Nio dagar kvar till dimissionen, lämnade in sista uppgiften i förrgår, kandidatavhandlingen är godkänd och sommarjobb fixat. Detta sommarlov kunde inte börja bättre än middag med Sandra och sedan vidare till Hanna för att mysa med henne och L.👌💃🎉😍🎓

Lyxa till det i morse med frukost på sängen. Var skönt att sova ut ända till halv tio, äta och nu har jag börjat småpacka ihop lite saker i lägenheten. Känns både underbart, skönt, konstigt men ändå lite sorgligt att nästa vecka ska vi tömma min lägenhet.. fast jag inte har varit så mycket här under mitt sista studieårt så känns det sorgligt att mitt lilla bo ska tömmas. Ska om en stund åka in till skolan för att printa ut min kandidat och lägga spiral på den sedan vidare till gymmet och runt 14-tiden börja köra hem mot Vasa igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Börjar vara en tid sedan senast nu. Har haft lite fullt upp med de sista uppgifterna som ska in men är glad jag har 2/4 gjorda så hälften kvar 👍 Har även jobbat, solat för första gången "i sommar" och varit till Jeppis för att hälsa på Hanna och L.

Nästa vecka blir det en tripp också dit för att lägga spiral i kandidaten och lämna in exemplar till Tritonia. Funderade även på att sova kanske en natt i lägenheten och försöka stor städa den efter att en massa arbetsgubbar har varit och satt in nya fönster, så det såg ut som ett bombnedslag där och det var smutsigt.

Tog en tripp in till stan idag och hitta min dimissions klänning. Blev jätte nöjd och den satt som en smäck! Super fin, kommer bara ett litet smakprov nu och hela klänningen syns först på dimissions dagen.

Likes

Comments

Var på lunchdejt idag med en efterlängtad vän, blev att testa för första gången på Fazer café, var riktigt gott och lär bli fler besök dit! ❤

Likes

Comments

Igår var jag en sväng till Jakobstad på en sista föreläsning till en kurs. Nästa vecka har jag två dagars föreläsningarna och det är även mina sista dagar i skolan. Tänkt vad tre år ändå kan gå snabbt men har ändå känts sjukt tunga och jobbiga under den gångna tiden. Hittade även ingen kurs för mina två sp som saknades så kommer att få en inlämnings uppgift som kommer motsvara de studiepoängen så jag blir klar i Maj. Känns otroligt skönt att veta att jag blir klar men innan jag kan slappna av allt för mycket skall dessa fyra uppgifter in.. Vilket blir en större utmaning då tiden är knapp och de är inga korta uppgifter.

Likes

Comments

Efter tre dagars kurs och lite sömn valde jag att ta lite sovmorgon i morse. Var skönt att kunna sova ut och känna sig som en ny människa. Vaknade kring 11 och blev lite sen frukost men skönt var det. Mamma och pappa har även varit borta hela helgen så har fått vara helt för mig själv, så inget som jag kunde väckas av i morse.

Hoppas alla får en fin söndag, här ska de pluggas! 💐

Likes

Comments

En stor tyngd lyfte från min axel innan påsk. Jag lämnade in min kandidatavhandlng, så otroligt skönt. Önskar att jag kunde pusta ut och påbörja sommarolvet redan men nope. Två intensiva kurser kvar + mina valfria studiepoäng som jag måste inskaffa. Har gått en kurs under tre dagar under helgen så nu är det endast 2sp jag saknar och försöker jaga kurser som någon annan desperat person. Jätte svårt att hitta och endera är de fullsatta eller så har de påbörjats redan. Så samanlagt har jag tre stora uppgifter jag ska ha gjort ännu + hitta en kurs och göra en uppgift till den också, så fyra uppgifter bara jag hittar någon kurs..

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag varit väldigt tyst. Har varit mycket just nu.. Haft det jobbigt, försökt få klart kandidaten, varit på kandidatpresentationer, haft egen presentation, ätit gott och firat PAMPAS 2017. 🎉

Kandidaten börjar jag snart vara klar med lite småfix ännu så skickar jag in den. Men har kvar en lång 20 sidors uppgift till en kurs + valfria studiepoäng som jag måste ha innan Maj. Dessa valfria studiepoäng är de som oroar mig mest, eftersom jag har varit så smart och lämnat dem till sista sekund innan jag just ska gå ut, fast jag har haft tre år på mig att samla dem.. Håller mina tummar att allt ska ordna sig och att jag får dem innan Maj så jag slipper att gå ut med mina "klasskamratar"!

Likes

Comments

Då allt känns bara för jäkligt just nu på alla plan.. Önskar tiden skulle spola mig fram till sommar så man slapp en del stress förhoppningsvis eller tillbaka till den här varma platsen. Vet inte riktigt själv vad jag ska göra för att bygga upp vissa saker just nu, mitt liv är upp och ner helt och hållet.

💔

Likes

Comments

Den fjortonde Mars fyllde jag 23 år.💃🎁🎉 Känner mig inte ett dugg äldre bara mer stressad över att vi är i mitten av Mars och snart har jag min kand presentation + vara opponent åt en klasskompis. En stressig helg och vecka framöver kommer det att bli.

Trevlig helg till er alla! 🎉

Likes

Comments

Skulle åkt till Jakobstad på en kurs idag men den blev inställd. Lite surt då jag var halvvägs då meddelandet kom att kursen blir inte av. Men det var bara att köra hem igen. 

Har försökt skriva sedan jag kom hem men det går trögt, kommit bara några rader framåt på flera timmar. 

Likes

Comments