​Hallo, min hals är fortfarande paj så vad är bättre för den än glass, te och dessa finisar?? Sen hämtade min vardagshjälte Moa mig. Nu är jag hemma och ska ta en dusch och sen sova, ska bli så fantastiskt nice med helg imon. Varje cell av mig längtar efter varje helg och varje lov hahaha blöö

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, som många andra är jag ett big fan av musik. Skulle aldrig falla mig in att gå, åka, träna, chilla, dansa, sjunga, gråta, festa eller något liknande utan musik. Så här har ni lite av mina favoritlåtar just nu. Lägg in dom i listan

Jag är även ett fan av mellis, här är ett tips. Jättegott!!!! Passar alla för den är (som alla oatlys produkter) vegansk och (såklart) laktosfri. Det är som en "shake"/smoothie, fast i lösfrom. Finns i olika smaker och denna är min favorit eftersom jag gillar när det är ganska surt. Perfekt mellis och finns i vanliga mataffärer.

En ny dokumentär har kommit till Netflix och jag råder alla att kolla på den. Det handlar om två olika "fall", ett om Audrie och ett om Daisy. Båda två blir sexuellt utnyttjade på fester, där killar tar kort på dom när de är nakna och medvetslösa och lägger ut/visar bilderna. De får inget stöd av varken staten eller kompisar och fallen läggs ner, och ett av fallen slutar riktigt illa. Här får man se och höra deras historia. Jättesevärd och viktig.

Likes

Comments

Idag har det varit mitt favoritväder. Älskar när det ser lite deppigt och grått ut + fina löv

Hade en väldigt kort och soft skoldag och skulle egentligen till min sångpedagog men eftersom jag är sjuk så sviker rösten. Så istället mötte jag upp min klippa Matilda och åkte hem till henne. Vi har ätit och pratat massor och nu har jag tvingat med Matilda på att skaffa en blogg, så vi ska lösa det (TJOHOO). Och så ska vi hinna med en del plugg också. Idag är en bra dag!!!!!!!!!!! 

Likes

Comments

Låg i min säng och såg youtubeklipp och tänkte sova, så slängs min dörr upp och så springer dessa in, blev så jäääävla rädd men GLAD. Alltså sånt här är så himla värdefullt. Hade precis pratat med Hanna om chips och ba vips så är dom här med det!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love you

Likes

Comments

​Jag var så himla sugen på pizza förut och lyckligtvis var pappa också det, så vi passade på när mamma var borta att köpa det. Mmmmm Al Fhungi gör mig aldrig besviken. 

Likes

Comments

Idag är det söndag. Hatar mig själv lite för att jag är så himla rastlös och aldrig bara kan stanna upp och andas och inte göra någonting, som att till exempel dricka te och se på film som jag sa igår att jag ville. Satt här hemma och nästan grät för jag hade så tråkigt, och jag vet att det är nyttigt att ha tråkigt ibland men.jag.kan.inte. Så för att göra nåt produktivt så hjälpte jag till en del här hemma i trädgården och sen åkte jag ut och övningskörde i 2 timmar då mormor och morfar följde med. Känns som vi åkte genom hela Värmland typ, och så stannade vi och köpte glass. 

Nu är vi här hemma igen och ska strax dricka kaffe, det behöver mitt trötta huvud

Likes

Comments

Har haft en jättemysig kväll i Örebro, kom hem nu precis. Vi gjorde inget speciellt men det har varit jättekul, underbara vänner!!!!!!!! Verkligen såna som det inte spelar någon roll vad man gör för det blir alltid nåt bra och roligt av det ändå. Så trots att jag blivit lite sjuk nu igen så det va skönt med en slö lördag samtidigt som jag ändå gjort nåt. 

Imon vill jag slöa ännu mer, vill se filmer och dricka te. Men vi får se hur det blir med det hehe, nu ska jag sova (på riktigt denna gång) G00DNIGHT

Likes

Comments

​4 MARS SES VI BABYYYYYYY 

Likes

Comments

Nu har vi skålat för världens bästa människa som fyller år. Nämligen mormor. Tycker om när mormor och morfar kommer på besök och nu ska vi dela fredagskvällen ihop för en stor middag. 

Senare åker jag nog till Amanda, är ju så hemskt sällskapssjuk. Är i behov av en underbar helg så ska göra mitt bästa. 

Likes

Comments