Hey bloggen.

Jeg har altid været lidt af en "Drengepige", og derfor haft det bedst med drenge. Jeg har dog haft det en del svære med pigerne. Men selvom mine venner altid har været der for mig, var der noget i mig som bare manglede. En veninde at snakke med.

Siden jeg kan huske, har jeg altid haft en ven som ville gøre meget for at udfylde den plads som veninde. De har været med ude og shoppe, selvom det ikke lige var dem. De har prøvet at lave om på stemmen og deres synsvinkel som dreng. Det har bare ikke virket, for vi er altid faldet tilbage til vores venskab.

Mine venskaber med piger har været forskellige. Også fordi jeg har haft en ide om, at ens veninder skal være ens bedste veninder. Jeg har aldrig lært "Pigernes spil", men det er jeg godt i gang med. Mellem piger og jeg har det tit været sådan, at vi enten var bedste veninder og intet kunne skille os ad, eller også kendte vi slet ikke hinanden. Til sidst blev jeg træt af det, i en meget lang periode. Jeg var kun sammen med mine venner. Men de gad ikke altid høre om alt min makeup, tøj og meget mere. De snakkede med mig, om jeg skulle finde en veninde, eller bare en pige jeg kunne snakke med. De sagde, de ville støtte mig i det og at jeg nok skulle find hende. Det gik jeg med til, men så kom jeg til mit store problem "Hvor finder jeg hende?".

Jeg har har altid dyrket meget sport . Dog aldrig kun en bestem sport. Jeg elsker personligt at opleve nye ting, og udfordre mig selv. Har derfor ikke kunnet at nå og opbygge noget, hvilket jeg blevet er klar over nu. Jeg har heller ikke altid gået til en sport med så mange piger, fordi jeg som sagt elsker en udfordring. Nu er jeg så startet i en kickboksningklub for piger, og allerede første dag fik jeg snakket med nogen af dem. Jeg nyder, at jeg kan være mig selv, men også få min vrede ud på en god måde.

Jeg er blevet meget gladere måske finder jeg en bedste veninde måske ikke. Men det stopper mig ikke. Det var en lille del af mig, håber i får en lækker dag.

XOXO

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments