I fredags hade mamma och jag "ensam tid", pappa åkte på en liten tripp ner till Helsingfors så vi bestämde oss för middag vid Amarillo och sedan hälsa på mommo. Resten av kvällen tillbringades framför tv.

I lördags var jag med mamma av och an till stan. Fyndade dessa två t-skjortor och sedan gick vi en snabbis via Arnold´s på varsin munk. Var sjukt länge sedan jag åt en sådan så det var super gott för stunden men efteråt mådde jag nästan illa.. Blev som en sockerchock.

Efter det hämtade vi pappsen från tåget och på kvällen blev det utgång med Jessica. Kan sumera att helgen har varit helt super!

Likes

Comments

Var med Jessica på min första halarmatch förra torsdagen, tyvärr förlorade sport. Tror jag ger någon otur , för varje gång jag har varit på deras match under de senaste åren har de förlorat. Men kul var det trots deras förlust.

Likes

Comments

Sedan vi kom hem från Spanien har jag bara kunnat träna en gång. Efter den gången blev jag sjuk och hade feber nästan en vecka. Nu efter en lång vila försökte jag vara smått aktiv på gymmet. Tog det väldigt lugnt, så jag inte skall gå och bli sjuk direkt igen.

I morgon har jag tentamen och jag har försökt läsa hela dagen men känns verkligen inte bra!! Kommer gå åt skogen fast man tänker positivt..

Likes

Comments

Förra veckans torsdag hade vi en så kallad Vasa-dag. Vi var på medietanken 2017. Intressant men ändå smått onödig dag. Var totalt slut, hade varit ut på onsdagen och kommit hem sent, eget fel i know.. men vill man leva lite studielivet och ännu till min sista vår jag studerar så är det helt okej. 

I helgen har jag pluggat till en IT uppgift och försökt plugga till tentamen.. Dock går pluggade av tentamen inte så bra eftersom ämnet är ENGELSKA. Har alltid haft svårt med andra språk än svenska så jag ser verkligen inte framemot den här tentamen. Men det är bara att bita i det sura äpplet och göra så gott jag kan! 💪

Likes

Comments

De första dagarna var det ingen strålande sol eller så varmt. Vi promenade mycket och firade in det nya året på bästa sätt! Åt tre rätters middag, bra underhållning och kollade på raketerna.

Nyårsdagen började mindre bra... Solen kom fram och brände förstås hela mitt ansiktet och andra små ställen.. Brukar aldrig bränna mig men nu är det andra gången i rad då vi är som jag gör det. 😒

På måndagen var vi några timmar ner till beachen och sedan runt 14-tiden åkte vi tillbaka till hotellet. Hann sola lite och sedan inväntande vi Paake som kom från Stockholm. När han hade kommit beställde vi lunch. Efter det blev det poolhäng.

​Var en sjukt avkopplande resa och en super start på  2 0 1 7 🎉

Likes

Comments

Likes

Comments

Har haft en underbar helg och start på julveckan. Har fått ha Moa hela helgen tills idag. Varit mycket mys + peppning att göra klart den sista uppgiften. Nu är alla uppgifter inlämnade och jag kan klappa mig själv på axeln för hur duktig jag har varit som har orkat med allt.. Har flera gånger under den här hösten tänkt hoppa av, men är stolt över mig själv att jag har klart det! 💪

Likes

Comments

Invigde jullov på världens bästa sätt. Myste med Hanna och lillkillen. Så roligt att få träffa dem varje gång, han kan verkligen charma 😍

Likes

Comments

Äntligen fick jag klart den långa uppgiften L Ä R S T U D I E, så i morgon ska jag lämna in den. Har verkligen varit en kämpig uppgift att skriva i en månad ungefär... Jag trodde jag var på bra väg när jag skrev lite varje dag under praktiken på den, men där trodde jag fel! Ute i sista minuten och det har varit många tåråar för att få klart den. 

Nu är det bara en tent kvar som är på torsdagen, den lär säkert gå åt skogen. Har bara på mig att läsa lite ikväll och några timmar i morgon. Har aldrig haft en dag på mig att läsa på tent, brukar alltid läsa minst 4 dagar påförhand... 

Likes

Comments

I söndags kl. 24.01 startade min gotta strejk. Fram till julafton ska jag hålla bort allt sött och gott. Är andra dagen som jag klarar av nu och är redan sugen.. Lär vara plågsamma veckor det här! Speciellt då lite sött skulle muntra upp en i allt kaos med allt pluggande. Fyra deadlines den här veckan och nästa vecka ser verkligen inte bättre ut + tentamen. Snälla någon ge mig kraft! Har satt upp ett strikt träningsschema nu under tiden jag ska gotta strejka men har redan fått skippa två träningspass eftersom jag har haft så fullt upp med uppgifter. Känns som att man inte kan ta paus ens några minuter för då missar man värdefull tid att få något gjort. Good luck to me!

Ser så sjukt framemot jullov och att få bara slappa! Fast jag längtar jätte mycket att få åka till Spanien så kan jag inte ens tänka tanken ännu hur skönt det faktiskt kommer vara.. 

Likes

Comments