Hej där!

Igår så var jag på Udden med bästa Evelina, då vi badade med hästarna. Det var jätteroligt men också superkallt i vattnet. Haha Nisse var som en ubåt då han typ dök, vi hade också med oss lite fika då våra mammor också var med så vi hade det super mysigt. Vi skrittade också en lite sväng i skogen, visserligen inte så lugn skritt då hästarna var mycket pigga och trippade istället men vi hade det mysigt iallafall.

Har inte hänt så mycket annat. Vet tyvärr inte om jag kan uppdateras mer efter idag då vi ska till Öland med husvagnen och då vet jag inte om jag har internet så det får vi se, annars så ska jag försöka skriva på bloggen. Men om inte så hörs vi på fredag nästa vecka!
Kram❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå Bloggen

Haft ganska mycket att göra nu så har inte blivit så mycket uppdatering på bloggen, har också haft problem med internet hemma så har inte kunnat skriva men jag kommer skriva mer imon, om jag inte glömmer bort det haha, så hej då så länge! 😄❤️

Likes

Comments

Hejj

Superhelgen 2015

haha glömda att skriva igår så det blir idag istället.

Fredag

Det börjar med att jag går upp kl 7 och gör mig iordning för tävlingen, men får också veta en jobbigt nyhet... mamma skulle ge hästarna mat men hon ser att det är något konstigt med Kavven så hon går ner till honom men han vill inte komma fram som har brukar och då ser hon att han står på tre ben och att ena fram hoven är svullen. När kavven börjar gå så haltar han kraftigt eller rättare sagt att han knappt kan gå utan han gå på tre ben. Men mamma hade inte tid med att ta in honom då hon skulle iväg och jobba så det fick jag göra när jag kom till stallet. nä jag försökte få in Kavven så ville han först inte röra sig ur fläcken, men han fick sedan lite hjälpa av Canien (hästen som gick i samma hage som Kavven) som gick bakom Kavven och då gick han i alla fall ut från hagen som sen tog det stopp igen. när pappa kom fick han ta en hink med mat i och ta grimskaftet och jag fick putta på bakom Kavven och då gick det mycket bättre.

När Kavven väl var inne gjorde jag iordning Nisse. Jag skulle tävla båda men nu fick det ju bara bli Nisse. När vi sedan skulle lasta Nisse så ville han inte gå in i transporten utan han slet sig och sprang iväg, ner på stenmuren där alla taggbuskar är och ner i mellan hagen där Canien står och då får ju självklart Coco och Canien panik och springer omkring och allt bli kaos. När vi fick tag på Nisse och skulle lasta igen så ville han inte det nu häller så då fick vi hämta lite hö och då gick det. men vi hade ju ett annat problem Coco och Canien sprang fortfarande runt så vi bestämde oss att vi tar in dem.

Det börjar bra haha. lite små kaos bara. när vi äntligen kommit iväg så var klockan rätt mycket, vi skulle vara på Udden kl 9 men istället så åkte vi kl 9 men det gjorde inget. När jag kom fram till udden så var jag först tvungen att stryka Kavven då han inte kan vara med på tävlingen. där efter var jag funktionär tills jag skulle gå och göra Nisse iordning. Jag hoppade LC och LC+ med Nisse. När jag red fram Nisse var han jätteseg och jättestel och allt men som tur va så fick jag hjälp av min kompis Sofia. När jag sedan gick bort till banan var han en helt annan häst än vad han var från början. LC rundan gick superbra, han kändes mycket piggare än vad han brukat vara, vi fick bara ett stoppa på näst sista hindret men det gjorde ingen efter den morgonen.

I LC+ gick det också bra ett stoppa här med men är ändå supernöjd, jag tyckte att han skötte sig bra. fästen av dagen var jag funktionär på banan.

