Header


Flaska, termos, bitleksak och nappar från Twistshake och ett mobilfodral med korthållare från Ideal of Sweden. 👌🏻


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


God morgon på er. Det var länge sedan jag skrev nu och jag har saknat det, jättemycket. Men orken och tiden har inte riktigt funnits. Vill satsa på bloggandet, men det är så svårt när man ibland tappar fotfästet.

Igår var det droppen för mig. Jag ville säga upp mig som mamma och gråta mig till sömns. Allting har blivit en ond cirkel. Jag äter inte som jag ska och jag sover inte ordentligt, vilket resulterar i att jag har noll ork att lämna Joline på förskolan på morgonen, så hon är hemma en del just nu. Vilket i sin tur leder till att vi går varandra på nerverna. Plus all trots hon har i sin lilla kropp. Jag blir så frustrerad över att den tagit över henne, för jag känner inte igen den lilla goa tjejen som jag vet finns där. För ibland får vi träffa henne, men bara en kort stund innan hon börjar skrika igen. Det är fruktansvärt. Vet att jag skrivit om detta innan, men det är så livet ser ut just nu.
Jag håller helt enkelt på att bli galen.

Hoppas att ni mår bra ❤️


Likes

Comments

Idag är det ett år sedan vi fick veta att Nova låg i magen. Vi skulle bli en familj på fyra, vi skulle bli tvåbarnsföräldrar och Joline skulle äntligen få ett syskon! 💜

Likes

Comments

Ingen av barnen har varit så förtjust i Twistshake’s sugdelar. Dom är väldigt kräsna, säkert därför ingen napp i världen funkar. Joline hittade en napp när hon fyllde 2, efter det började hon med det, aldrig när hon var bebis tog hon napp och det gör inte heller Nova.

Hittade dessa nya sugdelar och tänkte testa dom! Hoppas Nova tar dom. Hittills tar hon bara Herobility, men knappt det längre.

Jag helammar och tänkte fortsätta med det tills jag inte längre trivs med det. Med Joline slutade jag när hon var 8 månader. Använder sällan ersättning till Nova, bara när vi ska åka tunnelbana (som hon hatar) eller ska någonstans där jag inte känner mig bekväm med att amma. Sen vill jag att R ska kunna ta henne lite mer, för nu är hon fastklistrad i och med amningen. Vill inte ha det så. Verkar inte ha tillräckligt för att kunna pumpa heller, vilket är så tråkigt då jag egentligen vill att hon ska få min mjölk istället för ersättning. Men men, nu är det såhär och man får helt enkelt prova sig fram..

Likes

Comments


I fredags gjorde vi fars dag-presenter till våra män från dom minsta! ❤️


Likes

Comments


God morgon. Har börjat vakna med huvudvärk när jag drömt mycket under natten, vilket jag börjat göra ganska mycket senaste tiden. Undra om det är normalt..
Någon som varit med om det?

Här vaknade Joline upp med feber, så vi får se vad det blir av denna dagen. Skulle behöva städa efter helgen och fixa i hennes rum. Det brukar vara lättare när hon inte är hemma och ska leka med allt som jag städar undan :P köpte en Kallax-hylla till henne igår som ska skruvas ihop i alla fall.

Hoppas att ni haft en fin helg och att ni får en bra start på veckan! ❤️


Likes

Comments


Här kommer några bilder från vår nystartade tradition med våra vänner - Thanksgiving!
Vi valde en tidigare helg då en fyller år den egentliga helgen, och en annan jobbar. Det blev en helmysig kväll med vuxna och barn! 💛


Likes

Comments

Fars dag och Novas 3 månadersdag ❤️

Likes

Comments