Food and Fitness, personal trainer

Sedan sist har det hänt en del, en hemsida har gått on board, en podcast har spelats in och är redan nu på episode 2 som kommer här i veckan. Istället för att gå djupt in på allt som har hänt sedan mitt sista inlägg här vilket var evigheter sedan  ( ska bli bättre på det ) men jag har haft det rätt fullbokat på dygnets timmar. Jag kör en kort sammanfattning på vad som har skett och varit på agendan sedan sist.

Jag har gått on board med mitt företag Infinity Health som kommer och köra igång från Januari, länk till hemsidan finner ni här , där kommer det lanseras nya erbjudanden och dessa som ligger där nu gäller från 1 januari. Ni finner också en länk till Infinity Healths facebooksida här

Jag och en PT kollega satt även och spånade på några projekt vi var sugna på att dra igång och det slutade med att vi startade upp en podcast " en salig blandning av norr och söder " här kommer vi att prata om allt från träning och hälsa, vi kommer att ha gästpratare, tävlingar etc.

Beskrivelse om podcasten " En salig blandning av norr och söder handlar om två personliga tränare och kostrådgivare som grottar ned sig i den oändliga träningsvärlden. Vi kommer att prata om allt från kost, träning, övningar till egna livserfarenheter. Vi kommer att i den mån vi kan och tillgänglighet intervjua träningsprofiler, testa på olika övningar, dieter och det kommer med tiden komma upp tävlingar samt samarbeten. vill ni ha svar på en fråga i vår podcast eller att vi ska prata om något specifikt skriv till mejlen nedan; ensaligblandningnorrochsoder@hotmail.com Samarbetspartner - Gymstar.se (använd kod Andy10 för rabatt på ditt köp) "

Vi fick på första episoden väldigt bra respons och är så tacksam för alla som har lyssnat, ni finner första episoden här

Det kommer här i veckan släppas episode 2 av podcasten som kommer att handla om fitnesstävlingar, spännande!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

personal trainer

Inom kort kommer det släppas mycket nytt, håll utkik!

Just nu arbetas det för fullt med olika projekt som kommer att lanseras i början på 2018 och har vi tur så hinner jag släppa några innan dess.

Likes

Comments

Food and Fitness

Det har varit tunt här sedan veckor tillbaka, anledningen till det är att jag har studerat och med tanke på intensiteten i utbildningen och viljan att studera så la jag all tid och energi på det.

Beslutet att studera till personlig tränare och kostrådgivare hos PT Distans har varit ett av de bästa besluten jag har tagit, inte bara för den delen att man har mött en bunt fantastiska kurskamrater utan också att vi har haft lärare som besitter såna kunskaper att man ibland faller av stolen. De har verkligen fått in kompetenta, pedagogiska och extremt bra lärare så helgerna har gått på som ett rinnande vatten.

Från livsstilscoaching, Idrottsnutrition, kostrådgivning, biomekanik, rörlighetsträning, rörelseanalys, styrkelyft, olympiska lyft, skador, entreprenörskap - you name it.

Kunskapsbanken har fyllts på med massor av nya kunskaper och intresset att vilja läsa mer och lära sig ännu mer.

Jag vill varmt rekommendera PT Distans som utbildning till den som är intresserad av att jobba som
personlig tränare och kostrådgivare. Vill ni veta mer om kursdatum, få mer info etc gå in på www.ptdistans.nu

Det är med lite sorg i hjärtat det kommer bli tomt nu att nästa helg inte behöva åka till skolan efter fem helger tillsammans. Men som man säger - på återseende!

