Header

Vecka 32. Idag var jag hos barnmorskan på en koll och allting såg bra ut. Hade lågt blodtryck, nästan lite för lågt, men hon tipsade om att jag skulle äta lite mer salt. Så jag får börja salta lite mer på maten då jag sällan gör det.

Bebis ligger väldigt långt ner, hjärtljuden lät bra och hon följer kurvan jättefint.

Jag har som sagt börjat må dåligt igen med illamående och trötthet. Vissa dagar känns det som i början när man är sådär trött att man inte orkar ett jävla skit. Men nu får det vara som det är. Jag och Joline är nu lediga tillsammans och vecka 28 går R på semester så det är okej att vara trött, känner jag.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Rise and shine. Känner mig överkörd av en långtradare idag. Eller som om jag var ute och festade igår och knappt sovit.

Ligger i sängen fortfarande, men ska snart väcka lillskrutt. Idag är det hennes sista dag på förskolan innan 9 veckors ledighet.

Jag hade en jättemysig födelsedag igår. Spenderade dagen med 2 vänner och Joline, sen på kvällen kom min far och hans tjej och grillade. Allting var bara lagom igår, precis som jag ville ha det. Hade så lite kraft, som jag oftast har varje dag nu. Tackar alla inblandade för en fin dag ❤️

Likes

Comments


God morgon. Vaknade av att R kom in med en bricka och sjöng för mig. Joline var så trött att hon knappt reagerade. Hon sjöng för mig när hon hade vaknat till lite mer. Dom är fantastiska och får mig att känna mig så uppskattad och älskad!

Fick en grej till min gamla dator som gått sönder, som man ska använda för att få ut innehållet ur hårddisken. Önskade mig en sån då jag har Jolines första 2 år i bilder på den. Nu håller vi tummarna att det funkar!

Fick även ett par Nike. Happy happy!

Ikväll vet jag inte vad som händer då min sambo är en duktig hemlighetsmakare och världsbäst på att överraska.

Tack världens bästa man och dotter för en mysig födelsedagsmorgon 💗


Likes

Comments


God morgon. Som vanligt tar Joline sovmorgon och jag kan inte sova. Vaknade inatt av blixtar, åska och tokregn. Flög upp ur sängen när sambon sa att katten fortfarande var ute. Som tur var satt hon snällt utanför och väntade på att bli insläppt. Stackarn.

Sista dagen som 26-åring idag då. Den här födelsedagen är det mycket blandade känslor. Det är väl alltid lite kul att fylla år, men det känns långt ifrån vad det brukar. Första födelsedagen utan att mamma ringer och sjunger för mig. Usch vad ont det här gör. Hela jävla tiden.

Tråkvädret idag får innebära en lugn dag med mycket vila. Igår lyckades jag ändå fixa i några timmar, hoppas att den orken infinner sig en stund idag också!

Ha en fin tisdag ❤️


Likes

Comments

Min helg har mer eller mindre spenderats i sängen. I lördags hade R's familj en picknick ute på fina Drottningholm, men jag orkade tyvärr inte följa med. När R och Joline kom hem åt vi sushi ute i solen och försökte ändå ha en mysig eftermiddag.

Igår skulle vi ha en babyshower för en nära vän. Jag hade tagit på mig ansvaret för dekorationerna och såg fram emot det jättemycket, men det gick såklart inte heller. En annan vän kom hit precis innan och hämtade dekorationerna och presenten från oss. Supersnällt ❤️
Vi var hemma hela dagen och grillade på kvällen.

Jag trivs verkligen inte med hur det är just nu. Missar allt roligt som händer.
Vet liksom inte om det beror på graviditeten eller om det är sorgen. Vet att det är både och, men inte vad som påverkar mig mest på det här sättet. För det är verkligen extremt.

