View tracker

Idag är ingen vanlig dag för det är min 28- års dag , jävlar inte långt kvar till 30 nu 😂 Vad hände?

Vaknade med sång och presenter på sängen, trevligt! Pojkvännen tyckte tydligen att min skånska måste bli bättre, boken haha. Mycket roliga ord, får plugga på nu ;)

#skånska #bok #födelsedag

Likes

Comments

Hej alla fina, är verkligen sämst på att blogga. Väldigt skönt att blogga när man inte känner sig på topp och få ut sina känslor genom att skriva av sig.

Tänk vad en människa kan förändras genom att vara hyfsat glad och sedan bara ha världens sämsta självförtroende och må fruktansvärt pga att bli kränkt. Att kränka en människa är fruktansvärt och ingen ska någonsin få bli behandlad så. Jag brukar alltid säga att psykisk misshandel är nästan värre en fysisk. I alla fall för mig.

Jag hoppas allting kommer bli bra men just nu känns allting piss och jag känner mig helt tom. Allt detta pga en psykolog som inte lever upp till sitt yrke. Är arg och less! 😡

Försökte komma på andra tankar när jag var och tränade men tyvärr inte det enklaste. 👄

Likes

Comments

Hej på er, har inte varit så aktiv på bloggen eller ja nätet i huvudtaget, har mått så himla dåligt och gör fortfarande. Har gråtit från och till i en veckas tid nu, pga av psykiatrin som gör att man mår ännu sämre när man kommer därifrån en när man gick dit.

Man tror ju att man ska få hjälp men icke, har bara lyckats träffa idioter tydligen. Men tänker inte ge upp för jag är en krigare som har alltid lyckas ställa mig upp efter mycket skit.

Imorgon är det ny dag och nya tag. 💕💫 #psykiskohälsa

Likes

Comments

Hamnade inne på Odd Mollys hemsida och upptäckte att dom hade grym rea, 51% rabatt. Fyndade denna fina blusen. 😊

#oddmolly #kläder #blus

Likes

Comments

View tracker

Blev en liten beställning på min älsklings affär Nelly 😊 Ett par leggings och en tröja. 👄

Likes

Comments

Hej :) Var ju på jakt efter ett par kängor, känns ju dock som om det inte blir någon riktig vinter men i alla fall. Ett par kängor är alltid bra att ha och håller i flera år.

Fick bli dessa ifrån Fila, tycker det är kul att det märket har blivit så populärt igen. Vad tycks? Finns att köpa här: http://www.spartoo.se/mobile/Fila-MAVERICK-MID-JR-x3763943.php?anchor=1#haut_prodcard

#fila #kängor #filakängor

Likes

Comments