Header


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick hudvårdsprodukter från Rodan+Fields utav en kvinna när jag var i USA och passade hennes barn. Allt är hur bra som helst. Produkterna har tyvärr inte kommit till Sverige än.

Necessären är från Vera Bredley. 

Likes

Comments

Lunchade med Samuel förut, det va mysigt.


Likes

Comments

Sånt här vill jag göra.

Likes

Comments

Jag har 3 mål som jag vill uppnå inom ett halvår med min träning. Jag tycker det är skönt att ha mål att jobba efter, jag blir mycket mer motiverad och då är det lättare att uppnå ett bra resultat.

1. Jag ska bli starkare - Jag är klen, så är det bara. Har verkligen noll armmuskler och magmuskler, orkar INGENTING. När ett halvår har gått vill jag känna att jag orkar göra allt som idag är så himla jobbigt.
2. Jag ska få bättre kondition - Orka springa långt, kort & snabbt utan att bli trött.
3. Jag ska bli snygg - Öh, daah. När man tränar så får man så mycket gratis - Man ser (och är/blir) friskare, fräschare, piggare. Att man får muskler, orkar mer och har kul är väl bara ett plus? Så mycket fördelar.

Just do it.​

Likes

Comments

Denna klänning beställde jag idag, kommer vara perfekt till lite finare tillställningar som bröllop, konfirmation eller liknande. Eller för er som ska på bal!
Passa på endast 199 :- på Nellys Rea!

Likes

Comments

Är riktigt trött idag, vet inte varför..Vill bara lägga mig i sängen och aldrig gå upp igen.


Likes

Comments

Denna dag har framförallt bestått av ett väldigt flängande överallt. Har sökt jobb, kollat lite affärer, varit på spinning, ätit massa mat..och nu ska jag fortsätta söka jobb. Livet som arbetslös ❤

Kvällen kommer bli lugn, har iallafall inget planerat, så det blir nog mys med popcorn och film med mamma.

Framöver kommer det bli mer träning och mat här på bloggen. Har bestämt att jag ska träna minst 3 pass i veckan och det kan vara allt från gym, löpning och grupp-pass på gymmet. Heja heja!

Bjuder på lite quotes som passar på det mesta nu.

Likes

Comments