Då allt känns bara för jäkligt just nu på alla plan.. Önskar tiden skulle spola mig fram till sommar så man slapp en del stress förhoppningsvis eller tillbaka till den här varma platsen. Vet inte riktigt själv vad jag ska göra för att bygga upp vissa saker just nu, mitt liv är upp och ner helt och hållet.

💔

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den fjortonde Mars fyllde jag 23 år.💃🎁🎉 Känner mig inte ett dugg äldre bara mer stressad över att vi är i mitten av Mars och snart har jag min kand presentation + vara opponent åt en klasskompis. En stressig helg och vecka framöver kommer det att bli.

Trevlig helg till er alla! 🎉

Likes

Comments

Skulle åkt till Jakobstad på en kurs idag men den blev inställd. Lite surt då jag var halvvägs då meddelandet kom att kursen blir inte av. Men det var bara att köra hem igen. 

Har försökt skriva sedan jag kom hem men det går trögt, kommit bara några rader framåt på flera timmar. 

Likes

Comments

Länge sedan jag har bloggat nu men har haft fullt upp med att skriva och så har jag jobbat hela den här veckan på en avdelning jag har tidigare jobbat på. Trivs jätte bra med dessa små krabater och kollegorna är toppen. Ser framemot att jobba nästa vecka på samma ställe.

Trots att man gillar ställen man jobbar på så är det tungt just nu.. Den här veckan har verkligen inte varit i topp eller viljat mig något gott.. Gråtit nästan varje dag och varit väldigt känslosam.. Skrivandet har stått stilla, jobbet har tagit slut på krafterna och mycket andra saker. Jag önskar och hoppas det blir bra så småningom på ett sätt så jag blir glad och lycklig.

Likes

Comments

Eftersom både mamma och jag är lediga nu under sportlovet bestämde vi oss för att packa bilen och köra till Jakobstad. Vi ska vara över natten här och i kväll ska jag träffa Hanna och L.

I morgon ska vi gå på stan för lite shopping och äta middag på stan innan vi söker oss hem mot Vasa igen. 

Likes

Comments

​Fastlagstisdagen till ära bakade mamma fastlagstisdagbullar. Var jätte gott men åt alldeles för mycket så var helt stinn i magen på kvällen.. 

Likes

Comments

I söndags åkte mamma och jag ut på en skidtur på isen. Vädret var jätte skönt och solnedgången innan vi var hemma var otroligt fin. Är flera år sedan jag åkte skidor så hade ont i hela kroppen en till två dagar efteråt.. Men det var det värt!

Likes

Comments

I går var jag till Jakobstad för några timmar på skrivhandledning till kandidaten, påbörjade en paruppgift med Sandra och lunchade för andra gången i mitt liv vid Friends & Brgrs.

När handledningen var slut körde jag tillbaka hem, vilade lite, skrev lite på kanden och sedan gjorde jag mig klar för ollistisdag. Längre sedan jag har varit på det så det var kul. Brukar oftast ha skola/jobb följade dag så hälrigt att kunna få ledigt.

Har hunnit med massor idag på min lediga dag. Vaknade kring halv 11, kollade en film, redde upp i hela huset, tvättade och diskade, gjorde mat och skrivit på kanden. Resten av kvällen ska jag försöka skriva lite till och sedan bara ta det lugnt, därför imorgon blir det några timmar i Jakobstad igen.

Likes

Comments

I går började jag den här veckan med att åka ut på jakt efter mer material till mitt kandidatarbete. Efter några timmar ute på fältet hade jag tillräckligt och kunde äntligen påbörja lite mer att skriva. Känns som att få 70-80% klart av sin kand på två veckor ungefär kommer bli tufft! Vissa i klassen är klara eller halvfärdiga. Försöker sätta i en högre växel men jag har verkligen ingen motivation och har flera gånger funderat om jag ska skjuta upp den här sista tiden till hösten.. Har så mycket andra tankar som snurrar i huvudet så jag kan inte fundera på det jag borde egentligen fokusera på.

Likes

Comments

I fredags hade mamma och jag "ensam tid", pappa åkte på en liten tripp ner till Helsingfors så vi bestämde oss för middag vid Amarillo och sedan hälsa på mommo. Resten av kvällen tillbringades framför tv.

I lördags var jag med mamma av och an till stan. Fyndade dessa två t-skjortor och sedan gick vi en snabbis via Arnold´s på varsin munk. Var sjukt länge sedan jag åt en sådan så det var super gott för stunden men efteråt mådde jag nästan illa.. Blev som en sockerchock.

Efter det hämtade vi pappsen från tåget och på kvällen blev det utgång med Jessica. Kan sumera att helgen har varit helt super!

Likes

Comments