Header

Här ligger jag i sängen medan resten av familjen har åkt för att fira R's mamma. Jag kraschlandade efter duschen och jag känner mig fullständigt dränerad på energi. Jag trodde att min energimätare var mycket högre än vad den var, en total missbedömning.

Just nu vet jag inte hur jag ska gå vidare i mitt liv, jag ser inte det framför mig. Hur fan ska jag orka mig upp härifrån någonsin igen?

Imorgon ska vi köra ett nytt pass i lägenheten. Allt jag får upp i huvudet är "hur?" och hela min kropp skakar av stress. Jag både ser och känner hur hårt hjärtat dunkar i bröstkorgen. Hur hur hur ska det gå, panikattacken är inte långt borta nu. Att skriva känns rätt och orden skrivs utan reflektion.

Kan någon bara lova mig att det kommer bli bra? Jag behöver en garanti, men jag vet inte om det finns någon.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon. Här ska vi starta dagen om en liten stund. Precis ätit frukost, bråkat med ett trotsigt barn och nu en lugn stund med kaffe i soffläge.

Idag ska vi till tippen, färga mitt hår, duscha hunden och i eftermiddag ska vi till R's mamma och fira henne då hon fyller år i veckan.

Solen lyser med sin frånvaro och det blåser. Var dock ganska skönt ute. Får se om det blir klänning eller inte idag, jag är så frusen av mig :P

Hopps ni får en fin lördag! 😘


Likes

Comments

Fredagsmyset börjar vid glassbilen 💙

Likes

Comments

Livet går vidare. Just nu har jag ingen aning om hur det gör det, men finns väl många faktorer i mitt liv som driver mig framåt.

Framför allt min dotter. Vad fan hade jag gjort utan henne i denna svåra tid? Hon kräver uppmärksamhet och kärlek varje vaken stund och jag behöver ge henne det, vilket håller mig levande.

Kroppen har sagt ifrån ordentligt och likaså mitt psyke. Varje steg jag tar i jobbet, gör ont i varenda ben i min kropp och jag känner mig så låg när jag går omkring på jobbpromenaderna i min ensamhet.

Men idag känns det ändå okej, för jag ska jobba på idag och sedan få en belöning. Det är vårfest på förskolan och jag ser verkligen fram emot att få se min lilla tjej stå på gården och sjunga med sina vänner, det som hon älskar att göra.

Min dotter är min anledning att fortsätta.

Likes

Comments


Har du ring mig utan att jag svarat? Har jag sms:at efteråt att jag ringer upp, men inte gjort det? Har du skrivit på sociala medier utan att jag gett någon respons?


En liten förklaring. Jag har alltid varit en person som kunnat ta det väldigt lugnt. Jag har aldrig haft problem med att vara själv (jag har älskat det!), har alltid kunnat chilla framför serier eller kunnat dra täcket över huvudet eller sova om något blivit för jobbigt att hantera. Men nu ska jag förklara hur mitt liv är just nu, för att ni ska få en tydligare bild och förstå att ni inte på något sätt är ignorerade. Mitt liv är ett helt annat sedan mamma dog. Jag vet inte vem jag är utan henne eftersom hon varit en väldigt stor del av både mig och mitt liv. Nu försöker jag förstå vad som har hänt, lära känna mitt nya liv, vara gravid, mamma, sambo, en stark syster till min bror, jobba och samtidigt sörja och ta hand om allt praktiskt.

Jag har även blivit min raka motsats. Håller igång från det att jag vaknar tills jag går och lägger mig. Tanken av att inte ha projekt att göra hela tiden ger mig panik. Och tanken att vara ensam är olidlig.

Det är inget aktivt val att inte svara eller ringa upp. Jag är bara fullt fokuserad på vad jag ska göra nästkommande sekund. Det måste vara något fysiskt jag gör hela tiden. Det är såpass att jag glömmer det samma sekund jag ska ringa.

Jag ber om ursäkt till er om ni känner er bortprioriterade. Det är ni inte. Jag vet bara inte hur jag ska balansera och hantera allting.

När mammas lägenhet är tömd och allt det praktiska är helt klart kommer jag att behöva er mer än någonsin. För jag tror att det är då jag faller och börjar bearbeta på riktigt.

Jag älskar er alla så otroligt mycket och ett stort tack för att ni finns och inte lämnar mig när jag inte kan finnas för er tillbaka. Det är bara en period, jag kommer tillbaka - starkare än någonsin.


