Header

Allmänt

Då var det dags att börja göra sig redo för en ny vecka igen, den här helgen gick undan och då slutade jag tidigare i fredags. Det känns som att allt har gått i rasande fart men det har ändå hunnits med ett och annat.. Hade tänkt tvätta en "kort" sväng i tvättis idag men fick 2 maskiner extra utöver dom 3 jag hade så jag fick världens energi och körde lite mer än jag planerat så nu är tvätt berget besegrat och tvättkorgarna något luftigare. Superskönt kan jag meddela! :D Nu ska vi (läs jag) eftersom det är jag som oftast stökar ner - försöka hålla tvättkorgarna lagom "matade" och inte sådär överfulla så man bara vill gräva ett hål i golvet och gömma allt... Haha! Så i veckan är det fortsatt bearbetning av tvättkorgarna som börjar se inspirerande ut igen.... jag kan se ljuset i tunneln!

Men nu är det god natt...

Likes

Comments

Mat & Godsaker

Vi bor vägg i vägg med "bageriet" kan man säga, våran fina fina granne ger oss ett gäng bullar när hon är igång och bakar, har fått en hel del bullar genom åren nu då vi har bott grannar sen hösten -09 och efter ett tag lärde vi känna henne mer och mer, jätte go gumma på 80+ men det är knappt att det syns ! En sån granne borde alla ha. 💗

Likes

Comments

Allmänt

Vi gjorde premiär på isvägen i går (för våran del), om vi har riktigt otur var det första och sista gången innan det är försent. :( Hur som helst hade vi perfekt väder och temp, otroligt skönt och fint väder. Jag som har förmågan att locka fram molnen bara jag sticker ut näsan trodde det skulle bli mulet om vi så mycket som tänkte tanken på att fara iväg och gå på isen. Så det gör vi gärna om, ifall vi får chansen en gång till i alla fall innan det lär vara kört för i år.

Likes

Comments

Allmänt

Bestämde mig för att ta ledigt några timmar och sluta lite tidigare idag. Det var ett jävligt bra beslut nu när solen och ett så fint väder höll sig framme. Så promenerade till stan och gjorde ärenden samt kika i några affärer och tog en kort sväng på marknaden innan jag till slut var tvungen att ta bussen hemåt p g a orolig mage, en stund efter mig kom även sambon hem så nu äntligen är denna arbetsvecka slut för våran del. =) Det känns som att en taktik vila kanske vore på sin plats nu när man tagit tidig helg ;)

Kram 💙

Likes

Comments

Allmänt

Sitter här vid datorn på jobbet med morgon fika ála blåbärssoppa & prinskorv! Är det löningsfredag så är det. ;)

Jag försöker komma fram till nåt med min bokning av tid hos Salong Icon här i stan där jag fick mitt rabatt sms ifrån, det jag tänkt göra eller kanske funderar på matchar inte riktigt med tiden jag hade tänkt ta, då dök det upp andra alternativa tider så jag måste klura på detta. Jag har registrerat min mejl adress/mobilnummer på några olika ställen, så man kanske kommer över något bra erbjudande nån gång då och då, liksom denna rabatt. :-)

Solen tittar fram här just nu också, så idag kanske man skulle ta sig ut på promenad en sväng, får väl se om solen fortfarande hänger kvar lite senare.

Ha en bra dag gott folk.

Likes

Comments

Allmänt

För nån dag sen fick jag ett sms från en salong i stan som kör 20% rabatt på valfri behandling till slutet av april förutom på nån enstaka grej. Jag blev sugen på att prova gå dit och lite rabatt är ju inte alls fel. Följer dom på Instagram och ser lite då och då i mitt flöde att det verkar vara ett populärt ställe. Har siktat in mig på en dag och tid som jag är intresserad av så vi får se var det slutar. Just nu vet jag bara att jag känner mig väldigt sugen på att förnya mina slingor fast det inte var länge sen jag var sist.

Nu är det dags att borsta tänder och skutta i säng, fredag och löning imorgon! WIIIHOO! :D

Likes

Comments

Allmänt

I dag blev det premiär för min råååsa skönhet! 😍😙

Jätte jättenöjd med den så är glad att jag ändå besluta mig för att köpa den, enda jag saknar är att den inte är lika lång å täckande för låren som mina andra favvo jackor, men annars tiptop. Och färgen är 👌👌

Likes

Comments

Allmänt

Missade totalt att det var rockasockorna dagen igår, (missade den dagen även förra gången). Så det fick bli idag istället.

Hoppas ni har en bra dag! : )

Likes

Comments

Senaste nytt i min garderob

Jag velade massor, ställde 100 frågor eftersom jag inte ville göra en affär som känns osäker storleksmässigt. Jag och säljaren mätte ganska precis samma på alla mått, enda som skiljde oss åt var att jag väger ca 8-10 kg mindre och är några få cm längre än henne. Hon hade totalt 3 av den men hade bestämt sig för att en måste bort och jag är nu den lyckliga ägaren.

För er som undrar så heter den mountain works - fatboy down parka. Och rosa i denna färgskala är ju inte alltför vanligt eller lätt att hitta så jag blev helt förtrollad! 😍

Likes

Comments