Godkväll på er. :-)

Bloggens första inlägg.

Detta med blogg är jag ganska ny med och det är inte många som ja känner som vet om hur jag mår då jag förut hellst inte ville prata om de men vill ge det en chans, och ja känner att ja vill ha nånstans att skriva av mig och vill att folk ska läsa och förstå att man får må dåligt och man får prata om de

Så vart ska jag börja? Jag är vanligtvis en ganska glad tjej som jobbar på två olika jobb , bor i min lilla tvåa själv i Västerås.

Just nu så har jag gått från två jobb till att varit sjukskriven nästan 3 månader men börjar snart jobba 25% igen.

Vanligtvis så gillar jag att gå till jobbet och jobba, att umgås med vänner, hitta på saker ,kolla på film och allt det där.

Men för några månader så försvann allt de där, började med stora sömnproblem till att gråta på vägen till jobbet på jobbet och tanken kvällen innan av att gå ut o åka till jobbet dagen efter, till att ständigt gå runt med oro och ångest till att tappa allt de där roliga man brukade vilja göra men som man nu knappt orkar eller vill.

Känslan av att alltid vara nedstämd och ledsen tar på ens krafter , att inte kunna glädjas åt saker man gjorde förr, alla är vi ledsna och har våra stunder när man är ledsen och sånt såklart det är ju så livet är inte alltid man kan ha bra dagar, Men när man lider av depression så har man fastnat i mörkret, och man behöver hjälp för att ta sig ur det. Att vara ledsen och nedstämd hela tiden är inte kul.

Att ständigt känna av tröttheten inte bara tröttheten av att gå upp på morgonen utan tröttheten följer med dig hela dagen, tungt att gå till affären, tungt att tänka tanken på att laga mat, tungt att träffa vänner och familj tungt att ens gå ut på en promenad eller ut och bara ta en nypa luft, att ligga i sängen en hel dag är lika tungt, allting känns jobbigt och tungt även fast man vill och försöker göra allt det där så tar de på ens krafter.

Känslan av att alltid känna sig ensam även fast man vet att man har folk runt om kring sig som man vet bryr sig om en och som försöker hjälpa en..

Vill inte skriva ner hela livet i ett inlägg tråkigt om de inte blir några flera då hehe så där fick ni veta lite av vad jag kommer att skriva om iallafall nu ska jag ta och sova.

Kram
Likes

Comments