View tracker

En del dagar är tunga, några såna har det varit nu senaste. Men jag vet ju att jag inte är ensam. Och jag tror att det finns något som väntar längre fram, det får vi inte glömma <3 

Något som hjälper mig mycket är musiken, och igår fick jag ett tips av Sean. 
Nightmares - Billie The Vision And The Dancers
Lyssna på den, älskar den

Likes

Comments

​Min frukost-lunch idag. Har nämligen varit hemma hela dagen pga feber & halsont. Blir lite arg på mig själv att jag alltid vägrar att slappna av, tillåter inte mig själv att bli sjuk eller koppla bort saker. Får istället ångest över saker jag inte kan göra något åt. Men har lyckats tagit det ganska lugnt, har sovit mycket och kollat filmer. 

En till sak jag blir arg över är att det typ inte är accepterat att vara hemma från skolan när man har ångest. Människor som verkligen vet hur det känns att må så fruktansvärt dåligt psykiskt förtjänar att få ta en dag hemma lika mycket som någon med en förkylning. Kom ihåg det!! Ni är bäst

Likes

Comments

Senaste

Hej på er! Just nu är jag så väldigt trött att jag inte ens vet vad jag skriver. Tror jag håller på att bli sjuk. Mina senaste dagar har bestått av träning, dans, plugg, sång & inte så mycket sömn. Det är en väldigt hektisk period just nu och mycket måste göras hela tiden, vilket ger mig en slang av presentationsångest. Gillar det inte. Men man får ta en dag i taget. Hoppas på en rolig helg!!! Snart

Likes

Comments

Hej måndag. Idag har jag varit fett dålig på att ta bilder men lyckades knäppa en på Ebbis och vår goda mat som Ebba lagade. Det var någon slags thatmat, kyckling, ris, ägg, grönsaker, soja osv. JÄTTE-gott verkligen. Blir igen.

Annars idag har vi inte gjort något speciellt, pratat om livets goda och onda ting, kollat på One tree hill och ja, ätit. Vi har det bra tillsammans jag och Ebba <3

Likes

Comments

​I fredags firade vi Moa som fyllt år. Hon hade ett jätteroligt koncept då man va indelade i olika lag och skulle fixa det godaste drinken och bjuda alla på. Många goda och en del mindre;))) Senare drog vi oss mot WELO. Riktigt lyckad lång kväll med roliga människor, VIP och mycket dans. Så det ska vara.

Likes

Comments

Hej söndag!!

Idag har jag varit på badhuset jättelänge. Både motionssimmat, åkt rutschkanor & bastat, bubbelpoolat. Det va väldigt skönt och hoppas på lite träningsvärk imon för är heelt slut just nu. När jag kom hem möttes jag av mysigaste söndags-fikan som mamma fixat. Mums.

Just nu gör jag inte så mycket, letar lite ny musik och kollar gamla bilder. Ikväll kommer Hanna och gör mig nattsällskap, vi ska fixa lite saker, prata om livet, äta kvällsmat och bara va. Imon är det ny vecka. Heja oss, 151 dagar kvar.

Likes

Comments

Livets vänner

Ikväll skålade vi för vår älskade Fanny, en toppenkväll till 100%.
Förövrigt idag så har jag dansat två danspass och gått på stan med Hanna & Max för att fixa lite inför Moas 19års party imon. Så taggad!!!!! Att det redan blir helg imon känns fantastiskt, behöver helg hela tiden känns det som.

Likes

Comments

Idag har varit en produktiv dag, gillar sånt. Då kan jag somna med gott samvete.

Har varit i skolan, jobbat med gymnasiearbetet, lagat middag, sökt jobb i en annan stad (iih), varit med Hanna & Maja och tränat. Supero.

Likes

Comments

Är så himla förväntansfull och taggad inför framtiden. Har alltid haft problem med att leva i nuet, tänker alltid bakåt eller framåt men just nu kan jag inte hjälpa det. Framtiden är det enda jag tänker på typ. Har så mycket saker jag vill göra och nu närmar vi oss ännu mer hela tiden. EN termin kvar!!!(???) 155 dagar. Sen får vi göra exakt vad vi vill. Och jag vet vad jag vill iiiiiih. Träffade Caisa igår och vi diskuterade mer om vår resa vi vill göra tillsammans, det är så skönt för vi tänker så lika och har samma bild framför oss om hur det kommer vara.

Ska dock verkligen ta vara på dessa 155 dagar som är kvar, har trotts allt världens bästavänner som man inte längre kommer spendera varje dag med.

Men är SÅ redo för framtiden och vad den har att erbjuda.

Likes

Comments