Header

Det var inte helt lätt att fotografera allting idag med två missnöjda barn, men det blev några bilder i alla fall :)
Som sagt, var så många bra utställare och jag ångrar att jag inte stannade längre i vissa montrar. Hade velat köpa lite böcker såhär i efterhand. Haha, lätt att vara efterklok!

1 flaska från Herobility
1 lekmatta från Frank & Poppy
2 mössor från Geggamoja.
Tänkt så länge på att jag vill att tjejerna ska ha likadana mössor. Hur gulligt är det inte med syskonmatchning liksom? 😍
1 pyjamas och 1 par byxor från Moodie.
Fick inga bra bilder på plaggen, men superfina, båda i leopardmönster.
1 ponny till Joline då jag kände att jag bara hade handlat till Nova. Hittade denna i sista montern på hela mässan, så det var liksom ödet. Hon som älskar "Rarity"

Resten är smått och gott från goodiebags.

Är så nöjd med mässan. Det var mitt första år där och jag kommer definitivt tillbaka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite av fredagens skörd på barnmässan. Resten kommer upp senare idag. Det var så många bra utställare 😍 Hoppas på en lika bra mässa nästa år!

Var du där?


Likes

Comments


I samarbete med cykelkraft.se har vi fått hem en ny hjälm till Joline. Den kommer verkligen komma till användning, hon som älskar att åka sparkcykel och ofta cyklar med mig. Vi hade en överlycklig tjej här hemma som genast ville ut och åka sparkcykel! 😊



Länk till hjälmen här.


Likes

Comments

Kappahl har grym rea just nu!
Joline behövde långärmade tröjor så 50% passade ju väldigt bra.

Likes

Comments

God kväll. Vilken prövande dag det varit med båda barnen idag. Joline är sjuk och är därför hemma.. igen. Hon har också varit sådär trotsig och trött hela dagen lång. Självklart just idag när sambon är iväg ikväll så jag får noll avlastning. Nova är dessutom inne i en period där hon absolut inte ska sova. När hon väl somnar, sover hon bara i 5 minuter åt gången. Sedan är hon vaken i timmar. Men nu sover båda, så jag ska kolla film och äta godis 😉

Imorgon är R ledig, vilket passar väldigt bra nu när Joline blivit sjuk så att jag fortfarande kan gå på mässan. Ibland blåser faktiskt turen även åt mitt håll. Om jag inte vaknar dundersjuk imorgon, det vet man ju aldrig.

Åh vad kul det ska bli imorgon. Som jag längtat hela veckan!

Ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott när det är dags ❤️

Likes

Comments


Tänk att det har gått ett halvår..
Dessa sex månader har varit ett helt annat liv.

För sex månader sedan ganska exakt på minuten fick jag veta i ett telefonsamtal med hemsjukvården att dom hittat min mamma död. Polisen hade precis varit där och brutit upp hennes dörr efter att ingen fått tag i henne då hon inte kommit till dialysen den morgonen.

Jag minns att dom ringde mig när jag var på väg till förskolan med Joline och frågade om jag visste vart hon kunde tänkas vara. Kanske hos mormor på Väddö? Men det borde hon sagt i så fall, tänkte jag. Vi kom överens om att jag skulle ringa tillbaka om jag fick tag i henne.

Där och då blev jag inte så orolig över att hon inte svarade. Detta hade hänt förr, att hon försovit sig eller inte orkat göra vad hon behövde för sina sjukdomar. Ibland var hon helt enkelt bara less. En liten oro fanns det såklart, men den hade jag levt med hela mitt liv så min kropp hade lärt sig hantera den.

Inom loppet av kanske 20 minuter ringer jag tillbaka och säger att jag inte får tag i henne och får svaret att dom brutit sig in och att hon hittats död. Cred till dessa människor som agerade så snabbt.

Jag passerar just i den stunden en kiosk och känner hur marken öppnar sig och jag vet inte om jag ska falla ihop, springa eller dö själv. Greppar tag i stupröret på kiosken och lägger bara på luren. "Måste ringa R", vilket jag också gör. Berättar vad som hänt och att han måste komma så fort han bara kan och hämta mig. Jag måste bort. Vet inte hur jag ska klara av att släppa stupröret.

Intill kiosken höll bygget på för fullt då det skulle öppnas ett Espresso House där. Vilket var min tillfälliga räddning när två byggarbetare kom fram och frågade om jag var ok. Berättade vad som hänt och dessa underbara människor lämnar sitt arbete för att ta mig till en lokal och ge mig vatten i väntan på R. Var och kommer alltid att vara så otroligt tacksam över att just dessa människor var där just då.

Så småningom kom R och vi åkte mot lägenheten. Det fanns bara en sak jag var tvungen göra innan vi kom dit. Ringa min bror. Hur fan berättar jag för min bror att våran mamma är död? Det fanns såklart inget bra sätt.

Jag kan inte säga att det blivit lättare med tiden. Upplever att det blir svårare och svårare ju mer tiden går, antagligen för att saknaden bara växer. Tack vare mina barn fortsätter jag.
Utan dom hade den här tiden sett helt annorlunda ut..

Glöm inte att ta hand om varandra ❤️


Likes

Comments

Hallå. Haft en bra dag? Min har varit helt okej. Beslutade att Joline fick vara hemma med oss idag. Har städat lite och tvättat, gjort det som inte blev av igår. Sen kom två vänner med lunch 👌🏻

Imorgon ska vi till BVC och efter det träffa en vän. När R kommer hem ska vi tända ljus och lämna blommor i minneslunden. Tänk att det redan har gått ett halvår. Saknaden växer för varje dag och den där svidande känslan i magen gör bara ondare varje gång jag påminns om att hon är borta. Fy fan vad jag hatar känslan som aldrig lämnar min kropp.

❤️

Likes

Comments

Den segaste måndagen på länge. Idag har vi bara legat i soffan, lillan och jag. Jag har knappt ens rört dammsugaren (dammsuger typ 5 ggr om dagen annars). Var så trött i morse att jag knappt visste vart jag var. Nova har varit mycket vaken inatt och jag brukar annars ha mer energi av någon anledning när jag sovit lite, men inte idag. Usch, ogillar verkligen orkeslösheten man kan känna. Orkar knappt gå på toa.
Eller så håller jag på att bli sjuk. Skulle vara typiskt att bli sjuk lagom till mässan på fredag.

Ikväll vill jag bara äta något gott och sen bädda ner mig framför en bra film.

Hoppas att ni har en roligare måndag ❤️

Likes

Comments