I lördags hade Jessica och Olivia sin fest eftersom de båda fyllt 18. Det var en superrolig kväll med alla mina bästa vänner. Tack bästa Jess och Olivia för kvällen <3

Idag är det tisdag och jag har haft prov i historia som, precis som alla andra prov den här terminen, gick superdåligt. Men men, orkar inte tänka på det. Sen jobbade vi lite på vårt gymnasiearbete och nu är jag hemma och dricker te. Har tänt ljus också, så mysigt en regnig dag som denna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hörni. Äntligen helg!! Den här veckan har varit rätt tråkig för min del. Har varit sjuk, haft mycket plugg och inte gjort något speciellt direkt. Höjdpunkten var igår när jag träffade Issa, Vickan och Elisa. Vi åt jättegod sushi (Esa sushi i St Eriksplan - tips!) och pratade ikapp allt som hänt sen sist. Vi var ju i Sestriere tillsammans i vintras vilket var en av de roligaste upplevelserna jag varit med om. Vi har inte setts så mycket efter det bara vi fyra så det var supermysigt att äntligen träffas igen.

Idag har jag plugg att göra klart. Kul fredagskväll med andra ord :) Hoppas ni haft en bra vecka!

Likes

Comments

Hellooo. Wow vad skönt att den här dagen snart är över haha... Hade fysikprov i tre timmar idag vilket gick fruktansvärt dåligt. Ni vet när vissa säger att ett prov gick "dåligt" och så menar de typ att de får B, så är det ej i det här fallet. Har aldrig skrivit ett så svårt prov förut, det var verkligen obegripligt enligt mig. Blir överlycklig om jag blir godkänd.

Efter provet åkte jag hem och var med Emma litegrann innan jag åkte till Beckomberga för att ha en simgrupp. Sen åt jag middag (vego-burgare, faktiskt väldigt gott!!) och nu sitter jag i soffan och dricker te. Kvällste är verkligen min dagliga rutin, så mysigt att avsluta dagen så haha. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Jag ringer på dörren hos dig, som jag gjort så många gånger förut. Den här gången känns det annorlunda. Jag är nervös, nästan rädd. Du öppnar, vi ser på varann och jag får en kort kram. Hur mår du, okej svarar jag, och så blir det tyst. Vi går in, sätter oss i soffan. Du börjar prata om festen du haft och jag kan inte låta bli att le när du berättar allt som hände. Du måste lägga i en tvätt i tvättmaskinen och frågar om jag kan hjälpa till, säger att du fortfarande inte lärt dig hur man gör och ler. Jag frågar om han minns gången när vi skulle tvätta sommaren innan och allt gick fel. Vi skrattar åt minnet tillsammans. Vi fortsätter prata om allt möjligt, saker som hänt under tiden vi varit ifrån varann. Jag glömmer nästan bort varför jag har kommit egentligen, allt börjar ju kännas som vanligt.

Tiden går. Du fortsätter prata om annat. Till slut inser jag att vi måste prata om det som är så svårt att ta upp. Jag måste få veta, trots att jag är så rädd för vad han kommer att säga. Jag säger att han inte kan undvika ämnet längre. Det blir tyst en lång stund. "Jag vill inte längre." Det känns som att all luft plötsligt försvunnit. Det blir svart för ögonen i ett ögonblick. Sedan kommer tårarna. Jag gråter okontrollerat. Varför, upprepar jag gång på gång. Du sitter bara och stirrar rakt fram. Jag kan knappt andas. Tårarna rinner och rinner. Jag förstår ingenting. Det kändes ju nästan som vanligt nyss. Hur kan han kasta bort allt vi har? Varför vill du inte längre får jag fram mellan tårarna. Du försöker förklara dig, jag förstår fortfarande inte, sitter bara och upprepar ordet nej gång på gång. Ditt ansikte är uttryckslöst. Jag reser mig upp och stapplar bort till ditt rum. Tittar på bilderna på oss du har inramade. Vänder blicken mot sängen som vi delat så många nätter. I panik står jag och listar allt som vi aldrig kommer göra tillsammans. Jag kommer aldrig träffa din familj mer. Vi kommer inte gå på promenader längs vattnet där du bor. Jag kommer aldrig ta buss 119 och kliva av vid din hållplats. Du kommer aldrig träffa min syster igen. Vi kommer inte göra vår första resa tillsammans. Jag skakar i hela kroppen och faller ihop på knä utanför ditt rum. Du står och tittar på mig och säger att det är okej. Jag skriker att det inte alls är okej och tänker att hela min värld har rasat ihop.

Sedan måste du gå. Och jag fortsätter gråta. Vi står utanför ditt hus och jag säger att det här är sista gången vi ser varann. Du försäkrar mig om att det inte alls är det, men jag vet att det bara är tomma ord. Ingen av oss vet hur vi ska säga hejdå. Till slut ger du mig en kyss, en allra sista kyss. Och det gör så ont, för jag är inte din och du är inte min längre. Jag sätter mig på trappen till ditt hus, fortfarande med tårar strömmande längs kinderna och med ett hjärta som värker. Jag kan inte se klart, det känns som hela världen vänts upp och ner. Hela mitt liv går i bitar i samma stund som du vänder dig om och går. Där och då tar allting slut. Allt som vi byggt upp tillsammans, allt vi var. Vi är ingenting längre.

Likes

Comments

Åh vilken mysig dag jag hade i lördags. Mötte upp Julia och Anna i stan och så gick vi och köpte varm choklad och kakor och gick vidare mot Humlegården. Där satt vi och pratade massor och bara myste. Det var verkligen så fint där nu med alla löv. Älskar hösten ändå. Efter någon timme gick vi vidare och gick omkring i kvarteren i stan. Det finns så många ställen som jag helt seriöst aldrig satt min fot på i Stockholm, trots att jag bott här i hela mitt liv. Konstigt ändå. Hur som helst var det en perfekt höstdag.

Idag mår jag inte så bra, har blivit förkyld igen vilket suger. Just nu sitter jag och dricker te och tittar på tv. Ska snart gå och lägga mig, så jag hoppas att jag känner mig piggare imorgon.

Likes

Comments

​1. Myskväll med Ella / 2. Middag på Vapiano med en saknad Malin / 3. Skolaaa / 4. Me :-D / 5. Jobb med mina simgrupper / 6. Besökt kyrkogården för första gången och tänt ljus. <3

Likes

Comments

Alltså gud haha, trodde inte det var så länge sen jag uppdaterade sist men tydligen har det gått en vecka? Börjar bli riktigt dålig på det här helt enkelt...

Hur som, började dagen med att försova mig så jag missade första lektionen, sen hade vi 2 lektioner, lunch och gymnasiearbete. Kom hem runt 15-tiden och låg i soffan ett tag innan jag gick till gymmet. Har gymkort på ett nytt gym nu vilket känns bra. Tränade i drygt en timme och så gick jag hem igen och nu väntar jag på middag och pluggar lite. Att det redan är onsdag imorgon...? Veckorna bara flyger iväg känns det som.

Likes

Comments

Senaste dagarna
- Det har blivit höst ute
- Jag har haft massa plugg
- Skrivit prov i matte som gick sämst :-D
- Druckit massa te
- Tänt ljus och badat
- Inte gjort någonting alls med andra ord

Likes

Comments

I måndags fyllde Julia år så vi firade henne i fredags. Först åt vi middag hos henne, pizza och mini-cheesecakes<3, och sen gick vi ut senare på kvällen. Det var en riktigt rolig kväll! Tack finaste Julia.

Likes

Comments