IgÄr (klockan Àr 03:40) sÄ vaknade jag vid 10, dÄ mamma springer in i mitt rum och skriker att jag missat min tandlÀkartid.. för tredje gÄngen. Brukar alltid Äka till tandis vid första brevet man fÄr i posten men nu sÄ har jag bara rÄkat skjuta upp allt. MÄste skÀrpa mig nu!

Vid 1-tiden började jag sminka mig och gjorde mig i ordning för att Äka in till stan med min syster. Vi skulle möta upp min syrras kompis, Viktoria. Jag Äkte in till stan med syrran för att jag ville fota lite bilder. Det var sÄ otroligt fint vÀder och jag ville ha lite bilder pÄ mig sjÀlv dÀr jag inte tar en selfie sjÀlv framför min vÀgg i mitt rum. Vill ha lite variation i livet liksom. Dock sÄ hade inte min syrra hennes kamera för att den var hos hennes pojkvÀn sÄ vi fick fota med hennes iPhone 7. I ett annat inlÀgg kommer bilderna upp och dÄ ska ni fÄ se vad man kan fÄ fram ur en iPhone 7. Efter fotandet sÄ satte vi oss pÄ en filt i RÄlisparken. Hela veckan har det varit utebio dÀr och det Àr sÄÄÄÄ mysigt! AlltsÄ sitta pÄ en filt pÄ grÀset nÀr det Àr mörkt och kolla pÄ film ute Àr sÄ mysigt verkligen. Det var första gÄngen jag tittade pÄ utebio och jag kommer garanterat göra det igen om jag fÄr chansen. Jag, Josephine och Viktoria satte oss i RÄlis vid 18-tiden, lite innan, för att vi trodde först att det började klockan 6 pÄ kvÀllen. Men det började egentligen 21.. sÄ Viktoria kunde tyvÀrr inte stanna tills dess för att det skulle bli för sent och hon skulle upp tidigt. SÄ jag och Josephine satt kvar vi tvÄ bara tills vi trÀffade pÄ lite annat folk. Jossans tvÄ gamla klasskompisar var dÀr med sina vÀnner sÄ jag och Josephine joinade deras gÀng och det var superkul! Alla var sÄ trevliga. Vi alla satt tillsammans hela kvÀllen och kollade pÄ film och nÀr filmen tog slut gick vi alla till en bar och snackade och drack lite. Verkligen jÀttefina mÀnniskor!
Nu Àr klockan 03:40 och jag Àr sÄ trött efter den hÀr dagen sÄ nu ska jag sova, godnatt pÄ er!


PS. IkvÀll (fredag 18/8) fortsÀtter det med utebio och dÄ spelar de upp Dirty Dancing. Dock stÄr det att det ska regna, men jag tycker ni som inte testat pÄ utebio ska göra det. Passa pÄ nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag Àr helt död i skallen! Sov INGENTING i natt och har varit vaken hela dagen. Ville inte somna pÄ dagen sÄ jag har hÄllit mig vaken.
Jag var sÄ himla pigg under hela natten och hade ingen som helst sovlust. Jag bara satt vid datorn och kollade youtube hela natten hehehe..

