Header

Usch vilken vecka. Joline har varit hemma för ögoninflammation hela veckan, vi som trodde att vi skulle slippa vabba i "vabruari" då det verkade så, men icke! Vädret har varit hemskt, jag som är beroende av vädret i jobbet och på toppen av allt blev jag jättesjuk igår. Började känna mig krasslig och på bussen svimmade jag av, på kvällen hade jag frossa och idag gör kroppen så ont. Nacken, huvudet och halsen är nog värst. Känner mig så liten just nu och är hemma med en trotsig 2,5 åring som nu är frisk och har varit hemma i en hel vecka. Ni kan ju tänka er haha!

Blev en liten prommis i alla fall i solen ☀️

Hoppas ni har en skön och frisk fredag! ❤

Likes

Comments


Jag är verkligen inne i en ond spiral nu. Det är inte bara det välkända "ekorrhjulet" här i vardagarna, det är så mycket mer.

Jag jobbar, nästan gråter mig igenom dagarna av olika anledningar och när jag kommer hem är jag som förlamad. Jag vet inte hur jag ska finna ork till något alls just nu.

Det är nu man ska börja må bra igen (oftast) men känns som det är NU den där tröttheten kommer som vanligtvis brukar infinna sig i början av graviditeten som jag inte led så mycket av i början. Känns så omvänt på något vis. Ibland undrar jag hur jag ens ska orka duscha. 😔


Likes

Comments


God morgon!
Ny vecka och nya tag. Är så himla trött att jag inte vet vad.


Vaknade i panik av R's alarm förut och har såklart inte kunnat somna om. Så här ligger jag vaken fortfarande och jättetrött, medveten om att jag hade kunnat sova i minst en halvtimme till. Ingen bra start helt enkelt och jävligt irriterande.

Hoppas att ni hade en bättre start på er måndag och ha en härlig dag ❤


Likes

Comments


God kväll fina ni.
Hoppas ni har en lugn och skön söndagkväll. Här är ungen ganska missnöjd, antagligen bara trött, framför allt övertrött. Jag ligger utslagen efter middagen och har inte orkat ta av mig de åtsittande byxorna som jag inte ens förstår varför jag drog på mig idag.

Vi hann i alla fall allting som skulle göras idag, med marginal till och med. Hann fika en lång stund hos min far innan det var dags att fara på kalas. Till och med Joline fick presenter på sin sysslings födelsedag. Tusen tack fina familjen som tänker på henne också 💗

Har massor av måsten, men orkar verkligen inte. Tänker hela tiden "i helgen har jag massor av tid, jag gör det då". Jo eller hur, är helt slut när helgen väl kommer.

Nåväl, bara rycka upp sig antar jag!
Ha en fortsatt trevlig kväll 😘


Likes

Comments


Idag står det mycket på schemat. Först ska vi förbi min far och hämta en dator och skrivare och sedan iväg för att köpa present till Jolines syssling som har kalas idag.

Vet inte hur vi ska hinna allt, men det löser sig väl. Vad ska du göra idag? 😘


Likes

Comments

Vilken vecka är du i nu?
15

När är du beräknad?
17 augusti

När fick du reda på att du var gravid?
12 december (tidigt i graviditeten)

När och hur berättade du för din partner att du var gravid?
Jag gick in i sovrummet efter jag tagit testet (direkt på morgonen) och sa "grattis tvåbarnspappan" :)

Hur gamla var du och din partner och hur länge hade ni varit tillsammans?
Första gången vi blev gravida skulle jag fylla 23 och han 25 (MA), då hade vi bara varit tillsammans i ett halvår ungefär. Sedan dess har vi varit gravida 3 gånger (Joline, MA och nuvarandes graviditet). Vi är nu 27 och 29.

Mådde du mycket illa i början?
Nej. Det kom några veckor senare.

Är du känslig?
Ganska. Ibland.

När kände du bebisens första sparkar?
Har känt "buffar" sedan förra veckan. Jag hoppas att det är små rörelser och inte tarmarna som spelar mig ett spratt ;)

Har du fått bristningar?
Inga nya än.

Hur många ultraljud har du gjort?

1 (KUB)

Vet du vad det blir för kön?

Nej, det får vi förhoppningsvis veta i mars.

Hur vill du att förlossningen ska se ut?
Har inga specifika åsikter om hur den ska se ut..

Vad äter du mest/minst sugen på att äta?
Vet inte vad jag äter mest, är från dag till dag vad jag kan äta. Minst är korv i alla fall, spyr nästan av tanken!


Likes

Comments

När klockan inte ens var nio hade jag hunnit äta frukost, plocka ur och i diskmaskinen, slängt in en tvätt, dammsugit duschat. Fördelen med att vakna tidigt. Dock ett jobbigt faktum att i veckorna ska Joline "sova ut", med på helgerna ska hon vakna långt innan ens klockan skulle ha ringt om det var måndag. Varför?!

Men men, har hela dagen framför oss i alla fall, det är ju positivt!

Igår gick vi in i vecka 15 och det börjar som sagt gå lite åt det sämre hållet igen. Är glad att jag tagit mig ork att städa i alla fall, jag har en tendens att bara lägga mig och ligga kvar när jag inte mår helt hundra.

Vi får se vad denna lördagen har att erbjuda oss idag. Vad ska ni göra? ❤

Likes

Comments

Likes

Comments