Header

Jag började morgonen med att ta en rejält lång sovmorgon eftersom jag var ledig från skolan för vi hade friluftsdag och jag valde volleybollen som min aktivitet. Efter jag hade vaknat gick jag ner och pt en frukost efter att har mårnat mig i typ 1 timme... efter det har jag bara myst framför tv:n och sett på youtube och serier ända till typ 14.00. Då skypade jag med Johan och Arthur (2 killar från klassen) medan de spelade LOL, efter ett tag kom Amanda också. Vi pratade med killarna helatiden till vi skulle åka till volleybollen 18.20 så det blev några timmar allt som allt.

Jag spelade volleyboll medan Amanda var mentalt stöd under kvällen/morgonen. Vi vann 2/7 matcher, tror att vi spelade runt 7st matcher men är inte säker. Vi kom totalt på plats 8/13 så vi kom inte sist men absolut inte först heller, men vi hade kul och det är ju det som räknas, eller? Jag kom hem runt 3.30 och däckade så fort jag hade lagt mig i sängen.

Just nu är jag såååå trött och kommer nog däcka igen närsomhelst, hoppas att eran lördag blir vettigare än min och att ni flår mycket roligt gjort!
~

Likes

Comments

Tjaaah!
Idag var det en vanlig dag i skolan med engelska, idrott, so, franska och hemkunskap på schemat. Efter skolan drog jag hem till Amanda vilket var behövligt eftersom mitt liv är långt ifrån på topp nu, men det är jag inte redo för att dela med mig av här. Jag och Amanda låg i hennes säng och pratade med Johan (en nära killkompis i klassen) hela tiden eftersom jag behövde prata med honom om lite grejer som jag inte hann ta med honom i skolan. Vi pratade om allt möjligt och skrattade som vanligt. Nu ska jag bara mysa med mina systrar resten av kvällen eftersom jag verkligen inte har någon ork för läxor nu.

Är ni taggade på alla hjärtans dag imorgon då?
~

Likes

Comments

I fredagskväll drog jag och fler hem till en kompis och umgicks hela natten och morgonen, vi körde fifa (och andra tv-spel), pratade, skrattade, osv. Det var bara jag och en tjej som heter Cristine som var vakna helatiden. De andra sov lite då och då. Jag kom hem runt 11.00 och deckade i soffan direkt och vaknade av att Evelina väckte mig vid 16.00 Det blev en lyckad kväll men nu mår man som man förtjänar kan jag lugnt säga. På lördagkvällen blev det såklart Melodifestivalen med familjen.

Idag har jag bara vilat, pluggat och spelat Sims eftersom jag inte haft någon ork för något annat. Hoppas att eran helg har varit bra!
~

Likes

Comments

Idag tog jag bussen till skolan runt 7.00 och var framme ungefär 7.30 i vanliga fall åker jag med mamma men en av bilarna skulle in på lagning så jag orkade inte åka med till bilverkstad innan skolan. Idag har jag haft svenska och engelska på de lektionerna skrev vi en slutuppgift på en bok vi har läst i svenskan. Efter det körde vi volleyboll på idrotten vilket var riktigt kul. Efter idrotten var det dags för biologi prov, ja... Nej men det fick faktiskt riktigt bra eftersom provet var väldigt lätt så det behöver jag nog inte oroa mig över. Efter det var det lunch innan matten. Jag och Katarina var dock bara med 20minuter eftersom vårt tåg gick 13.00 och vår fransk lärare är en riktigt bror så hon lät oss jobba med franskan hemma istället för att fixa en vikarie. Så istället för att komma hem 15.00 kom jag hem runt 13.00 vilket var skönt.

Planerna för ikväll är att träffa några kompisar och kanske sova/dygna med dem men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska stanna så länge eller inte.

