Hej!
Sista inlägget för idag, nu ska jag sova (snart). Min bästis Ebba sover här inatt, och imorn ska vi träna lite voltige på min bock på gården. Träningen idag gick bra, jag körde i alla gångarter idag och vi körde grundövningar idag, mest stående och fanor. Det gick bra! Jag körde på Viggo och Zlatan idag. Dom var jättefina men efter ett tag började Zlatan tröttna och kastade av en tjej, uäh! Tur gjorde hon inte illa sig såvitt jag vet;) sedan fick jag skritta av Viggo barbacka, mys! (Viggo på bilden)
Nu ska vi iallafall mysa lite till, sen sova. Hoppas ni får en bra sömn inatt!
Kramar carolina

Likes

Comments

hej igen!

nu har jag kommit till liv igen haha. jag drack en smoothie till frukost, hallon och mango smoothie, mums!

sedan gick jag på långpromenad med pappa, vi var ute i nästan en timme och gick, härligt! vi fick jättefint väder på det med, nu börjar mina vårkänslor komma iallafall, hur är det för er?

sen gjorde jag lunk, fläskytterfilé med pommes och sallad, det var okej. bara jag som typ aldrig blir nöjd med något jag tillagar/bakar haha? *prestationsångest tjej här haha*

nu ska jag ut och köra lite bockträning på gården, och försöka få lite sol på mig, haha. sen senare!

kramar carolina

Likes

Comments

godmorgon!

detta blitt bara en kort uppdatering bara, senare idag kommer ett lite längre inlägg om mig och hästarna. jag tänkte bara skriva lite om hur jag mår och vad jag ska göra idag. just nu ligger jag i sängen, nyvaken. haha, standard söndag. sen ska jag klä på mig, äta frukost och sedan ta en promenad till åsbo! sen vet jag inte riktigt vad som händer, men jag vet iallafall att jag har voltige träning idag! ska försöka få några bilder, videos tror jag kommer på min instagram. men vi hörs lite senare då!

kramar carolina

Likes

Comments