1. Efter att jag tvättat mitt hår sätter jag i denna silver mist från four reason, den funkar lite som ett silver schampo bara att denna är i sprayform och ska ej sköljas ur sen har den lite vårdande effekt också. Eftersom jag har lite gula/guldiga toner i mitt hår och vill gärna vara lite kall i tonen så är denna perfekt då den tar bort gula toner. Egentligen borde jag färga mitt hår men jag vill vänta lite med det en stund då jag ogärna färgar mitt hår ofta, men även om man färgar ett hår kallare i ton så måste det även underhållas hela tiden för att inte gå tillbaks till den guldiga tonen, så då är denna perfekt.

2. Efter borstar jag igen mitt hår lite lätt och sätter i denna vårdande olja från schwarzkopf i topparna. Sen låter jag håret självtorka en stund innan jag börjar föna.

3. Som näst använder jag denna styling gel från +osis, det är en volymgivande gel som man sätter i roten och jag brukar även lägga lite i längderna, det som är bra med denna produkt är att det känns inte av att man har någon produkt i håret, själv gillar jag inte riktigt den skarpa känslan i håret om jag använder skum.

4. Och sist men inte minst så använder jag ju förstås värmeskydd, denna har jag varit riktigt nöjd med och doften är verkligen ett stort plus.

I ett senare skede tänkte jag skriva ett inlägg om hur jag stylar mitt hår. Kanske även min 'hårtvätts rutin'.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan det här är jag, mitt namn är Carolina Eklund, jag är utbildad frisör, bosatt i Pedersöre, Finland. Gift med min underbara man sedan 3 år tillbaka, tillsammans har vi en liten sprallig hund på 4 kg vid namn Abbe. När jag inte jobbar så tränar jag gärna längdskidåkning/ rullskidor. Jag har nyss kommit tillbaks i arbetslivet efter att ha varit sjukskriven/arbetslös på grund av kronisk värk i foten, tack vare en nervstimulator klarar jag nu av att jobba och hålla igång.

Carolina's Hårfix är mitt egna företag som jag startade i Juli detta år. Just nu jobbar jag på hyrstol vid Esse Klippet men åker även runt till folk och klipper.

​Här i bloggen kommer ni få ta del av hårtips, arbeten jag gjort och tutorials på olika frisyrer och lite annat inom skönhet, ibland kan också något vardagsrelaterat komma upp.

Likes

Comments