Godmorgon bloggen!
Jag kom hem för en liten stund sedan efter en härlig promenad med alla tre hundar och snart ska jag dricka en stor kopp kaffe och göra lite super tråkiga måsten här hemma. Det som är så bra med alla dom där tråkiga sakerna som man gärna skjuter på in i det sista, det är att det är så sjukt jävla skönt när man väl fått tummen ur och fått dem ur världen, haha! Men ja, man ska ju få tummen ur också.... Jag är ganska duktig på att hitta hundratals andra saker som jag inbillar mig är mycket viktigare än det jag egentligen ska göra, men det är bara för att vissa saker är så fruktansvärt tråkiga och jag skjutit på dom så länge så tänker typ att - en dag till spelar ingen roll. Jag ska idag försöka ändra på det. Eller vadå försöka, JAG SKA, haha....

Efter Frostas lilla äventyr igårkväll har jag också tänkt att vi ska träna lite inkallning senare idag, hon gav mig en liten påminnelse att vi legat på latsidan ett tag nu hehe. Jag ska också ta mig ut på en lååång promenad med alla tre hundar senare och stanna vid kyrkan så dom får springa och leka/bada vid bryggan där och sen försöka hitta en stig genom skogen som ska leda nästan precis nedanför här där vi bor, det ska bli spännande att se om vi kanske går helt vilse i skogen eller om jag faktiskt lyckas komma ihåg vart den gick.

But first, coffee!
Ha en superbra söndag kompisar, hörs sen!

Likes

Comments

Hej kompisar!
Vi har varit och åkt skridskor på ishallen idag, inte jag då hehe, men Majken och Jonas åkte en liten stund och sedan stack vi och handlade lite godis på ica innan vi for hem till Hoverberg igen!

När vi kom hem plockade vi med oss dogsen och gick ut och busade med dem på lägdan precis utanför, vi hann också med att leta efter en viss Frosta som kom på att hon ville ta ett extra varv helt själv i skogen. Men hon kom ikapp mig efter inte en allt för lång stund, men allt gick bra som tur var. Jag som fick en påminnelse om att träna extra på inkallningen, som det blivit ganska dåligt med senaste tiden...

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan fortsätta med allt som ska göras, fixa hundar, få till plats åt alla kläder inne hos oss och samtidigt hänga med majken och planetens bästa kille.

Vad hittar ni på godingar????

Likes

Comments