Resor

Norrköping. Jag har bara kärlek för Norrköping! Jag hade ingen aning att det var en så otrolig fin och mysig stad. Jag, min familj och pojkvänner åkte dit i slutet på SM-veckan då mamma jobbar med sådant bland annat och ville nu visa oss denna fina stad. En del shopping blev gjord, varvat med fantastisk italiensk och japansk mat! W.O.W!!

Får ni chansen, ÅK DIT! En weekend räcker och du åker därifrån med en varm känsla i kroppen, ungefär som när man lämnar L.A. Haha gud kan inte förstå att jag precis jämförde Norrköping med L.A..

Xo, C

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

​...Malmön!! 

Idag åker jag alltså för en längre weekend till min kompis stuga i Malmön. Längtat så efter detta, och henne. Vet att vi kommer ha några awesome dagar, för med henne har man alltid kul! Nästa gång vi hörs är det från västkusten!

Xo, C

Likes

Comments

Inredning

Ett av mina största intressen är inredning och jag drar jämt in min familj i tusentals projekt. Från att göra om mitt rum för tjugoelfte gången, göra om vardagsrummet till att som denna gången, göra mig en walk-in-closet! Haha, ni hör ju.

Sedan min syster flyttade hemifrån, så har jag tagit över hennes rum. Utanför hennes rum har vi som ett, allt-och-inget-rum, det var förr en lekhörna när vi var små och sen dess knappt haft en mening. Då kom jag såklart på att vi kunde göra det till min walk-in-closet + sminkhörna då jag inte får plats med mina kläder längre hehe..

Jag ville få plats med kläder hängandes, kläder i en byrå och skor. Även ett bord för min sminkspegel och smink. Detaljerna skulle gå i guld, vitt och turkos/blå. Vi är efter några veckor äntligen NÄSTAN klara! Haha, det är endast gardiner som "väggar" kvar. För i samma rum finns dörrar ledda till bastu&duschrum + en dörr till vår källare och garage. Jag valde därför att ha gardiner som skyler av lite så mysfaktorn stiger, förstår ni?

​Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet och det blev som jag hade tänkt mig, om inte bättre! 

Vad tycker ni, blev det bra?

Xo, C 

Likes

Comments

Inspiration

​Alltså NA-KD, wow!! Det bara växer och växer och jag själv älskar allt de säljer! Än så länge har jag inga kläder därifrån men efter att ha sett så många bloggare och youtubers som älskar kläderna, så vet jag att jag snart äger flera saker därifrån.

Detta är några av mina favoriter. Lite vår och sommarkläder. Längtar så himla mycket efter att lägga undan vinterjackan och få börja ha lite snyggare, tunnare kläder. Enligt mig är man ju snyggare kläd på våren och sommaren. På vintern ser allt så grått och dystert ut. 

Titta in på deras hemsida HÄR i alla fall. Det finns så mycket snygga saker! 

Xo, C​

Likes

Comments

Vardag

två somriga bilder från min systers student i juni 2015

​Hej fina! 

Jag har denna veckan haft och har fortfarande extremt mycket plugg och prov, vilket resulterade i ingen bloggning. Idag gjorde jag veckans tredje prov. Det var ett företagsekonomi prov och vi gjorde det under våran sovmorgon och gick sedan hem igen. Eftersom alla mina lektioner idag blev inställda, så det blev en ledig onsdag! YEY.

Resten av dagen ska jag endast plugga och sova. Njuta av att vara lite ledig mitt i veckan och samla nya krafter för dem sista dagarna innan helg! 

Xo, C​

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!

Startade morgon med att göra pannkakor till frukost, och inte vilka pannkakor som helst. Utan hjärtpannkakor! Haha, så gulliga blev dem. Sedan tittade vi klart filmen vi inte orkade se klart igår, den var så bra!

Nu ska jag på lägenhetsvisning på lägenheten min syster snart flyttar in i. Excited!

Resten av dagen blir matlagning och mys med min kompis och massor av plugg..

Xo, C

Likes

Comments

​JAG SAKNAR ITALIEN

Under den största delen av sportlovet var jag i Italien. Vi bodde på ett superfint hotell i den mysiga staden, Courmayeur. Det var ett stort skidsystem med utsikt över Mont Blanc och riktigt god mat. Italiensk mat slår ju nästan all annan mat, pastarätter, gudomliga pizzor och mysiga italienare. 

Som tur är, åker jag till Italien med min klass till hösten, så snart får jag istället uppleva Rom, Venedig och allt vackert Italien har att erbjuda. Älskar att gå på en gymnasieutbildning med mycket resande, eftersom resa är en av de bästa sakerna jag vet. Så sjukt att årskurs 3 på min utbildning snart åker till USA i 6-7 veckor. LÄNGTAR! 

Xo, C

Likes

Comments

Vardag, Outfit

Tröja - Morris | Byxor - Dobber | Skor - Adidas | Kappa - Tiger of Sweden | Väska - Tiamo |

Hej på er!

Jag har spenderat min lördag med att hjälpa min pojkväns kusin att flytta och att bara mysa och njuta av att ha helg. Hela helgen blir endast en sova- och vila helg, då vi har Zackes hus för oss själva och jag behöver bli frisk från förkylningen så jag kan börja träna snart!! 


Ha en fortsätt bra helg!

Xo, C


Likes

Comments

​Under de 10 månader jag och min pojkvän har varit tillsammans har vi ändå hunnit resa lite tillsammans! 
Korfu, Grekland. Courmayeur, Italien. Stockholm.  

Vi funderar nu på nytt resemål, antingen till Mallis under maj. Dock endast för en weekend då det krockar med Nationella Prov om vi skulle åka i en hel vecka. Eller i början av sommaren till Kroatien eller om något annat lockande land dyker upp. Eller kanske åka till både och? 

Har alltid svårt för att bestämma mig vart jag vill resa, har ju lite svårt för att resa till länder och städer jag förut varit i. Vill alltid upptäcka nytt! Undantag för New York och LA, dit vill jag verkligen åka till igen!!

Har ni tips på resemål att åka till med sin pojkvän? 

Xo, C​

Likes

Comments