Likes

Comments

Har haft en underbar helg och start på julveckan. Har fått ha Moa hela helgen tills idag. Varit mycket mys + peppning att göra klart den sista uppgiften. Nu är alla uppgifter inlämnade och jag kan klappa mig själv på axeln för hur duktig jag har varit som har orkat med allt.. Har flera gånger under den här hösten tänkt hoppa av, men är stolt över mig själv att jag har klart det! 💪

Likes

Comments

Invigde jullov på världens bästa sätt. Myste med Hanna och lillkillen. Så roligt att få träffa dem varje gång, han kan verkligen charma 😍

Likes

Comments

Äntligen fick jag klart den långa uppgiften L Ä R S T U D I E, så i morgon ska jag lämna in den. Har verkligen varit en kämpig uppgift att skriva i en månad ungefär... Jag trodde jag var på bra väg när jag skrev lite varje dag under praktiken på den, men där trodde jag fel! Ute i sista minuten och det har varit många tåråar för att få klart den. 

Nu är det bara en tent kvar som är på torsdagen, den lär säkert gå åt skogen. Har bara på mig att läsa lite ikväll och några timmar i morgon. Har aldrig haft en dag på mig att läsa på tent, brukar alltid läsa minst 4 dagar påförhand... 

Likes

Comments

I söndags kl. 24.01 startade min gotta strejk. Fram till julafton ska jag hålla bort allt sött och gott. Är andra dagen som jag klarar av nu och är redan sugen.. Lär vara plågsamma veckor det här! Speciellt då lite sött skulle muntra upp en i allt kaos med allt pluggande. Fyra deadlines den här veckan och nästa vecka ser verkligen inte bättre ut + tentamen. Snälla någon ge mig kraft! Har satt upp ett strikt träningsschema nu under tiden jag ska gotta strejka men har redan fått skippa två träningspass eftersom jag har haft så fullt upp med uppgifter. Känns som att man inte kan ta paus ens några minuter för då missar man värdefull tid att få något gjort. Good luck to me!

Ser så sjukt framemot jullov och att få bara slappa! Fast jag längtar jätte mycket att få åka till Spanien så kan jag inte ens tänka tanken ännu hur skönt det faktiskt kommer vara.. 

Likes

Comments

I går hade vi skola igen efter 3 veckors praktik. Var kul att träffa klassen igen, men tyvärr fick jag sådan grym huvudvärk sista föreläsningen. Skulle ännu till köra hem till Vasa igen och den bilresan var en plåga. Trodde mitt huvud skulle sprängas efter halva vägen. Ni kan ju tänka hur det är att köra över 100km med huvudvärk. Tyvärr fick jag inte bort värken på kvällen heller så blev inte så många timmars nattsömn i natt. Så jag trodde fel att värken skulle försvinna under natten men det gjorde den inte så stannade hemma idag för att försöka få den bort tills i morgon.

Känns lite sturt att huvudet ska börja bråka nu därför om bara 29 dagar åker vi till Spanien och jag har laggt upp en strikt träningsschema som jag inte har kunnat följa de senaste dagarna nu eftersom huvudevärken har hållit i sig några dagar.. Från och med måndagen ska jag också "gotta" strejka fram till jul, så utan gott i 24 dagar kommer bli tufft. Börjar vara några månader sedan jag gottastrejkade senast. Men eftersom träningen har inte gått enligt min plan så får jag så lov att hålla bort gott istället.

Likes

Comments

I fredags hade jag min allra sista praktik. Nu är det inte länge kvar till våren 2017. Massor med uppgifter, några tentamen och tillsist kandidatarbetet kvar. Efter det kan jag äntligen pusta ut efter dessa jobbiga och tuffa år.

Har varit underbart och skönt att få vara hemma nästan en månad i sträck nu. Men tur har jag bara ungefär två veckor skola kvar innan jag får jullov och får vara hemma igen 3 veckor.

Nu är det snart bara en månad kvar tills jag får verkligen njuta i en hel vecka också därför det är bara 33 dagar kvar tills vi åker till SPANIEN.


Likes

Comments


INREDNINGSPRYLAR
KLÄDER och PRESENTKORT

Likes

Comments

Då var den andra praktikveckan över. Idag höll jag för en liten grupp en uppgift där de skulle välja en karaktär, komma på ett nytt namn åt den och hitta på en sak karaktären tycker om eller gillar att göra. Efter det så skulle de tillsammans hitta på en historia/saga utgående från det som karaktären hette och gillade. Barnen tyckte det var jätte roligt och jag spelade även in deras saga och så lyssnade vi på sagan efteråt.

Likes

Comments