Idag sÄ följde jag med min mamma, syrra och brorsa till Ikea för att kÀka dÀr. Jag tog nÄgon rÀkmacka. AlltsÄ jag Àlskar rÀkmacka men idag nÀr jag Ät sÄ började jag mÄ sÄ illa sÄ att jag inte kunde Àta.. om jag försökte svÀlja sÄ kÀndes det bara som att jag skulle spy. FÄr sÄ jÀtteofta.. att jag börjar mÄ illa nÀr jag Àter och dÄ kan jag inte Àta mer, kan inte ens svÀlja maten för att dÄ spyr jag. Har haft sÄhÀr sen 4:an och det gÄr i perioder. Det Àr sÄÄÄ jobbigt. För det har ingen alls betydelse om maten Àr god eller Àcklig. Kan Àta nÄgon mat jag Àlskar, men sen bara börjar jag mÄ illa sÄ att jag inte kan Àta lÀngre. Vet verkligen inte vad det Àr.. Förutom rÀkmackan sÄ köpte jag Ikeas lilla marsipantÄrta och daimtÄrta, det gick ner i magen iaf haha! Blev jÀttesött men det var sÄ gott.
Efter Ikea Äkte vi till Jakobsbergs centrum för att mamma skulle köpa nÄgon bok. Det slutade med att jag kom hem med en bok ocksÄ och en sÄ sjukt fin eyeshadow palette frÄn Anastasia. Köpte foundation och en ögonbrynsgel ocksÄ, dock fotade jag ej det.
Anastasia har verkligen sĂ„ bra smink! Det Ă€r svindyrt, men man fĂ„r ju vĂ€ldigt bra smink för pengarna. Ögonskuggan frĂ„n Anastasia Ă€r grym, det rĂ€cker med att dutta borsten pyttelite pĂ„ ögonskuggan sĂ„ kommer det jĂ€ttemycket. SĂ„ jag Ă€r nöjd, jag behövde verkligen en ny ögonskuggspalett.

Jag mÄste ocksÄ börja lÀsa mer. AlltsÄ jag tycker jÀttemycket om att lÀsa, om jag hittar en bra bok förstÄs. Men nÀr jag lÀser sÄ verkligen kÀnns det som att jag Äker in i boken och kan se allt, kÀnna allt och höra. Jag lever mig in sÄ mycket i böcker. Jag tycker faktiskt om det jÀttemycket. Om jag hittar en bra bok sÄ slutar det ofta med att jag inte kan sluta lÀsa.
Der jobbigaste Àr bara att hitta en bok som verkar bra och sedan börja lÀsa. Det Àr alltid sÄ svÄrt för mig att sÀtta sig ner och pÄbörja en bok. Men nÀr jag vÀl gör det sÄ har jag svÄrt att slita bort frÄn boken. Idag sÄ hittade jag en bok som jag köpte och som jag tÀnkte börja lÀsa nu. Vet inte alls om den verkar bra. Jag bara tog nÄgon tonÄrsbok om kÀrlek, jag tycker om och lÀsa sÄnna böcker. Jag har lÀst alla Katarina Von Bredows böcker, dom böckerna Àr verkligen sÄ bra! Dom böckerna kan jag rekommendera att lÀsa.
Har ni nÄgra bra böcker att rekommendera?

Likes

Comments

”Åh vad jobbigt..”
”Hur orkar du?”
”Oj vad lĂ„ngt bort!”


Det jag har fĂ„tt höra mycket sen jag blev tillsammans med Henry Ă€r ”vad jobbigt”. Varje gĂ„ng man berĂ€ttar om lĂ„ngdistansförhĂ„llande sĂ„ Ă€r mĂ„nga mĂ€nniskors första reaktion att det Ă€r jobbigt. Jag sjĂ€lv tycker det Ă€r lite trĂ„kigt att det Ă€r den första reaktionen hos folk. Att det första andra ser Ă€r nĂ„got negativt. Jag hör sĂ€llan nĂ„got roligt och positivt..
Jag Ă€r hur kĂ€r som helst och lycklig med honom och jag vill ju dela min glĂ€dje. Jag vill mötas av positiva tankar och svar. Ett lĂ„ngdistansförhĂ„llande Ă€r sĂ„ mycket mer Ă€n jobbigt. Det alla ser som jobbigt Ă€r avstĂ„ndet mellan vĂ„ra hem och att vi inte kan trĂ€ffas varje dag and that’s it! Det dĂ€r var den trĂ„kiga delen. Nu ska vi komma till det fina med lĂ„ngdistansförhĂ„llande.
I ett lÄngdistansförhÄllande Àr det bara kÀrleken som kan fÄ det att funka. Utan kÀrleken skulle det aldrig gÄ. LÄngdistansförhÄllande Àr ett bevis pÄ hur stark kÀrlek kan vara oavsett avstÄnd. Hur lÄngt ifrÄn man Àn Àr, sÄ Àr kÀrleken alltid densamma.

