Header
View tracker


Hej. Say hello to my new beauty! Jag fick denna Tory Burch av min underbara pojkvän häromdagen. Det var en liten förtidig julklapp. Han är den bästa.


/CDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


Hej.

Igår gjorde jag akrylnaglar för första gången! Jag är så nöjd. Jag har alltid velat ha naglar men det har inte fungerat när jag jobbade på en restaurang! Men nu, nu sitter dem på mina naglar. Färgen är vinröd/ lila i vissa ljus. 👌🏼
Dessa gjorde jag på Brilliant Nails i Gbg för 300kr.

  • 75 readers

Likes

Comments

View tracker


Hej.

Idag är det 25 dagar kvar till julafton. Jag längtar som ett litet barn. Imorgon är det första december, detta ska ju "firas" med lite julstämning på soffbordet. Köpte två vita Hyacinter och två snygga vaser/ ljusstakar från House Doctor på iems för 159;- styck. Jag är väldigt nöjd över hur resultatet blev, hihi.


/C

Likes

Comments


Hej. Det är endast fem dagar kvar tills jag får öppna denna fina glögg från Blossa 2016 med smak av kråkbär- inspirerad av naturreservatet Storskogen i Jämtland. Jag älskar verkligen glögg. Då passar det ju perfekt att öppna denna på söndag samt första advent.

Hoppas på god smak!


/C

Likes

Comments


Hej. Helgen börjar lida mot sitt slut... jag har spenderat min helg i Fredrikshamn- Danmark med min pojkvän och min bästavän samt hennes pojkvän. Vi sov en natt på Scandic Hotel The Reef. Det var så roligt! Man kände sig som ett litet barn igen.
Även roligt för vuxna som för barn. Bäst av allt, vi drack massor av öl samtidigt som vi badade, hehe.

Vi käkade middag på en trevlig restaurang- Empire, rekommenderas.

Dem två första bilderna är tagna från Google, eftersom vi badade hela tiden så fanns de inte så mycket tid för att fota, tyvärr.

/C

  • 153 readers

Likes

Comments


Världens godaste sallad. Deli and coffee i Göteborg. Klart slut.

/C

  • 219 readers

Likes

Comments


Hej. Äntligen är det fredag. Underbart även om jag ska jobba i helgen. Igår när jag gick på stan fick jag bevis på att det fortfarande finns lite sommar kvar i denna kalla månad. Dem fantastiska färgglada blommorna! Så himla fint. Blir varm i hjärtat av denna bild!

/C

  • 224 readers

Likes

Comments

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE / 6 HERE


Hej. Här kommer lite olika pyjamasstilar som jag vill gå runt i nu under dessa kalla och mörka tider. Vill verkligen ha allt!

/C

Likes

Comments


Hej. På dagens schema stod de Cake Pops. Jag och Asal skulle ge oss in på att baka egna Cake Pops... vi fick till sex stycken som blev bra, haha. Men det var kul, och dem blev söta på bild!

Vi testade att göra Polkabräck också, det var mycket enklare och väldigt gott.

/C

Likes

Comments


Hej. Dessa fina blyertsteckningar är en illustration av tre kända städer, London, New York & Paris. Alla dessa tre tavlor skulle jag absolut vilja pryda mina väggar med här hemma. Så fint målat av Per Svanström.

/C

Likes

Comments