beige stickad tröja behöver alla i sin garderob. I år satsar jag på en med bättre kvalité ifrån Filippa K. HÄR

2. Bomberjackan håller i sig ännu ett år till, vilket inte gör mig något emot. Jag har haft den perfekta bomberjackan i khaki runt två år nu. Den älsklingen släpper jag inte i första taget.HÄR

3. Ett par hållbara boots, som inte går sönder efter en månad är något jag verkligen behöver. År efter år har jag köpt skor på skopunkten som i princip gått sönder när jag tittat på dem. Nu har jag bestämt för att lägga en del pengar på ett par som kommer hålla och vara mig trogen längre än halva November. HÄR

4. Overknee boots, alltid så snyggt och läckert! Jag tycker att ett par overknee boots verkligen lyfter en hel outfit. Ett måste i garderoben! HÄR

Likes

Comments

Jag kunde inte hålla mig i skinnet längre. En choker var jag helt enkelt tvungen att införskaffa.

Jag har haft så svårt för den här choker trenden. Tyckte verkligen inte att det var snyggt i början, men det brukar jag göra med de flesta tillskott åt modehållet. Sen några månader efter alla andra har förälskat sig i trenden så börjar jag acceptera den, sen tycker jag att den snygg... sen köper jag också plagget/accessoarerna.


Likes

Comments

Ni glömmer väl inte bort att följa mig på instagram?

Instagram är verkligen min favorit bland alla sociala medier. Det är kanske ingen hemlighet att jag lägger ner allt för mycket av mina vakna timmar på instagram. Jag är snarare besatt, vilket kanske inte är det bästa. Besatt av att se min instagram växa, bli större och få till de perfekta bilderna som många av mina följare hjärtar. 


Likes

Comments

När man har sin första lediga helg på allt förlänge, är det inte mer än rätt att slå på stort.

Åt ute tillsammans med Annelie,Jacob & Anton. Vi testade på The Bull Bar som jag nu har kärat ner mig i.

Jag och Annelie beställde in en varsin Passion Vanilla, vilket förmodligen är en av de godaste drinkar jag har druckit! Har ni vägarna förbi Karlstad måste ni testa en!


Sist men inte minst maten. Jag beställde en vegoburgare och den var supergod! Det här med att vegetarisk mat kan vara så gott har jag verkligen missat helt!

Likes

Comments

Stickad tröja / H&M - Kjol / Basic H&M - Skor / Nike.


Hej påer! Har ni fredagsfeeling? Det har verkligen jag! 

Första lediga helgen på allt för länge är på ingång och jag njuter redan av den. Det är trots allt en arbetsdag kvar tills det är helg, men den kommer säkert bara svischa förbi!

Likes

Comments