I ett lÄngdistansförhÄllande sÄ blir tiden sÄ mer betydelsefull. NÀr man Àr med varandra lÀgger man verkligen all tid pÄ varandra, nÀr man Àr med varandra mÄste man ta vara pÄ den tiden man har med varandra och all tid tillsammans blir sÄ mycket mer vÀrdefullt. NÀr man Àntligen trÀffas igen sÄ kÀnner man sig som vÀrldens lyckligaste pÄ jorden. NÀr man ser varandra i verkligheten sÄ kan man inte slÀppa taget om varandra. BÀsta kÀnslan i vÀrlden Àr nÀr man ser varandra och bara kan hÄlla om varandra just dÄ. Allt blir en helt annan kÀnsla och man kÀnner en sÄ stark kÀrlek. Allt kÀnns sÄ Àkta. Att bara fÄ ta pÄ personen, kÀnna lukten av den, se pÄ den, kÀnna nÀrvaron, allt man ser och kÀnner kÀnns sÄ mycket starkare.

Man mÀrker hur mycket man Àlskar varandra nÀr man lÀgger ner sÄ mycket tid och pengar pÄ varandra fastÀn man bor sÄ lÄngt ifrÄn varandra. Man skulle aldrig Äka sÄ mÄnga timmar till nÄgon om man inte Àlskade nÄgon. Liksom vilken jÀvel skulle Äka flera timmar bara för att fÄ ligga? En fuckboy skulle aldrig kunna Àgna sin tid i en buss/bil/flyg och kosta pÄ sig sÄ mycket bara för ett ligg. Det hÀr gör man för kÀrleken, för att fÄ vara nÀra den man Àlskar och se varandra i verkligheten. Att man kostar pÄ sig en resa och sedan Äker flera timmar för att ses Àr inget man bara gör. Man planerar detta och sparar ihop pengar. Vem skulle lÀgga ner sÄ mycket pengar och tid pÄ nÄgon som bor sÄ lÄngt bort om man inte Àlskar varandra? Att man gör allt detta för att kunna ses, det Àr att visa att man verkligen lÀgger ner sin tid för varandra. Hur varm i sjÀlen blir man inte nÀr en annan mÀnniska lÀgger ner sin tid pÄ just dig och betalar en resa fram och tillbaka bara för att fÄ trÀffa just dig?

Man bygger upp en tillit pÄ ett helt annat sÀtt. Man mÄste lita pÄ varandra annars kan det aldrig hÄlla. Man mÄste slÀppa oron och lita pÄ kÀrleken. Lita först och frÀmst pÄ dig sjÀlv. TÀnk hela tiden pÄ vad du sjÀlv gör. Det du gör, ska han ocksÄ kunna göra.
Man vet aldrig vad som hÀnder i den andres stad, man kan aldrig veta exakt allt och sÄ Àr det. Man kan inte alltid veta allting, ibland mÄste man bara lita pÄ varandra. Det viktigaste Àr att veta vad man sjÀlv gör och att man kan lita pÄ sig sjÀlv. Att bygga upp tillit handlar inte bara om den andra.

