Vår sista kväll i Prag. Lycklig resa
❤️❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har vi shoppat, vandrat, druckit öl och myst. Snittar typ 2 mil om dagen haha.  Ikväll har vi ätit italienskt och sitter på en mysigbar(Drinken må se liten ut men den är bland det fantastiskaste). De tre barerna vi har vart på här har alla tagit min anda, vilken atmosfär och vilket utbud.  Äggvitedrinkarna har fångat mig! 

Likes

Comments

Liten drömkällare med 2 platser kvar. Maten var så stark att våra tungor ej kunde kännas vid. En upplevelse. Jag åt blåmusslor och Niklas åt anka,satt och drack vin tills de var tvungna att stänga. Var bara 2 par kvar tills dess därav dessa amazing pics.


Just nu i en av Prags äldsta källare black Angels, fotoförbud (pga för fint?)

Likes

Comments

Idag har vi bla.  vart i Pragen borgen. Så gammalt och så fantastiskt, spenderade 3 timmar där.  Druckit varmt vin och iris Coffee och ätit tjeckisk korv. Life!

Likes

Comments

Likes

Comments

Så härlig kväll igår!  Kärlek till mina klassisar. Kom hem vid 1 och åkte till Prag 10 imorse, vilken fantastisk fin stad!

Dagens middag gulaschsoppa i en limpa! Så många mysiga små ställen och barer här, just nu sitter vi och drinkar @anonymousbar

Likes

Comments

Urtvättade rosa toner 🐷
Snart:läsperiodens sista tenga
Imorgon: Prag!

Likes

Comments

På sjökaptensprogrammet har vi läsperioder på 8 v.  Som avslutas med en tentavecka. Denna närmar sig med stormsteg.  Idag hade vi dugga sen har jag 4 tentor mellan lördag-mån.  Tycker lite synd om mig själv och har svårt att hitta motivationen 😰 det här med struktur och framförhållning.. 

Bild på mig och drömmig hund och drömmig kille. Recept på lycka? 

Ikväll ska jag bada jacuzzi och bota pluggångest 🌼

Likes

Comments