Hola babes! De senaste veckorna har varit lite av en dimma för mig. Har fått nytt jobb och lägenhet (yay) träffat nya vänner, varit på efterfest med Ingrosso och Axwell, haft picknick i parken, varit på en date från hell, njutit av vårsol, hatat snöstormar och allt där mellan. Jag pratade med en vän här om dagen om allt man är med om här i denna staden, hade någon berättat för mig när jag kom hit allt som jag skulle vara med om skulle jag aldrig ha trott de. En vecka här är som två månader hemma, och ibland blir det svårt att hänga med och reflektera över allt som händer. Så nu har jag börjat skriva dagbok... lol. Men det är faktiskt ganska kul och tänker att gamla Carro kan få sig ett gott skratt när hon sitter dement på ett ålderdomshem i Florida. Nu ska jag in till stan och luncha med en vän. Trevlig helg!!


xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag och Maria njöt av det våriga vädret med en brunch i fönstret på Dudleys. Helt klart ett av mina favoritställen för brunch. litet och mysigt och personalen är fantastik!

En snap på mig och Karin från helgen på 80's vail themed party.. vi gick inte all in på temat men hade en så kul kväll som slutde på ACME såklart.

Firade fina Steff med high tea på Bergdorfs. Så himla gott och framförallt väldigt New Yorkigt. Kul att gå om man har något att fira!


Nu ska jag möta upp Sofie i East Village och agera hårmodell haha, kan bli intressant!

xx

Likes

Comments

Heeej fina! Gud vilken helg... a true shitshow haha. Men har haft så himla kul. Mötte upp Sofie för en lugn stund på Butchers Daughter. Kolla in hennes vlog!! Jag tycker det är väldigt kul med vloggar och funderar lite på att börja. What do you think?


xx

Likes

Comments

Förra veckan hade vi hela 22 grader, vilket vi firade med en sväng till Milk Galleries för deras nya utställning. Det är alltid kul att gå på Milk's event för alla gäster är aspiring artists/programedare av något program/skaters/weed lovers så det är en väldigt rolig blandning av folk och klädstilar. Just nu sitter jag på ett cafe i Chelsea och jobbar lite på ett roligt projekt ni förhoppningsvis får ta del av snart.

xx

Likes

Comments

Har haft en riktig New York helg. Jag och Sofie var på ett event nere i LES följt av en kväll där vi hamnade bakom kameran på en Law and Order inspelning och provade på en ny bar på Prince street.

I Lördags gick vi (barbent!) till The Standard East och lapade kaffe och sol. Vädret denna helgen har verkligen varit så himla bra. Jag och Mirran firade en väns födelsedag senare på Lördagen och hade Heidi Klum ex man till bordet.. haha. Vi slutade helgen i WIlliamsburg med brunch och bloody mary's på Freehold - vårt absoluta favvoställe nu när solen börjar komma tillbaka.


xx

Likes

Comments

Fick äntligen tid att catcha upp med denna vackra mamman!! VI snackade om allt mellan himmel och jord, vi lever så olika liv så det är så roligt att höra om vad som pågår. VI gick till en gemensam favorit - The Elk, som ligger i West Village. Sen promenerade vi hem till Amanda och gosade med Charlie.

xx

Likes

Comments

På Torsdagar är det gratis inträde till vårt favoritmuseum - The Whitney på Lower East Side. Jag och Mirran provade dumplings på Mimi Cheng's (så goda) och promenerade sen ner till museumet. En perfekt Torsdags kväll!


xx

Likes

Comments

Började dagen med Sofie på Grey Dog. Har craveat chocolate chip pancakes så länge nu, och dessa är verkligen så goda.

Tog en kaffe to go och gick runt i West Village. Så himla mysigt ju!

Idag ska jag äntligen få träffa min fina vän Amandas lilla bebis, Charlie. Längtar!!

xx

Likes

Comments

Har äntligen fått träffa Felicias lilla Penny. Jag blev verkligen helt nerkärad i denna lilla puppy. Sötaste jag någonsin sett!

Ännu en date med Felicia. Vi firade alla hjärtans dag med mys på Jack's Wife Freda i West Village. Vi var båda väldigt överens om att detta är vårt favvo-location av de två som finns. Tips tips!

Också äntliiiiigen har jag fått dricka mitt kaffe på Ralph's igen. Om ni har hängt med ett tag vet ni att detta är mitt absoluta favorit ställe för en god kaffe och utsikt över 5th avenue.


xx

Likes

Comments

Fick äran att vara med i fina Sofies vlog från i Lördags! Hon är så duktig den tjejen alltså, slutar aldrig att imponera! Vad tycker ni om vloggar? Jag tycker det är ett så kul format och mycket roligare att följa.

xx

Likes

Comments