Saknaden. Saknaden Àr enorm. Saknaden betyder att detta verkligen betyder nÄgonting. Man hinner sakna varandra otroligt mycket och det gör att nÀr man vÀl trÀffas sÄ visar man all sin kÀrlek verkligen. NÀr man hinner sakna varandra sÄ blir dagen man ses sÄ mycket mer kÀrleksfull. Man har lÀngtat efter att fÄ se varandra, hÄlla om varandra och vara i varandras nÀrvaro. Det Àr liksom inte bara att man Äker hem och saknar varandra och sen trÀffas man nÀsta dag. Utan nÀr man Äker hem, sÄ Äker man hem och dÄ rÀknar man alltid med att man inte ses pÄ flera dagar. DÄ gÀller det att man dÀrefter planerar ett nytt datum som man kan trÀffas igen. NÀr man bestÀmt ett datum sÄ blir det en dag som man ser fram emot, ett datum som man lÀngtar efter att det ska komma och det hÀr lÀngtandet och nedrÀkningen blir som en spÀnning och nÀr dagen vÀl kommer sÄ blir man automatiskt helt lycklig. Man har alltid nÄgot att se fram emot och vi alla vet kÀnslan nÀr man rÀknar ner till en dag vi lÀngtar efter och nÀr dagen vÀl kommer sÄ kan man inte vara nÄgot annat Àn överlycklig.
SÄklart Àr det alltid sorgligt nÀr man skiljs Ät, men dÀrefter sÄ har man alltid en till dag att se fram emot.

Ett lÄngdistansförhÄllande betyder inte att man alltid kommer ha ett lÄngdistansförhÄllande. LÄngdistansförhÄllande Àr ett förhÄllande som förvÀntas att sluta som de flesta förhÄllanden, att man till slut flyttar ihop.
Ett förhÄllande börjar med tvÄ mÀnniskor som bor pÄ tvÄ olika stÀllen och som till slut vill flytta ihop. KÀrleken börjar alltid mellan tvÄ individer som bor i sina hem. AvstÄndet mellan hemmen varierar bland alla förhÄllanden. Vissa fall rÄkar hemmen ligga pÄ flera hemska mils avstÄnd. Men det avstÄndet kommer inte hindra individerna frÄn att vilja flytta ihop och inget kommer att hindra individerna frÄn att kunna flytta ihop. Allt som behövs Àr kÀrlek.

Allt handlar om tvÄ mÀnniskor som Àlskar varandra. Om man verkligen Àlskar varandra sÄ finner man alltid lösningar till sina problem. SÄ lÀnge man Àlskar varandra sÄ kommer det att fungera. Ett avstÄnd Àr inget större problem om man verkligen Àlskar varandra.
Att kunna vara sÄ lÄngt ifrÄn varandra och ÀndÄ vara förÀlskad Àr ren kÀrlek. Ingen skulle lÀgga sÄ mycket tid Ät nÄgon sÄ lÄngt bort om det inte fanns kÀrlek. KÀrleken Àr stark. Jag kan inte se avstÄndet som nÄgot skÀl till att inte kunna bli kÀr. För mig har kÀrlek inget avstÄnd. Det vill sÀga att hur lÄngt ifrÄn man Àn Àr varandra sÄ förÀndras inte kÀrleken av avstÄndet.
Det jag menar Àr att kÀrlek och avstÄnd inte Àr beroende av varandra, att ju lÀngre bort man Äker ifrÄn varandra desto svagare blir kÀrleken och ju nÀrmare man Äker nÀrmare varandra desto starkare blir kÀrleken.
KÀrleken Àr konstant, oförÀnderlig.

Oavsett hur lÄngt ifrÄn jag Àr frÄn H sÄ Àr min kÀrlek till honom lika stark.
Ett avstÄnd mellan oss stoppar inte mig, för att Àkta kÀrlek kan inget stoppa.

Likes

Comments

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond? Vi alla strÀvar dagligen efter att leva ett hÀrligt, inspirerande och spÀnnande liv. Den stora frÄgan Àr om vi verkligen prioriterar oss sjÀlva tillrÀckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lÀt nÄgot komma i hans vÀg. Han tog tillvara pÄ livet och inte en sekund fick gÄ till spillo. Han Àr killen vi alla vill ha i vÄr nÀrhet. Han Àr cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske Àr dags för oss alla nu, att börja prioritera vÄra egna liv.

