Header

~ Life, ~ Movies

Då har man gjort bort denna arbetsvecka och nu ska det bli skönt med lite helg! 😊
Så nu blir det bara en kväll i soffan med gamla filmer som sällskap. Lär dock inte sitta uppe allt för länge, eftersom man känner sig lite trött och ska upp tidigt även imorgon. Men en film kan jag se innan jag tar och kryper till kojs!

Likes

Comments

~ Life, ~ Movies

Känner mig inte alls vidare trött, så tänkte slänga på en film. Senaste filmen med The Rock och Zac Efron får stå för underhållningen ikväll!

Likes

Comments

~ Husmor, ~ Foodjunkie

Det är ju trots allt lördag och eftersom vädret inte är det bästa, så får man göra det extra mysigt inne istället.

Så idag var det min tur att slänga ihop en middag och eftersom det är lördag vill man äta något extra gott, men visste inte vad. Så gick på affären och hittade lövstek till bra pris. Så dagens middag blev lövstek med kryddsmör, samt klyftpotatis och en härlig sallad. Så nu är vi alla mätta i magen!

Likes

Comments

~ Movies

För trött för att orka se någon film jag måste följa med i handlingen, så det får bli denna. Då gör det inget om jag somnar 😅👍🏻

Likes

Comments

~ Studier

Nu blir det mycket inlägg om plugg känner jag 😅
Men lyckads tycka in lite plugg nu efter jobbet också, så det känns faktiskt skönt att jag är så gott som klar med denna veckas uppgifter. 3 studieenheter, samt arbete och hushållssysslor på det.

Hade det inte varit för att jag är så motiverad på att bli klar så hade jag nog inte ens varit klar med en uppgift, så nu har man helgen ledig. Vilket känns oerhört skönt!

Men nu blir det att skalla kudden. Klockan ringer i morgonbitti och ett nytt arbetspass vankas, så då måste man få sig några timmars sömn iallafall 😊

Likes

Comments

~ Studier

För att man ska hinna med alla studier så är det viktigt att planera allt och ta vara på varje minut. Dagar jag jobbar kväll ser jag till att inte sova allt för länge så jag hinner med några timmar framför datorn. Mitt mål är alltid att se till att jag inte ska ha plugg på helger då jag är ledig, men det händer ju att jag kan sitta nån timme på helgerna också 😅

Men idag börjar jag 16, så då får jag många timmar på att plugga innan jag går till jobbet. Jag hoppas på att jag blir klar med denna studieenhet innan jag börjar jobba.

Likes

Comments