jag är här! åh vad jag saknat er och bloggen, haha!
Tog bara en behövlig paus och ordnande med massvis av saker som behövde ordnas. det är fortfarande en del kvar men vi har kommit en bit på vägen. har ordnat och städat med hemmet, gjort lite viktiga ärenden, ringt viktiga samtal, myst med min man och min bebis och massvis med mer.. skönt!
ska försöka titta in oftast nu för det vill jag med, men kanske blir lite mindre nu och då vet ni varför. kram! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej alla! hoppas ni haft en bra dag hittills! Jag och Leona har morgon myst och ätit frukost och nu sover hon lite siesta 😊. 

det blev lite jobbigt i natt när Leona helt plötsligt började stor gråta när hon sov. Det händer i mellanåt och tror det beror på om det har varit mycket nya intryck under dagen, men det skär endå i hjärtat. Hon verkligen gråter så att tårarna rinner och ingenting vi gör riktigt hjälper. Sen somnade hon om och sov hela natten utan några problem och idag vaknade hon glad dom vanligt. får hoppas hon får sova bättre utan mardrömmar i natt, så jobbigt när man inte kan göra nått åt det heller.

idag skiner solen igen och im soo happy!🌞 ska försöka få ordning på familjen och komma ut i det fina vädret och hitta på nått för detta kan vi ju inte missa 😄 hörs senare, kram! 🌸

såhär sött sov dom mina två älsklingar

Likes

Comments

hej fina! idag var det lika mycket full rulle som igår haha 🙈. men nu tänkte jag iallafall slänga in en uppdatering om cocos oljan! har ju sovit med det som inpackning 3 ggr nu och denna gången blev mitt hår sååå lent 😍.
nu har jag ju klippt mig också de kanske beror lite det med men tror endå 70% av effekten är cocos oljan det också har blivit väldigt glansigt och mjukt.

Två små tips!
massera in cocos olja i hårbotten så kan det få håret att växa snabbare och även motverka Mjäll efter några gånger!

Likes

Comments

jätte dålig uppdatering idag men så kan de bli i mellan åt! försöker så att de inte ska bli så iallafall för jag gillar ju att blogga (nehe?) men vissa dagar är det verkligen full rulle.

Idag har jag har varit och käkar lunch med min kusin, varit i stan med familj, myst hemma med familj etc etc. och nu ska jag äntligen soovaa! tänkte bara kika in och berätta lite lätt om min dag och visa att jag finns hehe👋.
imorgon blir det ett nytt inlägg om cocos olja, lite nytt jag har köpt och annat kul. tar igen för idag haha, kram på er och sov så gott! 🌙🌸

Likes

Comments

den nya hårtrenden "Dutch braids" utbakade  flätor är så snyggt 😍. kan dock inte göra några själv (jag har verkligen försökt, jag lovar) men ska försöka hitta någon som kan göra på mig för vill verkligen ha såna!😔 vad tycker ni om dessa flätor?
kram 🌸.

bild lånad från google

Likes

Comments