Det ekar tomt här väldigt många dagar nu och min enda ursäkt är att jag jobbar.
Det har faktiskt inte hänt så mycket de senaste dagarna.
Jag tränade fotboll innan jobbet på lördag, vilket blev en väldigt lång dag då vi gick hem klockan 02:00. Jag var dock ledig på 2:a Advent och då hälsade vi på farmor, jag gick även på skyltsöndag med min kära mamma och sedan tränade jag fotboll på kvällen.
Igår jobbade jag åter igen och idag och imorgon är jag ledig.
Jag har noll planer för dessa dagar, förutom fotbollsträning på eftermiddagen idag. Annars ska jag ta dagarna som de kommer.

Har ni något roligt inplanerat i veckan?

Luckorna jag har fått de senaste dagarna är julkulor (får mycket av det då jag älskar julkulor), har även får ett halsband, tuggummi och en Beauty blender!

Jag kikar nog in här imorgon igen, så vi hörs då!

Ha en fantastisk dag!

​Kram Carolina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, det var några dagar sedan senast, men det har inte hänt allt för mycket här hos mig. Har jobbat varje dag, så har inte känt att jag haft något intressant att skriva om.
När jag gick hem från jobbet vid 00 tiden i tisdag så lyckades jag glida på is, var även i en trappa, så fick ett trappsteg i ryggen. Kunde gått sämre så hade tur i oturen och fick endast ett blåmärke.
Igår var jag ute och lunchade med min kära moder och sen umgicks vi mot eftermiddagen.

Det var det som har hänt under dessa dagar. Idag händer inte så mycket mer än att jag ska jobba, börjar vid 15, så ska äta lite alldeles strax, kolla i kapp på julkalendern och sedan ska jag fixa iordning mig inför jobbet.

Adventskalener:
Lucka 6: Cleaning wipes, små att ha med i handväskan. Superbra!
Lucka 7: En julkula!
Lucka 8: Superfina och sköna mysstrumpor. lägger in bild här nedanför. De heter HEAT MAX.

​Kram Carolina

Likes

Comments

Lucka nummer fem: ett superfint silvrigt halsband med ett hjärta.

Har ni en bra dag? Jag gick upp vid 7 eftersom att vi hade brandutbildning mellan 8-11. Jag satt och kollade på julkalendern innan Anna hämtade upp mig.
​Efter utbildningen tog vi en liten fika på jobbet innan vi åkte hem igen. Jag har inte gjort så mycket sedan jag kom hem, har ätit lunch och sett på serie. Nu ska jag dock fixa mig lite innan jag behöver gå till jobbet igen. Jag ska jobba i baren idag, så önska mig lycka till! Börjar klockan 15 och jobbar, men förhoppningsvis är det en ganska lugn kväll på jobbet så allt ska nog gå bra.

Ha en underbar dag!!

​Kram Carolina

Likes

Comments

Har haft en underbar dag, har varit ledig och har hunnit med en del!
Mamma kom över och pt lunch hos mig och sen var vi ute en sväng. Vi har även druckit glögg, ätit lite gott snacks och jag hann även göra lite julgodis.
Mamma gick hem vid 15 tiden och då tog jag lite fika och satte på en serie.
Jag vet inte vad kvällen har att erbjuda, skulle tro att den blir ganska lugn.
Har en fantastisk kvälln

​Kram Carolina

Likes

Comments