Likes

Comments

Hej på er. Idag har vi varit hos min moster och firat min "lillkusin" som inte är så liten längre. 20 år fyllda. Förstår inte var tiden tar vägen riktigt. Hon har precis skaffat en hundvalp och vi blev såklart helt förälskade i den. Blev så sugen på att skaffa en till att jag seriöst föreslog det för R. Jag sa senast för några dagar sedan att jag inte vet om jag vill ha fler hundar efter våran går bort. Men jag inser att jag aldrig skulle klara mig utan hundar i mitt liv. Även om min depression ofta sätter stopp för mitt brinnande intresse vad gäller träning osv. så är en hund något jag alltid kommer att behöva för att må bättre.

Det är så skönt att få träffa sin familj när man mår såhär. Det är såklart alltid trevligt att träffas, men nu känns det som jag behöver dem mer än någonsin. Det gör så ont att känna att det alltid kommer att finnas en tom stol i dessa sammanhang, men jag vet att mamma är med oss.

Idag har det varit vårväder igen och jag hade klänning till och med. Underbart.

❤️


Likes

Comments

Hej. Här ligger jag och Joline i sängen. Hon sover väldigt mycket nu när hon är sjuk. Hon har legat på stadiga 39,5 i några dagar, så idag tog vill henne till läkaren eftersom den aldrig sjunker och febernedsättande har inte funkat alls.

Det visade sig att hon fått sin första halsfluss. Konstigt tyckte jag eftersom hon inte klagat på halsen.

Mitt mammahjärta värker när hon är såhär dålig. När hon är sjuk brukar det oftast inte märkas på hennes allmäntillstånd, men nu är hon helt sänkt.

Hoppas penicillinet hjälper henne att må bättre snart 💗Idag är det en hel jävla månad sedan min värld vändes upp och ned. Det är liksom nu jag börjar förstå ordentligt vad som hänt. Och som jag saknar henne. Min älskade mamma. Livet är så förbannat orättvist.


Just nu känner jag inte att jag räcker till. Det är massor kvar att göra i lägenheten och vi skulle åkt dit den här veckan och börja kasta saker, men istället har Joline varit så sjuk att vi inte kunnat lämna iväg henne. Måste ta igen det i helgen när vi är fler och hopps att Joline mår bättre så vi kan få hjälp med henne.

Allting på en gång.
Att jag aldrig lär mig att hantera det bättre.


Likes

Comments

Idag var vi hos barnmorskan och lyssnade på lillhjärtat igen. Kändes skönt att få veta att hon hade det bra där inne, trots mitt mående och allt som hänt och händer här på utsidan.

Barnmorskan hade sett en anteckning i min journal om vad som hade hänt, vilket var en lättnad att slippa berätta då jag kände att det nog hade varit som att dra på en kran.

Nu har jag äntligen fått en läkartid och allt talar för att jag kommer att få sjukskrivningen då hon såg på mig att jag inte mådde bra varken fysiskt eller psykiskt. Senaste veckan har foglossningen blivit så jävla illa. Ska även börja hos en sjukgymnast.

Det var ett bra besök. Lillasyster verkade må bra, jag slapp gråta och läkartiden är bokad. Det enda negativa var väl att mitt järnvärde sjunkit.

Likes

Comments

God förmiddag. Måndag igen och det är en trött sådan. Men efter idag är det bara 3 måndagar kvar innan jag går på ledighet och det tröstar en aning.

Det är maj och det snöar. Alltså vad är det med den här våren? Idag för ett år sedan premiärbadade Joline i poolen och jag minns värmen den dagen. Fick förvisso en härlig vecka förra veckan vädermässigt, men var inte beredd på att det skulle börja snöa igen. Allt jag planterat den här helgen måste jag nästan ta in. Känns så tråkigt.

Nu sitter jag på bussen till nästa kund. Det är skönt att ha jobbet att fokusera på när det känns jobbigt, men börjar få sån jävla foglossning att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag ser fram emot några lugna veckor i juni samtidigt som jag är rädd för att allt ska komma ikapp. Det har redan börjat göra det och jag håller igång för att förhindra att falla för djupt. Det är dubbelt. Precis allting är dubbelt.

Ha en bra måndag 😘

Likes

Comments