INREDING

Älskar min späckhuggare som är en Dansk designer som gör, finns en hel del andra djur att välja på också och jag tycker dom är för gulliga. Egentligen är det bokstöd men jag vill använda dem som vanlig inredningsdetalj. Sååå fina allihopa kan inte välja vilken jag vill ha här näst, alla är så söta!

Fick min av Hugo för nått år sedan och dom finns att hitta bland annat på Royal Design!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har vart två dagar på min nya praktik och trivs redan väldigt bra!

Jag får göra massor av olika saker och det är det bästa med allt. Aldrig en lugn stund, precis så jag gillar det! Det ligger på Brahegatan så har promenerat varje dag nu och det tar prick 25 minuter. Så det får bli min daglig motion hihi. Jag ska försöka när det händer roliga events osv. ta er med på det. Just nu har jag inte en sekund över till annat än att försöka lära mig alla mina arbetsuppgifter. Är lite av en kontrollmänniska jag vill liksom lära mig allt så fort som möjligt. Gillar inte att vara beroende av andra vill bara kunna allt själv haha!

Likes

Comments

Stockholm, Tankar

Jag kommer försöka hålla mig kort i det här inlägg och förklara lite för er hur jag tänker kring att fortsätta blogga framöver nu när jag är bosatt i Stockholm :)

Som ni säkert alla vet så startade jag min blogg i början på året när jag flyttade ner till Milano och började plugga på en modeskola.

Jag var till en början väldigt flitig i mitt bloggande och la ner mycket tid och möda på alla mina inlägg och snittade 2-3 inlägg om dagen, ju längre tiden gick så märkte jag mer och mer vilket jädra heltidsjobb det är att driva en blogg. (Såklart om man vill ha ett intressant innehåll och få mycket läsare). Känner väl mer att mitt mål med bloggen var att uppdatera er här hemma om mitt liv och självklart att fota massor eftersom det är något jag älskar att hålla på med på fritiden. Helt enkelt att få vara kreativ med moodboards, fotografi och kul för er att läsa om vad jag gjorde för roligt på dagarna.

Men eftersom jag inte fokade på att få mycket läsare osv. så började jag minska mer och mer på inlägg och blev sämre på att uppdatera er, vilket såklart ledde till att ni nästan blev hälften så få som när jag uppdaterade som mest. Vilket blir lite tråkigt i längden, alltså att uppdatera en blogg (nästan dagligen) för så få personer......

MEN, jag tycker fortfarande att det är superroligt och vill inte ge upp det ännu. Så min tanke är att jag ska fortsätta blogga så mycket som jag hinner. Om ni fortfarande är intresserade av att följa mig fast numera mitt liv i Stockholm så tänker jag numera blogga om min nya praktik på en av Stockholms bästa PR-byråer, inrednings work in progress hemma hos mig och mitt vardagsliv i min vackra hemstad!

Hoppas ni är sugna på att fortsätta läsa min blogg och kommentera jättegärna om det är något speciellt ni vill ha mer av här. Vill ju veta vad folk uppskattar att läsa om, outfits? vardagstankar/vardagsliv? mode/inspirations-kollage? inredning? skönhet? please kommentera gärna så jag vet vad jag ska skriva om!

PUSS mina vänner och hoppas alla har haft en niiiiice helg!

Likes

Comments

Through my phone

När min bästis Mandy var på besök. Vi hade lite photoshoot med Ivanas gulliga hund <3

Middag på Lentinis, en restaurang i Brera, det var helt ok pizza och mat. Inte det bästa men supertrevlig atmosfär och personal.

Jag och Amanda delade på chips med guaca och en buffalo mozza-pizza. yuuuuummmm

Svängde förbi 10 corso como. Hit tog jag alla mina besökare hihi

Såklart kunde vi inte missa den bästa pizzan jag ätit i Milano. Sorbrillo!!!!!!!

Tog farväl av min lägenhet....det var sorgligt. Tyckte om den så mycket... alla som kom på besök fick en bra känsla när dom klev innanför dörren, likaså jag. SÅ trevlig och mysig på samma gång. Byyyyye forever.

Igår hade jag motorcykel premiär haha. Min kille har ju köpt motorcykel och är helt hooked. Han kom och hämtade mig i stan igår så åkte vi runt en stund och gjorde lite ärenden. hahaha fnissade så mycket men det var skoj faktiskt!

Likes

Comments

Italien, Outfits

Happy weekend!

"Lördagmorgon" rättare sagt förmiddag, solen strålar och dagen startades med croissant och sovmorgon.

Jag vill komma uuuuut, men Hugo sitter och kollar formula 1 race.....suck. Så måste vänta tills det tar slut innan vi kan bege oss ut i det fina vädret.

Hittad lite bilder i mobilen från en av mina sista dagar i Milano, blir alldeles känslomässig......jag vill teleportera mig tillbaka för några minuter. Underbara stad <3

Likes

Comments

Instagram@carolinavictoria