Lifestyle, Style

Hej fina!

I början av maj hade jag födelsedag och av mamma fick jag bland annat ett presentkort till Vero Moda. Förra veckan bestämde jag mig för att använda det då jag länge tittat på den underbara bomber "rocken" som syns på bilderna. Först kändes den inte alls som jag men nu är jag totalt förälskad i den, materiell lycka här hej ;) Nämen den är bara så somrig och passlig att dra på när det blir kyligare på kvällen!

Vad tycker ni? Nice eller bajs? 🌸

Klänning_Vero moda // Bomber jacket_Vero Moda/Only // Skor_Vans // Klocka_GHW // Ringar_I love me-mässan och födis present

Likes

Comments

Lifestyle, Fotografi

Hej fina ni! ❤

Jag vaknade idag kring sex då Pico vaknade och ville ut på kisi-promenad. Jag tänkte inte desto mer på vad klockan var utan mer på att endast gå en snabb sväng och sedan komma tillbaka in och sova, men det var så vackert ljus av morgonsolen så gick istället in och hämta kameran.

Jag har inte fotograferat på länge, vilket så klart märktes, men samtidigt var jag så genuint lycklig i stunden då morgonsolen värmde mig och ljuset var helt magiskt. Jag glömde för en liten stund bort all stress och oro och njöt för fullt av Finlands natur och av att få göra något jag tycker om. Så vad var poängen med detta inlägg? Joo, snälla ni, spendera tid i naturen och friska luften, gör saker ni verkligen tycker om, välj inte bort de sakerna bara för att klämma in något som inte är lika viktigt. För vem tar hand om ert välmående om ni inte själva gör det?

Hoppas ni alla får ett underbart veckoslut 💚☀🌸

Likes

Comments

Lifestyle

Hej,
det har varit en så tung vecka och jag hade verkligen inte förvänta mig en sådan start på sommarlovet..

Jag sov borta lördag-söndag natten och när jag kom hem märkte jag genast att allt inte var som det skulle med Pico. Eftersom det var söndag bestämde jag mig för att först nästa dag, på måndag ringa till veterinären. Väl hos veterinären gjordes massor med undersökningar om varför han bland annat inte åt och varför han var så apatisk. Nåh,efter många om och men kom man fram till att han har ett främmandd föremål (som visade sig vara en del av en boll) i magen. Efter operationen kom det fram att boll halvan hade satt fast väldigt hårt och därför skadat Picos mage mycket. Vi åkte hem till natten med gråten i halsen och höll tummarna att hans mage inte gett upp helt. Efter flera långa, stressiga och väldigt orosfyllda dagar verkar Pico äntligen vara på väg mot rätt håll, som tur är!

Ännu kan vi inte lita på att han kommer att överleva men de verkar vara på väg mot rätt håll. Jag är så orolig och hoppas så mycket att Pico blir bra, han är typ mitt allt ❤

I varje fall hade jag ett super veckoslut. På fredagen var jag tillsammans med mamma och fira en familjebekant som blivit färdig närvårdare. På lördag blev min kusin student och honom firade vi långt in på kvällen. Efter det åkte jag till Occe med en bunt vänner och senare drog vi till baren och dansade halva natten.

Likes

Comments

Hej,

jag ligger ännu i sängen för idag har jag ledig dag. Eller ledig och ledig, jag är på väg upp till Vasa för inträdesprov men inget jobb i varje fall. Igår hade jag en lång dag, skrev nämligen mitt andra inträdesprov så hela dagen gick åt till det. Den här gången var det ergoterapi som gällde och det kändes verkligen som att det gick bra!

Som sagt åker jag och Jonny senare idag upp till Vasa där jag skall på intervju. Förra gången vi var upp till Vasa skrev jag den skriftliga delen och någon vecka senare fick jag veta att jag kommit vidare till intervjun och nu är det dags för den! Jag är nog super nervös men håller tummarna att de går bra. :)

Likes

Comments

Lifestyle

God morgon fina ni! ❤

Veckorna bara susar förbi och snart är maj  slut! Därför tänkte jag beskriva maj genom en lista!

Träning: Jag har fått träningen att löpa igen och har rört på mig flera gånger i veckan nu några veckor! Jag är super glad över detta eftersom jag verkligen varit piggare och mer energisk nu.

Vänner: Hela början av maj var ja väldigt asocial och umgicks i princip inte med någon annan än min familj, tacka inträdesproven vet jag.. Men nuu har jag haft tid och bland annat picknick på taket och mys vid åstranden har ägt rum 👭

Utmaningar: Under maj har jag på olika sätt utmanat mig själv vilket jag är väldigt stolt över. Jag har t.ex. börjat nytt jobb och skrivit inträdesprov. Även fysiskt har jag utmanat mig själv då jag t.ex. övar att stå på huvudet och att hjula.

