Äntligen är snön här, förmodligen så är de borta om några dagar men det är så mysigt nu när det är vitt ute.
Tog en promenad i skogen nu på morgonen, nästan 2 timmar. Så mysigt med snö och sol 😊
Resten av dagen blir det inte att göra så jätte mycket, har en stukad hand som bara gör överdrivet ont så blir nog lite filmmys inne 🙂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har många rädslor här i livet men det finns en speciell som är värre en andra, eller det är egentligen två stycken som hör ihop.

Ensamhet - det är en stor rädsla jag lever med dagligen, att helt plötsligt vara helt ensam.
Pågrund av mitt dåliga mående så har jag tappat kontakten med verkligen alla, ingen hade orken att finnas kvar vid min sida.
Jag har heller aldrig haft något stöd från min ”familj”.
Men en person som jag lärde känna för bara några år sen orkade att stå vid min sida. Förlorar jag den personen så står jag ensam kvar.

Hunden - Jag vet att han en dag inte kommer finnas här med mig, hur ska jag klara det? Då blir jag helt ensam. Har gått igenom så mycket med honom och den bortgången kommer förstöra mig. Jag tänker varje dag på att det kanske är våran sista tillsammans. Man vet aldrig det. Utan honom är jag mer ensam än jag någonsin varit förut.

Likes

Comments

Hejsan!

Carolina heter jag, är 20 år. Bor i en håla med mamma, hennes kille, 3 katter och en hund. Jag har ett stort hundintresse och är aktiv inom olika hundsporten, har även intresse för fotografering och försöker lära mig hur Photoshop fungerar så jag kan fixa bättre redigeringar.

Jag är vegetarian och lever även med psykisk ohälsa vilket jag kommer skriva mycket om och det är även därför jag skapat denna blogg så jag kan skriva av mig när det behovet finns men kommer även skriva om mitt väldigt ointressanta liv.

Slänger upp bilder på djuren :)

Likes

Comments