Hundbädd Pistoria JH Collection®

Hundbädd Pistoria JH Collection®

Hundbädd Pistoria JH Collection®
349 kr - 579 kr


Y-sele Neon

Y-sele Neon
179 krReflexhalsband Neon

Reflexhalsband Neon
79 krKoppel Comfort

Koppel Comfort
229 kr


Koppel FLEXI Design


Koppel FLEXI Design
249 kr

Matskål Butterfly


Matskål Butterfly
69 kr - 129 kr


Hehe, Frosta har gjort sig en lista av några "måste ha/vill ha" ifrån Hööks. Jag älskar verkligen den butiken alltså, alltid gjort and will always do. Speciellt när jag hade hästar men till hundarna så kollar jag alltid på Hööks först om de har det jag söker innan jag kollar någon annan hundbutik. Hööks har billiga, tåliga och roliga prylar till både häst, hund och ryttare.

Likes

Comments

Vi blev lite rastlösa tidigare imorse jag och Tobias så vi drog på oss skorna och jacka och stegade mot ica så tobbe kunde köpa cigg, sen gick vi bort mot grundskolan och sa hej till Majken som inte riktigt hade tid med oss hehe... Nu sitter vi på gymnasiet och dricker en varsin kopp kaffe medans vi väntar på att klockan ska ticka lite fortare.. Vad gör ni idag? Skola/jobb?

Likes

Comments

Hej där bloggen!
Det var minsann inte igår som jag kikade in här sist, och ännu längre sen är det som jag skrev och publicerade ett inlägg med något slags innehåll som faktiskt är intressant att läsa. Jag har haft det väldigt tufft, riktigt jobbigt och ju mer jag ansträngde mig för att fortsätta vara stark, fortsätta vara jag och jobba för att bli en ännu bättre version av mig själv,  desto mer tappade jag allt. Alltså verkligen allt. 

Dom sista månaderna utav 2015 kände jag hur jag började tappa kontrollen som jag krigat för att hitta, kände hur jag tappade bort mig själv mer och mer. Det fanns en stress i det hela samtidigt att jag inte fick tappa bort mig själv, inte igen, aldrig mer. Jag tror den stressen boostade allt ännu mer, jag såg framför mig livet som jag valt att lämna och hur det skulle se ut framöver om jag inte gjorde något åt min situation. Problemet var bara att jag inte visste riktigt vart jag skulle vända mig, vem jag skulle be om hjälp och vem skulle jag egentligen lita på. Ni som följt med mig länge via sociala medier vet att jag inte har något slags förtroende alls kvar till några myndigheter och att försöka hitta hjälp där var alltså helt uteslutet. Den hjälpen jag hittade, det var den som jag så stort gjorde allt jag kunde för att inte ta i igen. Fuck it. Fuck them. Fuck allt för fan.

Nu är det slutet av oktober 2016, och ett år har gått sedan jag insåg att jag fixar inte mer. Jag behöver mer. Jag behöver mera tid, mer pengar, mer av allt. Jag kunde inte längre stå för den jag var, eller för den som jag tappade bort rättare sagt. Och när en sak ramlade så rasade sedan allt bit för bit, allt jag jobbat för, allt jag trott på, hela min trygghet blåste iväg. Det jag en gång skrivit om i min blogg, där jag aldrig skulle hamna igen. Just där sitter jag idag, fast i djävulens klo och balansen i livet minns jag inte längre när jag hade sist. Jag har ställt mig en fråga senaste tiden, går det komma längre ner i detta liv eller kan jag klättra upp och bli ännu starkare än jag var när jag var riktigt på topp?

Det jag vet som svar på den frågan, det är att något måste hända och en förändring måste ske väldigt snart. Och har jag krigat fram tills idag, då tänker jag kriga in i det sista. Fast denna gång tänker jag växa och bli så mycket större i mig själv, så mycket bättre och jag vet att jag kan, för jag har gjort den här resan förut, faktiskt flera gånger men aldrig på riktigt. Alltid trott att nu är allt över,  typ trott att jag är superwomen och klarar allt men en av alla läxor som 2016 lärt mig, är att man kan inte klara av allt helt ensam. Men vi är fett starka tillsammans. Och det är faktiskt helt ok att ramla ner så länge du ställer dig upp och viftar bort skiten från knäna, men sen måste du fokusera igen utan att tappa det allt för hårt. Hur? Det vet jag inte. Men jag är iallafall fett sugen på att ta reda på hur, fett sugen på en ordentlig förändring.

2016 har verkligen varit ett år som står för överlevnad. Jag är nog lite starkare nu än då, fast jag behöver en större grund att stå på. Bring it on life, jag är redo för dig nu.

Likes

Comments

Godmorgon bloggen!
Jag kom hem för en liten stund sedan efter en härlig promenad med alla tre hundar och snart ska jag dricka en stor kopp kaffe och göra lite super tråkiga måsten här hemma. Det som är så bra med alla dom där tråkiga sakerna som man gärna skjuter på in i det sista, det är att det är så sjukt jävla skönt när man väl fått tummen ur och fått dem ur världen, haha! Men ja, man ska ju få tummen ur också.... Jag är ganska duktig på att hitta hundratals andra saker som jag inbillar mig är mycket viktigare än det jag egentligen ska göra, men det är bara för att vissa saker är så fruktansvärt tråkiga och jag skjutit på dom så länge så tänker typ att - en dag till spelar ingen roll. Jag ska idag försöka ändra på det. Eller vadå försöka, JAG SKA, haha....

Efter Frostas lilla äventyr igårkväll har jag också tänkt att vi ska träna lite inkallning senare idag, hon gav mig en liten påminnelse att vi legat på latsidan ett tag nu hehe. Jag ska också ta mig ut på en lååång promenad med alla tre hundar senare och stanna vid kyrkan så dom får springa och leka/bada vid bryggan där och sen försöka hitta en stig genom skogen som ska leda nästan precis nedanför här där vi bor, det ska bli spännande att se om vi kanske går helt vilse i skogen eller om jag faktiskt lyckas komma ihåg vart den gick.

But first, coffee!
Ha en superbra söndag kompisar, hörs sen!

Likes

Comments

Hej kompisar!
Vi har varit och åkt skridskor på ishallen idag, inte jag då hehe, men Majken och Jonas åkte en liten stund och sedan stack vi och handlade lite godis på ica innan vi for hem till Hoverberg igen!

När vi kom hem plockade vi med oss dogsen och gick ut och busade med dem på lägdan precis utanför, vi hann också med att leta efter en viss Frosta som kom på att hon ville ta ett extra varv helt själv i skogen. Men hon kom ikapp mig efter inte en allt för lång stund, men allt gick bra som tur var. Jag som fick en påminnelse om att träna extra på inkallningen, som det blivit ganska dåligt med senaste tiden...

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan fortsätta med allt som ska göras, fixa hundar, få till plats åt alla kläder inne hos oss och samtidigt hänga med majken och planetens bästa kille.

Vad hittar ni på godingar????

Likes

Comments