På fedagen var jag ledig från jobbet och sov över hos mamma. Jag vaknade relativt tidigt, gjorde mig färdig och åkte sedan in till stan där jag hade träff med Jonna. Vi spenderade sedan förmiddagen på I love me-mässan. Mässan var riktigt bra, fick med mig shampoo, handtvål, kokosolja, en rawbar och te. Efter mässan var vi och äta indisk mat och sen shoppade vi i någon timme.

Det enda jag shoppade från stan var en t-skjorta från Mango som ni ser på bilden längst till höger.

På fredag kväll kom Jonny till oss och vi tog de lugnt, var på Kulmis och äta sallad och sedan tittade vi en film. Idag på förmiddagen åkte jag igen till mässcentrum men denna gång tillsammans med Iida och Isla. Efter mässan var vi en sväng till Borgå och för stunden är jag hundvakt hos mamma.

Fredagens outfit var halsduk från Cubus, skjorta från Mango, jeans från Vero Moda och skor från Vans.

Lördagens outfit var t-skjorta från Mango, rutiga skjortan från Bershka och jeans från Vero Moda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Huh vilken fartfylld vecka! Veckan har bestått av en hel massa läkarbesök, besök hos ungdomspsykiatrin, långa jobbdagar, lunch träffar och you name it. Jag har varit helt dödstrött när jag kommit hem på kvällarna.

Idag har jag en lite tyngre jobbdag, är ensam med barnen då både Oscar och Lille är borta. Dessutom jobbar jag 10 timmar istället för 8. Men det är egentligen inte hela värden då jag både imorgon och nästa veckas måndag & tisdag är ledig! Jag har också super roliga planer nu under min ledighet ❤

Likes

Comments

5:45 - Väckarklockan ringer och jag stiger upp och går på vessan

6:00 - Färdigt sminkad och kläderna på

6:15 - Sätter vi oss i bilen och startar

6:45 - Byter vi bil till Passaten och plockar upp Jonnys pappa

7:30 - Är vi i västra terminalen

8:00 - anländer vi till mamma och äter morgonmål

9:00 - Då har vi ätit upp frukosten och börjar sätta ihop mammas nya hylla

Likes

Comments

1. Vadå skönt att Jonny äntligen fått sitt körkort tillbaka! // 2. The nerd with her boyfriend 👓 // 3. För en gångs skull kändes det roligt att gå ut med barnen - för jag hade nya rocken på mig! // 4. 👓👓 // 5. & 6. Jag är så nöjd med mitt nya hår 😍

Likes

Comments

Det är över tre månader sedan jag sist besökt frissan, vilket såklart betydde att mitt hår var i riktigt uselt skick. Mina toppar var super torra och min pannlugg alldeles för lång och jag har inte haft någon frisyr i håret överhuvudtaget. Jag har redan länge tänkt beställa frissatid, men på grund av att ja oftast är hemma först närmare fem så har det inte riktigt blivit av. Därför frågade jag igår snällt av mamma om hon skulle vilja beställa en tid till mig och under dagen idag meddela hon att jag har frissa genast efter jobbet! Jag var hos en ny frissa och har aldrig varit så här glad över resultatet. Om någon bor eller rör sig i Sibbo rekommenderar jag starkt Mood Room!

Likes

Comments

🌟 Inkommande lördag då vi med Strana, Frida och antagligen Isa skall till Jonna

🌟 Nästa vecka gäller ikea med både Karkki och Lammas

🌟 Nästa veckas fredag och sen nästa veckas måndag & tisdag är jag antagligen ledig

🌟 Nästa veckas fredag är även jag och Jonna på väg på I Love Me-mässan

🌟 Att Jonny nästa vecka har loma från fredag till tisdag

🌟 Min mosters bröllop i slutet av månaden

Likes

Comments

Som jag i förra inlägget nämnde köpte jag på veckoslutet en ny rock och nya springskor, och de får ni se nu! Ny rock behövde jag till jobbet och Helly Hansen hade lockat mig redan en tid. XXL hade en billig Helly Hansen rock för endast 80€ så jag bestämde mig för att köpa den. Själva färgen var jag nog lite osäker på men Jonny tyckte att det så bra ut så jag litade på honom. (och efter att jag sätt dessa bilder håller jag nog med honom!)

Springskor har jag vilja ha i nästan ett år men jag har inte orkat satsa på att köpa nya då jag inte haft en inkommande lön. Nu hittade jag i varje fall ett par bra och dessutom har dom 30 dagars nöjdhets garanti, så om dom inte är bra får jag byta till ett annat par. Skorna kostade 100€.

Rock_Helly Hansen / Skor_Asics / Jeans_Vero Moda / Halsduk_Cubus 

Likes

Comments

Förra veckoslutet åkte jag och Jonny redan tidigt på morgonen iväg till Vanda där vi plockade upp Karkki och sedan fortsatte vi till Hyvinge. Där ordnades Suomen Estekanit Ry:s FM tävlingar i kaninhoppning och vi fungerade både som Karkkis skjuts men det var även super roligt för mig att efter en lång tid få träffa mina pupukompisar! På söndagen var det Jonnys födelsedag och honom firade vi med lyxmorgonmål och släktkalas.

Detta veckoslut har jag köpt en ny rock och ett par nya springskor när jag och Jonny igår var och shoppade. Vi har också hunnit luncha på Kulmis, bada bastu och haft myskväll. Nu är vi så småningom på väg och klippa Jonnys hår och senare är vi på väg till Kervo för att handla och jaga pokemons. 

Likes

Comments

Några telefonbilder från vår Amsterdam resa i augusti. Vi hade det super roligt och saknar verkligen värmen, kvalitetstiden med mamma och den främmande kulturen.. ❤

För stunden mår jag annars riktigt bra men mina mat- och motionsvanor är riktigt åt skogen. Jag borde verkligen ta mig i kragen för på grund av allt skräp jag äter så är jag dödstrött efter och på jobbet vilket verkligen försvårar dagen. Jag vill ha energi att orka göra mycket grejer och vill verkligen inte att det tas ifrån mig bara på grund av att jag äter och motionerar dåligt. Jag vet att det kommer att bli svårt men jag måste förbättra mina vardagsvanor. Mamma och Jonny lovade att stöda och hjälpa mig så månne det inte kommer att gå!!

Likes

Comments

Jeans_Vero Moda // Skjorta_Only // Rock_Vero Moda // Halsduk_Cubus // Skor_Vans

​Bilderna tagna av Karkki och Emma S.

Likes

Comments