Header

>> Allmänt

Den här lördagen har det inte blivit många knop, noll energi och lust till att lyfta ett finger. Det känns som att vi båda två har backat 3 steg med förkylningen men ändå inte. Hur som helst väldigt skum känsla med noll krafter från morgon till kväll så vi har nött serier och bara varit. Skulle köra tvättstuga ikväll men det skippa jag, usch så jag ogillar denna onda cirkel med att ingenting blir gjort. Alla har vi våra sämre dagar och jag hoppas på det bättre snart.

Likes

Comments

>> Kärlek, Minnesvärt

Jag kröp upp och lutade mig halvsittandes mot David i soffhörnet igår när vi såg Idol, Shakira kom och parkerade sig raklång på min högra sida/bröst, ungefär som här på bild och utöver det fick jag ansiktet putsat x antal gånger. ❤

Likes

Comments

>> Allmänt

Hej alla goa! Nu är det snart dags att krypa ner i snarklådan och hoppas på en natt med mååånga timmars sömn. Har blivit lite brist av den varan sista tiden då våra kära monster här hemma är i farten och kör race kors och tvärs över oss och i övriga lägenheten på nätterna eller strax innan våra alarm ringer, så sömnen har blivit lagom rubbad av det. Casper kommer alltid och ska mysa in sig (absolut inget fel med det) men han är väldigt bestämd av sig om man inte ger honom uppmärksamhet, mig biter han i näsan bla, lägger sig tvärs över mina armar/axel som en säl och tung som ett as när han blir som en trasdocka och Dexter hoppar upp och balanserar på sänggaveln, dom är och härjar en del på byrån och tuggar på tygblommorna osv osv... dom möter varann väldigt mycket i allt bus dom hittar på både själva och tillsammans. Man kan inte missa att dom är halvbröder i deras bus. ;)

För övrigt så fick jag in bud på 2 jackor i eftermiddags, strax innan jag slutade idag. Blev så glad när jag såg att det var en som budat på 2 stycken, det går ganska trögt med annonserna emellanåt så när man får in bud på något känns det toppen. Och så vet man att man har en extra slant på väg in och det är ju aldrig fel.

Nu ska jag pysa i säng och vänta in min andra hälft. Sov gott!

Likes

Comments

>> Köpes/Säljes

Söker med ljus & lykta efter en (eller två) av denna fantastiska dunjacka/parkas från 8848 Altitude i storlek 38, eventuellt kan även 40 funka. Jag är förälskad i mina två & skulle behöva någon fler i lager, i blått eller grönt, vet inte alla färger den funnits i men är även intresserad av svart.

(Har en naturvit/beige till salu om någon är intresserad, då jag inte passar i den färgen - som för övrigt är en superjacka!)

Likes

Comments

>> Köpes/Säljes

Här är några av alla jackor jag har till salu. Till vänster grå/rosa The North Face skaljacka, naturvit/beige 8848 Altitude dunjacka samt en svart Peak Performance dunjacka, vinterjackorna är typ likadana på alla sätt & vis, förutom färg/märke. Samtliga jackor är i storlek 38, men skaljackan är liten i storlek och passar bäst en XS-S anser jag.

Utöver dom här jackorna har jag även en del annat också likaså massa kläder. Egentligen skulle jag behöva stå på en loppis som drar mycket folk men när ska man orka det? Sen gäller det att man får sålt så mycket som möjligt av allt man släpat med sig på en loppis. Bara tanken låter ju eehm jobbigt... Det är ganska frustrerande att ha en massa kläder i säckar ståendes i förrådet, som hade kunnat göra någon annan nöjd & glad - men jag vill ju inte "dumpa" det hur som helst heller.

Ingen som har lust att köpa några sopsäckar med blandad kompott av kläder m.m.? ;)

Likes

Comments

>> Allmänt

Lilla jag har kört premiär med dunjacka idag och jag tänkte att jag säkert lär få ångra det sen men vet ni vad, jag har bara myst och känt att det varit så varmt och gosigt, som när man slänger på sig morgonrocken! Kanske är aningen tidigt egentligen men jag är frusen av mig och känner nog att det är att föredra att vara lite för varm istället för att frysa. :)

Likes

Comments

>> Allmänt

Tidigare i dag fick jag äntligen hjälp med att fixa till problemet jag hade. En jättetrevlig tjej från samma grupp som jag nämnde i inlägget innan, Emily, hon kunde sin sak och jag är så tacksam att hon löste den gåtan som byggt bo inuti mitt huvud så lovade att sprida vidare att hon gärna hjälper till att fixa bloggdesigner, headers och liknande.

Finns lite fix och sånt där kvar att greja med, som jag funderar hur jag vill ha det, jag provar mig fram lite smått helt enkelt, men otroligt skönt att det stora "hjärnspöket" är väck nu. Tummen upp för det.

Ha en bra kväll. ❤

Likes

Comments

>> Allmänt

Så knepigt alltså! Nouw's nya design inställningar gör ju att man snart sliter av sig håret för att allt är så invecklat. Fick lite hjälp av en tjej från Blogg Queens gruppen på Facebook igår kväll men inte blev hon heller nå klokare på detta. Jag har känt mig som ett stort fån då en annan i den gruppen besvarat mina frågor/funderingar som om jag vore helt pantad, jag tycker inte man ska behöva sitta flera timmar varje tillfälle man försöker och ändå inte komma någonvart, då är det något som är galet.

Det mest intressanta är att allt annat syns direkt när man provar ändra något, men just denna detalj (avstånd mellan inläggsrubrik & själva inlägget) är fan inte någon lätt match alltså. Skönt att även hon insåg det igår också så man slipper känna sig som ett pucko. ;)

Så nu är min plan A att skriva ner alla koder o s v som jag behöver komma ihåg och lägga in en färdig designmall, för att sen ändra delar av designen för att göra den till "min". Och en annan del av mig funderar om jag alls ska stanna kvar här på Nouw, kanske återgå till tex Blogg.se eller nåt annat som jag sett att många andra gjort senaste tiden? Det tåls att fundera på!

Likes

Comments