Carl Edmond

Likes

Comments

Idag nÀr jag och mamma var och handlade pÄ Coop sÄg jag nÄgonting jag aldrig hade sett förut, snowballmelon. Ni andra kanske har sett den melonen förut men det hade inte jag. SÄ jag var helt klart tvungen att köpa och smaka den. Skalet utanpÄ var jÀttetunt och melonen var mjukare utanpÄ Àn vad de "vanliga" brukar vara. Det var superenkelt att skÀra i den, man skulle sÀkert kunna skÀra upp melonen med en vanlig matkniv bara för att skalet var sÄ tunt.
Jag skar upp melonen i bitar och jag och mamma tog upp en varsin bit för att smaka. PÄ 3 stoppade vi in melonbiten i munnen samtidigt. Melonen smakade nÀstan precis som vanlig honungsmelon, den var jÀttegod och saftig. Hade dock förvÀntat mig att den skulle smaka lite mer annorlunda hehe, typiskt mig att ha för höga förvÀntningar.. den var iaf som tur var god.
Har ni smakat snowballmelon? Vad tyckte ni isÄfall?

Till middag hade mamma och jag köpt prosciutto. Prosciuttoskinka Àr sÄ himla gudomligt gott med honungsmelon sÄ det passade perfekt att Àta skinkan tillsammans med snowballmelonen eftersom den hade samma smak. Sen hade vi köpt gröna oliver ocksÄ. Allt det dÀr Àr sÄ gott att bara smÄÀta.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments

Just nu ligger jag och grÄter för att Henry pÄbörjat sin resa hem till Jönköping igen.. okej nej grÄter inte bokstavligen men inombords. Blir sÄ ledsen varje gÄng vi mÄste skiljas Ät. Men jag har haft en sÄ sjukt mysig helg som alltid med honom.
Han kom pÄ fredagen vid 7-tiden och direkt nÀr han kom fram bytte vi om för att Äka till min pappa. Vi skulle Àta middag dÀr med pappa och hans fru. Det var jÀttegott, dock var ju Henry riktigt trött efter att ha jobbat frÄn halv 6 pÄ morgonen och direkt efter han slutat sÀtter han sig och Äker till mig i 4 timmar. SÄ duktig! Efter vi Àtit hos pappa tog vi bilen tillbaka hem till min mamma och mös. Vi bÄda var rÀtt trötta sÄ vi tog det mest lugnt och somnade tidigt. Vi försökte börja kolla pÄ Annabelle men HenryÀlskling var sÄ trött sÄ vi fick ta det pÄ lördagen. PÄ lördagen skulle vi se Annanelle 2 pÄ bio och Henry hade aldrig sett Annabelle innan sÄ dÀrför behövde vi se 1:an först.

PÄ lördagen vaknade vi kanske vid 12. Vi drog oss lÀnge. Det Àr sÄ skönt och mysigt att bara ta det lugnt och kramas. Men senare började vi baka fast glömde fota och det gick inte sÄ bra.. eller kakan blev god till slut men inte som jag tÀnkte mig haha! :(
Vid 7-tiden Ă„kte vi mot Mall of scandinavia. Bion började 20:30 sĂ„ vi Ă„kte i god tid. Vi plockade pĂ„ oss rĂ€tt mycket att Ă€ta till filmen, dock rĂ€tt dumt för ingen Ă„t knappt.. vi Ă„t upp en sockervaddsburk & en popcorn. Det Ă€r inte smart att Ă€ta nĂ€r man kollar skrĂ€ckfilm för dĂ„ kan man rĂ„kas lycka ha ut allt om man blir rĂ€dd. Annabelle Ă€r en typiskt film dĂ€r de typ lĂ€gger ner mer tid för att skrĂ€mmas Ă€n handlingen nĂ€stan. Men det var mysigt att kolla, lĂ„g och höll om Henry hela filmen. Älsklingen köpte VIP-platserna pĂ„ bion, sĂ„ gullig, sĂ„ vi satt jĂ€ttebra! Mycket benutrymme och bĂ€ttre stolar.
Efter bion Äkte vi hem igen. PÄ vÀgen hem stannade vi pÄ Circle K och McDonalds och köpte dricka och 20-pack Nuggets. Vi körde donkendejt nÀr vi kom hem framför en film. Dock sög filmen sÄ nÀr vi hade Àtit upp gick vi och mös i rummet.

