Header

Jag kommit in på '' jag vill göra något med mitt hår, men vet inte vad '' spåret.

Just nu skiftar mitt hår i gult, om jag inte bombar med Maria Nilas silverinpackning minst två gånger i veckan, vilket inte riktigt är ett hållbart mönster. Jag har kikat runt hur länge som helst efter inspiration på vad jag ska göra och äntligen börjar jag få ett litet hum om vad som kan vara intressant.

Det som har lockat mest är trenden Multifaceted Platinum som jag hittade på Elins blogg. Jag tycker att det ser riktigt snyggt och fräscht ut. Sen är jag framförallt ute efter att få en kall ton i mitt hår, så det kan också enbart räcka med en toning som är aning mer skonsam mot håret.

Bort med varma och gula och in med det kalla och silvrig är det som är min melodi just nu.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag lyxen att inte börja förens 12,så jag har tagit mig en lång sovmorgon samt en god frukost! Det bästa av allt denna morgon? Jag har kikat på första avsnittet av den tredje säsongen av Younger som kom ut igår! Åh jag älskar verkligen den serien och är så glad att en ny säsong äntligen är här! Om ni inte sett serien så måste ni verkligen ge den en chans!


Nu ska jag kila iväg och kika in erbjudandena i butikerna på stan innan jag börjar! 


Likes

Comments

Bilder ifrån arkivet, Kreta Juli'16.

​Just nu saknar jag värme,saltvatten,solbränd hud, fräknar,den goda club sandwichen vid stranden och vacker miljö. 
Likes

Comments

Titta vad som har landat i min sminkväska!

En setting spray ifrån Clarins! Jag är verkligen mer än sugen på att testa den här och framförallt jämföra med Urban Decays All Nighter. Clarins har ett riktigt försprång redan då pumpen till min Urban Decay slutade fungerar efter enbart två veckor. Längre än så tycker jag verkligen att en pump till en såpass dyr produkt bör hålla ( jag har fått min produkt ifrån urban decay reklamerad och fått ut en ny, vilket var bra!). Okej nu är det nog om Urban Decay och deras mindre lyckade pump.

​Jag har ännu inte hunnit testa den här produkten men är som ja tidigare skrev riktigt taggad. 

Utsidan ger insidan en chans, är något som jag verkligen vill sätta på den här produkten. Designen på förpackningen ser riktigt lyxig ut och är verkligen inget som man slänger ner i sminkväskan och vill dölja. Kort och gott har Clarins verkligen lyckat få till en perfekt och lyxig design. 

Tack så mycket Kellie för produkten! 💗

Likes

Comments

Under min vistelse i Norge fick jag uppleva sushi heaven, rent ut sagt så var det sushi från himmelriket.


Vi köpte sushi ifrån ett ställe som hette Lemeo Sushi. Ni ser ovan resultatet av vår beställning. Jag trodde verkligen inte att jag skulle äta någon sushi som skulle slå Happy Kitchen men ovan ser ni Sushin som besegrade deras Dirty Mayo Rolls med hästlängder.
Ser ni hur krämigt det ser ut? Helt perfekt. Mina favoriter var helt klart rullarna med friterat runt om. De var verkligen helt amazing finner knappt ord för hur goda de var! Ni måste testa den här sushin om ni är vägarna förbi Oslo, om inte så missar ni något! Likes

Comments

En fika i centrala Oslo tillsammans med Annelie!


Jag har haft en jättemysig helg hos Annelie i Oslo. Vi har gått hur mycket som helst och hon har verkligen varit den bästa guiden någonsin. Jag har sett alla sevärdigheter, njutit, shoppat och fått uppleva marknadsdagen i centrala Oslo. Det var verkligen extremt mycket folk. Hela Karl Johan (shoppinggatan) var som en myrstack, aldrig sett så mycket shoppinggalet folk på en och samma plats. Det här fick verkligen tjejkvällen i Mitt i City att vara en fis i rymden.I efterhand ångrar jag att det inte blev mer bilder tagna ifrån det här mysiga kafét! Perfekta stället att sitta med en filt över sig och njuta av den sista lilla värmen innan höstkylan smyger sig på. Här måste jag fika igen med samma perfekta sällskap, helt klart.


Likes

Comments

h&m


Vad jag älskar just nu och fyller min garderob med? Blusar som ovan. Jag har fått en förkärlek till alla blusar med trumpetärm, så fint.

Jag känner mig verkligen så fin i dem, speciellt till vardags när man kan känna sig lite halv dassig emellan åt. De flyter verkligen upp mina dr denim till höjderna, utan att överdriva. Ni hittar båda blusarna hos H&M.Likes

Comments

Vad är jodel?

Jodel är ett community som uppdateras av anonyma användare i ditt område. Du ser de senaste inläggen som du dessutom kan upp och nedrösta. Helt enkelt genom att rösta upp och ned så hjälper du andra att se de roligaste och mest relevanta uppdateringarna just nu nära dig.

Det här låter ju toppen eller? Hur kul?

Jag hade Jodel i två dagar sen fick jag nog. Det var förra året vid den här tiden som mina kollegor pratade om det hela tiden. Jag blev självklart nyfiken vad all uppståndelse handlade om, så jag laddade ner appen. Där möttes jag av många roliga jodels som jag skrattade åt, men tyvärr möttes jag också av många riktigt elaka jodels. Det är här baksidan av anonymitet kommer in. Usch är mitt enda ord för det hela.

Anonymitet gör att personer tycker det är okej att häva ur sig vad som helst, för nu behöver de inte stå för vad de skriver ut. De är anonyma och kan säga exakt vad som helst om vem som helst, åh vad bra tänker en del.

Jag blev verkligen rädd för hur grymma vissa människor kan vara. Hälften av allt jag läste under de två dagar jag hade jodel var allt annat än okej. Här hängde de ut personer och berättade om vem som var Karlstads slampa t.ex. Det var min droppe som fick mig att radera appen för gott. Här hängde de ut en oskyldig tjej som inte på något vis kunde försvara sig. Är det bara för mig det ringer alla varningsklockor som finns? Snälla säg att era ringer också.

Jag kommer aldrig ladda ner eller använda jodel igen, aldrig någonsin. Det man inte kan skriva och sätta sin signatur på ska man inte heller skriva ut någonstans. Jag ser alla som gör det som extremt fega människor, som inte vågar stå för sina åsikter. (jag hoppas dock innerligt att klimatet där har ändras sen jag hade appen förra året).

Personer som dessutom kan slänga ur sig att personer är lösa och slampor anonymt kan vara bland det äckligaste jag vet.


Likes

Comments