Godmorgon!

Sitter för närvarande och käkar min älskade gröt. I vanliga fall brukar jag äta frukost lite senare, mellan 08-09, men då jag ska jobba idag, gick upp 06 och har rast först 9.30 kände jag att det var lika bra att käka nu, annars lär jag ju hinna svälta ihjäl. ;)

Idag är det som sagt lagerarbete som gäller, vilket är ett av mina tre extrajobb utöver studierna. Det låter kanske mycket, men jag har turen att kunna styra hur mycket jag jobbar utefter hur mycket jag har i plugget. De enda fasta tiderna jag har är tisdagskvällar och cykelpassen varannan måndag. All extrainkomst är ju guld värt, men det är viktigt för mig att plugget alltid är prio 1 i förhållande till jobb (och träning).

I eftermiddag vankas ett pass på Iron Works, BÄSTA gymmet! Har inte varit där sedan i söndags nu så ska bli riktigt gött att få köra ett pass där.

Ha en go dag! :)

Solen skiner över Götet. Även om det än så länge är kyligt ute lär det bli en fin dag. Solen gör mig på så bra humör!

Likes

Comments

Precis klar med matlagningen och nu har jag matlådor för de kommande dagarna. Passar också på att käka lite innan Sebbe kommer hit och ska kolla på lägenheten. Flyttade nämligen hemifrån i början av april, och han har inte varit här ännu.

Blir inte superlänge eftersom jag ska upp och jobba på ett av mina extrajobb imorgon, på lagret. Men all tid med underbara vänner uppskattas, dessutom har vi en del att snacka igenom. Eller ja, han snackar nog mest, och jag lyssnar. När det gäller vänner dras jag ofta till "talkers", då jag själv gärna tar rollen som lyssnare. Annars blir det för tyst liksom, haha! Jag pratar när jag har något att säga, är allmänt dålig på kallprat. Nu ska jag faktiskt springa ut och möta pågen så han inte går vilse... ;)

Kyckling, ris och ägg till middag, standard. Älskar det! Får välja annat på kostschemat, men av både ekonomiska skäl, för att jag är jäkligt lat och tycker det är tråkigt att laga mat brukar det landa i just ris och kyckling. Mängden väljer jag att inte skriva ut då det är irrelevant, vi är alla olika med olika behov. :)

Likes

Comments

Blogga? Jag? Ja, så har det fått bli. Jag känner ibland behov av att skriva mer än bara några rader till en instagrambild. Jag känner behov av att få uttrycka mig i ett forum som är till för alla att ta del av, både anonymt och aktivt.

Med texter kan man skapa olika känslor. En del texter inspirerar läsaren, andra fascinerar. En del kanske rent ut av irriterar och provocerar den som läser raderna. Det viktiga för mig är dock alltid att det det jag skriver är äkta;. Även om jag inte alltid kommer utlämna allt, vill jag skriva för att jag känner behovet av det, och för att jag tycker det är kul att dela med mig. Jag har alltid varit bättre på att uttrycka mig skriftligt än muntligt. Musiken har också varit ett viktigt sätt att sätta ord på vad jag känner och just texterna i låtarna är det jag nästan alltid lägger stört vikt vid.

En del inlägg kommer vara av en mer vardaglig karaktär, medan andra blir djupare. Jag hoppas att ni kommer få en rättvis inblick i mitt liv och kanske bli inspirerade till att följa era drömmar och utvecklas; oavsett om det gäller träning, personlig utveckling, utbildning eller att bara våga.

Ta hand om er!

Likes

Comments