Header

Allmänt

...när man får någonting sålt, som kan ha varit en av dom onödigaste inköpen jag gjort! Absolut inte onödigt inköp i sig men eftersom jackan var en modell jag inte klarar av att bära pga tyngd bla men däremot så j-vla snygg så då lurade jag mig själv lite med att jag nog kommer att använda den jämt ändå. Men nu så är ALLA 3 jackorna sålda, 2 av dom inom loppet av ca 1 vecka & den 3:e sålde jag i somras genom FB. Har gått ganska mycket back på dom då dom kosta bra mycket mer än jag valt att ta för dom men nu är jag av med dom så jag ser det så i stället. Känns sjukt bra!! : D

Jag är så ovan att jag har lagt ut annonser på Tradera, förr gjorde jag det ganska ofta men nu har det gått en herrans massa år då jag tycker det tar lite för mycket tid att lägga upp all eventuell info om varan osv. Vore det inte så mycket detaljer kring att lägga upp en auktion hade jag nog lagt upp allt jag har i förrådet och hoppats på att få iväg det, istället har jag valt att ha det i förrådet där det är minst i vägen i väntan på någon lämplig loppis eller liknande, eller om jag får lite inspiration till att lägga upp nån auktion annons då och då.. Det är så mycket kläder och en del pengar i det, större delen vill jag inte bara se försvinna. Men nu chansa jag och la ut auktioner med 3 jackor som jag kände att jag måste "öppna några dörrar" för så jag får iväg dom.

I dag fick jag ett mejl om att jag sålt ytterligare en, (sålde en likadan tidigare i veckan), var nästan så att jag hoppade till, lite YES känsla över det helt enkelt! Och den andra jackan som är en annan sort la jag ut på FB köp & sälj igen, det tog en stund så vart det budgivning på den så kl 18 imorgon satte jag budstopp. Alltid lika skönt när det trillar in lite slantar på kontot och nu ska jag börja snåla rejält när det kommer till inköp av allt man egentligen inte behöver, det återstår att se hur bra man är på att tänka JAG BEHÖVER INTE! :-D

Likes

Comments

Allmänt

Vi har köpt hem en massa go fika & en stor fet påse lösgodis, så nu är planen bara lugna gatan och soffläge för hela slanten. Jag har min lingonvecka på g och mår som ett ruttet ollon, ursäkta ordvalet! ;) Känner mig väldigt mycket som Shakira på denna bild just nu. :-| Jag hade planerat och städa men det får helt enkelt vänta lite.

Hoppas ni andra har en bra lördag!

Likes

Comments

Inredning/Inspiration, Shopping till hemmet

Vi har länge varit på jakt efter en ny bordslampa till vår stora byrå i sovrummet, men det har gått trögt, nästan lite väl trögt för att vara jag. ; ) Annars brukar jag ju hitta massor så det istället blir beslutsångest. Nåja, efter en del googlande idag så hitta jag den här i svart för 1099:- och endast foten i vitt för 599:-, den är ca 49 hög så jag funderar om den blir för låg annars var den tipptopp. La till slut en beställning på den i vitt, bara hålla tummarna att det blir bra så man slipper returnera den.

Likes

Comments

Allmänt
Tidigare idag fick jag en idé om att göra om på bloggen, så nu har jag precis uppdaterat headern och fortsätter stöka vidare imorgon. Jag hoppas att ni gillar resultatet sen när det är helt klart, hoppas även att jag själv tycker om det och inte får några andra idéer på vägen eller ångrar mig. ;)

Nu är det dags att krypa i säng! 😘🌙Likes

Comments

Hemma hos oss, Inredning/Inspiration

Är på jakt efter en lampa som ska passa in i vårt sovrum, på byrån vid min sida av sängen där den där pyramiden står. Någon som sitter på nåt/några tips om vad som skulle bli fint? Hade en plan men det sket sig då lampan som var tänkt är för låg så den hamnar precis under ramen på spegeln så jag får helt enkelt spana vidare och efterlysa tips därute! =)

Lägger in bilder från vårt sovrum så att det blir lättare att kunna se vad som passar.

Ha en bra dag! :-)

Likes

Comments

Allmänt

Högra bilden fann jag på den salongs instagram, som jag valt att gå till nu när det är dags den 2:a februari. Den bilden gav mig den inspirationen jag behövde och så har jag såklart bokat in mig hos frisören som gjort detta, den hon gjort detta på hade ganska likt mig i ursprungsläge.

I fredags googla jag lite och hitta även den vänstra bilden, som är gjort hos en frisör någonstans långt i Söder, den bilden är ännu mer vad jag är på jakt efter. Vill bli riktigt ljus i helhet, med slingor i 2-3 blandade toner i hela håret. Trodde aldrig jag skulle ha tålamod att hålla ut och vänta tills februari kommer, det börjar kännas att det är ett tag sen jag fick ge lite kärlek till håret. Men det gick och som pricken över i:et har jag även fått chansen att hitta den inspirations bild jag velat ha med mig, så att det blir så smidigt som möjligt för frisören att tolka min önskan rätt. (Sen beror ju såklart mycket på mitt eget hår också!). Det ska bli så spännande! : D

Likes

Comments