Likes

Comments

Food and Fitness

Landat i Stockholm efter en tids semester hemma i Örnsköldsvik. Avklarat den första helgen på 20 timmar på skolan praktiskt och det är helt fantastiskt vilken bra utbildning det här är. Man har tränat i stort sett någon form av aktivitet hela sitt liv men ändå så är det ingenting man kan, haha! Riktigt så illa är det inte men så otroligt roligt och härliga klasskamrater. Det är väldigt intensivt och jag ska inte sticka under stolen med att det är tufft men det är ändå bra för att då hinner man inte glömma utan kan istället hela tiden hålla allt färskt. Det känns helt rätt och jag ångrar inte en sekund valet av skola eller utbildning. Det är en djungel därute med allt inom kost och träning och nu får man iallafall ett vettigt hum om vad det handlar om och hur man ska tänka och agera. Det är så häftigt hur kroppen fungerar som sagt, och bara med att besitta rätt teknik så får du ut en helt annorlunda styrka i vilket lyft du än gör.

Krutet kommer ligga på plugg nu kommande veckor och en del av omvärlden kommer stängas ut, hur mycket jag än vill göra massa olika saker så kommer jag välja att stänga ut det som jag inte har tid med just nu, vilket är nästan allt förutom skolan.

Jag smider fortfarande lite ideér och har en del projekt som jag börjat fundera på efter skolan, mitt mål just nu är lite att bygga ett liv som jag inte behöver semester ifrån, kanske lite väl önsketänkande men jag satsar högt!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering här, det blir bättre framöver.

Cheers!

Likes

Comments

Daily

Jag kanske tjatar och upprepar detta, men så fruktansvärt behövligt denna lilla semester är som kommer imorgon, inte många dagar men ändå så välbehövligt. Lite miljöombyte och reser till Sverige och till råga på det så är snusen slut så tro på tusan att jag ska springa direkt till närmaste Pressbyrå och köpa en dosa.

Vi har haft otroligt sköna dagar härnere, enligt min mening lite för varmt när man inte har semester och inte en pool nära. Vi har under två veckors tid legat på en 33-36 grader och att sitta i en liten lägenhet på det och jobba utan fläkt eller AC är inte så yabadabadoo. Glömde skriva att jag har en skinnstol till arbetsstol. Nej men jag ska inte gnälla det har varit helt fantastisk, ska bli skönt med lite milda grader i Svea ( den kommer jag säkert ångra )

Näst sista natten i denna lägenhet för mig, nya äventyr senare i höst. Mer om det längre fram.

Likes

Comments

About me, Trips and experiences

Alla har nog en Bucket List, jag har aldrig haft någon riktigt så igår knåpade jag ihop en.

Vissa ställen har jag varit på men vill verkligen till igen för att de är helt fantastiska.

Australien
New york
Las vegas
Irland
Kalifornien
Prag
Florida
Skottland
Brasilien
Kroatien
Danmark
Austin Texas
Island
England
Barcelona
Gdansk
Madagaskar
Malaysia
Mauritius
Hawaii
Bora Bora
Frankrike
Mexico - Riviera Maya/Playa Del Carmen
Cypern - Ayia Napa

Fallskärmshoppning
Simma med delfiner
Walt Disney World Resort
Universal studios Hollywood
Fira min födelsedag i USA ( 4th of july )
Åka helikopter
Klättra

Den här kan definitivt fyllas på men detta kom upp igår så den fick skrivas ned! Bara börja att kryssa av denna.

Likes

Comments

Daily

Just nu har jag en hel del på mitt dagliga schema, jag älskar fart och fläkt och att man har saker att göra hela tiden. Det jag dock inte har gjort samtidigt som jobb förut är att plugga, det var lite tuffare än jag anat. Men vem älskar inte lite utmaningar. Nu ska jag bara hålla ihop tills nästa fredag då jag åker på lite semester, förhoppningsvis. Jag måste bara kunna släppa lite måsten. Sist jag hade semester var en weekend i påsk och sedan var det förra sommaren en vecka. Det har annars varit lite strödagar här och var men inte någon långledighet så det behöver jag verkligen nu. Går på reservdunken lite.