Naturen: Jag är definitivt en vår människa och de dagar som solen har lyst har jag spenderat största tiden av dagen ute. Jag har dessutom börjat älska min och Picos morgonlänk och att höra fåglarna sjunga, se haren springa på åkern och se hur allting grönskar gör mig så otroligt lycklig 💕

Familjen: Mamma, pappa, Jonny, Pico, Pona och Lukki. Personer som är otroligt viktiga för mig och under maj har jag behövt deras stöd extra mycket.

Motgångar: I maj har en del större, jobbiga saker också kommit fram. Den som kanske är mest jobbig är att Picos ögoninflammation, som till sist ledde till att ögat togs bort, beror på ett medfött fel vilket innebär att det finns en risk att samma sak händer med andra ögat.

Likes

Comments

Lifestyle

God morgon ❤!

Mitt jobb börjar först klockan 3 idag så bestämde mig för att ta en sovmorgon, ligger därför och bloggar från sängen. På tal om jobb är jag riktigt nervös över att börja jobba på ett nytt stället! Som tur är jag en människa som älskar att vara nervös :-D Så länge jag inte börjar stressa är nervositet bara ett bevis på att man gör något som utmanar en.

Annars gick Vasa besöket bra och staden var ju otroligt fin! Inträdesprovet var jag också super nevös över men jag håller tummarna att det gick bra.

Idag är det ju dessutom redan fredag, hur snabbt går veckorna riktigt!? Själv jobbar jag veckoslut och skall försöka njuta för fullt av mitt nya jobb! Hoppas ni också får ett trevligt veckoslut! 💕

Likes

Comments

Lifestyle

Hej fina ni!

För stunden sitter jag tillsammans med Jonny i tåget på väg till Vasa! Imorgon har jag nämligen mitt allra första inträdesprov som jag kommer att skriva i Vasa så vi bestämde oss för att åka upp redan idag.

Annars kommer denna vecka vara fullspäckad med program; idag och imorgon är vi i Vasa, torsdag vanlig jobbtur, fredag & lördag kommer jag jobba kvällsskift på mitt kommande sommarjobb och på söndag firar vi mamma! Det kommer bli mycket jobb men hoppeligen kommer det inte att kännas så tungt!

Hoppas ni alla har en bra start på veckan ❤

Likes

Comments

Lifestyle, Snapchat

1 & 2 & 3 Kunnon vår fiilis i april <3

4. Brunch med Iida // 5. Super god och lätt mat att laga!

6 & 7. Kaffepaus efter jobbet

8. & 9. Läsa på inträdesprov!

10. & 11. Fira vappen :)

12. & 13. Varma smörgåsar och mockarutor <3

14. Vapp pyssel på jobbet // 15. Selfie före jobbdagen

Likes

Comments

Lifestyle, Mat, Vappen

Hej fina ni, long time no see!

Det kanske är läget för en liten uppdatering eller vad tycker ni? Jag har haft helt otroligt fullt upp men det ena och det andra. Den främsta orsaken är ju nog inträdesproven som jag läst på (och stressat med) en hel del. På grund av inträdesproven har jag även varit ganska så asocial, så inget intressant har egentligen hänt :-D

Vädret har ju varit helt underbart och jag är så tacksam att få ha ett jobb där ja spenderar 2-4h av min dag ute! På vintern kändes det emellanåt lite trögt men nu njuter jag för fullt. Annars tar ju mitt jobb slut i början av juni då skolorna får sommarlov men kommer genast att börja med ett nytt jobb. Maj månads veckoslut kommer därför att fyllas med övningsturer på mitt nya jobb så jag sedan i juni kan det mesta.

I april impuls köpte vi med pappa en grillstuga och på vappen hade vi "inflyttningsfest" där med grannarna. Pappa hade även lagat mjöd och jag och Jonny helt själva för första gången lagat munkar! Fastän jag säger det själv blev de super goda! På vappen var vi även på kalas och såklart köpte vi en vapp ballong :-)

Det här veckoslutet är igen fullt med program då vi idag firar mig och på söndag Jimmy. På lördag är jag på väg ut och äta med familjen och på picknick med Jonny. Där emellan allt roligt måste jag nog också hinna läsa lite på inträdesproven.

Avslutningsvis vill jag önska er alla ett fint veckoslut <3

Likes

Comments