Italien

I september förra året åkte jag och min syster till Milano för att hälsa på hennes kompis som bodde här då. Jag var också där mycket för att reka staden inför att jag eventuellt skulle söka in till Marangoni i Milano. (verkligen förlåt för KASSA bilder, men jag hade inte min kamera på den här tiden haha)

Det stod mellan Paris och Milano, eftersom jag aldrig besökt Milano ville jag ge det en chans innan jag bestämde mig.

och, JAG BLEV KÄR DIREKT!

Att kunna gå ut och dricka vin och få gratis mat på köpet kunde jag inte förstå var vardag i denna klockrena stad.

Vi gick ut och dansade och njöt av att det var så varmt och skönt på kvällarna ända in i september.

Upptäckte mysiga gator som till min förvåning inte var fyllda med turister. Det är ett stort plus i Milano, det kryllar inte av turister överallt. Dom håller sig mest vid Duomon och vid lyxbutikerna. Så enkelt att snabbt känna sig som en local. hehe

Gick förbi min skola och fick en rundtur. Tyckte den var så cool och var pirrig innan, trodde det skulle vara för coola människor för mig. Men nu är jag ju en av dom hahaha.

Kan inte förstår att jag redan vart här mer än halva tiden. Jag har bestämt mig för att flytta hem i October, egentligen är jag inte alls sugen på det. Vill stanna och plugga vidare på skolan, många i klassen kommer stanna och antingen plugga vidare på marangoni eller jobba. Önskar att jag också kunde det, men en annan del av mig vill flytta hem och stadga mig med Hugo i vår underbara lägenhet söka praktikplaster/jobb och börja satsa på en karriär. Planen är att kanske flytta utomlands med Hugo längre fram, jag känner superstarkt att jag inte är klar med utomlands livet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Italien

Jag hittade en kompis i mataffären, vi föll för varandra direkt. Ser ni hur lyckliga vi är tillsammans? saknar honom redan :( förlåt för dåliga bilder men var tvungen att få detta på film. Gick inte att fota för han hoppade för mycket.

Efter jag handlat med mina roomies inför vår libanes-night så gick jag till chinatown och gjorde naglarna, ville unna mig det efter en hektisk tentaperiod hihi.

Gick förbi den coola Gucci-byggnaden som hade ändrat konst, lite häftig faktiskt, men bilden som var sist var coolare :)

Nu har vi precis ätit middag och jag känner mig så friiiii, har inget plugg alls. Ska lägga mig och kolla på en serie. Vill ha nån att grotta ner mig i. Tips någon? PUSS

Likes

Comments

Italien

Godmorgon, idag vaknar jag upp till ett gråmulet Milano. Så skööönt faktiskt med lite kallare väder, man slipper liksom gå runt och vara klibbig om dagarna haha.

Idag har jag min sista skrivande tenta för den här terminen, wohooo! Sen är jag friiii i några dagar. SÅ skönt, jag kollade på att flyga hem till Stockholm men det var svindyrt och Hugo ska ändå till Åre och röja så det blir inte av. Får spendera mina lediga dagar här i Milano istället. Försöka hitta på roliga saker, hitta en pool står högst upp på listan!

Hoppas alla får en fin torsdag 💛 love yaaalll

Likes

Comments

Resor, Restaurangtips
Monday Brunch 

Location: Store Strandstræde 21, 1255 København K, Danmark

Vi fick detta ställe rekommenderat till oss, av en random som vi träffade ute i helgen!

Så i måndags hamnade vi i brunch-heaven, personen som rekommenderade stället sa att gå inte hit en söndag för det är fööör crowded. Så vi tänkte oss att måndagen blir då perfekt, att avsluta Köpenhamn på bästa sätt helt enkelt.

Det kändes verkligen New-Yorkigt, lite cool industri feeling :)

Maten var också himla god och väldigt fint presenterad, kaffet hahah ser ni mitt kaffe, Fuck it så coolt. Såg andra bredvid som fick andra texter också.

Jag beställde in eggs royale som var to die for, Gabi tog en sötpotatis sallad/gryta typ. Som hon älskade, sen delade vi såklart på tryffelpommes, det gick inte att motstå ifrån.

Alla som besöker Köpenhamn måste gå hit och bruncha, jag såg även att drinkarna såg himla fina och goda ut!

Likes

Comments

Tankar

Hej alla favoriter!

Jag vaknade nyss och känner mig så trött så trött. Ställde egentligen klockan på 07.00 men det var så svårt att gå upp, eller svårt det var liksom omöjligt.

Hittade den här bilden på mig och Hugo från midsommar 💛 saknar honom så himla mycket. Vi hann bara ses en så kortis i Stockholm den här gången. Långdistans är inte alltid super, men jag tycker ändå att vi klarat det bra.

Tricket ät att anstränga sig. SÅ enkelt visst? Inte tänka att nu har inte han/hon hört av sig på länge så du ska jag inte heller det. Utan verkligen anstränga sig, ringa, facetima, försöka boka in så snabbt som möjligt att man ska ses, efter varje gång man sagt hejdå.

Nu måste jag fortsätta plugga här och skriva ett inlägg till er om ett underbart brunch-ställe jag var på i Köpenhamn, som ingen får missa!

PUSS & KRAM

Likes

Comments

Hur söt är inte mina vänners hund, ser ni hennes ansikte när hon låg på bryggan och chillade? Hon är så gullig att jag ville kidnappa henne när vi firade midsommar. Söt ungen, vi gosade hela tiden och hade det så mys.

💛

Längtar så mycket tills i vinter när jag och Hugo planerar att skaffa oss en söt liten valp.

Likes

Comments

Instagram@carolinavictoria