Hej godingar, är det bra? Med mig är det super, det är även sol och man ska inte klaga då!

Idag är det onsdag och jag är ledig nu på förmiddagen. Jag har precis kommit hem igen efter att ha varit och ätit lunch buffé med min kära syster, är så mätt just nu, så la mig i soffan direkt jag kom hem. Jag har inga direkta planer nu innan jobbet, så blir nog att sitta i soffan och se på lite tv eller något liknande och dricka lite te, det låter faktiskt inte helt dumt om jag ska vara ärlig.

Kolla vad fint det var imorse, tycker att det är så fint när solen lyser på hösten!

Ha en fin dag!

​Kram Carolina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har ni haft en bra helg?

För mig har det varit en lugn och skön helg, jag jobbade i fredags och även några timmar igår. Men slutade vid 17:30 tiden. Jag blev hämtad av min syster efter jobbet och åkte direkt hem till familjen där jag käkade middag med dem, men jag var sliten så jag somnade nästan i soffan, så jag kände att det var bättre att dra sig hemåt. Väl på väg hem gick jag in på affären och köpte med lite dipp och grönsaker som jag senare fixade och åt när jag kollade på Prison break.

Dagen idag har spenderats i sängen och senare mot eftermiddagen gick jag hem till mamma för att umgås med henne. Men har även hunnit fixat en liten julklapp.
Vi sitter nu i soffan vilket vi har gjort ett tag och så kommer det nog förbli också, kommer nog även dricka någon mer kopp te.

Min ledighet fortsätter även imorgon, för se vad jag hittar på då. Har några småsaker jag måste fixa, sen får vi se vad dagen erbjuder.

Ha en underbar kväll!!

​Kram Carolina

Likes

Comments

Tog en promenad i spöregnet hem till mina föräldrar (som inte är hemma haha). Sitter just nu i soffan, har ätit lite tacos, dricker mitt te och ser på filmen ”Be Somebody”.
En fin film och gott te, vad kan bli bättre?

Jag ska tyvärr åka till jobbet om en stund, börjar klockan 15 idag med. Men jag hoppas att det inte blir lika sent idag som igår då vi slutade vid 01:30 tiden. Man är sjukt trött när man kommer hem den tiden, plus att jag och Anna satt och pratade en stund efter jobbet så var inte i sängs förens runt 3 tiden.

Men nu ska jag se slutat av filmen, ta en till kopp te och bara njuta det sista innan jag åker till jobbet.

Ha en fortsatt underbar dag!

​Kram Carolina

Likes

Comments

Hej godingar, hoppas allt är bra med er?

Vad gjorde jag igår mer än att fota?
Jag var ute och promenerade 2 gånger, en men Clara och en med Ebba.
Efter promenaden med Clara åt jag lite mat och sedan såg vi på film och fikade, kan slänga in en bild här nedanför.
Klockan var runt 20 när jag kom hen från promenaden med Ebba och då låg jag bara i sängen och kollade på tv.

Idag har jag inte hunnit så mycket, tog en promenad till Ellen nu på förmiddagen, så nu sitter jag hemma hos henne och har det mysigt.
Lite senare ska jag gå hem igen och fixa mig inför jobbet som börjar klockan 15, mer än så händer inte idag.

Ha en underbar dag!

​Kram Carolina

Likes

Comments