Likes

Comments

Just nu ligger jag och kollar på Parneviks. Alltså hur mysig verkar inte den familjen vara? Om jag fick chansen hade jag lugnt åkt dit och hälsat på dem. Det är verkligen välbehövligt med ett avsnitt av Parneviks innan jag ska sova eftersom hela min eftermiddag från jag kom hem från skolan hat bestått av att jag har pluggat och hunnit med en dusch.

Parneviks är verkligen ett förslag till er som inte har sett det. De sänder tredje säsongen just nu men de andra två går också att se på viafree. Parneviks består av mamma Mia, pappa Jesper, döttrarna Peg, Penny, Philippa och slutligen sonen Phoenix. De är en svensk familj som bor i Florida och under seriens gång får de gäster av svenska kändisar som tex. Oscar Zia, Samir Badran, Eric Saade, Isabella Löwengrip, Rebecca Stella och en massa fler.
~

Likes

Comments

Igår var jag och några kompisar i sporthallen och tränade volleyboll inför ett volleyboll dygn fredag 17/2. Vi ska spela från 19-5.00 ungefär kan bli längre eller kortare. Det fick faktiskt riktigt bra när vi tränade så jag tror att vi har ganska bra chanser att vinna några matcher iallafall. Det kommer mer info om det senare antar jag.

Nu ska jag se på skam med min syrra innan jag ska sova. Hoppas eran dag har varit bra!
~

Likes

Comments

Dagens frisyr: Plattat hår bara.

Dagens klädval: En svart adidas hoddie med vit adidas text på vänstra armen (som ni ser på bilden ovan) och ett par blåa jeans till det.

Dagens humör/mående: Så sjukt trött och ont i huvudet men det hindrade inte mig från alla lektionerna utan jag kämpade mig igenom dagen.

Dagens att göra: Plugga eftersom det är så mycket prov och läxor denna veckan.

Dagens längtan: Fredag som vanligt eftersom jag ska hänga med några vänner igen.

Dagens vill ha: Sömn typ för jag mår så himla dåligt eftersom jag är så himla trött.

Dagens bästa: Ingen aning.

Dagens låttips: Paris- The chainsmokers helt klart!
~

Likes

Comments

Måndag: Skolan först som vanligt, sen följde jag och Emelie med hem till Amanda. Vi skrattade, snapade, pratade, spela in misic.lys, pratade med några på houseparty. Osv. Emelie drog vid 17.00 och jag var kvar till 19.30 när jag kom hem tränade jag först och pluggade lite innan jag la mig. (Hade inga bilder så tig några från fredags istället)

Tisdag: Vanlig skoldag som vanligt. Efter skolan gick jag till mammas jobb eftersom vi skulle till sjukhuset och kolla upp mitt öga vilket var bättre så ska tillbaka förens om 4 månader så det jublar jag över. När jag kom hem pluggade jag bara och tog det lugnt.

Onsdag: En helt vanlig dag förutom att jag var trött eftersom jag sov i ungefär 3 timmar sammanlagt och vaknade hela tiden och somnade i fåtal minuter hela tiden. Kvällen bestod bara av en massa plugg...

Torsdag: Sov som vanligt men var ändå trött hela dagen och har skrattat PR allt och alla seriöst. Jag råkade tex. Blåsa mat på min mobil och jag höll på att då så den nivån var min humor på. Massa plugg på kvällen som vanligt. Fick även hem gant T-shirten som ni ser under från Nelly, är så nöjd!

Fredag: Vanlig skoldag precis som alla andra dagar. Efter skolan hängde Amanda med mig hem igen och vi skrattade, pratade, var inne på houseparty, snapade, jag plattade hennes hår, osv. På kvällen hängde vi med några kompisar från skolan och gymnasiet fram till 1.00 ungefär.

Hoppas er vecks har varit bra! Min har varit jättebra förutom att jag har varit jättetrött hela veckan men jag ska försöks vila nu i helgen så nästa vecka blir bättre!
~

Likes

Comments