Off the shoulder top - bik bok watch - MBMJ camouflage byxor - bershka shoes - adidas

Denna outfit bar jag idag först dagen i skolan. Har haft en bra dag för att vara skola och det var jätte kul att träffa alla vänner igen, har verkligen saknat vissa.
Nu ska jag hem och dricka varm choklad och sen ska jag upp till stallet, Helena ska rida! Senast jag red var i fredags, känns jätte länge sen. Men imorgon är det dags igen!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sommarlovet är över och idag är det skola idag. Jag går visserligen från 10.30 till 14.00 men asså jag orkar inte :( vill bara ha mer sommar. Och asså nu i nian är det ju fullt fokus som gäller.
Aja jag är i alla fall hemma från Prag och redo för skolstart (not).

Likes

Comments

Detta är bilder från igår kväll. Som ni ser käkade jag en jätte god hamburgare med någon sorts skinka på, super gott. Efter middagen gick vi hem en stund, då hörde vi hur det började smälla utanför fönstret. Då var set massor av fyrverkerier utanför, det var hur mycket som helst, de höll på i säkert 15 min. De måste ha firat någonting här som vi missat. Men det var mysigt i alla fall.
Pappa, jag och Alexander gick ut igen vid 23 och satte oss på en uteservering. Jag tog en chokladtårta, pappa en öl och Alexander en apfelstrudel. Väldigt mysigt.
Idag är det hemgång vid 16 och sen är det 1 (!!!!) dag kvar av sommarlovet!

Likes

Comments

Solglasögon - Cubus skjorta - H&M kjol - pacsun skor - Nike free run 5.0

Denna outfit bar jag idag och det var inte så kallt om man uttrycker dig milt. Vi gick ca. 1 mil och det kändes nästan som jag hade lökringar på ryggen, så illa var det. Men det fick det väll vara värt, ska man va fin får man lida pin.

Likes

Comments

Gjorde precis mina naglar här i Prag för en betydligt billigare peng än hemma i Sverige. Jag gjorde gelénaglar men jag tror att det fanns akryl också. Akryl var några kronor billigare men det var tydligen sämre för nageln, så jag körde på fyrkantiga gelé naglar i en ljusrosa väldigt naturlig färg. Är jätte jätte nöjd!

Likes

Comments

shorts- Carlings top- H&M

Här kommer en mix av bilder från första dagen i Prag, är väldigt positivt överraskad. Hade i princip inga förväntningar på staden men jag måste medge att den är otroligt mysig!

Som ni kanske ser har jag köpt en ny locktång, kommer skriva ett inlägg helt om den när jag kommer till ska till Sverige, är sjukligt nöjd med den!

Likes

Comments

Hej, i detta inlägg hade jag tänkt dela med mig av några av mina tips när man ska resa för att spara tid, pengar, plats etc.

​Ta ett stort handbagage- ​Jag tar alltid ett stort handbagage för att få med mig mer saker dit men framför allt hem från resan. Ibland kan ett stort handbagage betyda att man inte behöver ett bagage om man ska vara borta kort, vilket leder till att man sparar en hel del pengar.

​Ta med en tom vattenflaska-​ och fyll den efter du har gått igenom tullen på toaletten. Vatten på flygplatser och flygplan är svindyrt och man blir väldigt törstig när man flyger eftersom luften är så dålig.

​Ta med sovkläder, tandborste, tandkräm i handbagaget- ​om man flyger långt och inte kan sova på flygplanet är det jätte skönt att bara kunna ta fram det man behöver snabbt och på en gång kunna lägga dig och sova utan att behöva rota i upp hela sin resväska.

​Skynda dig ut ur planet- ​skyndar man sig ut ur planet så kommer man längre fram i kön till immigrationen, vilket är det som tar tid när man åker till ett nytt land. Kommer man långt bak i kön kan man behöva stå där i timmar.

​Förbered dig inför resan- ​är du en sådan som inte kan sova på plan, kom på innan vad du skulle kunna göra och förbered det. T. Ex. Ladda ner filmer, poddar, ta med en bra bok, en kortlek. Annars kommer du sitta och stirra in i väggen och tycka ett det är fruktansvärt tråkigt.


Likes

Comments

Sitter just nu i gaten och väntar på att få boarda. Hittills har allt gått mycket bra, det var dock fett segt att å upp halv 4 på morgonen. Men jag antar att det är värt det bör vi kommer fram. Ska bli kul, har aldrig vart i Prag och visste knappt vad det var för stad innan vi beställde resan. Men nu vet jag att fett Tjeckjens huvudstad och jag har fått höra att det är sjukt vacker där, vi får väll se! Hörs i Praaaagg! <33

Likes

Comments

Grattis på din dag världens bästa mamma! Hoppas din dag blir bra trots att du behövde gå upp halv 4 och resa. Men du får ju faktiskt vara i Prag med familjen halva dagen. Puss i love you

Likes

Comments

Linn Ahlborg- Jag tror att de flesta vet vem Linn Ahlborg är och många följer både hennes blogg och youtube. Hon skriver vardagliga inlägg med mycket bilder. Jag tycker att det är roligt att läsa en blogg där någon yngre skriver eftersom det är lättare att relatera då.

Ida Warg- Ida är en personlig tränare som driver en stor hälsoblogg och en youtube kanal. Hennes blogg inspirerar mig mycket att leva ett sundare liv med mer hälsosamma val. Speciellt när det gäller kost. Hon har många goda och nyttiga recept som jag brukar följa. Hon är en grym förebild inom kost och träning.

Ebba Lindblad- Ebba är framför allt en youtuber men startade sin blogg för inte så länge sedan. Men jag har verkligen fastnat för den då hon skriver väldigt mycket inlägg med fina bilder. Hon har bra och planerade inlägg och det inspirerar mig att göra likadant.

Janni Delér- Janni har en blogg som handlar om hennes liv. Hennes blogg är väldigt rolig att läsa eftersom hon har ett väldigt fartfyllt liv med mycket äventyr världen över vilket resulterar i fantastiska bilder och inlägg.

Likes

Comments