Header

Det var ett tag sen nu men jag behövde en liten paus från bloggen. I onsdags åkte jag och mamma till Stockholm och nu kanske ni tänker, varför åkte ni till Stockholm mitt i veckan men om ni scrollar ner lite sånger ni att jag skulle hå på Selena Gomez konsert i Globen som blev inställd men eftersom vi redan jade bokat allt så åkte bi dit ändå.

Vi sov över en natt på Scandic hotellet på norra bantorget (samma hotell som idolerna sover på, så de såg jag lite då och då) Vi gjorde inte så mycket mer än att shoppa, gå på bio (vi såg Jag älskar dig en kärlekskomedi) och sista dagen shoppade vi lite mer och gick på Skansen. Det kommer att komma upp en haul inom kort på vad jag köpte.
Hoppas att ni går en bra dag!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen klarat av 2 dagar av praoen! Jag har gjort mina två första dagar på Thorén Business School och alltså jag har varit så himla säker på att jag vill hå på Tingvalla men nu är jag jätteosäker vilket inte känns bra.... Men det var ett sånt bra bemötande och verkade verkligen vara en bra skola. Jag testade att vara en "elev för en dag" fast i två dagar med tvåorna som läser ekonomi.

Hur som helst så tror jag inte att ni är så intresserade av mina åsikter på för/nackdelar. Efter jag kom hem från TBS idag vilket blev runt fyra så tog jag en långpromenad vilket jag kände att jag förtjänade om jag ska vara helt ärlig.

Imorgon ska jag till ett kontor så vi hörs någon annan dag!!

Likes

Comments

Idag börjar inte jag förens 12.30 eftersom jag ska till Thorens och testa ekonomilinjen. Så jag ska snart gå upp och äta lite frukost och sen även lunch innan jag drar mig mot skolan. Annars har jag inget planerat idag. Hoppas att eran dag blir bra!

Likes

Comments

Idag efter hela skoldagen och allt plugg så bestämde jag mig för att ta en välförtjänt power walk. När jag kollade bak så såg jag att solen var påväg ner och att himlen lyste i rosa, orange och gul och det kändes helt magiskt!

Nu ska jag kolla på idol innan jag ska lägga mig!
Godnatt!

Likes

Comments

Idag hade jag biologi prov vilket gick förvånansvärt bra, så nu är det avbockat från listan med prov, läxor och inlämningar. Jag är så himla trött så när jag kommer hem ska jag mysa med ett avsnitt av en serie innan jag börjar med pluggandet. Just nu sitter jag fast på ett tåg som kommer åka om 15min eftersom det har skett en olycka så det är ju kul...eller inte.

Likes

Comments

GODMORGON!

Idag har jag studiedag som ni kan se på rubriken. Trots att jag hade sovmorgon vaknade jag 8.00 vilket jag inte jublar över. Idag ska jag plugga mesta dels av dagen men jag måste även ta det lite lugnt med en film eller serie eftrsom jag körde slut på mig igår när jag satt och pluggade från 11.00-18.00 med bara en lunchrast vilket inte är bra.. Till frukost mixade jag en hallon o banan smoothie vilket var supergott. 

Jag har precis uppdaterat min iphone till ios10 vilket känns ovant, det var väldigt många förändringar i den här uppdateringen. Jag personligen tyckte att smilisarna i den ios8 eller ios9 (kommer inte ihåg vad den hette, haha) var snyggare men man kommer ju vänja sig. 

Hoppas att ni får en underbar dag!

Likes

Comments