PÄ söndagen Äkte vi till TÀby C. Dock vill jag nÀstan bara glömma den tiden dÀr för jag mÄr sÄ dÄligt av att tÀnka pÄ det! Jag fick nÄgot jÀkla utbrott.. första butiken vi gick in i var Change, underklÀdsbutik dÀr de har mer Ät min storlek pÄ bh-ar. Har sÄ sjukt jÀkla svÄrt att köpa! FÄr sÄn jÀkla.. vet inte ens vad! Blir sÄ ledsen och arg för att ingenting passar och sen blev jag jÀttestressad för att tiden bara gick superfort och jag bara testade massor och inget passade och sÄ fick jag ett psykbrott och blev jÀttearg och ledsen och kunde inte bli glad. SÄ fort jag gick in i en butik blev jag helt grÄtfÀrdig för jag fick sÄn Ängest typ. Allt bara blev helt förstört och jag ville bara bli glad igen men det gick verkligen inte. Jag ville bara grÄta och kunde inte fÄ bort den jobbiga kÀnslan inom mig.. allt blev för mycket för mig och kollapsade i hjÀrnan.
Vi Äkte hem igen och köpte saker som vi skulle ha till kvÀllen. Vi skulle gÄ till Lillsjön för att grilla och mysa vid sjön. Vi köpte som vanligt för mycket Àn vad som behövdes. Rostbiff, potatissallad, nötkött, hamburgerbröd, halloumi, sÄs, dricka osv. Det var hur som helst jÀttemysigt! Köttet vi grillade var nÄt fÀrdigmarinerat kött och det var jÀttegott! Det var sÄn fin kvÀll vid sjön, helt vindstilla. Vi bara satt pÄ berget och Ät, myste och lyssnade pÄ musik. Det blev sent och vi började vandra hem nÀr det var jÀttemörkt och kyligt.
NÀr vi kom hem insÄg vi att det inte fanns nÄgon dricka hemma, sÄ vi gick ner till bilen och Äkte ivÀg och köpte dricka mitt i natten. Klockan var sÄ mycket och Henry skulle Äka mellan 8-9 pÄ morgonen.. sÄ vi fick inte lÀgga oss alltför sent. Vi tÀnkte mysa lite och kolla film innan vi somnade, men vi rÄkade somna till och sen vaknade vi vid 2 och dÄ var det för sent att kolla film! :( sÄ vi fick fortsÀtta sova och vakna vid 7.

Jag Ă€r sĂ„ ledsen.. vill bara krama om honom och vara nĂ€ra, men just nu sĂ„ sitter han i sin bil och Ă„ker ner mot Jönköping. Jag saknar honom redan SÅ MYCKET!
Jag har iaf haft en supermysig helg, förutom mitt psykbrott, men annars sÄ har vi haft det bÀst! Tack tack tack för att du finns Henry och allt du gör för mig. Du Àr vÀrldens bÀsta pojkvÀn och jag Àlskar dig mest! Tack för allt i helgen och för att du finns i mitt liv!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej!
Har ni hört talas om Certaphil? Det har jag och fick den som tips frÄn Apoteket. Jag har sÄn otroligt torr hy och letar verkligen efter en bra ansiktskrÀm. SÄ fÄr se om denna hjÀlper. Har testat sÄ mÄnga olika men knappt nÄgon hjÀlper för min torra hy. Jag Àr sÄ extremt dÄlig pÄ allt man borde anvÀnda & göra för att sköta om sin hy. SÄ fÄr börja kolla runt leta mer och ta tag i mina behov. Jag vet sÄ mycket vÀl vad jag borde göra och leta efter, men latheten tar över och ordet "Àsch". Men sÄ sitter jag dÀr med hundra problem och undrar vad jag ska göra. Idag fick jag iaf hem en ansiktskrÀm som anses vara bra, sÄ fÄr helt enkelt testa den nu morgon och kvÀll. Har ni dÀr ute nÄgra tips pÄ saker som Àr bra för huden? För skulle sÄ hemskt gÀrna vilja ha tips pÄ bra saker man kan göra mot sin hy. SÄ please people help me!
Borde göra ett inlÀgg om min dÄliga hy..? Jo, nÄn gÄng i livet ska jag göra ett inlÀgg om hur min hud ser ut "idag" och dÀrefter pÄbörja nÄgon slags ansiktsbehandling kanske. För det Àr rÀtt kul att kolla om det blir nÄgon förÀndring. Anyway alla ge mig tips pÄ vad jag kan göra!

