Bilderna talar ju rätt bra, ni vet den känslan när man har folk om kring sig men ändå känner sig så himla ensam och tom? Thats how i feel, vet inte ritkigt varför jag vet ju att jag har min familj omkring mig och ja har nåra av mina vänner men ändå så känner man sig så ensam.

O sen en annan sak jag tänkt på, när en nära vän eller så skaffar en partner så dör typ vänskapen ut helt ,varför? Jo jag vet ju att vi håller på att växa upp att vi blir äldre och ja vet oxå hur man är när man e nykär men att man efter att ha umgåts såpass länge alltså i nått år typ nästintill varje dag från att aldrig mera inprincip höra av sig, varför? Har man inte lika mycket tid o ses längre när man skaffar partner så förstår jag ju de absolut de men är man vänner så kan man ju iallafall slänga iväg ett sms nån gång ibland o inte försvinna helt som att människan gått upp i rök.

Anyway kände för o dela med mig lite av mina tankar och känslor denna måndags kväll, förövrigt har jag haft en rätt bra dag idag fick ett nytt jobb idag så de va ju både positivt och ett glatt överaskande.

Likes

Comments

Vem är jag och vad ska ja skriva om?

Hejdär, tänkte försöka på mig att börja blogga för första gången i mitt liv, i denna blogg kommer jag skriva om min vardag, mina tankar och känslor, om mitt liv helt enkelt. Tänkte berätta lite om mig själv och vem jag är.

Caroline heter jag bosatt i Västerås är en väldigt glad och snäll tjej som jobbar inom hemtjänsten sen 2 1/2 år tillbaka och trivs väldigt bra där, pluggar just nu upp min matte också på sidan av som ja ska vara klar med i Januari sen får vi se vad jag tänkt söka till, vet inte riktigt än vad jag vill utbilda mig till, det återstår och se när tiden kommer.

När jag inte jobbar så umgås ja med nära o kära.

Varför jag skaffat en blogg är väl först och främst för att jag vill testa och se hur det är att blogga sen för att få skriva av mig lite om tankar och känslor och allt möjligt sånt man inte orkar sitta inne med men inte riktigt vill prata med någon heller men vill få de ur sig ändå, då kan de va bra ibland och skriva av sig lite.

Hoppas ni fick en liten bild av vad denna blogg ska handla om! :-)Likes

Comments