Hur gammal är jag?
Snart 25 år! alltså ett fjärdedels sekel. W O W !

Jag tycker såhär om min ålder:
För en gång skull är jag väldigt nöjd med min ålder. Jag är genuint lycklig och ser fram emot vad det kommande året har att erbjuda.

Mitt favoritfika:
Aaae vilken fråga. Hur kan man bestämma vilket ens favoritfika är när det finns så mycket gott? På somrarna fyller jag gärna magen med jordgubbar i alla dess former och utöver det är allt med choklad favoriten. Ibland är dock en hederlig kardemummasnurra och ett kallt glas mjölk livets bästa fika. Ja, ni hör. Det finns för mycket gott helt enkelt.

Jag blir en gladare människa av:
Blommor, en kopp kaffe, visad uppskattning

Jag blir ledsen av:
Orättvisor, äckligt kaffe och misslyckade matlådor som ändå måste ätas upp.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken är min favoritårstid?
Jag kan verkligen se en charm i alla årstider! Att sakta se våren komma med ljusare och längre dagar. De underbara sommardagarna med salta bad, familjetid och solbränd hy och sedan få välkomna hösten med de mjuka tjocktröjorna, tända ljus och att få krypa upp i soffan med en kopp te och en bra bok. Sist ut - vintern och min favorithögtid, JULEN! Förhoppningsvis med antingen massvis med snö eller iskalla grader som ger en blank is på sjön som bjuder in till skridskoåkning.


Är jag en morgon- eller kvällsmänniska?
Morgonmänniska, helt klart! Eller jag vet inte. Jag är nog främst en dagsmänniska! Min kropp kräver 8-10 timmars sömn/natt för att jag ska vara en välfungerande människa och då blir resultatet allt som oftast en dagsmänniska. Men om jag måste välja, så är jag hellre uppe tidigt på morgonen än sent på kvällen. Allt beror på dagsform och hur bra jag sovit nätterna innan.

Hur var jag i skolan?
"Caroline är alltid trevlig, glad och presterar bra i skolan". Det var den typiska kommentaren när man kom till utvecklingssamtalen på högstadiet. Jag var trevlig, jag var glad och jag presterade bra i skolan, men fy rackarn vad mycket jag hade velat ändra på om jag fick gå om de tre åren. De kommentarerna följde även med till gymnasiet och där finns de ett och annat som jag hade velat ändra på också. Återigen, hej mitt 15-åriga jag. Fatta vad stark du är!

Vem är du som läser här och vad vill du läsa mer om?


  • Livet

Gillar

Kommentarer


En pinne från skogen, två krokar och lite snöre blev till en klädhängare. Enkelt och snyggt! Egentligen var tanken att jag skulle ha pinnen till ett annat pyssel, men häromkvällen blev resultatet istället en klädhängare. Jag inser att pinnen som jag släpade hem häromveckan var något bananliknande till formen så det kan hända att jag smiter iväg och hittar en rakare pinne, men bortsett från det så är jag nöjd. Jag älskar att det är så enkelt [och billigt!!] att pyssla med hjälp av naturen. Snyggt blir det också!


Gillar

Kommentarer


Raggsockor, pyjamas, tända ljus, frukost och några kapitel Harry Potter. Det kallar jag för en god morgon! Imorse vaknade jag av att det både åskade och ösregnade utanför fönstret, men nu är himmelen sådär härligt klarblå och solen gör oss sällskap. Skönt ju! Igår hade jag både regnjacka och regnbyxor då jag cyklade till stationen då jag lyckades pricka in gårdagens skyfall precis när jag skulle cykla, men idag kan jag nog lämna båda hemma. Jag tycker det är hopplöst att klä mig på morgonen nu för tiden. Det kan vara iskallt på morgonen, varma grader mitt på dagen och sedan frysande kallt på kvällen igen. Någon som har bra tips på bra klädsel? Nu kan jag nästan längta till de lite kallare graderna då man får premiäranvända kängorna för säsongen, ta mössan på huvudet och svira halsduken runt halsen. Tids nog är vi där!

Hoppas du får en god dag!
KRAM!

Gillar

Kommentarer