Header

Mat & Godsaker

När jag ändå ligger och grubblar/nattsuddar kan jag ju lika gärna visa er vad midsommar aftons middags meny bjöd på - grillad oxfilé, grönsallad, grönsaker, grillade champinjoner, beasås, potatishalvor och grillad tomater med Västerbottens ost. Kom på mig själv med att jag bara lagt upp på Instagram men inte här, så bättre sent än aldrig var det va! :-)

Nu ska jag försöka lägga hjärnspökena åt sidan och försöka sova så jag får en bättre natt inatt och förhoppningsvis känner mig piggare imorgon. Godnatt :D 

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

I dag förmedlar Casper hur vi båda känner oss idag, säkert dom andra här hemma med. ;)

Nu är det nära en 4 veckors finfin semester, jag har 3 arbetsdagar kvar att ta mig igenom innan det är dags för semester då jag tagit ledigt fredag också, så får en dag extra tillgodo. Ska till frisören på fredag morgon, tycker att det är som skönast att göra bort sånt på morgonen om man har den möjligheten så det sker ju inte alltför ofta annars. Så just nu är det nedräkning på hög nivå som hägrar. Får se hur länge jag jobbar på torsdag, om jag kör hela dagen eller inte. Måste i alla fall komma ihåg att ändra min inloggning på datorn på jobbet det sista jag gör innan jag går eftersom det byts ut om 14 dagar och det blir lite svårt att komma in i datorn när jag är tillbaka utan att börja ringa efter supporten.

Hoppas även på att kunna få cykla nu sista dagarna, är riktigt nöjd med att jag hittills sluppit bussen varje dag. Har åkt buss några få dagar när vädret varit mindre kul och laddat kortet med en reskassa på 200 kr och därmed sparat en rejäl slant mot vad det annars kostar för en 30 dagars period (640:-). Så nöjd över det är bara förnamnet.

Nu ska jag vänta in gubben som är på väg hem och har mat med sig och så blir det en skön dusch och tidig kväll ikväll, blev alldeles för sent igår känner jag... så idag har jag känt mig mysko typ. Dåligt med sömn och inte alltför bra matintag blir liksom pannkaka. :I

Likes

Comments

Inredning/Inspiration, Shopping till hemmet

Snart går vi från ek till detta i köksmöbler och ingen är nöjdare än jag! Köksbordet är en modell med iläggsskiva så det kan vi välja att ha mellan 140-180 cm långt. Sen ska vi bara hitta en mer passande matta & sånt där smått o gott så är vi snart i hamn. Detta är pusselbiten som jag känner saknats sen vi fick bytt golv, tapeter och fräscha upp skåpluckorna. Känner på mig att det här kommer bli superbra och jag har ju sällan fel när min inrednings hjärna startar ;)

Likes

Comments

Minibus ♡

Nu har det gått en hel vecka sen Casper tog plats i klanen och det går faktiskt riktigt bra. Kom hem med honom närmare 22 i fredags kväll och tidigt på lördag morgon var det bus för hela slanten! Han spinner bara man tittar på honom, trampar och kurrar oftast samtidigt. Det ser ut att vara väldigt uppskattat med ett litet yrväder för våra äldre pälsbollar. Än så länge inga olyckor (att någonting gått sönder osv..). Han är världsbäst på att gå på låda, vill mer än gärna vara med & hjälpa till både när man ska sopa upp sanden utanför lådorna & när man ska städa rent i dom. Upplever honom som ganska lugn och harmonisk även om han i perioder far runt som en virvelvind. Natten till igår onsdag vakna jag av att han krupit in i mitt påslakan och jaga och bet mina tår & fötter, så nu har han fått smeknamnet piraya (förutom minibus) - världens sötaste piraya! ;)

Likes

Comments

Allmänt

I dag efter jobbet åkte vi och köpte mig en turkos baden baden stol med tillhörande avlastningsbord för dryck och liknande & i samma veva fann jag av en slump 2 st gudomligt fina ljusstakar, dom ska troligtvis få bli vita med tiden. :)

Likes

Comments

Minibus ♡

I går kväll hämta vi hem minibuset och vi tycker det går riktigt bra. Han sover, busar, inspekterar sina kompisar, äter och skiter så vi känner att det rullar på fint. Han har sovit med husse inatt och på morgonen snodde han storkatternas mjukmat framför näsan på dom.

Världens goaste gostroll, spinner/kurrar, trampar & sover samtidigt. :)

Likes

Comments