Godmiddag :) Har kommit i underfund med att det är ca 32 dagar kvar av livet som studerade sedan är jag utbildad barnskötare. Så spännande och längtar tills jag får jobba med det som mitt hjärta brinner för.


Är även så stolt över mig själv att jag har pallat att plugga, från att ha varit den som verkligen hatar att plugga till att ha blivit en plugghäst haha. Sedan är jag grymt nöjd över NTI-skolan. Jag är ju sån som älskar att lägga upp mitt eget arbete, krävs bara att man har disciplinen och viljan så fixar man det.


Hoppas ni har en bra dag! 💋 #stundentliv #plugg #student #nti #barnskötare

Likes

Comments

Mycket har hänt sen sist jag bloggade här, bland annat har jag gått och blivit ägare till två stycken afrikanska jättesnäckor. Arten heter achatina reticulata albino.


Har blivit väldigt populärt med dessa snäckor. Folk har reagerat lite halvskumt på en men jag tycker inte det är mera skumt en att ha fiskar. Dessa kan man ju dessutom hålla i vilket är ingenting som man har med fiskar direkt. Utan de är mera för synens skull.


Jag vill gärna kunna hålla i djuret också 😂 Tanken är väl att ha som en liten uppfödning om det blir några snäckbebisar här. Återstår att se.


#snäcka #snäckor #achatinareticulataalbino

Likes

Comments

Beställde för någon månad sedan hem brun utan sol, har ännu inte testat den, eftersom jag inte är ett stort fan av solarium så ser jag detta som ett bättre alternativ.

Vågar jag testa eller kommer jag förvandlas till en apelsin? :D

Ha en trevlig kväll! 😀☀


#brun #brunutansol #stmoriz

Likes

Comments