Header

Vet du någon som älskar att göra egna tryck och sedan sätta dit trycken på produkter? Eller vet du någon företagare som är i behov av marknadsföring, till exempel genom att sprida sin logga på produkter? Då kan du tipsa dem om Easytryck.se!

Om jag någon gång startar ett eget företag så skulle jag utan tvekan beställa hem massa pennor, tröjor, paraplyer och godis så att jag kunde dela ut dem till kunder, vänner och bekanta för att marknadsföra mitt företag. Jag tycker att det är så himla smidigt att bara kunna ge bort till exempel lite pennor och då kunna veta att ens företags logga är där ute och snurrar runt och blir sedd.

Dessutom, man behöver inte använda Easytryck endast för marknadsföring av företag utan man kan beställa hem grejer till sig själv också. Man kan ju till exempel beställa hem tygkassar för att ha när man handlar, så slipper man köpa plastpåsar varje gång.

Sen om ni vill få fler läsare till bloggen så kan ni ju marknadsföra bloggen genom reklamprylar. Du kan enkelt trycka upp din bloggadress på Easytrycks produkter. Gärna att man gör trycket i någon stark färg eller på ett synligt ställe, så att åskådarna blir nyfikna och går in och kollar vad det är för webbadress du går runt och bär på.

När man väl ska beställa från Easytryck så lägger man i det man vill köpa i kundvagnen och sen i kassan så laddar man upp en bild på sin logga. Så enkelt är det!

Så in på Easytryck.se och kika!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Close up på vattenfallet Skógafoss på Island. Bild från i mars när jag och Dennis var där på en snabb-visit.

En liten and som väldigt gärna ställde upp på att leka modell när jag kröp runt i gräset vid Ljustern i Säter.

Trappsteg bredvid vattenfallet Skógafoss @ Island. Vägen till dem var avstängd dessvärre, så kunde inte se vad som fanns om man följde dem. Nästa gång jag är där ska jag nog tänja lite på reglerna och kolla vad som finns.

Underbara Island, vi kommer att ses igen.

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra start på denna fredag. Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm för att ha en riktigt chill dag på stan. Vi ska shoppa lite, dricka lite vin, äta lite gott och kolla på bio. Kan knappt bli bättre!

Hoppas ni får en underbar fredag som är värt att minnas, Puss /C 💋

Likes

Comments

Hej på er!

I helgen var jag och Dennis i Idre en sväng för lite snowboardåkning och afterski. Vi var där med min familj och träffade många släktingar till mig. Det var sååå skönt att få komma iväg lite och bara njuta av snön innan den försvinner helt.

Hur som helst, på vägen upp till Idre så träffade vi på Tomtens polare, en massa renar! Det var första gången någonsin som jag såg renar och jag jisses vad fina de var. Trodde dock att de skulle vara större. Lyckades få med några av dem på bild till och med! En upplevelse, helt klart.

Dem var knappast rädd för bilar om man säger så. Dem tog minsann sin lilla tid att flytta på sig, så att turisterna kunde köra vidare mot fjällen.

Likes

Comments

Hej på er! Här kommer en liten längre text som jag sugit på ett tag. Hoppas ni orkar läsa.

Jag känner att bloggen har lagts mer och mer åt sidan på sistone och jag vill be er som följer mig om ursäkt för det. För er som inte vet det så har jag ett heltidsjobb, där jag jobbar 8-17 måndag till fredag. Sen så har jag ca 2 mil hem från jobbet, så jag är oftast inte hemma för ens kring klockan 18. Sen ska det lagas mat, det ska tvättas och man ska duscha, sen helt plötsligt är klockan 23:00 och det är dags att sova. Jag hinner helt enkelt inte med. Jag önskar så himla mycket att dagen åtminstone hade 2 timmar till så att jag skulle hinna med bloggen också, men så är inte fallet. Just nu är det dessutom tråkig mat, tråkiga outfits, jag känner mig ful på alla bilder jag tar och har helt enkelt inget material jag känner att jag kan lägga upp här för er att se. Eller ja, det är väl bilderna från Island som jag försöker hinna med att redigera så fort jag får tid över.

När jag började blogga för en herrans massa år sedan så var det för att ha ett ställe där jag kunde skriva om mina tankar samt ha ett ställe där jag kunde visa upp mina bilder som jag tar med systemkameran. Jag ville helt enkelt visa er min värld genom linsen. Men just nu så känner jag att bloggen har blivit ett tvång och att jag MÅSTE uppdatera för att inte tappa följare. Men det är inte så jag vill ha det. Det är inte därför jag bloggar. Samtidigt vill jag inte ta en "paus". Däremot måste jag lära mig att prioritera rätt, prioritera för att jag ska må bra.

Jag har haft i åtanke att ta mer outfitbilder och sånt till bloggen, men det är inte så lätt när man dels aldrig blir nöjd med bilderna och sen att det alltid är mörkt när man kommer hem. Sen så har jag ingen som kan ta kort på mig heller, då D har fotbollsträning 3/5 vardagar så han kommer inte hem för ens sena kvällen och då har jag oftast bytt om. Det känns som att man kämpar i motvind med bloggen, även om det är jag själv som skapar motvinden. Men jag kämpar på och jag tänker absolut inte lägga ner bloggen. Jag önskar att jag kunde lägga ner 100% på bloggen, men det är lite svårt när man inte hinner med att andas i vardagen.

Jag hoppas att ni förstår att jag inte kan ha full fokus på bloggen i vardagen, även om jag önskar att jag kunde det. Och ni som ändå kikar in på min blogg varje dag: tack! Ni är guld värda och jag är så himla glad att ni tycker om min blogg.

Avslutningsvis så vill jag bara säga att jag ska försöka hinna med bloggen, men jag måste hinna andas också. Hoppas ni fortsätter läsa min lilla blogg även om jag inte uppdaterar den 2 gånger per dag.

Ni är bäst i världen, puss /C 💋

.

.

.

(Detta är ett tidsinställt inlägg)

Likes

Comments

Nya inlägg