Header

Det är nu 4 dagar kvar till flytt, kan inte förstå det, jag kan inte säga att jag tycker att de gått fort, känns som vi väntat en evighet på detta, men nu är de dags att börja packa våra saker här hemma och bli sambos på riktigt i vår köpta lägenhet som vi kämpat och sparat till.

Kl 08:30 på fredag får vi vår nyckel och blir Huddingebor🎉🎉🎉


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Frånvaron dem senaste dagarna beror på för lite sömn

I förrgår började jag känna en annorlunda känsla i kroppen, jag fick en känsla av att min förlossning närmade sig, inge tecken vara särskilt klara men jag hade haft en slags ilande/molande smärta och ett starkt tryck nedåt och så har jag inte känt innan, jag och Robin låg i soffan och kollade film då de började komma och tillslut gick vi och la oss för vi skulle upp hyfsat tidigt för att börja fixa inför flytten för kommande veckan och Robin skulle även jobba.

Nu började de komma värkar också, men jag tog alvedon och en vetekudde och ringde och prata med mamma, medan jag hade de här trycket nedåt så hade jag så svårt att avgöra om de var värkar eller inte.

Jag ringde till förlossningen för att rådfråga och första gången så sa dem att jag skulle vila, vilket jag redan hade gjort, andra gången jag ringde så hade jag ännu ondare och försökte vara uppe och gå. Tredje gången gillt jag ringde hade jag ont på riktigt och barnmorskan tyckte att vi skulle komma in, ingen slempropp eller vatten har gått men mina värkar hade verkligen blivit mer intensiva och dem kom med tätare mellanrum.

Väl här hemma har jag haft ont från 10:00 och Robin åkte till jobbet runt 10:30 satt jag här hemma och grät för de gjorde så ont, svärmor var här hemma och hjälpte mig och masserade ryggen när jag hade jätte ont. Vid kl 3 kommer Robin hem och då åker vi till Södertälje sjukhus då Huddinge var helt fullt. Bilfärden gick bra tills i slutet då hade jag förbannat ont och satt i stort sätt och skrek.

De här kändes som ett slag i ansiktet att jag inte var öppen alls, min värsta mardröm, att bli hemskickad för man inte öppnat sig, och så blev det. Fick åka hem med sovdos och bricanyl som hjälpte mig kl 3 inatt så denna natten blev väldigt lång och idag har jag inte känt någonting?

Falsk alarm.

Nu är de bara vila igen och vänta in vår pojke, vi är redo men de var inte han igår.


Likes

Comments

​Jag vet inte om de är vädret eller hormonerna som gör att jag är såhär trött, jag vill bara ligga och sova hela tiden och helst av allt vara ifred från omvärlden. 

Kanske är helt normalt att känna så nu i slutet av graviditeten men de är ju verkligen inte likt mig att vilja vara ensam. Jag har inte särskilt stor aptit är typ bara sugen på snickers just nu😅 Det är mkt näring i det 😉

Ska väl försöka ta mig ner snart och ta mig en dusch sen vila ännu mer eftersom kroppen verkar behöva det. En tjejkompis slempropp gick idag och hon berättade hur allt kändes, att hon hade jätte ont och hade spytt massor så nu är hon inne i latensfasen och jag är så nyfiken på hur allt kommer bli för oss samtidigt som jag är lite orolig att de ska hända samma dag som vi flyttar (vilket inte får hända) en av mina närmsta vänner har just flyttat med en liten bebbe på 2 månader och de är de sista man känner för att göra med en nyfödd. 

Håll tummarna för mig kära vänner ❤️

Likes

Comments

Klarblå himmel och gassande sol det tackar vi för 🙏🏻 Försöker fånga de sista av solen nu innan hösten/vintern börjar ta fart. Springer runt osminkad nu i min morgonrock här hemma och tvättar alla sängkläder och kläder. Lillens kläder är också tvättade och klara.

Lite tips för vad man borde ha med sig i förlossningsväskan till sig själv? är man ens sugen på något när värkarna sätter igång?

Hej så länge 💗

Likes

Comments

V24

V25

V31

V36

V37

Så häftigt att se hur mycket kroppen förändrats under hela graviditeten. Man tyckte man var jätte stor i v24 haha och det var man ju verkligen inte om man jämför med nu.

Frågan är hur fort man kommer tillbaka till sin normala form? Kroppen är fantastisk.

Likes

Comments

Haft en helt fantastisk helg med mina underbara tjejer, och jag har mått oförskämt bra för att snart gå in i vecka 38 och fullgången graviditet.

Vi beställde hem pizza, spelade spel, och spelade även Beerpong, får man säga att man var lite sådär småsugen på att dricka nu efter 9 månaders graviditet? Jag är så jäkla rik på livet, jag har så fina vänner och även om inga av mina närmsta vänner har barn så känner jag hur fina dem är mot mig hela tiden, dem är helt fantastiska.

på tal om att jag haft en sån bra graviditet så har jag börjat känna av väldigt mkt sammandragningar/förvärkar så idag har vi ringt fram och tillbaka i omgångar till förlossningen. Jag försökte duscha, ligga med vetekudde, tillslut somnade jag och de gick över lite så vi avvaktade med att åka. Då dem misstänkte att jag hade urinvägsinfektion sist jag var inne så fick jag antibiotika som jag slutade med igår och nu kom smärtan tillbaka så vi blev lite oroliga, men nu är de bara 2 dagar till fullgången graviditet så dem stoppar inte förlossningen om den sätter igång.

Ligger i soffan nu och tittar tv och vi forsätter att avvakta.

Likes

Comments

Det blev en heldag ute i skärgården med två av mina favoriter och vädret var verkligen så bra. Vi prickade helt rätt dag att åka på. 

Blev nog en av dem sista dagarna med denna värme så vi njöt till fullo med sol, bad och åt massa gott. 

Nu är 3 trötta tjejer påväg hem. 

Likes

Comments

​Det kliar i mina fingrar när de kommer till inredning, har velat köpa så mycket saker till vår flytt men fick ta en paus i allt shoppande och vänta tills vi flyttat in för att se lite vad som passar, nu är de endast 2 veckor kvar (!!!) 

Aldrig varit såhär taggad på något, äntligen flyttar vi in i vår lägenhet som vi väntat på i över 1.5 år 🌸

Likes

Comments

Hej.

Hela helgen har i stort sett bestått av regn känns det som, har varit i Nynäshamn på Robins sista folkracetävling för i år, och hela finaldagen idag har de bara regnat, Nu är Robin och lastar av bilen som han flck behålla och kommer ha till gotland nästa år. Wiiii!

De slog mig att de är över 5 år sedan jag och Robin träffades första gången på denna tävling, jag var 20 och han var 18 och nu sitter vi här med lägenhet och snart ett barn tillsammans.

Jag är helt slut i både rygg och övriga kroppen, ligger nerbäddad med vetekudde i soffan och bara myser. Nu är det mindre än 3 veckor till flytt och jag börjar bli nervös om något kommer sätta igång innan? Man vet ju aldrig, är så himla förväntansfull nu.


Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw