Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

... och sen somnade vi. Haha! Att ta en aw är icke att underskatta, så fruktansvärt gött💁🏼

Nu: packa. Imorgon styr vi skutan mot Omberg!⛳️

Likes

Comments

Ville bara kika in och önska er en fin fredag! Full fart mot helgen ljuva människor✨!

Likes

Comments

Recept hittar ni på Ica.se/recept. Superlätt! Och gott givetvis ☝🏼✨

​Voilà!

Likes

Comments

Här sitter jag och trampar av bara farten. Först ett eget snickrat cirkelpass med vikter följt av cykel. Skönt efter en hel dag på jobbet.

Strax hem och laga zucchiniplättar och lägga upp lite event för Jusek. Det blir lite dubbelt upp i två veckor innan jag helt går på tjänstledigt från min heltid. Längtar lite till att få styr på saker.

Vad har ni för er?

Kolla min nya fina hatt! Det var lättare sagt än gjort att hitta den perfekta lilla svarta ska jag säga. Hurra!😲👏🏽

Likes

Comments

Såhär ser jag ut idag!

En finare kjol som jag klär ner med en mjukare T-shirt. Den har jag visat en gång va? Kjolen hittade jag på Myrornas här om dagen. Behöver lite fler kjolar i mitt liv 😇😅

Nu ska vi iväg på 1årskalas för min guddotter! 💕

Likes

Comments

Titta vilken underbart mysig plats att få jobba på. Tänk vad mycket det kan göra. Jag blir så otroligt driven när atmosfären runt om är bra.
Jag kan bland annat inte äta ibland om jag inte diskar borta alla redskap först för att skapa harmoni haha.

Har fullt upp men ville bara titta in och önska er en fin dag! Vad som annars händer den här veckan är mycket jobb, sedan golfweekend i Småland samt att spänt vänta på att det kanske kanske kommer två tvillingar till världen. Så mysigt!

Likes

Comments

Hej måndag!

Sitter iklädd jeans, vit blus och Slip-in sandaler på upptåget från Gävle. Ska alldeles strax ge mig in i min bok Den lilla bokhandeln. Fruktansvärt mysiga är böckerna. Den om bageriet kan jag varmt rekommendera!
Det finns en ytterligare som heter "jul i det lilla bageriet", den ska jag sätta tänderna i när vintern kommer tänkte jag haha🍁🍂. #boknörd

Jag längtar tills CSN rullar in så att jag kan sticka iväg och köpa mig en ordentligt kamera. Så att vi kan sätta igång och göra underverk ihop. Jag, ni och alla second hand fynd!
Tills dess får vi nöja oss med dessa mobilbilder.

Vad gör ni idag? Jag ska ner på stan en sväng och sen hem och laga kyckling till en hungrig karl (som egentligen sköter det mesta vad gäller mat och blommor där hemma) och kolla på GOT! Wiho! Vardagslycka. Kom ihåg det, de små stunderna i vardagen❤️

Likes

Comments

Sorry!! Har haft sån fullspäckad helg att det inte ens har varit tal om någon fritid här borta på Lastberget. Jag är här tillsammans med mina studentkollegor från Sveriges (nästan) alla universitet och högskolor. Vi är nämligen nya studentmarknadsförare för akademikerförbundet Jusek, och har kick off denna helg.

Imorgon när jag ligger på soffan hela dagen ska jag uppdatera er. Vi möttes nämligen på huvudkontoret i torsdags som ligger på Östermalm, och därmed ett stenkast från min numera favorit second hand.

Mer om det imorgon alltså, ha en fin lördag!

Säg hej till min kollega Erik!👆🏼

Likes

Comments

Vet ni, jag kände rent spontant att jag ville ut på träningscykeln idag istället för till gymmet. Hela vintern kommer kantas av ett mörkt gym så vi får helt enkelt kräma ur det sista av sommaren, eller hur?!

Det blev ett svettigt träningspass på 20 km, ut till Ulva kvarn och tillbaka. Kolla bilderna liksom, hur mysigt är det inte? blev så sugen på att sticka förbi deras självplock av jordgubbar, men det får vänta. Väl där la jag mig i gräset och umgicks med Josefin&Vanja (läs: lyssnade på deras podd) innan jag cyklade hem igen. Sen blev det en sväng till röda korset.

Kika in här senare så ska jag visa vad jag hittade! :))

Likes

Comments