ps. Lite redigerad hy pÄ bilden. That's not my real skin.. Ni kommer förmodligen se i ett inlÀgg i framtiden.

Kramisar!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej pÄ er!
Inatt sov jag över hos min fina vÀn Felicia och nÀr jag vaknade kÀnde jag en hemsk förkylning i kroppen. Ni vet kÀnslan nÀr man vaknar och kÀnner sig sjuk i hela kroppen, exakt sÄ. Man kÀnner hur torr och strÀv man Àr i halsen och lite halvont nÀr man svÀljer och snuvig.. typiskt att jag skulle fÄ det nu. Imorgon pÄ fredag sÄ kommer min Àlskade Henry till mig och ska sova hos mig till söndag eller mÄndag, vi fÄr se hur det blir. Men vi ska iaf vara i helgen och jag Àlskar helgerna med honom för det Àr sÄ mysigt, men det kanske inte Àr sÄ konstigt, all tid med dom man Àlskar Àr vÀl underbar?
Hur som helst. Jag Äkte hem frÄn Felicia och det första jag gjorde var att krypa ner med mitt te och chips i sÀngen. Ginger Lemon Tea Àr sÄ sjukt skönt för halsen nÀr man Àr förkyld. Det smakar vÀldigt starkt och friskt. Det Àr ett vÀldigt friskande te för kroppen. Jag kan starkt rekommendera detta te för alla. Om du vill bestÀlla teet direkt sÄ Àr det bara att klicka pÄ bilden nedanför pÄ teförpackningen. Det finns sÄklart att köpa i affÀren ocksÄ.
Jag ska försöka vila nu och bli sÄ frisk som möjligt till imorgon. Kanske tar en till kopp te?
Ni fÄr ha det sÄ himla bra alla!
Kram kram

Likes

Comments

Efter mycket farande upp till Norrbotten, ner till Jönköping & Göteborg, till VÀsterÄs & sen tillbaka till Stockholm sÄ satte jag mig ner och fixade med naglar. I förrgÄr fixade jag Maddes naglar och de blev sjukt fina! Som sagt jag Àr fortfarande nybörjare och det hÀr var nog 5:e gÄngen jag fixade naglar pÄ nÄgon annan.
FÀrgen jag anvÀnde pÄ Madde var frÄn Base One och heter Cantaloupe, en lite nude/brun fÀrg. Till sist lackade jag pÄ med ett matt top coat. Supersnygg!

Och igÄr fixade jag mina naglar! Jag glömde tyvÀrr ta bild innan jag filade bort dom sÄ fick ingen före och efter bild :((( men jag hade mina tidigare naglar i 4 veckor och alla satt kvar. SÄ det var suupernice!
Naglarna jag fixade igÄr blev sÄ snygga! Det var första gÄngen jag testade pÄ en annan form, sÄ det var lite spÀnnande och se hur det skulle bli. Men hÀr ser vi resultatet och jag blev jÀttenöjd. Jag anvÀnde Base One gel med fÀrgen Dream Pink och till sist lackade jag pÄ med ett matt top coat. Vad tycks?

Likes

Comments