Header

Hej.

Idag skulle jag bara ta en liten sväng till min bästis som jobbar på Elgiganten som säljare på Tele och säga Hej. Det slutade med att jag kom hem med en ny Iphone 7 i Rose färg och nytt Richmond & Finch skal. Mitt abonnemang hade gått ut så min fina Asal hjälpte mig med detta. Du är bäst!

/C

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej.

Jag har världens finaste pojkvän. Dessa skor från Steve Madden fick jag av honom i förtidig födelsedags present. Hur fin är han inte?! 💛 Varför jag fick dem några dagar innan min födelsedag var pga av att dessa är en nyhet och börjar redan sälja slut i dem flesta skoaffärer. Och dem är ett måste i sommar!

Dem finns att köpa på lite olika skoaffärer, men billigaste alternativet är på Nilssons skor. Där finner ni dem för 1099.- istället för 1300.- som dem kostar på dem flesta andra skoaffärer. In och köp med er.


/C


Likes

Comments

Hej!

Jag är snart redo för sommar 2017, denna bikinin ska jag använda flitigt. Herregud vad snygg. Om ni är sugna på en likadan så finns det på H&M för 99.- bh:n och 79:- trosan. In och köp!


/C

Likes

Comments

Hej.

Vilken härlig ledig onsdag jag har framför mig. Sol ute och storstädning inne. Här om dagen fick mitt köksfönster lite nyheter, en ny kruka från Dbdk 349.- samt en ny blomma till den från Blomsterlandet. Två små söta ljushållare med rosa ljus från TGR, 25.- st för marmorhållarna och 10.- för ljusen. Billigt och bra. Det känns mer våriga nu och det gillar jag.


/C

Likes

Comments

Hej.

Jag kommer hem till 10 rosa rosor på köksbordet, Han är så otroligt fin min pojkvän. Jag älskar honom mer än ord kan beskriva.

En rolig grej jag fick veta är också att 10 rosor betyder att man vill gifta sig med personen, om färgen är rosa betyder det att - Jag är förälskad i dig och lovar dig trohet.

Fin betydelse, hihi


/C

Likes

Comments

Hej.

Jag och min bästi börjar denna nya veckan på bästa sätt, med en dunder go frukost hemma hos mig. Samtidigt som vi har Sex And The City maraton. Så välbehövt!

/C

Likes

Comments

Hej!

Denna bilden är lika gammal som mitt och Alexanders förhållande. I 5 år på dagen har universums finaste kille varit min. Det har varit en berg- och dalbana. Men samtidigt har man behövt nypa sig i armen för att förstå vilket bra liv man har med honom. Vi kommer alltid klara allt.


05/03-2012 💚


/C
Likes

Comments

Hej.

Dagen har jag spenderat med min bästi. Vi hade de så mysigt, som vanligt. Älskar alla våra dejter vi har. Kvalitetstid deluxe.


/C

Likes

Comments

Hej.

Idag har jag pysslat, jag älskar att göra det när jag väl gör de. Jag ska steg för steg berätta hur man kan skapa en Flower Box som har gått och blivit så aktuellt.


1. Börja med att köpa allt du behöver:

Boxar i valfri stolek och färg

Skriv ut egna logo du tycker är fina

En plastkruka som går att klippa i

Blommor du gillar

Oasis block

Lim

Sidenband

2. Börja med att mäta ut stoleken på innekrukan, skär av och plasta in i folie så att den håller tätt (om det finns hål under vill säga).

3. Lägg oasis i en bunke med vatten, låt oasis sjunka av sig själv så den blir helt blöt. Forma sedan den så att den passar i boxen. Blötlägg lite extra så att den kan dra till sig när den börjar bli torr.


4. Klipp till logon du har valt och limma på den. Gör sedan håll på sidan av boxen så du kan fästa ett fint sidenband. Jag använde mig av en håltång, jätte smidig! Fäst sidenbandet med en knut i vardera ände.

5. Lägg ner oasis i boxen och se till att det inte läcker vatten bara. Nu är det bara att börja skapa ett fint mönster som man vill ha med blommorna. Det rekommenderas att ta rosor, då deras stjälkar är lite hädare och går ner fint i oasisen.


Så här blev resultatet. Jag är så nöjd och det var så roligt att göra! Allt som allt gick detta på ungefär 300kr. Om man skulle köpte en sådan här färdig hade det kostat 1300kr.

Jag ska göra en till snarast, för denna ska jag överraska min bästis med, för att hon fått nytt jobb. Hihi


/C

Likes

Comments

Hej.

En skönhet som jag köpte igår från Mango! Så underbart fin tycker jag. Med jättefina armar och mönstret kommer passa snyggt till sommaren. Den har inte kommit in på Mangos hemsida ännu, men 349.- betalade jag för den.


Likes

Comments