Lördag

I lördags var mamma med då hon äntligen fått semester. och då gick Nisse på med en gång så det var inga problem och den här gången hade vi Coco och Canien ute och det gick bra det också. I lördags hoppade jag bara en LC och den gick också super bra det ända problemet var jag skulle hoppa 12:an och hade tänkte att rida runt 8:an som stod nästan bredvid 12:an men då fick jag lite hjärnsläpp och tänkte hoppa 8:an istället så då var jag tvungen att rida innanför 8:an så då blev det en jättesnäv sväng till 12:an och då stannade han så den här gången var det mitt fel och det tar jag på mig men det var annars en jättefin runda och jag är jättenöjd. och även idag var jag funktionär hela dagen. Man jag åkte inte hem utan jag stannade kvar och tältade helt själv då jag annars skulle vara tvungen att cykla till udden på söndag så jag tältade istället.

Söndag

På söndag tävlade jag inte utan var funktionär hela dagen men det var faktiskt roligt för att det var nu som dem höga klasserna var så det är jätteroligt att se på. det hände inte så mycket annat den dagen men jag tycker i alla fall att det blev en riktig Superhelg. det ända som inte var roligt var att jag inte kunde tävla Kavven så nu har han fått sprutor och han ska vila i sjukhagen så får vi se hur det går.

men det var nog allt för idag så vi ses väll snart hej då!

Likes

Comments

Hejj

Det har varit en lång helg då det varit Superhelgen på Udden och jag har både tävlat och varit funktionär så är ganska trött just nu så imon kommer Jag skrivare mer om Superhelgen och allt tävlande. Kommer också skriva lite om min kryssning till Polen fram och tillbaka. Så eftersom att jag inte varit hemma så har jag då inte kunnat uppdatera på bloggen.
Hej så länge

Likes

Comments

Hejsan!

Klockan är visserligen mycket men jaja! Kan iallafall skriva lite kort om dagen.
Vi började som vanligt med att äta frukost sedan så åkte vi till stan och shoppade lite på modehuset, jag köpte bara ett par svarta jeans på Gina. Vi var väll där ett par timmar, men efter det så åkte vi till en gårdsbutik som heter Västerslät och köpte lamm och gris och lite annat till kvällens middag.
När vi kom hem var kl ca två och vi skulle äta Lunch och då gjorde vi pasta sallad med kebab i istället för kyckling.
Vi gjorde inte jättemycket därefter men vi har alltid roligt vad vi än gör.

Imon (som bara är om några minuter) ska dem åka hem, synd tycker jag.
Men sedan på kvällen ska jag, min storebror och pappa åka båt till Polen fram och tillbaka så det ser jag fram emot. Och sen så ser jag verkligen fram emot fredag då det är superhelgen på udden.

Men nu är jag trött så nu får jag sluta skriva med vi ses, hej då! ❤️

Likes

Comments

Hej igen

Har haft mycket att gör så har inte haft tid för bloggen men jag ska bättra mig!
Jag har ridit såklart men också städar en hel del då våra kompisar på Skåne kommer till oss idag. Nu i helgen är det också dax för Superhelgen som är en ganska stor tävling på min hemma klubb, Ridklubben Udden, så jag har förberett mycket inför det.

På tävlingen ska jag tävla Nisse och Kavven och då ska jag hoppa LC och LC+5 med Nisse och LC+5 med Kavven på fredagen så på Lördag ska jag hoppa LC med Nisse och LC med Kavven. Längtar supermycket, ska bli så kul!! Jag ska även bara funktionär hela helgen men det brukar alltid vara superroligt att hjälpa till på Superhelgen.

Men nu måste jag sluta skriva då våra kompisar snart kommer!
Kram❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag haft min första körlektion i moppe och det gick mycket bättre än vad jag trodde från början. Vi körde för det mesta vid Kalmarsundsparken och där omkring. I början övade vi på höger och vänster svängar där efter övade vi på hur man ska köra i en rondell, och det gick superbra så nu ska vi snart bestämma en ny körning och då ska vi köra lite mer på landsvägar.

