Header

Hur fina är inte mina nya naglar? Så fräscha med den perfekta färgen.


Det är inte vem som helst som har gjort dem, utan det är min kära vän Ellen! Hur duktig? Tycker att de blev bättre än vissa nagelsalonger som jag varit hos och gjort naglar. Jag verkligen så himla nöjd, och jag känner mig så mycket fräschare nu än vad jag gjorde för några dagar sen. Naglar gör verkligen så mycket.


Likes

Comments

Sammets byxdress / Mango


Jag önskar verkligen att det inte hade blivit tidsbrist och stressigt x tusen, så vi hade hunnit fått till bättre bilder (hellre lite sämre bilder än inga alls). Längtar tills jag får se alla bilder fotografen tog på oss innan vi begav oss till galan.

Likes

Comments

Hur man avslutar en storslagen helg? Tillsammans med sin käraste vän, tryffelchips ( ni måste verkligen testa de här, så sinnes sjukt goda!) , subwaykakor och massvis med snack.


I morgon är det dags för verkligheten, att signa ut ifrån den här helgen är något jag drar mig för. Jag tror aldrig att jag känt mig så levande som jag känner mig just nu. Det som behövdes var Elle Galan.


Likes

Comments

I fredags innan Elle Galan var vi på salongen Moment och blev fixade!


Vilka proffs! Jag kände mig verkligen extremt omhändertagen och blev för första gången någon annan har sminkat och fixat mitt hår verkligen nöjd. Jag kände mig verkligen så snygg när jag var färdig, vilket verkligen var en confidence boost. Den behövdes kan man säga när man skulle vara omringad av flawless kändisar hela kvällen! Hur mitt hår och smink blev får ni se i ett inlägg som kommer upp lite senare..Tack så mycket till er på salong Moment, & ett stort tack till Synsam som valt ut mig så jag fick uppleva det här.

Likes

Comments

Att jag igår gick på Elle Galan är verkligen någonting som jag ännu inte riktigt kan smälta. Ovan ser ni mig tillsammans med Synsams marknadschef Anette längst till vänster, Mathilda stilexpert, jag & Elin stilexpert!

En helt oförglömlig dag och kväll som jag kommer minnas livet ut. Nu ligger jag i sängen redan och klockan är inte ens åtta. En väldigt tidig kväll är något som jag verkligen behöver, så skönt.

Det kommer komma massa mer inlägg om Elle Galan imorgon och under nästa vecka, så håll utkik! kram.Likes

Comments

God morgon godingar!
Jag sitter i första klass på tåget till Stockholm! Det är ingen hemlighet vad det är för dag idag. I dag går Elle Galan 2017 av stapeln och jag ska dit tillsammans med tre andra tjejer för att gå på galan och representera Synsam. Jag är pepp som bara den!

Vill ni också känna er närvarande på Elle Galan 2017? Galan sänds live hela kvällen på Elle.se!

Ni vill väl inte missa när jag går på röda mattan för första gången?

Likes

Comments

1 / HÄR - 2 / HÄR - 3 / HÄR - 4 / HÄR - 5 / HÄR

Ut med det mörka och in med färger. Vi går mot vår och hur underbart är inte det? Även fast det är storm utanför fönstret är vi på rätt sida av året, då tiden går fortare för att vi går mot ljusare tider. Det är bara tre (kanske fyra ) månader kvar tills man kan sitta på balkongen och njuta av kvällssolen. OM ja längtar!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Likes

Comments

Idag har jag ätit glassen ovan och bokstavligen plöjt avsnitt av Vanderpump Rules. Jag är verkligen helt fast i den realityserien. Det är helt sjukt hur de kan skapa så mycket intriger.

Varför ligger jag hemma och äter glass och plöjer serier? Jo jag har självklart blivit sjuk. Blev sjuk i måndags fyra dagar innan Elle Galan.... är det inte typiskt? Klart det är, men som tur är det påväg åt rätt håll. På fredag ska jag må bra och gå på årets modegala.

Likes

Comments

Har ni kikat in mangos rea? Om inte så måste ni verkligen göra det nu,nu! Det finns verkligen så mycket snyggt till så bra priser! Kika in här!

Likes

Comments