Header

Vi fick som sagt hämta hem Shakira igår eftermiddag, hon är fortfarande ganska svag och viljan att äta själv har vi inte fått till så vi måste mata henne så många ggr/dygn som vi bara kan. Det är ett heltidsjobb då hon inte är så samarbetsvillig alla gånger.

Jag måste då säga att jag är hur nöjd som helst över hennes försäkring, som jag ärligt talat inte haft stenkoll på hur jag valt och så, tog bara nåt som verka ganska bra. Av dom totalt 15675 kr som det kostat med allt när hon varit inlagd för vård så har Agria tagit hand om 13196 kr, det må jag säga känns väldigt skönt när man väl står där och har behov av den hjälpen. :)

Likes

Comments

I dag fyller den här "lilla" krabaten 1 år, världens finaste myskille med en vilja av stål. ;) Hela helgen har han fått ha oss för sig själv då "storasyster" just nu är på sjukan. Det är väldigt ovisst fortfarande men vi hoppas att hon ska klara sig igenom detta så bra som det bara går.

Likes

Comments

Senaste från Djursjukhuset är att dom sett spår av urin sten, dock inget som påverkar det hon är inlagd för, här och nu. Hon har börjat äta frivilligt när dom matat henne, ev att hon slickat i sig en skvätt på egen vilja också. Dom vill ha henne kvar tills imorgon för uppföljning av prover och sen får vi se om hon får komma hem och fortsätta vårdas hemma och matas via sond eller spruta beroende på provsvaren och vad som känns bäst.

Kanske det finns en ängel som vakar över min lilla gumma 💕

Likes

Comments

Likes

Comments

Shakira har blivit väldigt dålig sista veckan, så hon är nu inlagd på djursjukhuset i Gammelstad för övervakning och ska få göra tester för bla något förhöjda levervärden. :\

Slut som artister... Den här helgen/närmsta dagarna får gå efter hur orken finns. Just nu är det som ett svart hål. Var så orolig innan det var vår tur på djursjukhuset, satt och vänta själv medan David vänta med henne i bilen för att inte stressa upp henne. Kl 13.20 anmälde jag henne i receptionen å 20 min senare så satte min mage fart, ju mer tiden närma sig kl 14 så var det som att nån knöt ihop säcken mer o mer... känslan att veta att vi kommer få en mer eller mindre halvbra dom satte sprätt på min mage totalt... aldrig varit med om nåt liknande tidigare besök där.

När vi fick provsvaren som hittills tagits spruta tårarna så glasögonen blev som ett glas mjölk. En miljon tankar snurrar i skallen... ber för dig finaste gumman 😘😭😭

Likes

Comments

Jag är i desperat behov av tips på vad jag ska använda för schampo/balsam/inpackning för att motverka att mitt hår blir flottigt så snabbt efter en tvätt eller i värsta fall knappt känns rent och fräscht efter en tvätt.

Jag har nyligt varit hos frisören och gjort slingor som jag brukar, men när jag tvättat det efteråt efter senaste besöket känns håret verkligen BLÄ! Jag vill ju att håret ska kännas rent och fräscht å att slingorna ska framhävas när det är nytvättat men nu känns de inte alls roligt. Vad hände undrar jag? Jag kör just nu med Kerastase schampo o balsam samt inpackning som ja använder ca 1 gång i veckan. Tidigare använde jag Maria Nila men bytte då den frisör jag gick hos tyckte att mitt hår var torrt. Men frågan är om Kerastase gör jobbet så mycket bättre?

Gick till ICA tidigare och handlade schampo/balsam (från Loréal) och en olja för topparna/längderna, som en snabb lösning, sen om den var bra vete tusan. Känner bara att jag måste kolla om det blir nån skillnad till det bättre eller vad som händer. Blir att knalla in på LYKO/KICK´S vid första bästa tillfälle och rådfråga helt enkelt.

Mitt hår har alltid haft förmågan att snabbt bli flottigt men när det är samma känsla även efter duschen blir man ju lite undrande...?

Så jag söker alltså efter produkter som motverkar flottigt hår och det ska även vara anpassat för färgat/slingat hår.

Likes

Comments

Jag fick tips om dom här fleece koftorna från Engelsons via ett konto jag följer på Instagram. Jag har aldrig haft särskilt stort intresse för dom då jag alltid tyckt liknande modellen som tex Stadium outlet haft sitter som en säck på en. Jag är allergisk mot kläder som sitter helt fel både i storlek och form.

Nåväl, jag klickade in på Engelsons sida och kikade, fann 2 olika modeller och beställde ett gäng, la ingen större vikt på förväntan utan tänkte att passar dom och känns som ett bra köp så blir jag nöjd och glad, passar dom inte eller att det är nåt som känns minsta fel så skickar jag bara tillbaka. Och jag blev faktiskt förvånad över hur fint dom satt och hur sköna dom är - bara ett litet misstag och det var att en av dom var felmärkt med storlek 38/40 (jag beställde 34/36 på alla) och den var som en säck på mig så tyvärr fick jag returnera en. Men dom övriga 4 behöll jag nöjt!

Nu har jag även beställt en till i turkos, tänkte först att det inte var min färg i just den nyansen men så insåg jag att den var så härlig och kostar bara 249 kr så det gick inte att motstå. Beställde innan det är för sent då ena modellen (dom på bilderna ovan) sålt slut snabbare än väntat. ÄLSKAR DOM! :D

Likes

Comments

Jag har intagit sängläge och tittar på Wallander efter en grymt skön dusch! Nu väntar en ny vecka och jag vill redan ha fredag, den här helgen gick inte alls som planerat. Vi som skulle rensa garderober och fira min mamma i efterskott fick skjuta på det istället. Hoppas på att energin hittar tillbaka och att vi får gjort mer under veckan och nästa helg.

Natti natti ♡

Likes

Comments

Dagens planer var att rensa i våra fasta garderober här hemma, samt eventuellt gå igenom klädkammaren en sväng, men det blev inte som tänkt. I stället kom huvudvärken på besök för min del, som ett rak höger i ansiktet så jag intog soffläge och slockna någon timme och så var den dagen nästan förbi. Vi försöker ta nya tag i morgon och hoppas på en bättre dag, tvättstuga, fira mamma i efterskott och säkert något mer står på schemat.

Hoppas ni andra haft en bra dag och får en bra kväll! : )


Likes

Comments