Header

Jag kunde inte, jag var ju tvungen att ta bild igår det blev väldigt snabbt och inte så ordentligt som de kommer bli men Gud vilken förändring!
Första bilden togs måndagen den 10/10-2016 och den andra 19/10-2016.

Likes

Comments

Hej på er!
Fick en fråga ganska direkt efter jag lagt upp min frukost idag varför jag har äter jordnötssmör som är så onyttigt och fullt med massa kalorier nu när jag går på diet. Men det är faktiskt så att jordnötssmör inte alls är onyttigt, eller jo det finns produkter som är självklart, men är det rent jordnötssmör som endast innehåller jordnötter och kanske salt så är det snarare nyttigt är onyttigt (i rätt mängd såklart!!). Det finns så många olika ute på marknaden som innehåller tillsatt socker och mättade fetter. Dessa ska man självklart undvika, men som jag nämnde tidigare så dom med endast jordnötter och salt är en super bra proteinkälla. Som idag, jag hade lite mer än en matsked i min havregrynsgröt tillsammans med banan, HEAVEN! Ta er tiden att läsa om olika varor och produkter innan ni fattar era beslut. Sen är det ofta så att "bra" mat är dyrare än "mindre bra" mat. Men tänk då såhär, ja det är lite dyrare men JAG mår bättre än om jag stoppar i mig en massa socker och andra onyttigheter. Dessutom behöver inte allt vara dyrare. En överkonsumtion av jordnötssmör är inte bra såklart men som mellanmål, i gröt, shakes osv. kan vara till en fördel ;)

Likes

Comments

Åh herregud vad gott detta va!
Provade att lägga i jordnötssmör i min gröt idag tillsammans med banan, OMG säger jag bara! Så satans gott! Det är en del kalorier såklart men bra proteinkälla, bra vid träning!

I den jag använder är det 99,3% jordnötter och salt. Inget mer! Inte massa socker, E-ämnen eller annat skot utan rent jordnötssmör! Kolla alltid detta när ni köper dessa typer av produkter. Ofta står det samma på etiketten men är helt olika innehåll! Och vill man vara nyttig då får man ta sig den tiden!

Likes

Comments

Kunde inte hålla mig...
Tog lite bilder på rygg och rumpa, mest för och se om det kunde va så att nått hade hänt haha, och det har hänt massor redan!! Är inte alls taggad inför morgondagens arm/bröst pass då jag inte alls känner mig motiverad eller ja tycker att det är kul att träna faktiskt. MEN, efter bilderna från ikväll kan jag ju säga att jag blev motiverad! Mitt tips till er alla, skit i vågen, ta bilder! Att ha massa kropps bilder, före, under och efter olika perioder så kommer ni hålla er motiverade!! Nu ska jag nanna kudden😍

Likes

Comments

Hej på er!
Kom hem för en stund sedan från gymmet och ställde mig direkt och gjorde lunch för idag och några dagar fram över! Är verkligen helt slut efter dagens pass! Höll på i över 1 timme med styrka och 30 min på cykeln!

Likes

Comments

Gokväll på er!
Ligger just nu i sängen hel död och en massa träningsvärk, speciellt i axlarna som jag mördare tidigare idag på gymmet! Men ändå på något konstigt sätt längtar jag redan till morgondagens rump/ben och magpass😏
Just nu som ni säkert märker fokuserar jag mest på mage och rumpa då det är där jag vill bygga mest muskler, och har därför 2 olika pass i veckan där jag kör just dessa muskelgrupper! Och om mindre än 1 vecka kommer första före/efter bilderna, tro mig jag är minst lika spänd som ni! Ska bli så kul och se hur mycket jag lyckats åstakommit på två veckor!! Nu ska jag nanna kudden! Kram

Likes

Comments

Hej på er!
Suttit i kö och samtal med olika personer från försäkringskassan i säkert 1 timme nu? Herregud att det ska vara så komplicerat och ta så lång tid.... Men men!
Passet tidigare idag gick MYCKET bättre! Idag var det rygg/axlar och 30 min cardio! Har redan träningsvärk i axlarna.... Härligt! Självklart avslutade jag passet med gaamnutritions choklad proteinshake! MUMS!

Likes

Comments

Hej på er!
Har tänkt väldigt länge på en sak men inte riktigt vetat hur jag ska uttrycka mig men helt ärligt, du är inte vacker NÄR du tränar, det är resultatet som är vackert. Man ser så många både på Instagram och olika bloggar som tar bilder där man ser att man precis fixat håret och sminkat sig, är det verkligen motivation? Jag ser inte ut så när jag tränar och det tror jag inte någon annan heller gör! På gymmet ska man svettas, man ska inte vara fin och man ska inte kunna ta den bästa instagrams bilden! För mig är motivation när man ser hur hårt en person jobbar, man ser hur mycket person kämpar för att nå sitt mål! Anledningen till att jag instagramar och bloggar är för att skapa motivation! Och ni kommer få se många svettiga bilder, men det är motivation! Nedan ser ni två bilder från dagens ben/rump och magpass. Jag ser mer vild än galen ut enligt min mening😉

Likes

Comments

Godmorgon!
Måndag igen och en vecka av diet avklarad. Trots fusk är jag ändå nöjd! Har antagligen åkt på bihåleinflammation igen som jag tidigare nämnde vilket gör att jag inte kan träna så hårt som jag vill. Men jag ska ta mig till gymmet och börja med och cykla, orkar jag nått enkelt sen så gör jag det annars åker jag hem! Jag får se helt enkelt!
Startar dagen på allra bästa sätt i alla fall!

Likes

Comments

Nej jag skämtar inte, och nej jag skriver inte det för att jag blivit sponsrad utan det här är verkligen det godaste choklad proteinet jag smakat ever! Har säkert provat 3-4 olika märken och ja dom smakar choklad men inte mer än så, GAAM Nutritions chocolate dream är precis vad det låter som, en dröm för munnen. Jag blandade precis som de stod på påsen, 3dl vatten och en skopa. Den tjocknar lite vilket gör att den inte blir blaskig och smakar PUCKO! Alltså kan det bli bättre!! Lukta inte på den haha men gud vilken smak! Alla tummar upp!!!

Likes

Comments