Header

Hej.
Jag har haft två lediga dagar precis. Dem var underbara. Tog det lugnt, städade, träffade vänner och myste i soffan med en kopp te till en julfilm.
Nu blir det annorlunda. Jobb i fem dagar till nästa lediga dag.

Ha en bra lucia.

/C

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej.
Jag måste visa och rekommendera min julklapp till mig själv. Det är denna otroligt fina och goda parfym från Sean Paul Gaultier- Scandal.
Den luktar så otroligt gott. Perfekt nu när det är många festligheter och dagar man vill dofta extra gott.

Jag köpte min på KICKS för 420kr. (Kampanjpris för några veckor sedan.)

/C

Likes

Comments

Hej.

Min helg har varit den mysigaste på länge. Från fredag till söndag har jag fått hänga med dem finaste människorna jag vet om.

Igår var extra mysigt. Vi firade att min bästis Josefin fyller 27 år nu i veckan. Med att spendera mysiga timmar på Liseberg.

Väldigt passande kom det stora fina snöflingor, vi kunde inte önska om ett bättre väder.

Jag måste samt skryta lite. Men jag har dem mest fantastiska vännerna i livet. Ni alla på bilderna, och ni andra, ni vet vilka ni är. Jag mår alltid bra när jag är med er. Tack för denna helg.


/C

Likes

Comments

Hej.

Julen har hittat hem till oss. Denna fina julstjärna köpte jag igår. Så otroligt fin när man vill ha lite mer julstämning i hemmet. Nya levande ljus finns också redo att elda upp här framöver i vintermörkret.

December är verkligen min favorit månad.

/C

Likes

Comments

Hej.

Min helg började med ett julbord på Hällsnäs i Mölnlycke med min fina familj. Det var så otroligt fint ställe att äta julmat på. Kan rekommendera det på alla sätt som går.


Söndagen bjöd på ett annat julbord på Liseberg med jobbet. Det var lika gott och mysigt det med. Jag är lyckligt lottad som har hittat dessa fina tjejer. Ni är så underbara.

/C

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej.

Jag ville dela med mig av en mysig dag jag hade hemma för några dagar sedan. Det var snö på gräset och solen sken in i vardagsrummet. Då passade jag på att dricka en kopp Te och läsa en bra bok. Mys.

Mugg köpte på IKEA.

/C

Likes

Comments

Hej.
Idag startade jag dagen med en PW på 1,5h. Det känns i benen nu kan man säga. Men skönt var det. Bilderna är tagna från denna vackra morgon. Jag älskar verkligen hur jag bor, att kunna gå utanför dörren och se denna fina vy. Perfekt.

/C

Likes

Comments

Hej.
Dagen har jag spenderat med min bästa vän. Vi gjorde lite frukost på sängen, besökte Göteborgs shoppinggator och avslutade på Ikea med lite middag. Precis en dag man längtat efter. Kvalitetstid.

Brickan/ skärbrädan är från IKEA 70.-

Likes

Comments

Hej.

Denna helgen har givit mig många goa skratt med vänner och familjen.

Just nu, denna kalla söndag har jag en ombäddad säng och en tänd kamin här hemma. Det är verkligen så mysigt. Inga måsten.

Snart ska jag och pojkvännen kolla på en film och ladda inför en ny vecka imorgon.


/C

Likes

Comments


Hej.

Det var ett tagsen jag kollade in här. Men nu ska det börjas uppdateras kontinuerligt igen tänkte jag.

Jag måste bara skryta lite, men jag älskar verkligen vår lägenhet som jag och min pojkvän bor i. Imorse var ljuset magiskt, därav knäppte jag av lite bilder på vårt vardagsrum.

Dessa fina blåa ljus är från Ester & Erik. Jag gillar dem så mycket.

Finns att köpa på dem flesta inredningsbutiker. 29kr/st.

Likes

Comments