Hej hjärtisar!
Jag börjar få sommar känslor nu! Kan inte vänta tills sommaren! ÅH det ska bli så skönt att få slappna av och bara spendera tid med familj och vänner! Saknar er alla jätte mycket bara 30 dagar eller något sånt 🙈💕

Likes

Comments

Hej hjärtisar!
Jag hoppas att ni har haft en fantastisk helg och att ni är redan för en ny vecka. Igår så blev det lite äventyr för mig och Melissa! Haha nä inte riktigt så spännande men vi bestämde oss för att ta en cyklerna som slutade med att vi cyklade i typ 2 timmar och köpte även smoothies på vägen. Har försökt komma igång mer med cykling och att springa istället för att bara göra en massa övningar. Sitter med skolarbete idag som jag måste få klart till imorgon och efter det så blir det ACT pluggning inför mitt prov jag har den 18 April. Sjukt taggad på att gå klart detta året och få komma hem för sommaren och ta det långt med vänner och familj. Aja så lugnt man kan ta det med college essays att skriva inför nästa år.

Likes

Comments

Hej hjärtisar! Jag hoppas att er påsk var en succé. Har lite rast just nu så tänkte slänga in ett litet inlägg innan min kemi lektion. Eftersom att vi inte hade någon skola igår så blev det en riktig slapp dag med solning och film kollande. Jag tittade på Love, Rosie och den va så himla bra! Ni får ta och titta på den.

Likes

Comments

Hey hjärtisar! Glad påsk får jag börja med antar jag. Det har varor full rulle dem senaste dagarna efter lovet. Vi kom tillbaka och gick 3 dagar i skolan innan vi fick påsklov. Jag och Melissa har legat ute och solat en massa och vi var även och såg den nya filmen "GET HARD" med Kevin Heart! Det är nog den bästa komedin jag har sett på länge. Vi var och chokladen hemma hos Nicole och vi bestämde oss för att ta en cykel tur haha. Typ första cykelturen jag har tagit sedan jag kom. Vad mer har mer hänt..jo, jag har blivit vegetarian den trodd ni aldrig skulle hända..inte jag häller...men det har bara gått 2 veckor så får se hur läge det håller. So far so good. Idag så blir det lite påskfirande och mys.

Likes

Comments

Hen hjärtisar!
Äntligen hemma igen efter en fantastisk resa. Det blev en massa skidåkning och vi klarade det ner för backarna utan att skada oss så det var en bra resa. Åhh tillbaka till skolan nu då. Tre dagar i skolan och sen har vi påsklov!! Det är möts och bra tycker jag i alla fall. Efter påsklovet så är det ca 2 månader av skola kvar och efter det så har jag avklarat ett helt år av highschool! Kommer tillbaka för senior year och förhoppningvis college efter det. Vi var och tittade på University of Denver igår innan vi åkte till flygplatsen. Jag kan verkligen se mig där.

Likes

Comments

Hej hjärtisar!
Vi var uppe i backen igår för första gången! Jag har inte åkt skidor på ett par år så det va ju lite små nervöst i början haha. Men som tur är så är min teknik fortfarande där. Jag hade glömt bort hur kul skidåkning kam vara om ens fötter inte gör ont och man håller sig på backar som man känner sig säker på. Imorgon så blir det en ny heldag med skidåkning så jag hoppas att det går lika bra då.

Likes

Comments

God morgon hjärtisar!
Jag hoppas att ni har en super bra söndag!
Det blev en mysig frukost nu sådär vid halv ett haha. Idag så blir det ingen skidåkning men vi ska och hyra allt vi behöver idag.

Likes

Comments

Hej hjärtisar!
Vi landade precis i Denver, Colorado! Det blir en härlig skidsemester för spring brake! Flygresan var helt okej det tog ungefär 4 timmar så det var inte alls illa.

Likes

Comments

Det blir Colorado för Spring break!

Likes

Comments