Header
View tracker

04.34 - why God, why? Ja, varit vaken sen dess och kan inte somna om. Känns inte som någon idé att försöka fortsätta heller då klockan ringer om drygt en timme. För idag ska vi på äventyr! Fortsätt läsa för att få reda på vad vi ska göra idag :)

Först och främst: Ja, uppdateringen har varit usel (igen). Ibland är det svårt att känna motivation. Kanske är skillnad om man driver en stor blogg? Dunno.

Senaste tiden har det varit lite kaos i mig, många tankar och idéer som krigar där inne. Mer om det i ett annat inlägg.

Lika bra för mig att gå upp ur sängen och göra morgon. Då hinner jag ju till och med dricka kaffe innan vi ska stressa iväg. Idag ska vi till Katrineholm (ish) för att kolla när en vän kör crosstävling. Ska bli grymt kul att äntligen få se honom köra!

Hoppas att ni haft det bra och att ni får en fantastisk lördag! ❤️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej. Sitter just nu och halsar kaffe i väntan på att få dra och jobba. Känner mig låg. Så fruktansvärt låg.

Just nu dealar jag med tänket "det jag gör, gör någon annan så mycket bättre" och det är så jobbigt att fastna i den onda spiralen av dåliga tankar. Det är svårt att ta sig ur. Jag har egentligen alltid känt såhär, men ibland är det lättare att trycka undan det och ibland går det inte alls. Just nu går det inte, hur mycket jag än försöker. Jag måste verkligen sluta jämföra mig med andra.

Pratade lite om det här med min mamma för några dagar sedan och hennes första mening löd "men tänk vad långt du har kommit om man jämför med vart du var för några år sedan". Och hon har ju så rätt. Från att ha varit längst nere på botten som arbetslös, deprimerad, isolerad och rädd för allt, till att ha en egen familj, eget företag och sköta allting exemplariskt. Det är en tydlig förbättring och jag vet ju det, men kan ändå inte känna av den där braiga känslan som jag borde. Inte just nu. Ibland känner jag den, men alltmer sällan.

Det är lättare att "ignorera" känslan när man slipper få saker kastat i ansiktet hela tiden hur bra alla andra gör allting. Vi alla vet att sociala medier kan ha den här effekten på människor, ändå utsätter vi oss för det. Ibland har jag god lust att ta bort allting, bara för att sluta jämföra mig med alla andra. Jag vet även att jag är långt ifrån ensam att känna såhär.


Likes

Comments

View tracker

BARA TISDAG, kan veckan gå lite snabbare? Inte ens kaffe hjälper mig just nu.

Har sån grov PMS veckan innan mens, jag fungerar knappt som en normal människa. Ge mig alla tips ni har på att hantera skiten ;)

Hade tänkt börja vlogga den här veckan, men som sagt, orken finns inte riktigt just nu. Det är på gång i alla fall 👌🏻

Hoppas ni har en toppendag!
Puss & kram

Likes

Comments

Jag har aldrig söndagsångest längre och måndagarna är inte lika jobbiga som dom en gång var. Förutsatt att jag får sova på natten, haha.
Jag har turen att få syssla med det jag älskar - hundar. Spenderar mina dagar på bästa sätt och mår jag dåligt en dag, är det min terapi.

Att se hur mycket kunderna och hundarna uppskattar mig och det jag gör är den bästa känslan.

Djur ljuger aldrig.


Likes

Comments

En helmysig helg! Igår var jag, Joline, hennes morfar, hans tjej och hennes barnbarn ute med deras båt. Vi åkte till en ö i närheten och bara njöt av värmen och åt kakor. Det var verkligen sommarvärme igår.

Sen gick jag och Joline hem och åt mat och väntade på att pappan skulle komma hem som hade varit i stan och sprungit halvmaran. Är så stolt över honom!

Idag har vi storstädat och sen kom ett par vänner över för att prata lite om en resa vi ska göra tillsammans. En riktig familjeresa, så mysigt. Vi har ju inte rest något med Joline, så det ska bli spännande.

Nu sover lilltjejen efter en del protester och vi ska kolla på film tror jag.

Hoppas att ni har en skön söndag ❤️

Likes

Comments

Ni som känner eller följer mig vet att jag har stora problem med att äta alla mål om dagen. Middag har jag nästan alltid kunnat äta, men sällan frukost och lunch. Det är som jag svälter mig själv för att kunna äta jättemycket en gång om dagen. Vet inte varför det är så.

Hur som helst, den här veckan har jag ätit frukost
varje dag. Är så jävla stolt! Tvingat i mig frukost, lunch och till o med mellanmål.

Det firar jag med en extremt god frukost idag!
😍

Likes

Comments

Äntligen fredag. Vädret verkar inte kunna bestämma sig. Jag längtar faktiskt lite till höstrusket om jag ska vara ärlig. Eller soliga promenader i löven. Det är ju mysigt!

Joline har fått ny dos med kortison. Vi har besökt 3 läkare och alla 3 har sagt olika till oss. Man vet inte riktigt vilket ben man ska stå på och vad som är bäst. Detta är en anledning varför jag sällan går till läkaren själv, jag litar helt enkelt inte på vården. Kanske är fel av mig, men med den bakgrund och historik som finns i mitt liv så är det inte konstigt. När det gäller min dotter är det självklart att vi söker hjälp, men det är så frustrerande att inte veta vad som är rätt när alla säger olika.

Den här helgen kommer nog bli lugn för oss alla utom R som ska springa halvmaran med jobbet imorgon. Dom ska göra en heldag av det med mat osv. Kan han behöva, lite egentid med människor han tycker om och få utlopp för sin energi som jag sällan orkar med ;)

Trevlig fredag!
Puss & kram


Likes

Comments

Onsdag eftermiddag. Nu har vi varit hemma en stund och lekt med Jolines bondgårdsdjur. Hämtade henne lite tidigare då det känns som hon behöver det just nu.

Sitter och kollar lite i nya Mio-katalogen. Visste att jag skulle få ångra det starkt! Önskar att jag hade ett inredningskonto med massa tusenlappar på just nu.

Känslan av att bara få shoppa loss. Utan att tänka. Fy så underbart det hade varit.


Likes

Comments

Från att enbart ätit ett mål om dagen (middag) till att äta frukost, lunch, mellanmål och middag. Mellanmål för mig tidigare har varit godis eller fikabröd, typ. Känner mig stolt! Jag ska kämpa för att fortsätta såhär. Brukar ha perioder då jag sköter maten, sen faller jag tillbaka.

Det ska gå den här gången! ✨

Likes

Comments