Sedan har jag såklart blivit förkyld igen, tror hela 2017 så har jag bara varit förkyld knappt fått vara helt frisk någon gång, alltid något som spökar, halsen, hosta, huvudvärk osv. Var bara sjuk en enda gång på hela 2016 men det verkar jag få sota för nu.

Någonstans i allt detta så får man fånga den energi man kan få, vara ute och röra på sig lite, lyssna på feelgood musik och försöka göra sina måsten till energifyllda stunder i stället ( svårt )

Likes

Comments

Daily

Idag skulle jag plugga hela dagen men med tanke på hur fint väder det blev så tog jag en paus och gick ut med mina och lekte. Vi tog Miko till hundgården så han fick springa av sig och sedan gick vi och satte oss på ett café i närheten och jag tog faktiskt ett glas vin och vi satt och pratade om allt och ingenting.

Nu gör vi burgare och ska äta på balkongen och sedan se på game of thrones och när solen lagt sig lite så ska jag plugga lite igen, så välbehövligt med lite energi påfyllning och få vara ute lite, framförallt när det är så vackert väder!

Likes

Comments

Daily

Jag bara älskar lediga dagar, speciellt nu när för mycket står på mitt schema och jag har fått omprioritera då jag märkt att jag inte riktigt räcker till. Det är något nytt och ovanligt för mig för jag vill verkligen finnas till överallt men nu går min tid åt för jobb ( hade dock behövt semester tre veckor ) haha! studier, träning, och sambo. Det är knappt så jag räcker till för allt på hemmafronten här men det blir bättre det också, som tur var vet man att detta är en period och inte 4-5 år framåt.

Idag har energin varit på topp efter 11 timmars sömn inatt och inte vaknade jag upp en enda gång heller. Dagen startade med plugg och sedan lite film innan jag begav mig till gymmet. Jag har lagt upp ett helt annorlunda träningsupplägg och resultaten på bara tre veckor är insane! Jag vill tro att kroppen har ett för bra muskelminne för detta är annars för bra.

Jag var nästan ensam idag på gymmet så jag tog plats överallt, blev ett högintensivt träningspass med en heldel konditions höjande övningar samt supersets. Efter 50 min var jag helt knäckt och kunde knappt göra en armhävning.

Imorgon blir det plugg och försöka avnjuta lite sol samt en myskväll i soffan!

Likes

Comments

Food and Fitness

Det kanske är ett perfekt tillfälle att efter gårdagens inlägg nu gå ut med att jag kommer studera till personlig tränare och kostrådgivare i höst!

Jag har verkligen fastnat för vikten av hur vi kan påverka vår kropp och hälsa och styra över detta bara vi har rätt hjälpmedel. Jag vill guida andra till en hälsosam livstil och hjälpa de finna sin egen styrka till att styra detta själv samt lära känna sin kropp vad som är hälsosamt för den individuella. Jag har lärt mig otroligt mycket om min kropp, mycket av att testa själv, experimenterat och utforskat. Men denna värld är oändlig av vad som är rätt och vad som är fel. Vad man bör och vad man inte bör göra, vilka övningar som är bäst för det ena och det tredje. Jag vill bli ännu mer påläst och utvidga mina egna möjligheter att ännu mer jobba med mig själv samt få möjligheten att guida andra.

Vad hälsa är för mig behöver absolut inte vara hälsa för dig och jag vill utifrån ditt perspektiv på vad hälsa är ge dig möjligheten att lyckas med det du önskar att lyckas med.

Just nu sitter jag ned borrad i skolböcker och allt om leder, skelett, celler osv ska läras in. Kan dock inte påstå att det är så superintressant, blir nog mer och mer när man förstår själva sammanhanget. Det känns dock hur skönt som helst att ta tag i detta som jag velat ett bra tag nu och tillbringa några veckor i huvudstaden i höst för studier.

En liten varning också! Det kan komma lite inlägg framöver om hälsa och träning ;-)

Likes

Comments