Snön är här & förhoppningsvis så är den här för att stanna! Det är slutet på februari, mitt i vintern & då finns inga andra alternativ än att det ska finnas snö på marken, snö i träden och det ska vara vitt överallt! Nu hoppas jag att den stannar ända till påsk! Idag har jag pluggat, varit på biblioteket & handlat! En helt vanlig dag i mitt pluggliv! Ganska tråkig dag men jag är ändå glad & tacksam, en dag närmare examen! ✌️ fått några uppgifter rättade och jag har väl godkänt på allt hittills så det är väldigt skönt att hålla sig på en bra nivå i mitt lärande! Denna kursen med specialpedagogik intresserar mig väldigt mycket så att dom bra betygen kommer av sig själv & beror endast på att jag läser som en tok & tycker detta är sjukt spännande!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Söndag, måndag & tisdag! Dom tre tråkigaste dagarna på hela veckan. Men nu börjar jag räkna ner mot fredag & helg! Precis som jag i inlägget innan sa att jag inte skulle göra! Dubbel-moral-drottningen is here! ✌️ jag har däremot tagit vara på dagarna och utnyttjat dem så gott jag kunnat! Myssöndag i soffan med Johan & gómiddag i söndags, trötta & sega efter helgens roligheter & äventyr! Hela helgen har varit en mardröm för våra sömnrutiner! Efter att varit vaken i 24 timmar från fredagmorgon 4.30 till lördagmorgon 4.30 sov vi till halv 12 på söndag förmiddag! Vaken alldes för länge på söndag & sedan jobb tidigt på måndagmorgon! Vila får vi göra en annan dag! Efter jobbet igår, måndag, åkte jag & hälsade på Marlene & Lucas som är här i Jämtland på en liten semester från storstan! Middag med mamma & kvällsfika med moster Kicki innan vi stupade i säng vid halv 9 igårkväll! Såå trött & frusen så det var inte klokt! Tog typ en kvart innan jag sov, Johan hade skickat sms 21:09 & det hade jag varken sett eller hört, så sov jag! Har jobbat idag också, hämtade katten & lillasyster innan jag åkte hem till mitt eget kryp in. här hemma har jag tittat ikapp youtube, beställt bikini & en klänning inför semestern samt bockat av mail och fix från skolan! Nu tänkte jag sova & försöka få någon ordning på sömnen, jag är sjukt beroende av sömn och sovrutiner! Mycket text & inte ett enda dugg viktiga saker, men stor puss till dig som orkade läsa! Godnatt!

Likes

Comments

Livet.. så jävla orättvist det är.. så oförutsägbart och så oväntat! Vi är sällan tacksamma för det liv vi har fått och hur fruktansvärt bra vi har det! Att njuta och ta vara på varje dag är något som man sätter som mål i livet men aldrig lever upp till! Vi stressar, skyndar och är aldrig nöjda! Vi väntat hela veckan på fredag, vi väntar hela året på sommar, vi väntar hela livet på den ouppnåeliga lyckan.. vi måste sluta vänta oh börja leva i nuet, vi måste börja ta vara på varje dag & ta vara på hur bra livet är! Tack livet för att du är så bra & tack för att jag har det så bra!

Likes

Comments

Vi hade en supertrevlig lördag & det blev en väldigt bra överraskningsfest! Johans lillebror fyllde 20, vi åt wok, drack varm choklad och anordnade bobrace! Regnet höll sig borta enda till kvällen kom & allt blev himla lyckat! Några bilder får tala för kvällen!

Likes

Comments

Tjejmiddagar är himla mysiga! Igår var vi ett gäng som samlades för lite kycklingpaj, sällskapsspel & massa skratt! Kom hem vid 17 från jobbet, städade, duschade och fixade mig! Blev en väldigt bra kväll, det känns idag.. jag kan inte för mitt liv förstå de människor som varje helg utsätter sig för att vara bakis och må dåligt helt frivilligt! Klart att det är kul någon gång ibland & igår hade vi verkligen jättekul så lätt värt!! Tack älsklingtjejor för det! Jag är just i skrivande stund hemma hos mamma & bakar inför kvällens överraskningsskalas! Älskar att utsätta andra för sånt här, planera och sedan överraska med stort kalas! Ska bli sååå kul,, lite tröttare än igår men laddar om med resorb och ahlgrens bilar!

Likes

Comments

Tungt täcke med moln och några minusgrader hemma hos oss idag, all snö är däremot borta & hela gården är en isbana! Jag har tänt ljus & sitter med rapportskrivning & grupparbeten hela dagen! Jag gillar grupparbeten!! Tycker det är kul att diskutera, dela tankar och reflektioner med andra som brinner för förskolan lika mycket som jag! Ska ge järnet idag & hoppas på att jag kan kryssa av någonting på min lista med uppgifter!

Likes

Comments

Hade tänkt att jag inte skulle fira alla ❤-dag i år eftersom Johan jobbar borta! Men så mitt i rapportskrivningen så ringer bästa frugan & frågar om jag ville komma på dejt och middag med henne & barnen! SÅKLART sa jag! God middag, blommor, present & efterrätt! Min älskade finaste vän, alla borde ha en vän som Tova i sitt liv! Ingen är så bra som hon! en annorlunda men väldigt bra & mysig hjärtans dag blev det & jag går och lägger mig betydligt gladare än jag vaknade! ❤

Likes

Comments

Jobb-måndag! Första dagen sedan typ november! Var lite nervös imorse men det släppte direkt, underbara ungar som skänker så mycket glädje!! Det var verkligen jättekul! Jag åkte till mamma & pappa, som bjöd på potatisbullar! Alltså, fy vad jag älskar potatisbullar! Många ser det som straff att få äta det men inte jag, jag älskar det! Imorgon ska jag inte jobba däremot, då är det grupparbete och rapportskrivning på schemat! Känns bra att vara i framkant med skolarbetet så vi kan vara 100% ledig under våran utomlandsresa!

Likes

Comments

Likes

Comments

Grabbarna åkte till Saxnäs i torsdagsmorse & när jag vaknat till liv tog jag en sväng ner till Malin för hon ska tapetsera om & behövde råd om vilka tapeter hon skulle välja! Hon bjöd på fika & jag bestämde vilka tapeter hon skulle ha, får se om hon tar dom jag tyckte eller om hon väljer några andra!

Igår var det fredag & jag skrev klart en rapport som egentligen ska vara inne 24 mars men jag försöker jobba i förväg så jag kan vara HELT ledig när vi åker utomlands som är just den veckan när de flesta uppgifterna ska lämnas in! Jag åkte till Gällö, jag färgade mammas hår & moster Kicki färgade mitt hår, lite mörk men ändå nöjd! Annika bjöd på middag & kortspel under fredagkvällen tillsammans med Kicki, mamma, Annika, Thomas, Daniel, Molly & Selma! Väldigt mysigt! ❤ jag sov över hos mamma & pappa för idag fixade jag mammas hår inför kvällen då de skulle på middag! Sedan åkte jag hem & startade en ljudbok i bilen på vägen hem & jag fastnade totalt i Therese Lindgrens bok, ibland mår jag inte så bra!! Jag tycker den är helt fantastisk, alla borde läsa den eller lyssna på den!

Likes

Comments