har stått tomt här ett bra tag men slänger in ett gäng bilder från när min älskade familj var här<3 saknar er.

​er älskar jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förra helgen så åkte vi iväg på lite äventyr och plockade äpplen, vilket är en tradition för dom varje år! Det var verkligen supermysigt!

finaste äpplena är alltid i toppen, teamwork ;)

klätterapa som man är...

​titanic hahah

min fina värdfamilj <3

Dagen avslutades med frozen yoghurt och movie night!

Likes

Comments

Låter bilderna tala för sig själv men Coldplay var MAGSIKT!

Likes

Comments

​Vid lunchtid på lördagen så var jag framme i Philly. Bussresan gick snabbare än vad jag trodde och efter några om och men så var jag hemma hos Elin. Vi drog och käkade och sen så tog vi vårar pick och pack och drog till en annan Elin och fixade oss och förfestade lite. Vi kom fram till festivalen runt 7 och strosade runt tills Rihanna spelade vid halv 10. Inte världens bästa plaster eller folk omkring oss men det var kul ändå! Sen så var vi hemma runt 2 och slocknade direkt. 

Likes

Comments

Förra veckan så var barnen hemma hela veckan förr att det var slut på camp och skolan börjar nästa vecka så det har varit full rulle här! Men vi har haft väldigt kul. vi har bowlat, smygätit godis, gått promenader, cyklat, haft playdates, åk till Van Saun och besökt World of wings etc. Skönt att inte ha rutin och bara ta dagen som den kommer! Den här veckan så har jag bara Riley måndag, tisdag & onsdag då min värdpappa tog killarna på en liten road trip så jag och rileypiley ska mysa i massor!

Likes

Comments

Titt ut, i'm back hehe. Den här helgen har varit en bra helg, fullt ös. Fredagkväll så åkte jag, sofia och Matilda till mallet och shoppade. På lördagen blev det faktiskt så att jag och Sofia drog till lavö brunch vilket typ är en brunch där man festar haha. Vi drog vidare till phd rooftop men att vara underårig i staterna är inte det lättaste så vi drog hem. Idag (söndag) så var det min värdmammas mammas födelsedag så vi hade en barbecue och bara hängde. Sen åkte åkte jag vidare till cheesecake factory för att möta upp fyra nya tjejer. Vilket var jättetrevligt!! Nu är det dags att sova för imorgon väntar en låååång dag med alla barnen hemma. puss

Likes

Comments

Har velat fram och tillbaka ett tag om jag ska klippa av en bra bit av mitt låååånga hår. Och förra helgen tog jag tummen ur.. och gjorde det! 5,5 timmar tog både slinging och klippning vilket var helt sjukt men slutresultatet är jag iaf nöjd med och det är det viktigaste! Nu bjuder jag på en liten egoboost på mig själv ;)

innan

undertiden hehe

slutresulatet

​kan äntligen locka håret och det håller i mer än en timme, yey

Likes

Comments

Det har verkligen stått tomt här nu.. Har varken haft tid eller energi till att uppdatera men tänker att jag slänger in lite bilder från den senaste tiden och så kommer det komma upp lite fler inlägg snart ska ni se. En stor sak som hänt är att Riley fyllt 1 år. Hon har blivit så stor!!

första upplevelsen med cupcakes gick inte direkt som planerat.....

inte andra gången heller.....

Likes

Comments

Förra söndagen så hängde jag på min värdfamilj upp till Monicas föräldrars stuga i upstate New York. Det var verkligen hur mysigt som helst. För det första så var vi ute på landet, vilket jag insåg att jag saknat så mycket. Det var liksom att bara vara. Vi badade i poolen, fiskade, grillade, käkade och gick promenad. Ångrar inte en sekund att jag åkte upp dit!

Likes

Comments