Senare på kvällen red jag och mamma i skogen med Coco och Nisse och och det gick jättebra Coco var bara lite pigg och så men det får hon ju vara.
Men vi ses snart igen hej då! 😊

Likes

Comments

Hejj
Idag har jag ridit alla mina hästar (tre)! Jag började med gamlingen Kavven med markarbete på ridbanan. Jag red först dressyr och sen "hoppade" (hinderna låg på ca 50-60cm) och övade på att inte komma in så fort utan att komma nära hinderna så att hoppet inte blir för stort. Det gick superbra, Kavven sköter sig alltid! Mesans jag travade av red mamma lite Nisse sen när jag var klar med Kavven bytte vi bara, så jag tog över Nisse och mamma gick in med Kavven.
Med Nisse red jag också markarbete och jag började även här med dressyr och sedan hoppade några skutt på hinderna. Han var lite stark i början så jag fick jobba mycket, men han blev mycket finare i slutet. När jag sedan travade av Nisse hämtade mamma Covo som också skulle få sig ett pass. Så vi bytte igen, jag red Coco mamma tog in Nisse (kallas samarbete😂)
Coco fick ett dressyr pass med några språng på små hinderna på slutet. Hon var mycket fin men i början var hon lite jobbig då hon slängde med huvudet och lite små stake med gick mycket finare i slutet.
Så nu är man ganska trött, men men har man tre hästar måste man ju rida alla!!
Kram ❤️

Likes

Comments

Hej igen!

Lovade ju att skriva ett längre inlägg så nu kommer det!

I helgen har bästa Sara varit här och vi har gjort en massa grejer.
I fredags kom hon kl 1 och det första vi gjorde var att jag visade henne runt i stallet och sedan hemma hos mig, då hon aldrig varit hos mig tidigare. Eftersom att det var något varmt så väntade vi med att rida. Innan vi skulle äta på kvällen så gjorde vi massa saker som att spela UNO😂 vi var hos mina hästar och myste med dom och vi kollade på olika program på min IPad.
Eftersom att vi ätit Tacos då klockan var ca åtta på kvällen gick vi till stallet och red ut med Coco och Nisse, det gick super bra och det är alltid roligare att rida ut med någon som Sara!!
Där efter var klockan ca nio och vi tig in Coco och Nisse då jag på lördag skulle åka och tävla Nisse i Kalmar, så vi bakade in alla saker i transporten mm. Innan vi gick till husvagnen (där vi skulle sova) gick vi hem och hämtade lite saker som vi skulle ha i husvagnen. Vi somnade kl 12 men innan det så spelade vi UNO och åt chips och godis och lite annat haha.

Vi gick upp kl halv 8 och gick direkt till stallet för att ge hästarna Hö sedan gick vi hem och åt frukost. Vi åkte hemifrån kl halv 10 och då åkte vi till Kalmar.
Tävlingen då: jag tävlade Nisse och hoppade LC som är 80 cm. På framhoppningen flöt det på bra han kändes pigg och framåt. Inne på banan så kändes han först seg på dem tre första hinderna och då han även stannade på trean som var en ganska vanlig oxer men efter det var det som att allt släppte och han blev mycket piggare och hade trycket i galoppen och då flöt det på as bra.
Nisse har inte tävlat sedan i april och sen när det var årets varmaste dag så är jag väldigt nöjd med honom, så det var en helt godkänd dag.
Vi var hemma igen vid 12 och då ville jag och Sara gå ner till en bäck som vi har här nere i skogen, men vi badade aldrig då vi såg en orm i vattnet och det var inte jättetrevligt så vi cyklade tillbaka hem och hade istället vattenkrig med vattenslangen.
Efter maten som vi åt kl halv 8 red vi Coco och Kavven i skogen och det var hemma i husvagnen kl 10 och även den här kvällen spelade vi UNO.
Vi somnade kl 12
Söndag åkte Sara hem klockan 12 och men innan det så gjort vi inte så mycket, vi vaknade nämligen inte förrän 10.

Men iallafall så var det en mycket roligt och super bra helg med bästa Sara som jag gärna gör om!!
Kram❤️

Likes

Comments

Hallå igen
Det var ett tag sen men jag har haft fullt upp så har inte haft tid för bloggen men jag lovar att det kommer ett längre inlägg lite senare ikväll
Hej så länge!

Likes

Comments