Jag är äntligen frisk och på benen igen!

Elliot har sovit en hel natt två dagar i rad nu. Igår natt somnade han runt 12 och vaknade vid 6 för mat och i natt somnade han först kl 20, vaknade sedan vid 23 och åt sedan somnade han om efter 20 minuter och vaknade inte förrän vid 6 igen!
Har nog aldrig uppskattat en hel natts sömn eller dusch så mycket som jag gör nu, haha!

Nog om det!
Idag var det vägning och mätning på BVC, han väger nu 4005 gram och är 58,5 cm lång. Lägger in en bild när han har samma pyjamas på sig för att ni ska få se vad som har hänt på 5 veckor. Mini blir stor! 😂

Efter mötet på BVC gick vi till biblioteket för att hämta en bok som Elliot fått av kommunen. Väl hemma slängde vi oss i soffan och slog på en serie medan jag väntade på att få upp värmen i kroppen igen.
En promenad i -21 grader utan täckbyxor är inget att rekommendera! 
Knodden låg iallafall varmt och skönt i hans vagn 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gaaaah!!
Idag blir min lilla kämpe 7 veckor gammal! 7 veckor!!! Tiden har gått så otroligt fort och det märks verkligen på hur han växer, det ska bli så spännande att se vad vågen visar den 10:e. 🙈

Jag tog några dagar från bloggen. Vi åkte hem från Göteborg natten till den andra Januari och sedan dess har det så upptaget här hemma. Elliot har en period då man ska ligga vid mig hela tiden och de gånger jag inte tagit hand om honom så har jag velat ta hand om hemmet. Jag har även åkt på en förkylning och bara myst framför tv:n med min hund Viggo och Elliot så klart.

Martin är iväg på universitet och studerar mesta delen av dagarna. Men snart är det över, snart är han klar! Vilket tålamod han här! I sommar tar han examen efter 5 år av slit. Han slutar aldrig att imponera mig!

Jag kommer ta det lite lugnt med i lägg en nu när jag är sjuk. det finns helt enkelt inte så mycket intressant att skriva om just nu. 🤣

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på år 2017 och jag ser fram emot att få avsluta det här året med några av mina favoriter och alla möjligheter inför 2018.
Jag hade inte kunnat få ett bättre år, den 7 April på martins födelsedag fixn vi reda på att vi skulle få barn, jag gifte mig med mannen i mitt liv den 19 Augusti och den 18 November fick vi träffa vår son Elliot. Jag är så tacksam för mitt liv, min familj.
Nu startar vi 2018 med förväntan över vad 2018 kommer att ge!

GLTT NYTT ÅR! 🎉

Likes

Comments

Godkväll!

idag tog vi en lång sovmorgon! vi kom fram till Göteborg vid 3 tiden i natt och klev nog i te upp förrän vid 13 😅 resan gick fantastiskt bra, två helnöjda barn i bilen och tre tacksamma föräldrar!

Efter att vi klev upp gjorde vi oss i ordning för lite Sushi på Nordstan och sedan blev det shopping! kusinerna fick matchande kläder på rean och vilket utbud! jag hityade sä fina kläder till Elliot, det var rena himmeln jämfört med hemma i Sundsvall.

Nu ska vi spela lite spel och umgås innan det är läggdags!

Likes

Comments

Hej, jag hoppas att ni alla mår bra och att ni hade en fantastisk jul!


Vi hade en helt underbar jul tillsammans med familjen❤

Idag fyller Elliots gammelmormor år så vi ska åka till henne och fira hennes födelsedag tillsammans med släkte innan vi åker vidare till Göteborg för att fira nyår med Madeleine, Hampus och Eila.

Vad här ni för planer till nyår?🎉

Här har ni en bild på Elliots mormor och morfar och kusinen Eila. Elliot själv var lite missnöjd på alla bilder jag tog tyvärr men underbar är ha ändå 😉


Likes

Comments

Godmorgon!

Igår firade vi lilla-julafton i Norrfjärden med Martins sida av släkten, så mysigt!
Vi umgicks och åt god julmat tillsammans, på kvällen skjutsade vi hem hans mamma och åkte till mina föräldrar där vi äntligen fick träffa hela familjen igen. Desirée kom från Älmhult och Madeleine, Hampus och Eila kom från Göteborg. Vi satt öppet och umgicks ett tag sedan gick vi alla och på oss.
Nu har vi alla vaknat upp och det är dags för jul-frukost!

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL! ❤

Likes

Comments

Natten till den 18 november blev det ingen sömn, så oförstående man kan vara men att vi äntligen skulle få träffa våran son om några timmar hade vi ingen aning om.

Jag hade varit inne den 17 november för minskade fosterrörelser och man såg då att han var alldeles för lugn så vi fick en ny tid för att se hur han mådde kl. 11 dagen efter.

Jag åkte hem och berättade läget för min man Martin och vi bestämde oss för att koppla av hela eftermiddagen och kvällen till idol. Så rastlös som man är lyckades jag inte få en lugn eftermiddag, det är ju fredag och då ska det stor-städas!

Efter idol gick vi och la oss för att vi skulle ha energi hos läkaren och efter besöket då vi tänkte gå på julmarknaden och köpa julklappar.

Jag lyckades inte få någon sömn, omkring kl 05 hade jag så ont i magen så jag ringde in till förlossningen och de bad mig komma in när jag än ville så skulle vi se hur det såg ut.

Jag ställde mig och gjorde frukost till oss och gick och väckte Martin. När vi väl satte oss i bilen så pratade vi om hur sjukt det skulle vara om vi faktiskt skulle få barn, vilket vi verkligen inte trodde!

Vi kom in till förlossningen och sattes på CTG kurva där det fastställdes att jag hade oregelbundna värkar så det bestämdes att vi skulle stanna till vår läkartid och se vad som händer.

Vid 11 kom läkaren och då bebis varit väldigt lugn i magen så gick vi för att göra ett ultraljud. Allt såg bra ut och läkaren kände efter för att se om något var på gång. "Här är hans huvud, du är 4 cm öppen. Ni kommer ha barn före kl 00 ikväll! Jag kommer skriva in er så ni får ett eget rum."

VA!? Ska vi ha barn? IDAG!?!

Vi fick vårat rum och installerade oss, Martin hämtade våra väskor som vi hade i bilen och jag hoppade i ett bad. På en och en halv timmar hade jag öppnat mig 6 cm och kl. 15:54 tittade en fantastiskt fin kille ut, 48cm lång och 2835 gram! 😍 allt gick så fort, jag hann inte med någon smärtstillande och jag hann inte inse att jag faktiskt låg med krystvärkar och att vi snart skulle få träffa honom, efter 9 långa månader så skulle jag äntligen få hålla honom i mina armar!

Helt plötsligt fanns det inget annat, allt föll på plats. Vår Elliot är här!


Likes

Comments

Instagram@carolineberglin