Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

why is this me

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Whatsuup asså shet. Kortfattat tappade jag min jacka med mobil, nycklar, mynt och hörlurar i fickorna när jag var full (obviously) i en spårvagn och hittade den dagen efter fast med bara nycklar. Tog så många bilder i lördags så allt har försvunnit men har iaf en ny mobil och allt är bra. Kommer ändå få en iphone X asså kmr snea haha.
Sen var jag på danstävling och har varit och sett jigsaw som min kompis mike gav som förslag och jag ba aight och den var ganska bra faktiskt.
Jobbar också vilket är ganska stressigt men worth

Det var några grejer som har hänt iaf, ska kolla asmr nu HEDDÅ

Likes

Comments

Så mycket har hänt denna månaden, det är helt sjukt. Har gått upp och ner heeela tiden.
Det jobbigaste är nog att en familjemedlem hittades i vattnet efter en veckas letande.. Känns fortfarande väldigt overkligt för han var familj, en farfar för min brorsdotter och en fästman. Blir så ledsen när jag tänker på det men vill bara dela med mig hur mycket han gav oss alla. Han var alltid glad att se mig och jag uppskattade honom så mycket.
Det är en fin bild på honom och min brorsdotter.

Sen har jag växt så mycket och lärt mig så mycket på så kort tid. Jag uppskattar det minsta lilla vilket kan få mig på bra humör snabbt. Sen har jag lärt känna nya vänner och bara haft kul. Jag tycker man ska ha det bästa i livet och sträva efter det bästa också hahah, har alltid gjort det vilket inte alltid slutar lyckligt men jag kan ju inte leva mitt liv genom andras villkor.
Sen är jag en väldigt kärleksfull person och det är så rare när jag inte gillar någon för jag vill ba chilla med folk asså palla drama.

Sen har jag färgat mitt hår svart också och det passar mig bäst haha, det är ju typ min riktiga hårfärg men det ger mig något extra ;)

Likes

Comments