Header

Från klockan 10.30 till 16.00 idag så låg jag och Cassie i soffan, vi gjorde verkligen ingenting mer än att slappa. Och vet ni vad? Det är så okej det bara kan bli.

Man behöver inte vara så galet produktiv hela tiden, det enda man alltid ska vara produktiv med är sin egen hälsa. Om jag känner en dag att nää idag vill jag faktiskt bara ligga i min säng och kolla alla Harry Potter filmer som finns att streama, då ska du göra det ( sålänge du inte har något viktigt inplanerat just den dagen). Självklart ska man inte ta ett filmmarathon före skola eller jobb men ens eget välmående ska gå föra ALLT. Hur ska du klara av att någonsin vara produktiv eller bidra med något om inte du fungerar?

Det är viktigt att slappna av och bara njuta av livet, att slappna av behöver inte heller alltid innebära soffan hela dagen utan bara att gå ut och gå en liten runda med bra musik i öronen för att rensa tankarna. Det kan vara guld värt. Så ta hand om er nu och stanna upp lite då och då, har du inte sovit något under natten och haft pissigaste dagen någonsin i skolan så är det okej att missa en träning eller en fest eller vad som helst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår storstädade jag mitt rum och möblerade om lite, och idag blev det en liten spontantrip till kosta med mamma och pappa! Jag hittade sjukt fina ljuslyktor som ni ser på bilden samt en megagosig hoodie. Bäst av allt är dock ändå tavlan bredvid ljuslyktorna,

Kramis

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera bloggen...

Nu tror ni säkert att detta inlägget kommer handla om vilka måltider som är bra att äta mellan frukost lunch och middag. Men det ska det inte, det ska handla om att inte ställa för höga krav på sig själv och istället berömma oss själva för alla de små bra saker vi gör.

Jag skriver detta inlägg med egna erfarenheter, jag är en person som ställer väldigt höga krav på mig själv och när jag inte når mina krav för jag en rejäl dusch av ångest . För mig handlar det främst om min kropp och träning, jag har väldigt svårt att gå ner i vikt och det vet jag men ändå stället jag oerhört höga mål som jag inte når upp till och därmed mår rent ut sagt skit. Jag vet ju att jag inte är den enda som har detta problemet men ändå kan jag känner sig så galet ensam i det. Efter många olika försök att gå ner i vikt insåg jag att jag kanske inte kan få de resultat jag strävar efter, jag började istället fokusera mer på hockeyn och mål som är rimliga för mig att nå. Jag började sätta så kallade mellanmål eller delmål, jag har ganska totalt slutat sträva efter viktnedgång och istället börjat sätta mål att klara i hockeyn. Mål som jag genom envishet kan öva mig till och se stor skillnad, resultatet av detta har inte bara blivit att jag utvecklats på isen utan också att jag är nära de mål som jag satte på mig själv för ungefär ett halvår sedan.

Som sagt är detta det område där jag satt de flesta målen, men jag har vänner som har samma problem fast med skolarbete, kompisar, arbete, sociala medier och så vidare. Även fast alla har olika sorters problem så har vi ändå alla samma problem, vi inser inte själv att vi faktiskt bra är människa. Självklart ska man inte sluta sätta krav på sig själv för utan krav hade vi nog inte kommit någonstans, men att sätta flera mindre mål som är rimliga är viktigt. Bara att nå ett så litet mål som att få ett mer poäng på matteprovet än förra gången kan ge en värsta boosten som ger en mer energi och motivation att nå sina andra mål!

Så sluta nu bara se allt ni misslyckas med och lägg märke till alla bra saker ni gör för er själva och för andra, NI ÄGER


Likes

Comments

...Hur många gånger jag grät av lycka igår. Konserten igår var över mina förväntningar, Volbeat var sjuuuuukt bra live. Vi kom inte hem förrän ett dock och vi hade varit vakna sedan fyra så vi sov 10 timmar inatt...

​När vi väl klivit upp ur sängen och gjort oss iordning tog vi bussen till stan och åt en rejäl brunch på egg&milk. Nu sitter vi vid nordstan och väntar på bussen hem,

Kramis

Likes

Comments

​Imorgon klockan 05:17 sätter jag och Sanna oss på ett tåg mot Göteborg för att se Volbeat och ha det allmänt skitbra! Självklart var detta tvunget att firas så det blev taco torsdag, förhoppningsvis blir det mycket uppdateringar!!

Kramis

Likes

Comments

"Kollektionen #boobiepwr är ett samarbete mellan MADLADY och Hong Kong designerns Claudia Chanhoi. Illustrationerna som Claudia har tagit fram är helt unika och speciellt framtagna för kollektionen. Ett av syftena med #boobiepwr är att bidra till avsexualisering av kvinnokroppar genom att visa att kvinnokroppen kommer i flera former och färger. Att sedan sätta dessa motiv på saker som vi tittar på dagligen påminner oss om att vi alla är goda nog och inte behöver vara på ett speciellt sätt för att passa in. För det finns egentligen ingen form att passa in i. 

För varje såld vara går dessutom 10% till kampen mot bröstcancer
, vilket vi är väldigt stolta över att kunna ge!"

​Madlady's nya kollektion hittar ni här, den består av posters och muggar med det vackraste som finns som motiv. Kvinnan. Jag vill ha ALLT

Likes

Comments

Här kommer en liten sneak peak på dagens fotosession, de riktiga bilderna kommer tyvärr inte riiiiiktigt än,

Kramis

Likes

Comments