Lilltjejen lider verkligen inte av mitt mående och det är huvudsaken för mig. När jag inte orkar, gör R roliga saker med henne och att vi bor som vi gör förenklar allting lite. Igår blev hon vän med granntjejen och dom lekte länge i sandlådan utanför. Det är en lättnad för mig att hon fortfarande är den glada och lätta tjejen som uppskattar dom små sakerna man gör. Min stora lilla tjej ❤️

Likes

Comments

God morgon. Jag förstår verkligen inte vad som hänt med kroppen. Jag sover på nätterna, men känner mig aldrig utvilad och har ingen energi överhuvudtaget. Kan inte sova på morgonen, trots att Joline numera alltid sover till 8, minst. Mår illa och är hungrig, men kan sällan äta för då mår jag ännu sämre. Förstår inte hur jag ska kunna lämna J på förskolan ens, känner mig så svag.

Nåväl, bara att kicka igång den här dagen. Livet stannar ju liksom inte upp!

Har slutat tänka "idag ska jag göra det, det och det" och blir istället glad om jag lyckats få igång en omgång tvätt och tömt diskmaskinen. Så idag säger jag att jag är glad om jag får något gjort överhuvudtaget.

Hoppas ni får en fin måndag! ❤️

Likes

Comments


Vecka 30+3. Jag har börjat må så dåligt i graviditeten igen efter flera veckor där jag känt mig okej förutom foglossningen. Nu mår jag illa av lukter igen, har yrsel, massor av förvärkar och kan knappt äta. Känner mig extremt trött och dåsig. 


Igår trodde jag nästan att det var dags. Förvärkarna var täta, långa och gjorde ont.
Hoppas hon vill stanna kvar i magen en stund till.


Likes

Comments


Detta är ett inlägg jag tänkt lägga upp så länge och nu är det äntligen dags!
R svarar på frågor om graviditeterna.Graviditeten med Joline:

Hur gammal var du?
26

Var graviditeten planerad?
Ja

Var du redo att bli pappa?
Ja

Blev det som du tänkt dig?
Nej, det blev mycket bättre. Jag trodde att det skulle vara jobbigare och att vi skulle få sova mindre. Men Joline var ett snällt barn :)

Blev du besviken eller glad över att det var en tjej?
Glad! Pappas flicka ❤️

Vilka namnförslag hade du?
Nellie och Joline var bådas förslag

Hur var Carolina under graviditeten?
Trött som tusan och en aning bitsk

Kände du dig delaktig under hela tiden?
Ja

Hur kände du när du insåg att förlossningen hade startat?
Jag kände mig jätteglad. Hon fick värkar på kvällen och då insåg jag att det skulle bli en nattförlossning som jag hade hoppats på. Jag var dock lite ledsen att jag fick inte fick se klart "Bad boys" på TV 😉

Vad såg du mest fram emot med att bli pappa?
Vet ej, men jag har alltid velat ha barn.


Graviditeten med lillasyster hittills:

Hur gammal är du?
29

Var denna graviditet planerad?
Ja

Blev du besviken eller glad över att det var en tjej igen?
Glad!

Vilka namnförslag har du den här gången?
Doris (men det kommer det inte bli!/C)

Känner du dig delaktig i graviditeten?
Ja

Tror du att det blir en stor skillnad med 2 barn istället för 1?
Ja, tids nog

Vad ser du mest fram emot med att bli tvåbarnspappa?
Att få se mina flickor växa upp tillsammans

Om du får gissa, när tror du att hon kommer?
För tidigt, på BF-datumet eller över tiden?
För tidigt!


Likes

Comments

Idag har jag valt att ha lilltjejen hemma då jag inte har någon som helst ork att gå iväg någonstans och har ont i varenda del av kroppen. Just nu känns det som ett jätteprojekt att bara ta sig iväg till förskolan. Som ett för högt berg att klättra upp för med trotsålder och en kropp som sviker.

Får se vad vi hittar på idag. En pysseldag tänker jag.
Har ni något förslag på roligt pyssel? 😊

Likes

Comments