Header

Nya inlägg

Dagens frisyr: Plattat hår med en lite messy bun där bak eller vad man ska kalla det.
Dagens klädval: en grå hoddie, svart skinnjacka, svarta jeans och vita sneakers.
Dagens humör/mående: Trött eftersom det blev lite sent igår eftersom jag kollade på Sveriges och Portugals träningsmatch.
Dagens att göra: Plugga Historia och fysik.
Dagens längtan: Helgen, ni kommer fatta senare varför jag är taggad på helgen.
Dagens vill ha: Nya kläder!!
Dagens bästa: Att jag hann med tåget efter tandläkaren (fick springa eftersom det var 2min innan tåget skulle gå)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den här dagen har bara flugit iväg trots att det är måndag. Skola som vanligt med engelska, utvecklingssamtal, idrott (som jag int var med på eftersom mitt utvecklingssamtal var då fast kollade ändå på typ hela tiden eftersom det gick fort), so, franska och hemkunskap. Efter skolan hängde jag med Amanda hem och myste med hennes hundvalpar som är 2 veckor och så pratade vi typ hela tiden eftersom det var längesen bara vi umgicks.

Jag kom hem runt 19.30 och sen dess har jag pluggat historia och fysik tills klockan blev 21.15 eftersom jag har prov i båda de ämnena den här veckan. Nu ska jag snart sova för är helt slut, God natt finisar!
~

Likes

Comments

Alltså hur varmt har det inte varit idag? Hos mig har det varit uppåt 19 grader så har kunnat gå tunt i shorts utomhus.

Jag började dagen med en lång sovmorgon och mornade mig länge innan jag gick ner och gjorde ägg och bacon röra vilket var sååå gott!! Efter frukosten körde jag och Matilda intervaller innan jag tog en dusch. Resten av dagen har jag varit ute i trädgården och lirat lite fotboll och trixat och suttit ute i solen och pluggat. Nu ska jag se på lite serier och plugga lite mer innan jag tar kvällen eller vad man ska säga.

~

Likes

Comments

Älskar verkligen lördagsmorgnar när man vaknar av att solen skiner in i rummet även om persiennen är ner dragen och känner att man har en massa ny energi. Jag brukar lägga mycket tid på min frukost på helgen men idag gjorde jag det lite enkelt som ni ser, 2 mackor med skinka och gurka och ett glas tropisk juice till.

Idag ska jag försöka träna lite och plugga hela dagen och avbryta med någon serie lite då och då. Annars har jag inga speciella planer idag.
~

Likes

Comments

Idag efter en jobbig dag i skolan med både engelsk och matteprov kunde jag äntligen komma ut och röra på mig igen. Det har jag verkligen saknat när jag har suttit och pluggat hela dagarna så det är tur att vi har idrott tre gånger i veckan så jag kan röra på mig då om jag inte hinner träna på egen hand.

Resten av den här kvällen ska jag bara mysa ner mig framför en serie för det förtjänar jag nu efter allt slit tycker jag. Hoppas att eran kväll blir bra och att ni inte pluggar död mycket om ni går i skolan dör ni ska komma ihåg att det är viktigt att ta pauser och inte bara plugga hela tiden!
~

Likes

Comments

Dagens outfit:
//Jeans: Gina Tricot// T-shirt: Gant// Huvtröja: Gap// Kappa: Gina Tricot// Sneakers: Nike//

Idag är bästa morgon på hela skolveckan eftersom jag har sovmorgon! Jag börjar 9.10 egentligen så är det inte så jättestor skillnad eftersom jag brukar börjar 8.00 i vanliga fall. Snart ska jag ta cykeln till stationen och ta tåget till tandläkaren eftersom jag ska dit innan skolan under min sovmorgon dock men det spelar inte så stor roll eftersom jag kommer missa lite av bilden så det jämnar ut sig lite

På schemat idag står det:
-tandläkaren
-bild
-franska
-lunch
-so
-mentorsträff
-elevensval
-Plugga
-Sova

Det är så min dag kommer se ut idag, allt kommer säkert inte stämma men det mesta iallafall. Hoppas att ni får en bra onsdag!

Likes

Comments

Snart ska jag till Göteborg och se på Macken tv serien på scen (Galenskaparna) vilket jag ser framemot eftersom jag ska dit med familjen, mammas ena kusin och hans fru, mina mostrar och min ena mosters man. Vi ska sova över där en natt på Gothia Towers och alltså hur fint är det inte där? (Slänger in lite bilder för er som inte har sett det) Är helt ärligt mest taggad på att bo på hotellet men det andra ska också bli kul. Dagen efter ska vi hem till min kusin och hans fru eftersom de nyligen fick en liten Lukas som jag bara har sett på bild. Jag hoppas att jag kommer ihåg att ta bilder och så när jag är i Göteborg så jag kan uppdatera bloggen mycket.

Alltså utsikten kommer nog inte heller vara något att klaga på!

Bilder: Google

Likes

Comments

Nya inlägg