Hej hörni! Är helt slut just nu. Kom hem från gymmet för typ 45 minuter sen och sen dess har jag varit fast i soffan. Jag och Emma var på gymmet och körde ett riktigt jobbigt benpass. Det kommer göra ont i morgon kan jag säga, skönt ändå. Innan gymmet åt jag middag med familjen och det blev sushi eftersom mamma fyller år. Lyx mitt i veckan! Imorgon börjar jag 12 och har bara en lektion, jätteskönt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det min fantastiska mammas födelsedag. Grattis till den bästa mamman i hela världen, vet inte vad jag hade gjort utan dig. Älskar dig så otroligt<3

Likes

Comments

Middag med bästis igår<3

Likes

Comments

Ni vet hur man alltid hör om olycklig kärlek, separationer och hur ont det gör i alla kärlekslåtar? Tidigare var det bara tomma ord i mina öron. Jag kunde inte ta in känslorna, eller förstå smärtan. Inte förrän den där dagen då han sa att han inte ville ha oss längre och hela världen rasade samman.

Det var åtta månader sen nu. Åtta månader. Och jag överlevde och har pusslat ihop mig själv igen för det mesta, något jag då trodde var helt omöjligt. Men fortfarande sitter den där smärtan så djupt rotad i mig att den kommer fram då och då. I de stunderna känns det som att jag är tillbaka på samma plats igen, gråtandes utanför hans hus med ett hjärta som gått i tusen bitar. När ska den smärtan försvinna helt? Det känns så orättvist att jag efter så här lång tid fortfarande sörjer förlusten av en person som medvetet valde bort mig. Som inte ville ha mig längre. Jag vill bara så gärna nå den dagen då jag ärligt kan säga att det här gjort mig starkare, lyckligare och bättre. Men jag är inte där än.

Hur patetiskt det än känns kan jag inte bara släppa det. Det är väl fint på många sätt egentligen, som ett bevis på att det vi hade var äkta. Att det var viktigt och värdefullt. Men desto ondare gör det, eftersom det inte finns längre. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle göra så här pass ont. Aldrig någonsin. Det som lät som klichéer i mina öron förut visade sig vara helt sant. Det gör verkligen så fruktansvärt ont.

Likes

Comments

Hej hörni. Är sjukt trött och oinspirerad just nu, fattar inte ens varför? Känner mig iallafall rätt trött på det mesta. Men det brukar komma såna här perioder och den är nog snart över. Kanske bara behöver en god natts sömn förhoppningvis<3

Stockholm bjuder iallafall på lite vårväder på sistone vilket är superskönt. Hoppas det håller i sig! Imorn börjar jag så sent som 12:40 då jag slipper min första lektion och därmed även håltimmen därefter. Superskönt!!

Likes

Comments

Bilder från lite blandade skidresor; Sestriere, Vemdalen och Ramundberget. Guuud vad kul jag hade på alla de här resorna. Är så himla sugen på att åka skidor nu. Vill bara komma bort och släppa allt lite. Som tur är ska vi till fjällen med familjen på påsklovet. Det är bara att hålla ut!

Likes

Comments

Min dag i bilder, är så trött att jag inte orkar skriva så mycket. Har iallafall varit i skolan, pluggat, kollat himym och tränat. Pappa överraskade och kom hem med sushi (huuur bra?) och efteråt tog jag ett bad. Så skön dag!

Likes

Comments