Hej mina hjärtan!
Just nu sitter jag på flygplatsen i Fort Lauderdale och väntar på mitt flyg hem till Sverige. Jag tänkte göra ett litet snabbt inlägg innan jag ska gå på planet. Jag var i Boca i dag och shoppade lite, som vanligt så va jag ju tvungen att gå in på Lush och jag kom ut med tre nya produkter som jag är taggad på att prova. Det är två masker som är för håret och ansiktet/kroppen och en läppskrubb. Jag tror att dem kostade $38 var och läppskrubben kostade runt $20 tror jag alla fall jag kommer inte ihåg exakt men det blev runt $90 så för mängden produkter var det ett helt okej pris.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll mina hjärtan!
Jag ligger just nu i sängen och pustar ut lite efter ett par långa dagar med plugg och finals. Min första semester på college är officiellt avklarad och jag är så glad att få åka hem och träffa mina vänner och min familj i en hel månad. Jag åker hem på lördag med pappa, som är här med lite jobbsaker så vi flyger från Fort Lauderdale till Köpenhamn på lördag. Min vecka har varit super stressig men jag lyckades ta mig igenom den och jag är super nöjd med både slutbetyg för denna semestern samt finals betygen så jag kan bara säga att min första semester har varit en succés. (Såklart så blev det sushi till middag ikväll vad annars är nytt)

Likes

Comments

Haha förlåt för att ni får en Snapchat bild hoppas det inte gör för ont i ögonen att se hund filtret. Jag har inte haft så mycket extra tid över till att blogga denna veckan eftersom att min tid går till pluggandet för mitt final imorgon och två nästa vecka. Jag är klar den 5 december och åker hem den 9de vilket är väldigt snart nästa lördag woho! Jag är så taggad på att komma hem och få se min fina familj och mina saknade vänner. Bloggen kommer inte vara super intressant denna veckan och jag ber om ursäkt men plugget får gå före dessa dagarna.
Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Jag fick med mig några tröjor hem från BlackFriday shoppingen i fredags. Jag har inte handlat på holistisk sedan 3 år tillbaka kanske haha. Men vi gick in en sväng eftersom att dem hade 50% av hela affären så jag hittade 2 axel tröjor för 200kr sammanlagt och dem va faktist jätte snygga på så jag är nöjd. Jag hittade två tröjor till på Forever och jag vet inte varför jag har dras till dem lite reglade tröjorna men jag tycker att det är så fint haha. Det blev inte jätte mycket shopping men jag älskar mina nya tröjor i alla fall.

Likes

Comments

Jag måste börja ta han om mitt hår lite bättre känner jag. Det är slutet men jag hoppas att med hjälp av mina nya produkter så kan jag få tillbaka mitt hår som det va innan jag började klippa det och färga det så mycket.

Likes

Comments

Som tur va så vann FSU igår mot Gainesville så det va kul! Vi gick på tailgates och kollade på matchen på telefonen när vi kom hem eftersom att biljetterna var slut när vi försökte köpa dem precis innan det började haha. Jaa sen så har vi ju en fin gruppbild som jag ville lägga upp men det fic k bli lite smileys på den eftersom att ja det där med att behöva vara 21..Vi hade det jätte trevligt men det är skönt att vara hemma igen och ladda upp för en ny vecka!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!
Igår så var det sista dagen l Miami för mig och Mariana. Vi åkte ner till South Beach och hade lunch med hennes mamma och shoppade lite. Jag får lägga upp bilder när jag kommer hem från Gainesville på söndag. Nu är hela gänget påväg till UF för tailgates och matchen mot FSU.

Likes

Comments

Thanksgiving var en succé med all god mat och roliga nya personer som jag fick träffa. Vi åkte och shoppade efter maten eftersom att Black Friday började igår. Nu är det dags för att göra oss färdiga för lite shopping i South Miami Beach innan vi flyger hem till Tallahassee igen.

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!
Förlåt för telefon bilderna men jag hade inre min kamera vid mig igår när vi kom till Miami. Flyget från Tallahassee landade runt 1:30 och Marianas fina mamma kom och hämtade oss och bjöd oss på lunch och fixade nagelfarna. Så himla kul att vara här nere igen i några dagar. På kvällen så träffade vi ett par vänner från highschool och det var super mysigt också.

Likes

Comments