Header

Postad i: Bilder

Idag ska jag försöka hinna med att packa upp, plugga körkortsteori och gå ut med Nellie. Vaknade upp med migrän från helvetet. Den sitter fortfarande i men den börjar släppa lite grann tack och lov. Nu ska jag göra en vätskeersättningstablett för att mildra huvudvärken ännu mer.

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Resor

Absolut läskigaste jag varit med om tror jag, åtminstone vad jag kan komma på nu. Jag stod och höll på i köket och mamma sa på toa när hon plötsligt skriker "vad fan var det där?" och jag öppnar dörren och tror att hon syftar på något kryp eller liknande. Men precis när jag ska fråga vad hon menar så börjar det skaka igen och det känns som att hela huset ska ramla ihop över oss. Duschkabinens väggar skakade och man tappade balansen för några sekunder. Men det var just det, att det höll på så himla kort stund, som gjorde att man snabbt blev chockad och inte riktigt fattade vad som precis hänt. Vi sprang iallafall ut från rummet och alla var lika chockade och skärrade. En personal på hotellet som är svensk såg helt likblek ut och blev jättestressad vilket smittade av sig kan jag lova. Hon sa att det blir små jordskalv då och då här men att detta var det värsta hittills. Så himla obehagligt och jag som halvt panikade började genast googla hur snabbt en tsunami kommer efter ett skalv. Men det blir mycket sällan tsunamis i Grekland så jag lugnade mig ganska snabbt.

Efter cirka en timma så fick vi höra från receptionen att det var ett skalv på 5,5 på någon skala och att det möjligtvis skulle komma efterskalv men att vi inte behövde oroa oss för vårt hotell är konstruerat för att klara jordbävningar. Har dock hållt koll på havet hela dagen för att jag är så himla nojig just kring hav. Hatar havet, har inte badat en enda gång i havet denna veckan. Doppade tårna men vågade inte gå längre, tyvärr.

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Resor

Idag har jag varit både på stranden och vid poolen. Vi gick ner för att äta lunch vid strandbaren och stannade sedan kvar på beachen i några timmar. Men jag som är rädd för hajar och havet i sig kunde inte bada och svalka mig där nere så vi fick gå upp till poolen igen. Sen dess har vi solat, snacksat och jag har lyssnat på massa podcasts hela dagen. Främst P3 dokumentär som är dom i särklass bästa enligt mig. Nu blir det en dusch för min del, see you.

Likes

Comments

Jag saknar mitt hem så himla mycket. Har endast varit därifrån i några dagar men saknar verkligen min fina stad. Efter min USA vistelse har jag så svårt för att lämna Stockholm, om så bara för några dagar, för jag tycker verkligen att det är den bästa platsen på jorden. Hem ljuva hem.

Likes

Comments

Lätt gulligaste kombinationen tycker jag. Kände mig som en 10 årig flicka hela dagen, så mysigt! Ett plus är ju att man senare kan gå runt med hyfsat naturliga beach waves på kvällen i sitt solblekta hår. Migränen har gått över med hjälp av mina drugs från USA så det är superskönt! Ligger atm och lyssnar på podcasts och väntar på att klockan ska bli 22 så jag kan kolla ex on the beach. Så taggad, det är sjukt kaos och alltid lika underhållande. Skulle lätt vilja vara med om något sånt här men vill dock inte medverka i något som kommer sändas på tv.

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Resor

Har haft ont i huvudet sen jag vaknade idag vilket verkligen har gjort det superjobbigt att vistas i solen. Men nu är klockan (äntligen) 18 ungefär så solen börjar försvinna från terrassen. Vi har morgonsol, dagssol och eftermiddagssol- helt perfekt med andra ord.

Likes

Comments

Postad i: Mode, Tips, Bilder

Jag absolut älskar detta set som jag beställde för några månader sen från Nelly.com. Beställde storlek S och kjolen sitter som en smäck men mina bröst känns som dom ska antingen ramla ur eller sprängas. Men får ha utan bh så går det lite bättre men funderar på att beställa ett till likadant set i storlek M också, men känns så onödigt då man måste beställa både kjol och tröjan. Vi får se. Det blev iallafall äntligen läge att använda detta set då jag fått lite bränna och inte längre smälter in in den. Man kan antingen matcha med ett par snygga sneakers, ballerina eller klackar till festligare tillfällen! Love it!

Likes

Comments