Header

Hej.

Kvällen har jag spenderat med mina härliga kollegor. Vi hade en liten AW hos mig. Detta var de vi bjöd på. Hur gott som helst. Nu ska jag sova för att vara pigg på jobbet imorgon.


/C

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej!

Här kommer lite fler nyheter här hemma. Jag slängde ut våran gamla fåtölj och ersatte den med denna vackra sammet puff från Mio HÄR för 699.-. Jag är så nöjd. Det känns större och lyxigare i vardagsrummet.

Den fina fotogenlampan är såklart också ny. Köpte den på Balders Hage HÄR för 219.-


/C


Likes

Comments

Hej!

Jag har införskaffat mig ett par nya ankelhöga stövletter i mockaimitation från H&M. Underbart fina att ha nu till våren med slitna jeans och en vit blus. Ge mig vår nu tack! Ni hittar skorna HÄR för 349.-.


/C

Likes

Comments

Hej!

Vi har en mycket trist gammal fåtölj här hemma som vi känner för att kasta och köpa något mindre så det känns lite större i vardagsrummet. Jag är intresserad av en pall/puff av något slag. Denna puff hittade jag på Mios hemsida HÄR för 699.-.

En puff i Grå eller Rosa sammet med svarta svarvade ben. Med en praktiskt förvaring under sitsen. Om den finns kvar i butik så blir det en tur till Mio.


/C

Likes

Comments

Hej!

Dagen har spenderats med en nyfunnen underbar vän. Vi shoppade, myste och njöt i solen. Det jag shoppade kommer komma upp här alldeles snart. Håll utkik, hihi

/C

Likes

Comments

My Valentine ❤ Älskar dig så jag spricker.

  • 134 readers

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag!

Jag ska spendera min kväll med min pojkvän, vi ska bowla och äta på restaurang. Kärlek till honom.

Denna tavla med ord hittar ni på Granit för 249.- och bokstäverna kostar 99.-.


/C

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej!

Dessa skönheter ska pryda mina fötter till sommaren. Espadrillos från Kenzo. Så galet snygga. Om du känner att du vill vara lika snygg om fötterna till sommaren som mig, gå in och köp på Raglady för 1495.- HÄR.

Bra pris för att vara skor från Kenzo.


/C

Likes

Comments


För att göra en lång historia kort. Första dagen på gymnasiet 2009 såg jag en kille, jag (helt ärligt) föll för hans utseende direkt. Han var bästa vän med en tjej som blev min bästa vän under gymnasiet, vilket i sin tur lede till att hon parade ihop oss. Lucky me! Att jag skulle bli tillsammans med den FÖRSTA killen jag typ såg FÖRSTA skoldagen kunde jag aldrig föreställa mig.

5 år har nu gått sen vi började dejta och redan då visste jag att jag hade hittat den rätta! Jag är lyckligt lottad som fick lägga min hand i din och leva med dig. ❣️

  • 221 readers

Likes

Comments


Hej.

Denna snygga vas pryder mitt vardagsrumsbord just nu. Det är en vårnyhet från märket Born In Sweden. Jag köpte den på Josephssons i Göteborg. Men den säljs också HÄR för 299.-.


/C

Likes

Comments