View tracker
View tracker

Nu försvann jag ännu en gång.. Men ska jag vara helt ärlig så kände jag att jag inte hade nått vettigt att skiva alls. Haha, så de kan bli. Sen har de varit väldigt mycket denna senaste tiden, mycket som har hänt och mycket tankar och känslor överlag som tagit över. Ja, alla har ju sitt! Men nu känns de bra igen eller det känns som jag är på rätt väg iallafall. Kommer kanske skriva lite mer ingående om detta längre fram men just känner jag inte riktigt för det. nu vill jag bara vara där jag är mentalt om man kan säga så. Jag hoppas alla mår bra iallafall och har det gått nu inför julen! Kommer titta in här lite oftare nu, hoppas ni kikar in :). Kram! ❤️

Min lilla tomtegumma! ❤️

Likes

Comments

View tracker

Jag tycker om att skriva, särskilt om det är nått jag gått runt och tänkt på och spekulerat över är det skönt att skriva ner det och få det ur sig. En stor anledning varför jag älskar att blogga är just därför men för att komma till saken; jag har inte tid!! Exakt så känns det. Jag får försöka trycka in de snabbt om lillan sover osv. Och då blir de ju inte alltid som jag vill pga att jag känner mig stressad så då undrar jag, hur lyckas ni andra mammor? Har ni något tips?
Jag vill verkligen hålla igång med bloggen för jag tycker det är så kul och det är min egna "grej" men det är så tråkigt att det går flera dagar i mellan förens det blir ett nytt inlägg.. 🙁 vill inte tappa bloggandet igen! Kanske blir lättare när liten börjar på dagis, bi får se! Kram på er ❤️.

Likes

Comments

Här kommer det en liten lista på mina jul måsten!

Baka jule mums
jag har aldrig varit en sån där bak människa men nu när man är mamma så ser jag verkligen fram emot att få baka massa gott med liten!
Åka pulka
Detta är nått som jag inte har gjort på flera år och det kommer bli så kul att gå ut och leka i snön sen gå hem och dricka varm choklad ☕.
Delta i jul arrangemang
Brukat alltid se i tidningen runt jul massa saker som jul marknader, jul loppisar, Lucia mys, jul körer, jul uppträdanden etc. Men har aldrig riktigt gått och sett men detta året ska jag fasen va med!
Mysa med familjen
Att bara lägga ner mobilerna och stänga av tv och sätta på lite go jul musik och jul pynta hemma tillsammans. Krypa ner under en go filt, tända lite ljus och kolla på jul filmer. Massa sånt gott 😊.

De va mina måsten i jul, nu ska denna trötta mamma sova haha god natt kramar! 🌃🌸

Likes

Comments

Ni som har följt min blogg innan vet att jag ammade Leona och jag gjorde detta ända till hon va 9månader. Igår snubblade ja över denna bilden 👇👇 och jag dog, för exakt så var det och är det 😫😂😂. Jag har inga boobies kvar haha buuhuu!

Någon som lider med mig? Haha kram! 🌸

Likes

Comments

Ja.. Här ligger jag och slappar efter min intervju, tycker jag allt att jag förtjänar! Man får passa på när mormor har liten 😁. Intervjuen gick väl inte riktigt så som jag hade velat men de gör dom väl aldrig hehe. Så nu får jag bara vänta på svar så får vi se vad som händer, dom sa att de var många som hade ansökt så vi får hoppas! Blir det inte detta så blir det nått annat 😊. Btw så var det HM jag var hos och vill ju helst av allt jobba i butik igen men jag håller tummarna.!
Kram på er❤️.

Likes

Comments

Just nu bor vi i en liten etta på 31 kvm och som ni säkert förstår är det på galet för litet för en familj på 3. Vi har bott här i c.a 18 månader och vi har inte haft tillåtelse att byta förens nu nästa månad (äntligen!!) så jag är inne på alla möjliga bytes sidor vaarje dag och letar. Våran lägenhet är super mysig och hyran är guld även området men man måste ju hitta rätt person så att säga.
Trotts allt så ska vi nu på söndag gå och faktiskt kolla på en lägenhet så jag hoppas verkligen de ska vara nått bra.
Ett bra och fint hem är så viktigt för mig att leona har, så vi får hoppas. Håll tummarna (ännu en gång) för oss hihi, kramar! ❤️

Likes

Comments

Jag blir ALLTID extra trött på vintern, så har det varit så länge jag kan minnas och de är sååå jobbigt. Typ så att man inte redan är trött så det räcker och blir över som mamma nää då ska man bli extra trött pga en annan årstid. Så kul 😴. Jag tror det ligger i att de är så mörkt. Jag är nog en sån människa (som många andra) som behöver ljus och till och med lite extra. Så nu till min fråga; vad gör ni för att hålla er pigga och alerta? kaffe, redbull, träna, vitaminer, bra kost eller något annat? Vet inte vad jag ska prova på och jag är desperat efter tips!! Vill ju vara en glad o pigg mamma inte en som hasar fötterna efter sig och gäspar med en kopp kaffe i handen..

Berätta gärna vad ni eller någon annan omkring er gör! Kram 🌸

Likes

Comments