Header

Det här huset är verkligen magiskt. Jag trillade nästan av stolen när jag hittade det på hemnet för några dagar sen. Nästintill perfekt om ni frågar mig. Saknas bara en pool för att göra huset komplett.


Om tio år, då kanske. Tills dess fortsätter jag drömma mig bort.

Ni hittar mer bilder här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För lite mindre än en månad sen kom jag in på universitet!

Det var ren och skär lycka när jag fick se antagningsbeskedet. Jag hade aldrig trott att jag skulle få komma in första omgången (och slippa sitta med isen i magen och vara reserv... det har jag inte nerver till).

Åh jag är så redo för att börja plugga nu. Det är nu mindre än tre veckor kvar tills jag börjar studera Medier & Kommunikation och det pirrar redan i magen haha. Dags att starta ett nytt liv som student!Likes

Comments

Hur man sätter sprätt på pengarna på bästa sätt?

Det är helt klart genom att köpa sushi på Happy Kitchen. Ingen hemlighet direkt att jag älskar deras sushi. Ovan spenderar jag och Ellen en mysig eftermiddag tillsammans med shopping samt med ett lunch stopp på HK.


Likes

Comments

Hej på er, hoppas att allt är bra med er?! Jag mår bara bra och lever loppan samt njuter av min semester.

I onsdags lunchade jag med tjejerna på Street Friends. Deras vegoburgare kan vara bland det godaste jag ätit på väldigt länge. Tillbehör såsom sötpotatis pommes frites och tryffedipp gjorde det hela magiskt!

Har ni vägarna förbi Karlstad måste ni göra ett eller flera besök på Street Friends.Likes

Comments

Jag har varit väldigt tveksam till bikinis med högmidja, men som ni ser ovan har jag införskaffat en!

På Rhodos när vi gled in på H&M hade de bikinin ovan som cirkulerat runt på olika bloggar. Jag kunde verkligen inte motstå att köpa den, då den var gorgeous på! Det enda minuset är ju att brännan blir inte direkt den bästa med höga bikini trosor..

Vad tycker ni om bikinis med högmidja?

Likes

Comments

Precis hemkommen ifrån en semester i Grekland tillsammans med Ellen och Annelie.

Vilken vecka vi har haft. Värme,sol, massvis med god mat och fest. Fredagsnatten kommer jag minnas ett bra tag framöver, vilken kväll. Ni som har mig, Ellen och Annelie på snapchat ni såg när vi trillade in på hotellrummet vid sju på morgon haha.

I efterhand är jag så glad över att jag inte satte min fot på Rhodos bargata där alla svenskar hänger, utan följde med på Annelies äventyr med sköna greker istället som visade oss deras Rhodos.

Det här var en perfekt start på min semester. Nu ska jag njuta i hela tre veckor till av ledighet.

Likes

Comments

Bild 1 - Jag borde kanske göra ett helt inlägg om det här? Den andra juli åker jag, Ellen & Annelie till Rhodos. Det kommer verkligen bli så kul, längtar ihjäl mig! Min semester kommer starta på bästa möjliga vis.


Bild 2- Vad skulle jag göra utan mina underbara kollegor? Har så himla mycket kärlek till alla på min arbetsplats. Torsdagens AW var svårslagen. Bjud mig på hk sushi och ett glas rosé och jag är såld alla dagar i veckan.


Bild 3&4 - Det är lite precis som jag dött och sen återuppstått när det kommer till att gå ut. De senaste torsdagarna har vi dragit ut till Koriander och det har varit en fullträff båda gångerna. Den här sommaren kommer verkligen bli så bra.


Bild 5 - Jag och mamma tog oss en roadtrip till Värmskog för att äta deras berömda räkmacka. Den håller måttet även i år, mums! Har ni inte varit där och har vägarna förbi, måste ni åka dit!


Bild 6 - En kväll på Hammarö vid vattnet tillsammans med Ellen. Vilken fantastisk människa. Det svårt att hitta en person som passar en så bra, och förstår en.


Likes

Comments

God morgon fredag!

Startar den här fredagen som alla andra morgnar - med en brakfrukost.


Det är ingen nyhet för er som följt mig ett tag att frukost är heligt för mig. Jag försöker alltid komma upp i tid så jag hinner med att sitta och njuta av min frukost. De gångerna jag väljer att ligga kvar och snooza istället för att gå upp i tid blir min morgon helt kaos. Stress är bara förnamnet till hur de morgnar är.


Likes

Comments