Idag har köpt ett avlastningsbord, yey! Har länge funderat på ett, är en helt tom vägg i köket, men det har liksom inte blivit av att vi köpt något.  Men idag, dessutom hittade jag det på blocket så halva priset färdigmonterat och i nyskick👌🙆
(finns att köpa på jysk)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Spinning carro, paintball carro och Halloween Carro. Vilken härlig dag igår ändå! Jag som aldrig går på spinning kände att benmusklerna tog slut innan konditionen och allt blod åkte ner i benen. Mellan intervallerna håll jag på att svimma, måste öva på det där!
Ett glatt studentgäng var sedan på paintball. Debut för mig. Wow vad kul,riktig adrenalinkick. Sen var det fest, woop woop.
Typiskt mig att spy och inte kunna ta sig ur sängen idag, hatar baksmälla..

Likes

Comments

Trerätters och vin för många kvällar i rad nu.. Igår hos våra söta grannar! Figuren klagar men sinnet njuter. Och ikväll bjuder mamsen 👅

Likes

Comments

Vår sista kväll i Prag. Lycklig resa
❤️❤️❤️

Likes

Comments

Idag har vi shoppat, vandrat, druckit öl och myst. Snittar typ 2 mil om dagen haha.  Ikväll har vi ätit italienskt och sitter på en mysigbar(Drinken må se liten ut men den är bland det fantastiskaste). De tre barerna vi har vart på här har alla tagit min anda, vilken atmosfär och vilket utbud.  Äggvitedrinkarna har fångat mig! 

Likes

Comments

Liten drömkällare med 2 platser kvar. Maten var så stark att våra tungor ej kunde kännas vid. En upplevelse. Jag åt blåmusslor och Niklas åt anka,satt och drack vin tills de var tvungna att stänga. Var bara 2 par kvar tills dess därav dessa amazing pics.


Just nu i en av Prags äldsta källare black Angels, fotoförbud (pga för fint?)

Likes

Comments

Idag har vi bla.  vart i Pragen borgen. Så gammalt och så fantastiskt, spenderade 3 timmar där.  Druckit varmt vin och iris Coffee och ätit tjeckisk korv. Life!

Likes

Comments

Likes

Comments