Imorse så drog jag och Sofia till edge water för att promenera längs Hudson river. Slutade med en två timmars hajk och lite styrka på mitten. Kommer att ha ont i benen imorgon men det var det så värt!! Skönt att röra på kroppen och snacka lite skit med soffisen.

Likes

Comments

Vid lunch idag tog jag bussen in mot Manhattan och mötte upp Linnea och sofia, vi traskade igenom Bryant park och sedan vidare mot Rockefeller center då den stora granen är tänd nu! Väldigt fint!! Hela city är dekorerad med julsaker, så mysigt!!! Sofia och Linnea drog hem och jag mötte upp Jossan. Vi gick omkring och kikade och käkade på Chipotle. Kan inte förstå att jag inte ätit för förens för några veckor sen, SINNESSJUKT gott. Sen så tog jag bussen hem och nu ligger jag i min säng och halvsover. Tänkte att jag ska börja packa lite smått för om 11 DAGAR SÅ ÄR JAG HEMMA!!!!

Likes

Comments

Har sedan i söndags legat i sängen och varit sjuk.. vet inte vad som drog över mig men var helt kry lördag och vaknade upp med lite feber tidigt söndag morgon. Ont i kroppen, huvudet och väldigt trött. Så har knappt jobbat dom två senaste dagarna. Mina värdförälder löste allt, vilket var väldigt skönt. Idag är det första dagen tillbaka och ärligt talat så har jag saknat att hänga med mina stjärnor. Blir så glad utav dom.

Likes

Comments

Spenderade thanksgiving ute på Long Island hemma hos min värdpappas föräldrar med hans sida av släkten. Var verkligen över förväntan då jag var lite inställd på det värsta haha. Vi käkade, hängde med barnen och lite annat skoj. Var förvånad över att jag faktiskt tyckte om allt som serverades! Vi kom hem vid 11 på kvällen och jag däckade direkt. Men over all så var det en bra thanksgiving.

morgonnys, förrätt och Monica&Riley.

Likes

Comments

helg, underbara helg! men nu är den tyvärr slut... I fredags så jobbade jag, skaffade gymkort, käkade middag med min värdfamilj och sen kom Sofia över på en myskväll. Lördagen så åkte jag och Sofia in till city och strosade omkring i Central Park och West village och åkte sen hem och köpte mat och drog till mallet. Verkligen en rolig heldag med den bruttan! Idag (söndag) så har jag mest chillat. Drog och kollade på Noah och Jack fotbollsmatcher och hade movie night med familjen. Men jag klagar inte, skönt med sånna dagar! Nu väntar sängen och oth på mig, see ya!

Likes

Comments

Nu är det bokat och klart!!! Den 14:e december flyger jag hemma för ett par dagar hemma i sverige. Är så taggad att jag spricker.

några av er som jag längtar efter att krama

Likes

Comments

kidsen har varit lediga från skolan så vi har hängt i massor vilket har varit mysigt, har tagit mina credits som man måste göra när man är au pair, jossan och jag bestämde oss också för att göra en rolig helg av det och bodde på hotell och så drog vi även på collegefest.. Just nu chillar jag i soffan och ska snart dra och hämta Riley på daycare. see aaaa

söta jag ;) fick improvisera att öppna vinflarran med en penna, mitt nya partytrick.

Likes

Comments

Vet att det står så mycket still här men tänkte berätta läget lite. Imorgon, 25 oktober så har jag varit här i 9 månader. HELA 9 månader vilket är helt sinnesjukt. Kändes precis som att jag flyttade hit. Tänker inte ljuga och säga att det har varit en dans på rosor för det har det verkligen inte varit. Det är en berg och dalabana, verkligen. Men jag trivs verkligen med min värdfamilj. Så för att komma till saken, för ungefär en månad sen så kom papperna på posten, förlängningspapper. Jag kan inte säga att det var ett enkelt beslut. Saknar alla där hemma så otroligt mycket men det här är ''once in a life time''. Jag kommer aldrig mer bo här, bo med min värdfamilj om jag åker hem och jag känner mig inte färdig med det. 1 år är för kort. Så jag ska stanna, i 9 extra månader. 

Sen så har jag en sak till på hjärtat. för jag vill be om ursäkt till mina nära och kära. Att jag är så dålig på att höra av mig och uppdatera er och får uppdateringar hemifrån. Skäms på hur dålig jag är, men det är så svårt. Jag vill inte hålla på med massa ursäkter men det är för mycket på gång och jag hinner inte med. Jag hinner knappt andas själv ibland och jag önskar att jag kunde pausa ibland och bara ha tid att prata med er alla. Men det är inte enkelt. Jag går runt och har dåligt samvete för att jag är dålig på att höra av mig och så vill jag inte att det ska vara. Jag tror inte att man förstår förens man sitter i samma båt. Det är väldigt krävande att vara här på både kropp och psyke och jag vet inte om det också är någon försvarsmekanism som gjort att jag stängt av ''hemma'' lite. Jag vill bara inte ni ska vara ledsna och besvikna på mig. Jag önskar det var annorlunda, det gör jag verkligen. Men jag finns alltid här och jag hoppas ni vet att jag saknar och älskar er precis lika mycket som innan jag flyttade, jag lovar. och jag försöker. Det gör jag verkligen, jag önskar bara ni förstod. 

Likes

Comments