View tracker

Åkt till Seattle för nästa tävling! Idag fick vi gå runt och upptäcka staden vilket va riktigt roligt trots att det regnade

Här sätter folk sina tuggummin som minne

Pike Place

Åkte pariserhjul för första gången

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 384 readers

Likes

Comments

View tracker

Glömde helt att lägga upp något från tävlingen i Tulsa, så här kommer lite bilder! Jag spelade tyvärr dåligt men känns bättre och bättre på träningarna nu iallafall så hoppas på att nästa tävling blir bra!

Här står vi in the center of universe! Riktigt häftigt!

  • 436 readers

Likes

Comments

View tracker

Mina dagar börjar med fys 05:45

07:00-11:00 har jag lektioner och sen 12:30-16:30 har jag golfträning. Sen har alla atleter olika timmar study hall och jag måste göra 6h varje vecka där. Så man har verkligen fullt upp om dagarna! Det tar nog ett tag att vänja sig vid det eftersom det är så mycket nytt :)

  • 653 readers

Likes

Comments

Nu är min första college tävling avklarad! Kämpade mig igenom 54 hål med feber och spelade tyvärr dålig golf.. Scorer: 86,83,79. Är jätte besviken men får vara nöjd med att jag förbättrade mig från första varvet. Har nu många tävlingar att se fram emot istället!

  • 659 readers

Likes

Comments

Lite sen update men här är bilder från i lördags när vi lämnade Phoenix för Utah

När vi kom fram så överraskade Coach oss med ett besök på Utah Olympic Park. De hade Winter Olympics där 2002 och de var häftigt att få se en OS anläggning!

Här har ni min Coach, påväg uppåt i skidliften lite lätt höjdrädda. Det var inte som att åka upp i backen i Sälen eller Romme kan jag lova..

  • 656 readers

Likes

Comments

Är så otroligt tacksam för alla fina grejer vi fått! Kan knappt förstå det.

  • 762 readers

Likes

Comments

Släppte allt som har med golf att göra idag och drog iväg till Salt River och hade det riktigt bra med mitt härliga lag.

Otroligt vad fint det är här i Arizona!

  • 790 readers

Likes

Comments

Äntligen fått våra bagar!

Coach B överraskade oss med glass efter 3h träning och berättade vilka som är uttagna för första tävlingen.. Jag kom med!!

Vår qualifying va tre rundor och första rundan spelades som vår vanliga längd, jag sköt 74. Andra rundan spelade vi från back-tee och jag kunde inte träffa bollen så det var en mardröm för mig, jag sköt 90. Tredje rundan spelades lite kortare än vanligt, jag sköt 79.
Riktigt kul att spela vår bana som tre helt olika banor!

10 september bär det av till Utah för första tävlingen!

  • 877 readers

Likes

Comments

Vår range är riktigt bra! Med greener som mål vilket gör det så mycket roligare att träna, och greenerna är lika hårda och snabba på rangen som på banan.
Har första dagen av qualifying på tisdag, riktigt taggad!

  • 999 readers

Likes

Comments

Fina Celina (roomie)

En del av golflaget

Första hemma matchen för fotbollslaget och det kom nästan 7000 pers så det va ett himla tryck på läktarna! Svårt att fatta hur stort det är med college sporterna här.

Här har vi nästan hela mitt lag, trivs riktigt bra ihop med dessa tjejer!

  • 993 readers

Likes

Comments