Italien, Restaurangtips

Location: Via Giuseppe Sirtori, 15, 20129 Milano

Härlig stämning med supergoda tapas och gott vin, till ett läskigt lågt pris. Kändes nytt och fräscht i lokalen, mestadels unga kompisgäng skulle jag säga att klientelen var. En rolig detalj var att man skrev ner vad man ville beställa in på en griffeltavla och så fick man popcorn när man kom, jag älskar popcorn.

Alla tapas låg på kring 5 euro eller mindre, vinglasen kostade mellan 4-7 euro.

Så extremt prisvärt på den här fina restaurangen. Hit vill jag gå varenda kväll, extra bra att det ligger 10 minuter bort från mitt hem.

Likes

Comments

Italien, Tankar

Tre bilder från de senaste dagarna, visst är den fin den första bilden på husmålningen. Gick förbi den här om dagen och var tvungen att fota. Såå fin verkligen tror det är en tjej som heter Angelica Hicks som är konstnären.

De andra två är från igårkväll påväg till restaurangen

Kom hem från skolan för ett tag sedan och har inte orkat röra mig ur fläcken....är så trött verkligen!

Värmen gör en helt utmattad haha..men man ska inte klaga nu när sommaren äntligen är här ska man vara lycklig. Julia min toktjej har precis lämnat mig, så tråkigt. Hoppas hon kommer tillbaka snart igen både jag och Milano kommer sakna henne!

Vi hade en underbar kväll igår på restaurangen, ska göra ett separat inlägg om den för det är den garanterat värd, fy så bra den var. Godaste tapasen och finaste inredningen. Tog bilder som en tok (stackars Julia haha) så ska visa er imorgon. Nu måste jag plugga lite. Hoppas ni allihopa har haft en härlig dag och sorry för utebliven bloggning idag.

PUSS & KRAM

Likes

Comments

Italien

Började dagen med kaffe på vårt favvo-café precis där vi bor, Sissi in my heart ❤ så mysigt

Sen gick vi hem till en kille i Jennifers klass som hade bjudit hem oss på italiensk söndagslunch, så himla mysigt och så gullig. Vi köpte blommor till honom i sista sekund haha. Vi kom inte på vad vi skulle ha med oss så dessa blommor fick duga. Ändå tanken som räknas.

Efter lunchen gick vi och kollade in nybygge området i Milano, som ligger hyfsat nära där vi bor. Såg precis ut som hammarby sjöstad fast utan vatten.

Likes

Comments

Instagram@carolinavictoria