View tracker

Vardag

Dag 2 med fetaste mensvärken.... Gick hem vid 11 istället för 15.30 för jag kunde knappt sitta för att magen krampade så mycket. Jag gick på stan och köpte te sen gick jag till bussen. Där träffade jag Jesper. När vi kom till Robban så stannade vi på Coop å köpte pizza vilket var sååå gott! Sen låg vi bara i soffan tills resten av familjen kom hem.
Nästan hela kvällen har jag städat mitt rum men har nu en paus och kollar istället på fångarna på fortet. Imorgon vankas jobb så lär nog bli att sova ganska snart!

Likes

Comments

Vardag

Alltså att mensvärk kan förstöra en hel dag... For på gymmet och skulle köra biceps/triceps men kunde inte köra klart passet för fick så mycket kramper i magen. Så jag for hem och duschade och nu har jag bäddat ner mig i sängen. Så kvällen lär nog spenderad här.... Suck

Likes

Comments

Vardag

Jobbet igår gick hur bra som helst, jag hade kassa ansvar. Det var inte så mycket folk och det förstår jag eftersom att dom inte har slagit på varmbadet än. Ska jobba igen på lördag då har jag ansvar för själva badvaktandet. Jag var så trött när jag kom hem så jag åt lite mat och sen gick jag och sov.

Är ledig idag också så planen är att jag nu ska gå ut på en promenad och sen sätta mig mer med gymnasiearbetet och nån gång ikväll tänkte jag hinna fara och gymma.

Likes

Comments

Träning

Blev ett gympass på förmiddagen eftersom att jag är ledig från skolan idag.

3x10 Hantelrodd
3x10 Bänkpress
3x10 Latsdrag
3x10 Flyes
3x10 Good mornings

Jag körde övningarna "två och två". Körde t.ex. 10 Hantelrodd och sen 10 bänkpress. Sen vilade jag och så gjorde jag så 3 gånger. Efter jag var klar med styrkan så hoppade jag lite hopprep.
Nu ska jag gör mig iordning för första kvällen på jobbet. Är lite nervös men det ska nog gå bra!

Likes

Comments

Vardag, Träning

Efter en ganska jobbig dag på skolan beslutade jag mig för att fara på gymmet och köra ett pass. Blev ben/rumpa idag. Jag körde bland annat lite knäböj och lite andra övningar som jag inte vet vad dom heter. Efter gymmet blev det fruktsallad och en varm, lång dusch. Har även kommit på vad jag ska skriva om på mitt gymnasiearbete. Eller iaf vad jag vill skriva om. Men ska kolla upp det lite och se så att det finns tillräckligt mycket att ta upp. Har även kollat lite på UF som vi har börjat med nu! Allt börjar samtidigt....
Nu ska jag se lite idol och sen sova! Godnatt!!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Godmorgon! Är så himla ovan att kliva upp såhär tidigt men lär nog vänja mig ganska snabbt då jag kommer behöva göra det 3 av veckans 4 skoldagar. JA EXAKT 4!!JAG ÄR LEDIG PÅ TORSDAGAR. Fick faktiskt ett ganska bra schema den här terminen. 


Blev lite stressigt nu på morgonen då jag som vanligt tar lite för lång tid på mig att ta mig upp ur sängen. Så jag fick stress äta en macka och sen gå till bussen. Har långdag idag så kommer hem sent och sen blir det träning. Vet inte än om det blir handboll eller fotboll. Så dumt när träningarna krockar..

Och angående bilden kände jag att det behövdes en liten tb till sommarlovet då det för det första är måndag och för det andra var 3 grader när vi gick hemifrån imorse..

Likes

Comments

Vardag

Vet inte riktigt vad det är.. Jag är trött och hängig hela tiden och nu i helgen har jag till och med sovit massa på dagarna med ändå varit svintrött på kvällen.

I fredags var jag och gjorde ett simtest på badhuset och det gick ganska bra eller ja asså jag klarade det men jag hade velat vari bättre;) men iaf så ska jag nu få prov jobba några dagar på badhuset och om det känns bra efter det så har jag jobb där.
Igår så var jag å såg fotboll å sen så låg jag bara i soffan tills det var middag. Sen somnade jag medan Jesper satt å spelade. När han hade spelat klart gick vi och gjorde oss iordning sen somnade jag igen på en gång.

Idag är det enda inplanerade att jag har fotbollsmatch. Jag hopps av hela mitt hjärta att knät ska hålla den här gången. Känns som aldrig riktigt säkert då det ibland kan gå hur bra som helst och ibland går det inte alls...

Likes

Comments

Träning, Vardag

Blev en kvällspromenad efter middagen. Kände att jag ville inviga mina nya springskor. Så började med att springa 2,5 km sen så gick jag resten. Nu hade jag tänkt duscha och sen gå och sova. Är såååå trött.

Likes

Comments

Vardag

Sitter på bussen påväg hem nu efter första dagen på skolan. Blev ingen långdag precis. Vi gick igenom schemat och pratade lite om hur sista året kommer bli. Känner på mig att det kan bli ett stressigt men ändå kul år.

När jag kommer hem så ska jag å Jesper ta en promenad med Glory å sen bara ta det lugnt tror jag. Å senare ikväll blir det teorikurs på körskolan.

Likes

Comments

Vardag

Har just kommit hem till Jesper efter en biokväll med Emilia. Vi såg lights out och den var lika läskig som jag hade hört att den skulle vara.

Nu ska vi se idol och sen sova. Skola imorgon som jag måste försöka ta mig upp till;)

Likes

Comments