Igår blev jag äntligen klar med teorin! Blev godkänd på första provet och vilken lättnad det var och är!
Innan provet satt jag med min vän Evelina i väntrummet i ca 1 timma och jag var så himla nervös och kunde lixom inte ens va lugn, lugn existerade inte ens i mitt huvud. Men så kom "läraren" och ropade in oss alla och tilldelade oss var sin dator som vi skulle utföra provet på. När jag väl började provet började jag på panik, frågorna var så svåra! Jag förstod ingenting, jag läste om och om igen. Jag ställde in mig på då att jag skulle misslyckas.. de var riktiga krångliga frågor. Tillslut skulle jag trycka på visa resultat och jag vågade knappt kolla på skärmen. Jag började kisa med ögonen och jag ser bara någon grön text och sen ser jag att det står GODKÄNT! För de tillfället kunde jag knappt ta mig till vad som nyss hade skett, jag var ju inställd på att jag skulle misslyckas. Iaf jag tog mitt papper och gick ut i väntrummet, där jag möts av Evelina, tårarna sprutade och jag var överlycklig. Jag kan knappt beskriva känslan jag hade och tänk då i morgon.. i morgon har jag nämligen uppkörningen! Om jag hade den där känslan igår kan jag säga att den känslan i morgon kommer vara 100 gånger starkare, jag önskar mig själv lycka till. Jag måste klara detta och det är själv klart att jag ska det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min mössa är här!
... och de är 117 dagar kvar tills... jag tar studenten.. asså What, kan knappt fatta de själv. Jag är så fruktansvärt taggad. Det kommer va min bästa dag i livet då jag har haft sådan fruktansvärt otur i skolan under alla dessa år, så det ska bli skönt att komma ifrån de där, även om de har varit en bra tid också.

Likes

Comments

Jösses! Vilket gympass jag nyss hade! Tog mig ann att gå till gymmet idag nämligen och ja, svettigt blev det. Fokus på ben och rumpa blev det så nu kan jag knappt stå på benen. Trots det är denna känslan så himla underbar, de ska verkligen kännas i kroppen när man har tränat annars finns de väl ingen mening med det haha.
Dock förstår jag inte varit min energi kom ifrån.. (väldigt glad att jag fann den).. kanske var det noccon jag drack, dom är faktiskt väldigt goda och bättre än läsk👌

Men nu ska jag käka lite mat, för de är väldigt viktigt efter träning, och jag är dessutom så hungrig.. så haaade bäst! 👋

Likes

Comments

Godmorgon eller godmiddag!

Anyway.. ligger fortfarande kvar i sängen.. snacka om att man är trött efter denna veckan. Men ibland så är det faktiskt väldigt skönt att ligga kvar i sängen. Men snart så ska jag faktiskt ta tag i mitt liv, för vet ni vad?

Jag är så himla nära mitt KÖRKORT! De är inte alls många dagar kvar så måste plugga lite teori så att jag verkligen klarar detta. Jag är så taggad! Och jag är så glad att mina närmsta vänner har varit bredvid mig och stöttat mig igenom detta dag som natt, då jag hade som mål att klara detta på 1 månad och snart har jag klarat de!

Så länge jag kan minnas har jag verkligen längtat efter detta, jag skojar inte. Tänk friheten man får, man kan ta sig vart man vill utan att be någon annan att köra. Jag kan sova längre på morgonen, speciellt dom dagarna jag har sovmorgon och börjar skolan vid 09.30! Waaah såå skönt!

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget hem från Göteborg. Är så trött, så de ska bli skönt och komma hem tidigt ikväll. Är inne i en period då hemma kvällar är skönare än ute kvällar.. och dessa perioder är så sköna att ha ibland!

Iaf denna dagen spenderades där i Göteborg med min fina vän Evelina och en kompis till henne. Vi åt en fruktansvärt go kycklingsallad där på ett ställe som heter Slimfood. De var verkligen såå gott och mättande också för den delen. Men mitt upp i det nyttiga passade vi på att ta en fika också, de är ju trots allt fredag!

Tacksam för ledighet från skolan på en fredag! Välbehövligt ✨

Likes

Comments