View tracker

Idag har jag startat dagen med att byka, gå på lång hundpromenad, städa upp i köket och nu skall jag så småningom ut och städa kaninburarna och sedan till bibban för att hämta några böcker jag reserverat.
Denna dag är definitivt en bra en för shiet nu är det december, bara 23 dagar till jul, 15 till vår London resa och 14 tills Jonny blir hemförlovad!! Lyx att få honom hem på heltid 😊 Annars också är december verkligen en positiv månad; överallt spelas julmusik, städerna är fulla med julbelysning, man shoppar julklappar och dagarna är fulla med spänning och väntan inför julen <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Veckoslutet gick ut på att remontera vindfången, fira lilla jul och ta de lugnt & mysigt i stan.
På fredagen firade vi lilla jul med min familj och på lördagen firade igen hos Jonnys. Jag kan int förstå vart tiden går, det är ju inte länge sedan sommaren tog slut och nu är snart julen här!!
På lördag besökte vi också Helsingfors och måste nog medge att fastän vi inte har snö får man nog lite julstämning av Stockmans julbelysning.

Likes

Comments

View tracker

...kommer jag och Jonny att befinna oss i London!!! Vi bestämde oss för att åka iväg på några dagars semester efter att Jonny kommit ut från militären. Han kommer ut dagen före, torsdagen den 15 december, och på fredag morgon åker vi till London. Vår lilla stadsresa är endast fem dagar lång och på onsdag natt kommer vi att landa i Finland igen.

Jag var för några år sedan i London med mamma och älskade staden redan då så oh vad jag ser framemot att få åka dit på nytt. London har så mycket vackert att se, kulturen är typ den bästa som finns, maten är god, shopping möjligheterna är många och dessutom kommer det att finnas julbelysning, musik you name it överallt! Jag ser så himla mycket framemot denna resa.

Likes

Comments

Igår var det brunch med Jonna som gällde. Jag åkte in till Borgå på förmiddagen och vi bestämde oss för att gå till Rongo. Jag beställde en smoothie bowl och Jonna French breakfast (fast jag fick hennes kaffe ☕). Smoothie bowlen var super god och jag rekommenderar den starkt ifall ni rör er i Borgå och är småhungriga.

Likes

Comments

"She has dreams to be an envy, so she's starving, You know covergirls eat nothing."

"She says beauty is pain and there's beauty in everything"

"What's a little bit of hunger? I could go a little while longer"

"She don't see her perfect, she don't understand she's worth it or that beauty goes deeper than the surface"

"There's a hope that's waiting for you in the dark, you should know you're beautiful just the way you are, and you don't have to change a thing, the world can change its heart"

"No scars to your beautiful, we're stars and we're beautiful" ❤

Likes

Comments

På fedagen var jag ledig från jobbet och sov över hos mamma. Jag vaknade relativt tidigt, gjorde mig färdig och åkte sedan in till stan där jag hade träff med Jonna. Vi spenderade sedan förmiddagen på I love me-mässan. Mässan var riktigt bra, fick med mig shampoo, handtvål, kokosolja, en rawbar och te. Efter mässan var vi och äta indisk mat och sen shoppade vi i någon timme.

Det enda jag shoppade från stan var en t-skjorta från Mango som ni ser på bilden längst till höger.

På fredag kväll kom Jonny till oss och vi tog de lugnt, var på Kulmis och äta sallad och sedan tittade vi en film. Idag på förmiddagen åkte jag igen till mässcentrum men denna gång tillsammans med Iida och Isla. Efter mässan var vi en sväng till Borgå och för stunden är jag hundvakt hos mamma.

Fredagens outfit var halsduk från Cubus, skjorta från Mango, jeans från Vero Moda och skor från Vans.

Lördagens outfit var t-skjorta från Mango, rutiga skjortan från Bershka och jeans från Vero Moda.

Likes

Comments

Huh vilken fartfylld vecka! Veckan har bestått av en hel massa läkarbesök, besök hos ungdomspsykiatrin, långa jobbdagar, lunch träffar och you name it. Jag har varit helt dödstrött när jag kommit hem på kvällarna.

Idag har jag en lite tyngre jobbdag, är ensam med barnen då både Oscar och Lille är borta. Dessutom jobbar jag 10 timmar istället för 8. Men det är egentligen inte hela värden då jag både imorgon och nästa veckas måndag & tisdag är ledig! Jag har också super roliga planer nu under min ledighet ❤

Likes

Comments

5:45 - Väckarklockan ringer och jag stiger upp och går på vessan

6:00 - Färdigt sminkad och kläderna på

6:15 - Sätter vi oss i bilen och startar

6:45 - Byter vi bil till Passaten och plockar upp Jonnys pappa

7:30 - Är vi i västra terminalen

8:00 - anländer vi till mamma och äter morgonmål

9:00 - Då har vi ätit upp frukosten och börjar sätta ihop mammas nya hylla

Likes

Comments

1. Vadå skönt att Jonny äntligen fått sitt körkort tillbaka! // 2. The nerd with her boyfriend 👓 // 3. För en gångs skull kändes det roligt att gå ut med barnen - för jag hade nya rocken på mig! // 4. 👓👓 // 5. & 6. Jag är så nöjd med mitt nya hår 😍

Likes

Comments